Capricorn femeie născut un an de maimuță: caracteristici de personalitate și compatibilitatea cu alte semne

Capricorn femeie născut un an de maimuță: caracteristici de personalitate și compatibilitatea cu alte semne

Femeia Capricorn, născut un an de maimuță, are un caracter complex și controversat. În această persoană, calități absolut opuse sunt in jur de achizitie: responsabilitate și forța de tracțiune irezistibil pentru viață lipsită de griji, diligență și lenea, dorința de relații familiale stabile și tendința. În cazul în care Capricorn Monkey va fi capabil să „bordură“ un caracter maro și trimite toate potențialul său în direcția cea bună, acesta va fi capabil de a crea o familie puternica si de mare pentru a urca pe scara carierei.

Caracter

Superior și lent Capricorn și obraznic, în creștere pe Lianam Monkey – Este greu mai puțin combinate între ele în tandem. Potrivit horoscopului, femeia Capricorn se distinge prin fiabilitate, reținere și prudență. Acesta este un semn zodiacal serios, un nou la noi cunoștințe și hobby-uri, frivolism, acțiuni cutanate. Înainte de a face următorul pas, Capricornul va calcula toate mișcările în avans.

Fata care aparține acestei constelații, muncitorilor și diligentă. Pentru ea, ambele valori materiale și spirituale. Capricornii se disting prin increduluzitate și aroganță, din cauza cărora se ascund adesea pentru emoțiile reale ale mascului. Cu toate acestea, maimuța adaugă moale de capricorn, bunăvoință, tendința de a comunica și distracție.

Tandem maimuță-Capricorn combină incompatibil. Femeia aparținând acestei alianțe a dezvoltat inteligență și o bună intuiție, astfel încât ea este ușor să găsească o cale de ieșire chiar din cea mai dificilă situație. Ea este întotdeauna plină de idei și planuri noi. Cu toate acestea, din cauza unor probleme sau dificultăți de viață, o femeie poate cădea în deznădejde și starea depresivă.

Capricorn fată născută în anul maimuței – una dintre prietenele de încredere. Ea nu va dezvălui secretele altor persoane sau pentru a discuta familiar în spatele lor.

Capricorn Monkey va fi capabil de a sprijini într-un moment dificil, da un sfat bun sau să ofere asistență completă.

Element

Capricorn face parte din elementul de pământ. Ea dă o persoană practic și prudență. Femeia semnului pământesc nu-i place de mare atenție la persoana sa. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, ea are tendința de a manipulare.

Citește mai mult  Compatibilitatea cocoșului și caii pe calendarul estic

Femeile ale Pământului Pământului sunt inertons și constante în atingerea obiectivelor. Prin natura lor, ei sunt conservatori, foarte încet, percepând toate lucrurile noi care se întâmplă în jurul valorii de. Astfel de oameni prefera un „stabilit“ stil de viață. Ei nu le place să călătorească. Chiar și o relocare banală poate fi o problemă serioasă pentru ei.

Capricornul maimuță, aparținând elementului pământesc, la prima vedere poate părea rece și emoțională. Dar, de fapt, nu este. Sub masca de inaccesibilitate, o persoană profundă se află, care trăiește o viață interesantă și bogată, are multe interese și hobby-uri.

Relațiile de dragoste și familia

Doamna Monkey-Capricorn este inteligentă, fermecătoare și activă. Totalitatea acestor calități, ca un magnet, atrage femeia opusă femeii. La vârsta fragedă, adesea fata se referă la relații, din cauza căreia este înclinată să treacă prin parteneri și să le schimbe adesea. Fiind în căutarea idealului dvs., Maimuța Capricorn se poate întâlni cu mai mulți bărbați în același timp. Este demn de remarcat faptul că cu toți tipii care erau în relații cu ea, ea încearcă să păstreze relații prietenoase. Și de multe ori se dovedește.

Cu vârsta, femeia de maimuță Capricorn devine mai dezamăgitoare, începe să demonstreze cerințe mari pentru viitorul ales.

Datorită lamele supraevaluate, doamna este adesea dezamăgită de bărbați, deoarece nu își justifică așteptările.

Capricornul maimuță dorește să obțină o familie fiabilă și puternică. De-a lungul anilor, ea începe să aprecieze relațiile de dragoste. Pentru ei, înțelegerea reciprocă și sentimentele de răspuns sunt importante. Să se căsătorească, o femeie încearcă să ia o poziție de lider în căsătorie. Ea caută să domine, să ia decizii serioase și să-i asume responsabilitatea pentru ei. Orice încercări ale unui om devin capul familiei va fi pentru rădăcină.

Datorită dorinței de a fi lider în relațiile de familie, căsătoria femeilor de maimuță Capricorn se termină adesea cu colapsul. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, doamna ar trebui să fie mai atentă în căsătorie și să încerce să devină mai moale și mai flexibilă. Dacă o femeie învață să asculte și să audă partenerul, acesta va fi capabil de a crea o uniune perfectă și să fie o viață de familie fericită.

Citește mai mult  Sagetator femeie născută în anul cocoșului: caracteristici de personalitate și compatibilitate

Carieră și bani

Dame Monkey Capricorn – femeie de cariera, pentru a căror succes la locul de muncă este mai importantă decât viața de familie. Ca greu de lucru și responsabil, poate reuși în orice domeniu. Datorită femeie diligență poate lucra pentru o lungă perioadă de timp, pas cu pas, atingerea obiectivelor. Fiecare minut maimuță Capricorn calculat în avans. pregătirea în avans a planurilor îi permite să țină pasul peste tot: la locul de muncă productiv, se angajeze în familie, se întâlnesc cu familia, relaxați-vă cu prietenii și de a găsi timp pentru tine.

Monkey Capricorn – greu de lucru persoană. De multe ori în viață ea caută ea însăși, din cauza care cunoaște valoarea banilor, și nu le irosi în zadar. Chiar daca o femeie nu atinge cariera de mare, ea nu a lăsat fără finanțe.

Datorită intereselor versatile și latitudinea de spirit Capricorn Monkey, acesta poate reuși în orice lucrare: poate fi activități politice, diverse proiecte creative sau munca de rutină monotonă.

În cazul în care doamna pune prioritățile în mod corect și să urmeze un obiectiv strict, acesta va fi în măsură să crească rapid de la un simplu angajat la cap.

Parteneri potriviți

Capricorn-maimuță fata – nu este ușor și personalitate puternică. Reprezentanții acestei uniuni între familie și carieră alege mai des a doua opțiune. Conform caracteristicilor, acestea sunt mai predispuse la a face bani decât pentru a construi o relație solidă. Cu toate acestea, gasirea ideal, aceste femei devin nu numai hostesse frumoase, dar, de asemenea, prieteni loiali cu soții lor.

Pentru alegerea unui partener, o femeie ar trebui să fie luate în serios pentru a nu ulterior disappoin. Pentru a mări șansele de a crea o uniune bună, ar trebui să asculte sfatul astrologilor.

Citește mai mult  Capricorn și pește: compatibilitatea în dragoste și prietenie

Potrivit unui horoscop, o maimuță-sobolan are cea mai bună compatibilitate cu următoarele semne zodiacale:

  • Taurul+
  • Fecioara+
  • Scorpion+
  • Un pește.

Aceste semne sunt în măsură să se simtă și să înțeleagă reciproc cu jumătate. De obicei, ei au interese similare, astfel realizate împreună obiectivele lor. Aceste calități sunt importante atât în ​​relațiile de prietenie și căsătorit.

Capricorn Monkey are compatibilitate proastă cu Archelor și Lv. Aceste semne nu se potrivesc reciproc. Ei au viziuni diferite asupra vieții care în shelit viitor este înțeles greșit, lipsă și conflicte. Pentru a păstra căsătorie, o femeie va trebui să refuze mult, sacrifica interesele sale de dragul familiei.

Până anul, nașterea unei maimuțe Capricorn este cel mai bun șobolan potrivită și o maimuță. Ele pot deveni prieteni buni, mans de familie loiali sau parteneri de afaceri. În astfel de alianțe vor prevala înțelegere și respect reciproc.

De asemenea, doamna Capricorn născut în Anul Maimutei, are o buna compatibilitate cu capra, Bull și Dragon.

relații nereușite vor forma cu câini, cai și Șarpe. Reprezentanții acestor semne ale zodiacului sunt neîncredere și neînțelegere se referă la ușurința și lipsite de griji maimuțele care dau naștere la mai multe conflicte în viață împreună. Din cauza lipsei de doamna compromis nu va fi dificil decât să trăiască sub un singur acoperiș cu câini, cai sau Snake, dar, de asemenea, ușor de a comunica.

Monkey Capricornul poate ceartă adesea cu partenerii perfect compatibile. Acest lucru este posibil dacă oamenii vor concura, argumentând cine e șeful în casă. Dacă o femeie învață să dea la partenerul tau, acesta va fi capabil să-l piardă pentru totdeauna. Prin urmare, în viața de familie, Monkey Capricorn ar trebui să învețe să asculte ales sa, mai degrabă decât a încerca să-l manipuleze. În acest caz, șansele de o viață lungă și fericită în comun.

Cititi mai multe despre Femeia Capricorn Vei învăța de la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: