Cancer și Fecioară: Caracteristicile Uniunii de Apă și Pământ

Cancer și Fecioară: Caracteristicile Uniunii de Apă și Pământ

Cancerul și Fecioara unește multe. Reprezentanții acestor semne pot deveni parteneri, cei mai buni prieteni sau iubiți. Dar armoniosul tuturor relațiilor lor vor fi căsătorite. Este familia – principalul lucru din viață pentru o aprindere și filigran. Reprezentanții celor două elemente diferite de la o vârstă fragedă încearcă să creeze propria noastră lume ascunsă de alte persoane, dar întotdeauna în aer liber pentru cei dragi.

Caracteristică a semnelor

Fecioara si cancerul – semne, foarte asemanatoare unul cu celălalt. În același timp, este imposibil să le numim la fel, dar sunt perfect combinate și completează reciproc.

Rac patronează luna, această lumină de noapte are un impact asupra stării de spirit a reprezentanților acestui semn pe tot parcursul vieții sale.

Fisurile sunt foarte sensibile, răni și natură. Ele se pot atașa rapid la om. Cancerele sunt bine dezvoltate intuiție, care ajută de multe ori le probleme și să evite chagrin.

Craks sunt foarte receptive, ei nu vor merge mai întâi la un conflict și nu va rănit pe nimeni. Cel mai bun divertisment pentru ei – picnic cu prietenii apropiați, pe malul râului sau lac.

Reprezentanții elementului apă întotdeauna înălțimea înapoi, ei nu știu cum și nu-mi place să ia decizii rapide. Cancerele trebuie să fie gândită, numai după aceea ei vor fi în măsură să ia o decizie.

cancerul Rastogate este foarte usor, el proprietar al unei inimi fel. Pentru alte persoane, chiar necunoscute, ele aparțin întotdeauna extrem de prietenos.

Reprezentanții elementelor de apă sunt foarte legate de casa lor, ei sunt părinți minunați. În locuința lor, ei sunt ascunși de toată adversitatea și sunt angajați în creativitate sau vis. Cancerul sunt foarte legați de copiii lor și îi aparțin întotdeauna cu dragoste și îngrijire deosebită.

Simțiți-vă în siguranță pentru reprezentantul elementului de apă este foarte dificil. Imaginația lui excelentă poate chiar să transforme problemele mici într-o problemă serioasă.

Fecioarele distinge o minte ascuțită și un caracter activ, precum și o sensibilitate ridicată. Reprezentanții elementului Pământului pot fi inutile, preocupați de starea sănătății lor și practice.

Născut sub acest semn oameni liniștiți, preferând singurătatea. Cu toate acestea, ei sunt dificil pentru ei să le numească, pentru că nu au iluzii. Ei sunt singuri prin natura lor, nu caută să intre în societatea seculară.

Adesea, reprezentanții acestui semn rămân Bachelo. Dar chiar și o iubire puternică nu va fi niciodată capabilă să-și arunce mintea, ei văd întotdeauna deficiențele partenerului lor și de multe ori îl critică.

Stați într-un singur loc pentru un reprezentant de lungă durată al elementului pământului nu este în măsură, nervozitatea ei poate fi transmisă altora. În exterior, oamenii pământești calme se ascund în toate experiențele lor, iar acest obicei poate provoca tulburări de organe digestive și sistem nervos.

Fecioara este dotată cu acuratețe, metodicitate și gândește clar, dar sunt foarte îngrijorați de greșelile proprii și ale altora. Datorită calităților lor de afaceri, adesea realizează poziții înalte și o poziție bună în societate.

Reprezentanții acestui semn apreciază oamenii punctuali, economici, inventivi și adevărați. Își exprimă dragostea calmă și fără probleme, nu aruncați bani pe vânt.

Pentru un reprezentant al acestui semn, obiceiurile dezvoltate de acestea, care sunt stabilite pentru ei o dată pentru totdeauna. Ei se străduiesc să construiască în mod independent viața lor, nu doresc să depindă de alții și să se bazeze doar pe puterea lor.

Oamenii nascuti sub acest constelație sunt de obicei oameni sănătoși fizic, Hardy. Dar, din cauza numărului mare de muncă și constante experiențe, acestea sunt supuse la dezvoltarea unor boli nervoase.

compatibilitate Lovely

cancerul misterios și sensibil este atractiv pentru Fecioara. Pe lângă reprezentantul elementului Pământului, el se comportă foarte halane, încercând să ascundă incertitudinea lui. Rac înțelege ce sentimente se confruntă oamenii pământești, și folosește-l.

Virgin este rece în planul emoțional, astfel încât acestea să arate sentimentele lor destul de aleatoriu. Semnul pământesc nu este în măsură să demonstreze pasiune sau sensibilitate față de o persoană apropiată. Cu toate acestea, este capabil să se îngrijească, ceea ce este un factor foarte important pentru cancer. Viața intimă a unei astfel de uniuni nu poate fi numită interesantă, dar fiecare dintre ele este mai mult decât mulțumită.

Pasiunea este absentă în relațiile dintre cancer și o fecioară, dar se potrivesc reciproc și pot deveni parteneri foarte buni și soți.

Reprezentanții diferitelor elemente sunt bine compatibile. Ele sunt întotdeauna foarte interesante de a petrece timp împreună. Cancerul va umple relația cu emoțiile și sentimentele, iar reprezentantul elementului pământesc – raționalitate și gândire sobră.

Fiind în relații, Fecioara și Cancerul nu vor putea să experimenteze o mulțime de sentimente. În inima tandemului lor va fi întotdeauna o activitate practică comună și nu pasiune și sensibilitate. Datele pragmatice ale acestor semne contribuie la realizarea unei poziții favorabile în societate. Situația financiară stabilă este necesară și un reprezentant al elementului Pământului și partenerului său.

Relațiile de parteneri pe baza stabilității în sfera emoțională se poate transforma cu ușurință în legături familiale puternice.

După ce sa întâlnit la maturitate, cancer si fată va fi capabil de a deveni reciproc persoane apropiate, deoarece reprezentantul elementului apei, obosit de romantismul bogat de viață în tinerețe, va căuta liniște, și reprezentantul pământesc Element, la fel ca nici un alt, va avea nevoie de un pacificari.

Pentru a merge pentru victimele de dragul reprezentanților partenere ale acestor semne în relații nu au nevoie. Staying ei insisi, Rac si Fecioara sunt dobândite în fața partenerului său suflet iubit. Fiecare dintre ele este o completare la alta. De-a lungul timpului, această uniune nu poate fi mai profundă și mai fraged și reprezentanți ai diferitelor elemente nu mai pot trăi fără ele.

Compatibilitatea cancer de sex masculin și femeile din Fecioară este destul de sigur. Lângă fata pământească, cancerul se va simți în siguranță și va fi capabil să se îndrăgostească rapid de ea. Un reprezentant al elementului de apă va uita de temerile sale permanente și va deveni mai echilibrat.

Inspectivitatea și tacturile reprezentantului elementului Pământului au un impact enorm asupra comportamentului unui partener, începe să creadă în forța sa și se transformă într-un cavalier drăguț, delicat și galant.

În loc de aceasta, lumea sentimentelor se deschide la cancerul iubit și de om. În primul rând, femeia de împământare este responsabilă de curtenirea reprezentantului elementului de apă, dar mai târziu aceste două sunt foarte apropiate, dar femeia nu deranjează limitele personale ale iubitului ei. Fata poate cere direcția sentimentelor și gândurilor unui bărbat și poate descoperi astfel de caracteristici ale personajului său care obișnuia să fie necunoscut nimănui.

Lacul neted și calm seamănă cu relația dintre cancerul de sex masculin și femeile din Fecioare. Pasiunea și furtună de emoții în această uniune este inferior respect reciproc și înțelegere.

Compatibil Rac Barbat si Femeie Cineva Cineva. Nesigur în el însuși omul pământesc, încă o dată o femeie de cancer, nu va fi capabil să creadă fericirea. Omul este foarte timid și timid, de multe ori nu are suficientă experiență în relațiile cu sexul opus.

Visatoare si sensibila femeie de apă determină o atracție și încântare reală între om tânăr, el consideră printesa ei dintr-un basm. Fata lui sentimentalism nu este un cancer în valoare de la un partener, deoarece îi place astfel de manifestări ale sentimentele iubitei. Reprezentantul elementului Pământ este întotdeauna în căutarea pentru o astfel de femeie a cărei personaj va răspunde la lumea lui interioară.

Cele mai multe dintre toate pe omul lor ales apreciaza calmul. Dar când el observă că iubita lui este, de asemenea, foarte senzual, el va fi futut.

Compatibilitatea celor două semne este destul de favorabilă. Un om va ierta alegerea sa în starea de spirit și expresia prea vie a sentimentelor, deoarece o femeie de apă are astfel de calități ca tandrețe și îngrijire. Omul pământului va înlocui întotdeauna umărul de cracă fiabil și va calma când iubitul va plânge.

Perspectiva vieții de familie

Cuplul de familie de fecioare și de cancer va trăi liniștit în dragoste și armonie. Pentru reprezentanții acestor semne, o atmosferă confortabilă la domiciliu este foarte importantă, deoarece petrec mult timp în casa lor. Cancerul și Fecioara pot fi numite revizuiri reale, dar nimeni nu este gata să meargă la conflict.

Soțul Fecioară ocupă cel mai adesea o poziție de lider în familie. Reprezentantul elementului pământesc poate critica acțiunea cancerului, care, la rândul său, este foarte violentă pentru a reacționa la comentarii.

Cancerul sensibil Atitudinea virginului pare rece și indiferentă. Urmărirea soțului de a fi iubită este clară pentru reprezentantul elementului Pământului, dar să se schimbe pentru a-i mulțumi, Fecioara nu va deveni. Acesta poate fi un punct de cotitură pentru o pereche de moment. Chiar și un divorț este posibil, mai ales dacă soția cancerului va începe să caute înțelegerea reciprocă și dragoste în altă parte.

Ambii soți sunt capabili să salveze și să economisească bani, nu-i place să cheltuiască bani, deci în chestiuni financiare într-un cuplu de idil real. Distribuția bugetului familiei este de obicei angajată în cancer prematur, reprezentantul elementului de apă nu va cheltui niciodată bani pentru excese.

Soții au întotdeauna o cantitate suficientă de economii acumulate în cazul extrem, atât de des prieteni și rude se întorc la ele pentru sprijinul material.

prietenie

Cancerul și Fecioara pot deveni prieteni reali, pentru că pentru aceasta au o mulțime de condiții prealabile. Ei nu fac nimic și nu încearcă să se dovedească unul pe celălalt. Fecioara are un temperament vesel, care adesea ajută la cancer să scape de depresie.

Astfel de prieteni pot acumula fonduri și pot cheltui totul prin înființarea unei părți. Dezinteresul virgin și capabil de cancer frumos nu va regreta trecutul și nu vor fi făcute. Ei se vor bucura de momentul actual.

Cancerul și Fecioara încearcă întotdeauna să se apere reciproc și să vină la salvare într-un minut dificil. Ei au grijă de uniunea lor și îl ascund de aspectul străin curios.

Achiziționarea de cancer și abilitatea de a face marsh contribuie la formarea de respect reciproc între prieteni. Când se confruntă cu o alegere – să meargă la o petrecere de distracție sau la o întâlnire de afaceri, fiecare dintre ele, fără îndoială, va alege a doua opțiune. Fecioara este întotdeauna gata să ajute la cancer, iar reprezentantul elementului de apă, la rândul său, apreciază nu numai independența sa din punct de vedere financiar, ci și capacitatea de a se bucura și de a calma. Împreună aceste două se simt frumoase.

Fecioara este un interlocutor minunat, ea știe cum să asculte și să audă. Reprezentantul elementului pământesc nu este deloc jenant schimbarea permanentă a stării de spirit la amicul de cancer.

Foarte adesea o relație prietenoasă între reprezentanții acestor două semne se va dezvolta în relații. Dar chiar dacă acest lucru nu se întâmplă, prietenia lor va continua de mulți ani.

Interacțiunea în muncă

Activitățile comune ale reprezentanților elementului de apă și de foc vor fi fructuoase și vor aduce o mulțime de utili. Acest tandem este cel mai potrivit pentru a face bani. Relații bune dintre cancer și o fecioară – o bază pentru crearea unei afaceri. Deoarece reprezentanții acestor două personaje nu sunt doar muncitori buni, ci și prieteni, ei vor găsi cu ușurință o limbă comună în orice domeniu.

Cooperarea acestor două va beneficia de reprezentanți ai semnelor. Ei sunt interesați să împreună munca. Amândoi caută succes și ajung la ea, chiar dacă nu sunt destul de repede. Acest tandem nu va fi încurcat în aventuri, mai degrabă, ele vor fi ghidate de ani de tactică dovedită.

În cazul în care cancerul devine subordonat fecioarei, relația lor va fi destul de chiar. Seful va simpatiza cu un angajat mai adevărată și nu va face încă o dată comentarii. Treptat, datorită atitudinii favorabile a capului, cancerul se poate lua o poziție de orientare.

Între capul de cancer si Virgin subordonat face întotdeauna relații excelente. De multe ori Fecioara devine șef adjunct, din moment ce aceste semne au obiective și calități de caracter similare, și, de asemenea, să înțeleagă perfect reciproc.

Relația copilului și părintele

Rac si Fecioara – oameni care se referă într-adevăr la familia lor și copiii lor, ei pot experimenta o preocupare foarte puternic unul pentru celălalt, mai ales în cazul în care unul dintre ei este un părinte, iar celălalt este copilul său.

Părintele lui Fecioara este foarte atent la cancerul său de copil, el susține mereu copilul și nu dă disperare și stupid. În ciuda faptului că Fecioara este de obicei neliniștită de ei înșiși, datorită faptului că încearcă să calculeze evoluția evenimentelor în avans, în relații cu propriul ceai, această calitate nu va fi foarte luminată.

Cancerul părinte înțelege bine copilul său timid, astfel încât copilul este adesea un animal de companie în mama sau tata. Reprezentantul elementului de apă va învăța mai puțin pentru a critica pe alții și de a acorda atenție propriilor deficiențe.

Cancerul părinte este întotdeauna cu o trepidare specială, iar simpatia se referă la copilul său Fecioara.

Mama Cancer știe cum să creeze o atmosferă confortabilă și calmă în casă. Ea înțelege tot ceea ce simte copilul ei. Fiica lui Fecioara este foarte atent si adesea sa-si suprasolicite impresiile minde si mama poate ajuta sa se confrunte cu emoțiile copilului.

Adesea, Fecioara trebuie doar să spună cuiva tot ce are în sufletul său. Cancerul părinte este întotdeauna fericit să răspundă la această cerință a copilului. Fecioara caută mereu să facă faptele potrivite, din acest motiv, reprezentantul elementului pământesc poate pierde principalul. Mama Cancer va putea să-și trimită gândurile în direcția cea bună și să-și susțină copilul.

O fetiță este necesară pentru ca cineva să fie de partea ei, pentru că din cauza criticării sale, un reprezentant al acestui semn este cel mai rău dușman pentru el însuși. Tatăl Cancer blestem, dar foarte legat de familie și de copii. Copilul cu tata este de obicei instalat relații bune, deoarece un om de cancer poate simpatiza și avea grijă, iar copilul virgin trebuie să știe ce iubește.

Reprezentanții unor semne ale zodiacului, foarte des, nu acordă atenție stării emoționale a copiilor lor, dar Deva nu le aplică. Mamele Virgin, de obicei, foarte preocupat de faptul că copilul lor se simte Rac, starea de spirit lui.

De observare a Pământului de elemente reprezentative captează cele mai fine detalii în comportamentul copilului lor. Prin urmare, aproape de cancer la mama mea se simte întotdeauna în condiții de siguranță, în timp ce ea respectă amenda sa de organizare mentală.

Mama Fecioară nu stă niciodată cazuri, este întotdeauna preocupat și agitându despre prietenii și rudele. Un copil Rac este îngrijirea mamei vitale. Dar nu fac toata munca pentru copilul tau, deoarece acesta poate fi un copil răsfățat.

Fecioara ar trebui să limiteze dorința lor de a da în mod constant la copilul ar putea crește. cancerul de copil este de obicei foarte receptiv și, cel mai probabil, va fi fericit să-și îndeplinească toate cererile mamei.

Fecioara tata nu va rata ocazia de a critica Rac copilului său. Un copil sensibil va lua cuvintele sale la inima, frustrat și a pierdut. Tata ar trebui să se ocupe de sansa sa ca mai moale, pentru că orice cuvânt neglijent spus poate afecta profund cancerul.

În cazul în care capul familiei să învețe cum să fie mai puțin pretentios cu privire la copilul său, nu va fi foarte natură, încredere în relațiile dintre ele.

Luați în considerare semne orientale

Compatibilitatea cancerului si fecioara este puternic afectată de semnul Horoscop Est. Ea se bazează pe 5 elemente, cum ar fi: apa, pamant, metal, foc si lemn. Printre ele însele interacționează în moduri diferite. Pot exista simpatie și cooperare între reprezentanții unor elemente, altele, dimpotrivă, se va certa în mod constant și se resping reciproc.

Născut în diferiți ani, oamenii vor privi de sus semne de animale, care va dota receptoarele lor cu anumite calități de caracter. Fiecare fiară, la rândul ei, reprezintă un anumit element element de.

Un bărbat născut un an la care elementul corespunde elementului nu va fi niciodată capabil să facă prieteni cu un reprezentant de apă. Uniunea lor poate avea un impact distructiv asupra fiecăruia dintre parteneri.

În același timp, o persoană născut un an corespunzător elementului de apă trebuie făcută celor care s-au născut în anul copacului. Persoana de apă va ajuta întotdeauna să dezvolte și să crească lemn, așa cum se întâmplă în natură.

Luați în considerare compatibilitatea semnelor horoscopului estic este foarte importantă, deoarece aceste informații pot fi foarte utile pentru acele familii sau parteneriate de construcție.

Posibile conflicte

Starea de cancer se schimbă, de asemenea, ori de câte ori ciclurile lunare, acest fapt confirmă numeroase feedback de la partenerii lor.

Virgin este de obicei mai constantă și mai stabilă. Datorită faptului că relația prevalează conflictul natural asociat cu schimbarea și stabilitatea a doi parteneri, pentru a construi relații armonioase, vor fi capabili să fie departe de fiecare născut sub constelația cancerului sau a Fecioarei.

Emoțiile reprezentantului elementului de apă, pe care nu le poate ascunde, sunt adesea cauza conflictelor dintre cancer și fecioară. Filigranul, la rândul său, provoacă o neînțelegere a modului în care Fecioara dulce și bună a transformat într-o persoană rece și înstrăinată, care este absolut lipsită de compasiune.

Fecioara suferă adesea de faptul că nu pot controla comentariile critice pe care le acordă generos oamenilor din jurul lor. Percepția specială a lumii și o analiză scrupuloasă a oricărei acțiuni – caracteristici distinctive ale reprezentantului acestui semn. Critica și studiază cancerul Deva va fi cu o atenție deosebită. Reprezentantul elementului de apă va trebui să fie răbdător și de fragment că emoțiile sale nu sporește ca răspuns la o fecioară.

Cancerul are, de asemenea, o mulțime de teste pentru Fecioare. Reprezentantul elementului de apă nu este împotriva flirtelor, adesea dă de multe ori a doua jumătate de repartizări pentru gelozie.

Mai multe despre compatibilitatea împotriva cancerului și despre Virgin Vezi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: