Bărbați pisici (iepuri): caracteristici și compatibilitate

Bărbați pisici (iepuri): caracteristici și compatibilitate

O femeie modernă în companionul său apreciază faptul că nu este atât de mult capacitatea de a praf în ochi, câte calități pragmatice și chiar unele delicatețe. Aceste caracteristici sunt pe deplin inerente bărbaților născuți în anul pisicii (iepure).

Personalitate caracteristică

Conform horoscopului de Est, un om de iepure este cel mai real domn care știe cum să se comporte și să știe cum să facă o impresie asupra oamenilor. În același timp, este necesar să se cunoască ceea ce face acest lucru nu este în mod special – manierele sale fără cusur, nu sunt deloc implicați în atragerea de o atenție specială, ele sunt „congenitale“ și fac parte din stilul de comportament ca reprezentant al acestui semn asa ca.

O altă trăsătură distinctivă a iepure, care îi oferă un interes constant din partea reprezentanților slabe de gen – este abilitatea de a menține o distanță în relațiile cu oamenii.

Acest lucru îi dă un aspect oarecum misterios și provoacă femeilor dorința de a rezolva secretul, care este păstrat în sufletul său. Atractivitatea are reținere, ajungând la o răceală imaginară, care a ascuns de fapt, pasiune si senzualitate. Când faceți cunoștință cu iepure mai aproape, veți înțelege că aceasta este o persoană foarte romantic și blând, care nu este absolut adaptat la realitățile moderne.

Și, desigur, nici o fată va rămâne indiferentă față de capacitatea acestui om de a asculta, și el preferă să asculte povești despre problemele altor oameni, dar nu încearcă să răspândirea.

Talismans

Piatra care întărește calitatea iepure este considerată perla. Ea simbolizează Moonset, puterea elementului apă, entitatea divină.

Perle este un mineral de origine organică, care se formează în interiorul shell imediat după un obiect străin cade în interior, se întâmplă de obicei gradarea – postura treptată a mama perla începe aproape de ea.

Perlele sunt crem, albi, albastru, argintiu, roz, mai puțin frecvente – negru. În China antică, perle considerat unul dintre cele mai iubite pietre și semnificative.

Conform unei legende vechi în cele mai vechi timpuri, dragoni teribile luptat în nori, furtuni teribile a început pe ciocnirile lor, tunete a tunat, cerul a fost tăiat prin fulgerul, iar când bătălia sa încheiat – sa ploua la pământ, și a fost ploua pe pământ, și nu ordinare, și perla. Afirmația că chineză perle – un simbol al iubirii, familiei și loialitate, care dă reprezentantului semnul fericire de iepure și armonie în viața sa personală.

În plus față de perle, născut în anul de pisica poate fi recomandată Turcoaz și Rubin – Ei au un efect benefic asupra energiei lor vitale și de a proteja împotriva uzurpare terțe părți.

Pietrele pot fi purtate sub formă de butonii, și puteți păstra o figurina cu aceste minerale.

Relaţie

În prietenie

Iepurii sunt prieteni destul de deșurubare, acești oameni rareori tovarăși de experiență pentru putere, ei nu au nici obiceiul de a căuta o vesta: ei nu se plâng de problemele lor, nu caută ajutor, și, în plus, ele extrem de rar fac acțiuni nedelicat. La petreceri prietenos, ei știu cum să conducă conversații interesante și poate suporta aproape orice subiect (de la muzică la politică), aceasta se datorează faptului că acestea sunt atât de apreciate în cercurile de elită. Iepurii care leagă cu ușurință datând-ul necesar, care deschid ușa lumii unei cariere mari.

Citește mai mult  Caracteristicile unui bărbat a Fecioarei născut în anul caprei

Cu toate acestea, pisicile de sex masculin nu au acele calități care transformă cunoștința strânsă într-o conexiune prietenoasă și o prietenie puternică.

În primul rând, acești bărbați sunt prea mândri și atrași, deși îl ascund. În al doilea rând, după cum știți, prietenii sunt cunoscute în probleme, iar iepurele preferă să fie prieteni numai cu oamenii prosperă și de succes, acestea sunt confortabile în societatea câștigătorilor.

În dragoste și căsătorie

Pisicile nu ia în considerare diferența de a demonstra sentimentul și fără nici cea mai mică îndoiala lor sunt mărturisite în simpatia lor. Bărbați iepuri nu știu cum să trăiască singur, cu toate acestea, și în același timp, acestea nu sunt pornite. relatii pe termen scurt nu sunt interesați – acestea sunt în căutarea pentru cel care este proiectat de soarta. Dacă există ceva și va fi capabil de a cuceri pisica – toată lumea va fi aruncat la picioarele ei, dar numai în cazul în care simt partener care ne place, cu toate argumentele pro și contra.

Excepția este născut în anul Iepurelui Roșii – asemenea reprezentanți ai sexului puternic nu le place monogamia.

Bărbați iepuri se încadrează în dragoste cu prima vedere, ei încearcă să afle doamna lor cu atenție, înainte de a declara despre seriozitatea intențiilor lor, astfel de oameni cred în dragoste veșnică, toate eșecurile se confruntă cu „răni lick“ foarte dureroase și lung. Uneori, prețul de dragoste dezamăgit pentru ei devine un abis de depresie, care poate provoca chiar o deteriorare a sănătății.

Femeile cred că Rabbit iubitor fermecător, blând și visător, care se află în spatele cortinei de o anumită răceală ascunde dorința lui de a avea o viață liniștită singur cu fiecare alte.

În cazul în care un iepure bărbat găsit o femeie care îndeplinește toate cerințele sale – va depune eforturi pentru a crea o familie cu ea.

Dar nu cred că mariajul cu ei este simplu – în ciuda faptului că tovarășul său, el va darui iubire și fidelitate, Rabbit caracter destul de complex. Această persoană nu acceptă compromisul și cere din propria jumătate să-l inferior în toate. Uneori, el se comportă ca un copil, care se poate obține într-un tam-tam de nicăieri și a început să țipe, cerând ca dorințele sale sunt pe deplin mulțumiți. De-a lungul anilor, această situație nu se schimbă, pentru că pisica nu vede nimic rău într-un astfel de comportament, în plus, el crede că toanelor face mai fermecător și interesant pentru un partener, transformându-se într-un partener imprevizibil și non-obscur.

Desigur, cei dragi au o opinie complet diferită cu privire la această chestiune, dar în cazul în care soțul vrea să-și continue viața de colaborare, atunci tot ceea ce ea va rămâne, – trebuie doar să vină la termeni.

Citește mai mult  Sagetator si Gemeni: Caracteristici ale Uniunii și Secretele de relații armonioase

Într-o carieră

Conform horoscopului de Est, iepurele poate crea relații armonioase cu cel mai apropiat mediu, prin urmare, pe un domeniu profesional, ei pot îndeplini orice rol. Poate că singurul lucru pe care ei nu mor sunt – aceasta este descoperitorul, aceasta se datorează faptului că înălțimi de carieră astfel de oameni atinge foarte rar și în pozițiile de directori de reprezentanți ai acestui semn, este puțin probabil să vedeți.

Datorită preciziei și scrupulozitate de pisici, angajații buni ies, acestea sunt adesea puse în aplicare în domeniul finanțelor și experimente științifice, dar profesii libere nu sunt acceptabile.

În virtutea tacty naturale, acești oameni atinge succesul în domeniul diplomației, filosofie și teologie. Ele pot deveni macrolers bune, administratorii hotelului și notari.

Compatibilitate

cuplu excelent pentru un om de iepure poate fi o femeie născută sub semnul Taur. Fata asta știe cum să se stabilească de viață, este muncitor, mult mai lucreaza din greu, astfel încât pisica va fi foarte confortabil și convenabil.

Cu toate acestea, fetele sunt foarte gelos, iar iepure poate cădea cu ușurință în dragoste cu femei, pentru că partenerul de multe ori iese din sine, ea începe să se afle relația, iar acest lucru face o viață comună de nefericită. Numai în cazul în care femeia să învețe să creadă și încredere în partenerul tău, ele pot fi împreună de mai mulți ani.

Compatibilitatea cu un tigru bun – Tandem Două pisici au succes, în multe feluri, deoarece caracterul lor este similar, sunt ușor și ușor de ghicit unul celuilalt. În același timp, tigrul caută să fie un lider în tot ceea ce, el nu este utilizat pentru retragere, și pisica, în parteneriat nu vrea să fie sclav și suprimat.

Dacă fiecare soț învață să se suprapună și să caute un compromis, viața de familie va fi lungă și strălucitoare.

Iepurii bărbați pot da o iubire senzuală și delicată a unei femei de același semn, dar în relații partenerii caută protecție și nu vor să-și asume responsabilitatea. Dacă unul dintre ei înțelege ceea ce nu poate dura mai mult, el va începe pur și simplu să caute un spirit partener mai puternic. În relațiile dintre doi iepuri mici dinamică, Nu poți suna pasiunea lor de foc, ei nu au nici o dorință de a se dezvolta împreună, pentru că astfel de oameni pot avea o prietenie puternică, dar perspectivele pentru viața de familie sunt destul de îndoielnic.

În Uniunea cu o pisica dragon om poate fi fericit, Dacă toată lumea încearcă să vă arate de cea mai bună parte. Acești parteneri unește viața și dorința sexuală reciprocă.

Femeia Sign Dragon se poate crea pentru bărbați Cat Idealul condițiile de viață, ei nu ascunde nimic unul de altul, pentru că relația lor este întotdeauna plin de iubire și armonie.

Compatibilitatea cu șarpele nu va fi atât de bun, Dar aceste semne pot crea un tandem bun – șarpele înțelept va trimite un partener în calea cea bună, pentru că în această unire soții vor completa armonios reciproc.

Citește mai mult  Caracteristicile femeilor Koza-Berbec

Viața de șarpe și iepure curge încet și măsurat, astfel de femei sunt bune pentru relațiile lungi cu iepuri, ei pot găsi întotdeauna interesele și punctele de contact comun.

Cal și căsătoria de iepure va fi plin de emoții și culori strălucitoare, femeile Temperamentant vor fi în măsură să aprecieze natura pisica lor bărbați, dar dorința de frumoase jumătate să fie întotdeauna și în toate prima poate crea obstacole pentru viață lungă împreună.

Iepurele nu acceptă dorința calului de a merge peste, o astfel de parte a partenerului este de neînțeles pentru el, și, prin urmare, de multe ori apar dezacorduri în familie.

Dar în afaceri, o astfel de tandem poate fi foarte reușită: iepurele se poate baza întotdeauna pe calul său și sub influența sa devine mai responsabilă.

În compatibilitatea teoretică cu oile poate fi de 100%, Dar, în practică, astfel de căsătorii sunt foarte rare, pentru că în familie și unul și celălalt este în așteptare pentru protecție și nu vrea să relații construi cu parteneri mai slabi.

Dacă unul dintre soți este gata să-și asume responsabilitatea, viața lor va fi destul de confortabilă, casa va deveni un refugiu general din toate dificultățile. Între capră și iepure, de obicei, există o legătură ferventă și armonioasă.

Relația stabilă este puțin probabil să fie colaborată de iepure și maimuțe, Deoarece astfel de femei în natură sunt intrigii și iubirea de a juca cu partenerii lor – este puțin probabil ca un iepurească să fie responsabil de o atitudine similară. Cu toate acestea, dacă are loc o astfel de alianță, atunci iepurele este garantată, nu BOMP – Femeia Hurricane îi va da o stare excelentă și cele mai bune senzații în pat.

Sunt formate relații destul de ambigue între Bărbați pisici și femeie cocoș, Reprezentanții acestor semne acoperă rapid o pasiune furtunoasă, o femeie strălucitoare va fi o pereche demnă de iepure discrete. Ambele semne posedă magnetismul și atrag invariabil atenția sexului opus.

Compatibilitatea rea ​​a iepurelui cu un câine, De regulă, aceste semne se ocupă reciproc. Faptul că câinele – acesta este un semn foarte suspicios de armonie mentală este în mod constant pe margine, de la începutul partenerilor de relație se simt neîncredere unul de celălalt, și se distruge în Uniunea mugur.

În plus, câinele este destul de neglijent, nu poate crea acel confort, care este atât de dornic de iepure. Dorințele și aspirațiile oamenilor nu sunt de acord, pentru că între reprezentanții acestor semne este posibilă doar prietenie.

potrivire perfecta pentru Rabbit pot fi găsite printre reprezentanții semnului de porc, de obicei, aproape de o astfel femeie un bărbat se simte în siguranță, acesta îndeplinește toate cerințele pisică și creează atmosfera de confort si caldura pentru el, unde poate scăpa de presiunile acestei lumi.

semne caracteristice Coasta se referă la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: