Cântare femeie născută în Horse An

Cântare femeie născută în Horse An

O combinație unică de un semn al scalelor zodiacale cu anul calului creează un caracter unic al unei femei care poartă o mulțime de sentimente contradictorii. Această luptă internă arată din jur aproape toate calitatile negative ale unei femei. Ceea ce este, de fapt ascuns în natură sub masca autoritatea?

Cântare Femeia Calului

Semnul scalelor zodiacale au rasplatit pentru decalajul, începând de la douăzeci și patru septembrie – 23 octombrie. Iar anii caii din trecut au avut loc în 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014. Femeile născute în acest moment au multe secrete. Chinezii susțin că timpul în care sa născut una sau altă persoană lasă marca sa unică pe ea. Dacă luați caracteristica completă a semnului zodiacal, puteți observa mici schimbări care se referă la fiecare an separat, iar anul calului nu este o excepție.

Un cal de îngrijire, care este considerat o amantă completă de un an de la doisprezece existente, oferă copiilor puterea interioară, energia, impulsivitatea excesivă și favorața averii. De regulă, este la apariția anului viitor al calului în greutățile femeilor, se desfășoară proiecte creative și promovarea scării carierei. Iubitorii cântăresc ajung la limita visurilor pe un front personal, un an de cal. În acest an puteți să vă dați viața și viața familială.

Adevărat, nu ar trebui să te implici în situații prea riscante și graba la piscina cu capul în orice caz.

Particularități

Fiecare femeie are propriile caracteristici, dar scalează femeii născut în anul de cal, absolut nu similar cu reprezentanții tuturor celorlalte semne ale zodiacului, care au fost de asemenea născut sub simbolul acestui an. Spre deosebire de alții, ele sunt caracteristice următoarele serii de caracteristici de caracter.

  1. Primul lucru pe care îl puteți vedea în această femeie este de auto-control total. Ea nu se va da „picătură“ în ochii oamenilor din jurul: nici aspectul, nici comportament, nici demnitate.
  2. Acestea sunt excesiv de pasibile și scopul lor sunt gata să lucreze din greu, iar acest lucru este cel mai adesea recompensate cu succes complet.
  3. scale Fata de incapatanat si persistent – nimic nu va face să se prăbușească lua de la un anumit fel. Desigur, o astfel de poziție nu dă întotdeauna un rezultat pozitiv, și, uneori, puteți plăti pentru ea și plată.
  4. Insight – una dintre calitățile remarcabile ale cântarelor combinate de femei-cal. Deși sunt andocate pe titluri, în cea mai mare parte, ei nu-și lipsesc obiectivul și merg pe drumul cel bun.
  5. Ele sunt o personalitate extrem de orientată, cu o putere uriașă de voință, munți gata să se rostogolească în calea lor.
  6. Femeile scale-cal nu știu cum să mintă, ia, de asemenea, niciodată să caute să-i facă rău pe alții.

Pe baza tuturor acestor factori, se poate spune că caracteristica unor astfel de femei, în față, destul de pozitivă. Ei pot obține cu ușurință cunoștințe noi și pot converga cu ușurință cu oamenii. Cântarele femeilor, în mod natural, încearcă să se încarce, dar să o facă destul de decente, să nu construiască caprele înconjurătoare.

În plus, acest tip de oameni născuți în anul calului este înzestrat cu o gândire extraordinară capabilă să afle din orice situație.

Compatibil cu alte semne

Deși cântarele femeilor sub auspiciile unui cal sunt personalități destul de sociabile și sociabile, dar o bună compatibilitate cu alte semne ale zodiacului, născut în anul calului, ei nu se pot lăuda. Acest lucru este destul de ușor de înțeles – sunt oameni auto-suficienți și independenți care nu sunt obișnuiți să aștepte ceva de la alții.

Prin urmare, printre femei, rareori găsesc prietene credincioase, iar de la bărbați au nevoie de fiabilitate și loialitate pentru viață.

Cântarele greutăților sunt frumos cu caii-Berbec, și atât cu femei, cât și cu bărbați. Deși aceste două semne sunt absolut diferite, ca două părți ale aceleiași medalii, dar se vor completa perfect reciproc și în prietenie și în dragoste. Un astfel de tandem se distinge prin înțelegere și armonie, nimeni nu încalcă pe altcineva, împreună cu un întreg. De asemenea, scale bine combinate cu dispozitive. Două semne la fel de calme ale zodiacului vor ajunge întotdeauna la un acord reciproc.

O uniune temperamentală extremă care își poate imagina va fi cu scorpionii, Dar aceste relații sunt de scurtă durată și toată lumea va rămâne pe cont propriu. Acest tandem este tipat instantaneu, dar incapacitatea de a renunța și de a găsi un compromis duce la separarea pe diferite părți.

Citiți mai multe despre cântarele de femeie Veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: