Calul și compatibilitatea câinilor

Calul și compatibilitatea câinilor

Uniunea dintre aceste semne, ca un câine și un cal, este considerată mai reușită posibil. Astfel de relații sunt foarte armonioase și pot exista pentru o lungă perioadă de timp.

Informații generale de compatibilitate

Fiecare dintre aceste semne se distinge prin energia irelevantă. Aburul creat poate deveni puternic și armonios. Mai ales succesul va fi crearea unei familii. Reprezentanții acestor semne sunt similare în unele parametri, dar și diferențele sunt suficiente. Aceasta înseamnă că nu numai că nu vor mai putea să se completeze reciproc, ci și să facă posibilă dezvăluirea din diferite părți.

Dacă vorbim despre un cal, puteți nota pasiunea pentru aventură și ușor.

Ea va învăța pe cel ales să înceapă în aventuri și este mai ușor de viață trata. Câinele este mai conservator și păstrat, este prezis partenerului său, este capabil să-și învețe devotamentul și să facă o mai mare advocacy.

Compatibilitatea în dragoste și căsătorie

Acest aspect este cel mai important pentru mulți abur. Stele spun că compatibilitatea unui bărbat și o femeie, născut sub semnele unui cal și câini este foarte mare. Cu toate acestea, există unele nuanțe.

El se naște un an de un cal, ea este câini

O astfel de combinație este un considerat ideal pentru a crea o familie puternică și de încredere. O femeie născută în anul de câine va deveni partenerul de viață perfectă. Principalele calitati sale – loialitate, dedicare, dezvoltat simt al dreptății și o minte ascuțită. Ele permit câinele să devină o soție bună, care poate deteriora un ales prea agitat și activ după cum este necesar.

Calul va intra luminozitatea și originalitatea a doua jumătate sale.

Astrologii recomanda bărbați din acest semn să se căsătorească cât mai curând posibil, acest lucru va permite să fie răcit, se concentreze pe construirea unei cariere și asigurarea stabilității.

O femeie-caine va fi un spate de încredere și un deținător excelent de vatră familiară. Ea este o gazda excelenta, va sprijini soțul în toate eforturile, ceea ce îi va da putere la noi realizări.

Citește mai mult  Capricorn femeie născut un an de maimuță: caracteristici de personalitate și compatibilitatea cu alte semne

Câinele este foarte pacient, acesta va ajuta ei pentru o lungă perioadă de timp pentru a rezista lângă un om-cal independent. El, la rândul său, care se încadrează în dragoste cu cei aleși, gata să renunțe la toată bogăția lumii în picioare, nu acordând o atenție la alte femei. De aceea Unirea pe termen lung depinde de înțelepciunea unui reprezentant al sexului frumos.

El a născut în anul de câine, ea este cai

O astfel de pereche este orientată în principal pe valorile familiale. Omul de aici devine partenerul perfect al vieții. Acesta oferă fiabilitatea sa de familie, rămâne adevărat și onest. Un partener mai emoțională va ști întotdeauna ce se poate baza pe un umăr puternic de sex masculin, și apreciază asta.

Femeia este extravagantă, întotdeauna în lumina reflectoarelor, energia sa bate cheia. Toate aceste calități, fără îndoială, vor atrage câinele, deoarece reprezentantul acestui semn este mai calm.

Soțul / soția va fi un gard pe ei ales și o admiră. În plus, el va deveni un adevărat ucis capabil să-i ofere familiei în mod semnificativ, iar pentru un cal, confortul este foarte important.

Ea nu numai că nu numai a salva, ci și creșterea bugetului familiei.

Exact Meritul femeii calului va deveni că cuplul va putea călători foarte mult, planificați o odihnă saturată și bucurați-vă de viață. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că poate fi cea mai importantă, respectiv soțul / soția condusă de. Dar dacă această stare de lucruri este convenabilă, nu există o problemă specială în ea.

Contra Uniune

Oricare ar fi, diferența dintre personajele reprezentanților celor două semne de date este foarte vizibilă. Caii pot deveni plictisitori cu un partener calm și de acasă, câinele este capabil să-l salteze într-un stil de viață activ și un cerc larg de comunicare. În ciuda faptului că câinele are o răbdare extraordinară, ea nu este capabilă să ierte trădarea.

Citește mai mult  Caracteristicile unei femei scorpion născut în anul de câine

Va fi dificil pentru un partener să rămână la un anumit cadru și să tolereze restricții.

În unele cazuri, un bărbat și o femeie se pot confrunta cu o dispută despre cine ocupă poziția de lider în alianță. Ambii sunt deosebiți de egoism și stima de sine. Dacă nu este posibil să rezolvăm conflictul într-un mod pașnic, calul iubitor de libertate și impulsiv poate să plece, iar câinele este puternic defalcat. Temperamentul lor sexual este, de asemenea, diferit. Câinele nu poate fi o atenție suficientă în acest sens, ceea ce, în consecință, poate provoca emoții negative în ea.

În pat

Diferența de temperament sexual poate să nu se întâlnească cu niciunul reprezentant al acestui semn. Ele pot fi foarte bine compatibile în acest plan. Partenerii arată disponibilitatea pentru experimente, în timp ce în relațiile rămâne sensibilitate și romantism. Această pereche întâlnește adesea o adevărată pasiune.

Fiecare dintre semnele nu împărtășesc noțiunile de „dragoste“ și „sex“. În ciuda faptului că acestea pot fi foarte restrâns, în interiorul ei sunt destul de eliberat și sexy.

Pentru calul, în primul rând există senzualitate, atmosfera și starea de spirit romantic, câinele este mai interesat în bucuria carnală. Cu toate acestea, ei încearcă să nu refuze reciproc în întruchiparea oricăror fantezii, ca urmare a unor relații care devin foarte armonios.

In business

Ambele reprezentative ale acestor semne nu se tem de a lucra și să știe cum să facă bani. Relațiile în afaceri vor curge fără explozii speciale, cu toate acestea, iar rezultatul fructuos nu este în valoare de așteptare. Câinele poate fi dezinteresat, și, uneori, chiar generos. Calul este un negociator excelent, dar în același timp, este atât de energic că ocupația de luptători ea un lucru rapid. Astrologii spun că calul și câinele sunt mai potrivite pentru rolul artiștilor decât directori. Cu toate acestea, în cazul în care un partener puternic este în picioare în apropiere, ei sunt capabili să obțină înălțimi considerabile în afaceri.

Citește mai mult  Monetară Money Tree: Tipuri și etapelor de producție

În prietenie

În ceea ce prietenie, stelele susțin că poate fi lung și durabile. Principalul lucru este atât la cal, cât și pentru ca câinele să prezinte respectul pentru fiecare altul. În plus, opiniile lor privind anumite lucruri ar trebui să fie la fel de asemănătoare.

Atunci când furnizează aceste condiții, ele pot comunica destul de strâns de mai mulți ani.

Un alt plus va fi faptul că câinele va încerca să-i placă tovarășul. Calul, care posedă un caracter mai emoțional și neliniștiți, va fi capabil de a trage un prieten din zona de confort și să-l dea mai multe impresii de neuitat.

Recomandări

Pentru a îmbunătăți relațiile, aceste semne trebuie să respecte câteva recomandări. În primul rând, fiecare dintre ele trebuie să fie gata să facă compromisuri. Calul iubitor și impulsiv poate încerca să vă împiedice, să ascultați opinia cea aleasă și uneori renunță la distracția obișnuită în favoarea unui iubit.

Câinele ar trebui să fie răbdători și să ierte unele dezavantaje ale unui partener.

În cazul în care familia începe în familie, începe lupta pentru conducere, pozițiile lor ar trebui să fie înmânate reprezentanților sexului frumos. Femeia ar trebui să arate înțelepciunea și respectul pentru omul ei. Câine trebuie să aibă încredere un partener, iar caii – nu se comportă egoist și să mențină o anumită una în toate eforturile. Dacă ajung să găsească o relație de mijloc de aur în relații, ei sunt capabili să dureze până la sfârșitul vieții și să facă doi oameni fericiți.

Despre cuplu vector în aspectul horoscop est viitoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: