Cântare de femeie născute în anul câinelui: caracteristici și compatibilitate

Cântare de femeie născute în anul câinelui: caracteristici și compatibilitate

Femeile născute în perioada 24 septembrie-22 octombrie sunt reprezentanții semnării scalelor. Ei se străduiesc pentru armonie în toate, echilibrând diferite aspecte ale vieții lor. Patronajul câinelui de pe horoscopul estic oferă propriile caracteristici ale acestor reprezentanți francezi.

Caracteristică

Cântare de femeie – aceasta este o natură subțire și moale, regretând, foarte inteligentă și talentată. Dar bunătatea sa se manifestă numai până când interesele lor sunt afectate. Știe exact ceea ce dorește și nu va fi angajat niciodată în activități neobișnuite. Face-o să facă ceva în afară de imposibilă. În astfel de momente se manifestă în mod neașteptat de câștigurile neobișnuite de greutate.

Reprezentanții acestui semn al zodiacului Mila și sociabili, atrag atenția sexului opus cu naturalitatea și feminitatea lor. Ele sunt îmbrăcate moderat și gustos, arata foarte la modă, dar, în același timp, nu prea mult, contactele și cu alte femei în orice colectiv sunt bine. Născut în anul câinelui apără foarte activ interesele sale și poate deveni, de asemenea, un apărător al celor ale căror interese coincid brusc cu direcția ideilor ei. La altruism nu este mai apropiat, dar patronajul câinelui îi dă burta și natura revoluționară. Aceasta este o personalitate destul de contradictorie, un luptător prin natură, având un puternic și, în mod neașteptat pentru femeile de greutăți, caracterul de luptă.

Comportament în prietenie

Scară prieteni buni: poate deveni o vesta prețuită pentru plâns și înlocui pe umăr prietenos cu timpul. În mod ca fiind prieteni, arată ca bărbații. Ascultați cu atenție cu atenție (sau de a crea o astfel de impresie dacă respecți reciproc) și să dea mai multe sfaturi valoroase pentru a rezolva situația. Prietenia ei sunt de reproducție și cu reprezentanți ai sexului opus. Adesea, un astfel de parteneriat, o se bazează pe simpatie pentru oamenii aceștia nu riscă în mod direct de îngrijire pentru câteva cântare femeie, temându-se să fie respinsă.

Respectă cântare și în echipa de femei, pentru că acolo arată un fragment și calitățile feminine caracteristice în același timp: Moliciune, un fel, căldura spirituală. O astfel de femeie este gata să ajute un prieten, dar niciodată în detrimentul propriilor interese. Nu-i place timid în nimic.

Poate chiar neprincipială, pentru că ea are propria viziune asupra lumii cu privire la acele lucruri care alcătuiesc interesele sale cele mai apropiate.

Atitudinea față de iubire și căsătorie

În dragoste, scalează femeii sunt foarte romantic, trăiește sentimente de platoniciene, mai ales în tinerețe. Ea este idealist, prin natura și este capabil să caute idealul său pentru o lungă perioadă de timp la bărbați. Ei bine, în cazul în care mama ei explică de la o vârstă fragedă că idealul nu există, în caz contrar ea așteaptă o dezamăgire serioasă până la negarea completă a relațiilor cu sexul opus. Ea este în mod constant în căutarea, convingătoare însuși, făcându-l de dragul familiei. În general, așa este, pentru că ea nu are nevoie de un partener de viață, ea poate exista în condiții de siguranță și unul.

Splitness și paradoxicalness caracterului femeilor scalelor se manifestă în raport cu bărbații.

Acest luminos și natura creativă iubește curtare non-standard și semne de atenție frumoase. Cu toate acestea, este imposibil să-l cucerească cu o singură dragoste. Într-un om, ea apreciază, de asemenea, seriozitate, respectabilitate și capacitatea de a sta ferm pe picioarele lor. Ea are nevoie de o bază financiară durabilă pentru fondarea familiei, deoarece se referă la acest eveniment în viață foarte responsabil.

Se îndrăgostește de dragostea săracă, ea poate numai în tinerețea timpurie. Dacă intră în influența sentimentelor într-o căsătorie de reconciliere, în zece ani, cel mai probabil, astfel de relații vor fi distruse și la inițiativa scalelor. Nu vor exista motive serioase pentru acest lucru, poate varia în trucuri pe trucuri, pentru că în omul neclintit va fi supărat literal. Chiar și copiii obișnuiți vor salva familia, deși apariția lor născută sub semnul scalelor sunt foarte responsabile și plătesc pentru educația lor. Beneficia pentru astfel de relații va fi ca fiind respectarea deplină a soțului așteptărilor soției.

Carieră și afaceri

Femeile născute în anul câinilor au succes pe teren, unde vor găsi cea mai completă utilizare a talentelor lor. În astfel de probleme, ele pot obține un succes semnificativ. Cu toate acestea, scalele funcționează nu de dragul construirii unei cariere sau de a face bani mari. Mai degrabă, cu privire la necesitatea internă de a pune în aplicare personalitatea sa creatoare, ei aleg întotdeauna de lucru în cadrul ei.

Pravdddolyness și căutătorii de adevăr, cântarele de femei se găsesc adesea în reporterul lor de lucru, jurnalist, corespondent. Ele pot deveni figuri publice ale acestei organizații ale căror idei sunt în concordanță cu propriile sale idei. Adesea, scale se găsesc în domeniul artei în domeniul politicii sau filosofiei. Pentru o carieră de succes, au nevoie de un umăr solid masculin în apropiere.

Ei lucrează calm și cu încredere, când știu că este posibil să nu vă faceți griji în special în ceea ce privește stabilitatea situației financiare din familie.

Compatibilitate

Un partener bun pentru greutăți pot fi semne de foc care oferă stabilitate financiară prin viață fără îndoială, intenționați și încrezători. Ei bine, dacă calitățile negative ale oamenilor, cum ar fi gelozia, temperamentul rapid, mândria, vor fi înmuiate de patronii animalelor din Horoscopul estic. Cuplu frumos poate crea o scară de câine cu un bărbat de untură născut în anul caprinei. Relația lor va fi destul de rezonabilă și durabilă. Înțelepciunea leului și dimensiunea scalelor vor putea deveni calități fundamentale care echilibrează momentele posibile de neînțelegere într-o pereche. În general, va fi ușor să găsiți interese comune și puncte de contact. Cea mai mare probabilitate a unei uniuni puternice și pe termen lung va fi în cazul în care ambele se vor familiariza în vârstă mai degrabă matură. Deci, ei vor putea să se evalueze reciproc fără maximalismul tineresc și idealismul în abordarea de selecție a satelitului.

Citiți mai multe despre cântarele de femeie Veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: