Capricorn Tiger Femeie: Caracteristici de personalitate și compatibile cu alte semne

Capricorn Tiger Femeie: Caracteristici de personalitate și compatibile cu alte semne

Femeia Capricorn-Tiger combină calitățile puternice ale caracterului a două horoscoape diferite. Aceasta este o combinație foarte favorabilă pentru realizarea potențialului puternic al unei persoane. Din constelația-patron al doamnei a primit abilități analitice și raționalism, și de la un tigru activ – energie. În plus, tigrul netezește ușor rigoarea capricornului și face o persoană mai deschisă și sociabilă.

Caracteristică

O combinație de succes a unui tigru și Capricorn dă naștere unei persoane, practic, lipsit de defecte. Aceasta este o persoană care poate deține în mod adecvat cu o varietate de circumstanțe, de a depăși adversitate și se distinge printr-un calm, caracter echilibrat. O astfel de fată nu are tendința de a fi bolnavi, trădare și ipocrit. Este întotdeauna responsabil pentru selectarea mediului. Datorită prudență congenitale, este un pic timid din copilărie. Fata nu este prea activ în contact cu persoane necunoscute și deține în afară.

Tiger Capricorn nu își planifică efectiv viața, dar, de asemenea, îi ajută pe alții. Această femeie generoasă este, de obicei, gata să salveze prietenii sau rudele, luând problemele altor persoane fără a solicita răspuns.

intenționalitate sa face, de obicei, posibil pentru a realiza tot ceea ce-l apreciază: este un material-a fi bine, locul de muncă stabil și o viață de familie măsurată.

Ea știe cum să facă bani nu mai rău decât bărbații și le știe. Această combinație astrologic oferă o doamnă, nu prea ușor de temperament, dar ajută-l să devină o natură solidă și respectată în societate a unei persoane. O astfel de femeie doresc să țină totul sub controlul său și orice modificări neprogramate se întâlnește „în baionetele“. Emoțiile lui tigroaică-Capricorn o ascunde, din cauza a ceea ce nici o persoană nu poate înțelege atitudinea ei adevărată. O astfel de caracteristică o ca auto-controlul determină gama de interese de eroina noastră. Tot ceea ce se referă la emoții (dragoste romane, aventuri, hobby-uri), trece în fundal, oferind o modalitate de a realizărilor de carieră. Tigroaică-Capricorn nu vrea să-și petreacă timpul și puterea asupra a ceea ce nu se referă la activitatea ei.

De multe ori, chiar și o astfel de componentă importantă a vieții unei femei ca o căsătorie rămâne pe locul al doilea. Despre vulnerabilitate care ascunde sub masca doamnelor stricte și auto-suficiente, doar cei mai apropiați oameni știu. Motivul este că eroina noastră poate nici o problema vorbesc despre nimic, dar nu numai despre propriile sale sentimente, mai ales cu o persoană inconștientă. Cu toate tendința de a planifica tigroaică Capricorn nu este atât de clarificat și nu este pregătită să overplace prin alte pentru bunăstarea ei.

Îndrăgostit

Dame Capricorn, născut în anul Tigrului, atrage oameni sociabilitate și înțelegere. În etapa de selecție a satelitului, este inutil strict, chiar și văzând un om potrivit, fata deține la o distanță până când începe să aibă încredere complet ales sa. Când îl întâlni, nu va fi dificil sa ca interlocutor, așa cum este cinstit, bun și în comunicare directă. Cu greu există o situație în care eroina noastră ar putea reduce mâinile. Ea acuză pe alții cu încredere că orice situație are în mod, și femeile puternice cauza admirația pentru bărbați.

Cu ea, cavalerul este configurat într-o relație serioasă și încearcă să îndeplinească ideile ei despre idealul. Ea nu atrage marginali fără goluri în viață sau non-permanente eroi-iubitori. Calitățile potențialului partener sunt publicate pe prim plan, modul în care răspunderea, capacitatea de a păstra cuvântul și capacitatea de a sprijini într-o situație dificilă. Din moment ce ea se lucrează în mod activ și câștigă în mod adecvat, satelitul trebuie să fie, de asemenea, „în cazul în care“ – pentru a avea un loc de muncă bun și să fie muncitor.

În comunicarea cu Tigrii favorit Capricor spun rar cuvinte calde, preferând să confirme acțiunile lor sentimentele. Ei au nevoie de un aliat intelectual cu care există ceva pentru a vorbi despre. Nu cum ar fi presiunea și încercările de a conduce în cadrul, caută întotdeauna să arunce în aer spațiul personal. Gelos și ură atunci când sunt forțați să experimenteze acest sentiment. Ei nu au nevoie de experiențe în relația, în loc de pasiune și intrigi Tigression-Capricorn, o uniune puternică, bazată pe încredere reciprocă și respect.

Un bărbat astfel o femeie alege să nu sub influența unei rafale, dar luând în considerare cu atenție argumentele pro și contra ale acestor relații. Dacă nu există nu mai este suficient în relații, este moale, dar va da persistent să înțeleagă partenerul. Ea nu place în mod special la experiment, astfel încât partenerul trebuie să fie gata pentru o viață personală monotonă puțin. Tigroaică-Capricorn nu este folosit pentru sentimente care arată, din acest motiv ar putea părea suspendat. Că acest lucru nu se întâmplă, ea trebuie să fie mai des conectat la comunicarea nu vocea minții, dar limbajul corpului, și apoi unirea cu iubita lui va deveni armonios.

Problema în relațiile cu sexul opus poate fi faptul că o astfel de femeie aprindea libertatea și posibilitatea de a se pensioneze, în timp ce ea însăși vrea să păstreze viața soțului sub control.

În familie

Din cauza moliciune tigrine, o femeie va dezvălui lumea lui interioară oamenilor apropiați și va deveni „pisica afectuos“. În ciuda seriozității inițiale, în căsătorie, soția Capricorn-Tiger este caldă și se referă la un partener. Alegerea unui om potrivit și creând o familie cu el, se demonstrează femeia perfectă pentru viața căsătorită. Aceasta este o mamă grijuliu, o amantă minunată și akchistka.

Tigress-Capricorn este foarte persistent, dar această presiune nu este construită în gradul extrem. Datorită o astfel de politică înțeleaptă, doamna poate obține o „sevă liniștit“ de la soțul ei. Mai precis, trimite ideea dvs., astfel încât soțul va lua pentru lui. Tigress-Capricorn îi iubește casa și caută să echipeze un „cuib” pe prima clasă. Uneori, ea nu este nici o problemă să-l facă cu propriile ei mâini pentru a aduce confort la interior și de a crea o atmosferă caldă în ea.

Relațiile cu copiii din reprezentanții acestei combinații astrologice sunt adesea construite „în condiții de egalitate“, din cauza cărora nu se poate aplica o abordare autoritară. Cu această abordare, descendenții nu primește controlul și senzația adecvată a securității.

În muncă

După cum știți, Capricornul este întotdeauna configurat să lucreze și de a construi o cariera. În acest caz, tigrul ajută la atingerea acestor obiective fără efort serios. Mai mult, munca ocupă cu greu locul principal în viața eroinei articolului nostru. Ea nu tolerează pe oameni leneși, dar după ce le-a întâlnit în echipa sa, încearcă să nu meargă la un conflict deschis. În schimb, Tigression-Capricorn efectueaza pur si simplu activitatea pentru toți o sută, fără a fi distras de instrucțiuni colegilor.

În ciuda potențialului bun și a conducerii, aceste doamne sunt rareori căptușite în seful. Toate pentru că nu doresc o responsabilitate mai mare pentru munca altor oameni. La urma urmei, de multe ori de management necesită duritate, rezolvarea conflictelor, iar acest lucru este de așa natură un. încearcă Capricorn-tigru, pentru a evita situațiile acute în orice mod.

Angajații iubesc caperpashers-tigri pentru fiabilitate. Ei nu furnizează colegii și de a efectua întotdeauna o parte a lucrării pe care au fost încredințate lor. cineva test de camarazii acești oameni nu pot, în virtutea instalațiilor morale. Ei, de asemenea, nu tind să intre în prieteni sau răspândirea bârfe să se alăture „cercul lor“, ei au suficiente, astfel încât prietenii credincioși la locul de muncă. Din cauza harnici excesivă și lipsa de odihnă completă, o femeie poate experimenta depresie și alții amenință cu un astfel de ritm al bolii.

Chef poate încredința întotdeauna ei cazuri „bărbați“, în care abilitățile analitice trebuie să fie de gestionare, capacitatea de a colecta și fapte trage concluzii. Femeie Capricorn Tigro, de obicei, da cu ușurință științele exacte, jurisprudență, orice planificare care necesită muncă și calcule. După muncă, ea va prefera odihnă pasivă, cu o carte bună sau un film interesant sau o cină rafinată în cercul de uz casnic.

Acest reprezentant frumos de pardoseală nu este o mulțime de femei și se odihnește puțin. După ce a primit o vacanță neprogramată, își va petrece cu bucurie casele, obținând o plăcere reală din fiecare moment de libertate de afaceri și de muncă.

Compatibilitate

Potrivit horoscopului estic, tigrul este un eșantion de nobilime, activitate și curaj. Astrologii de succes numesc unirea sa cu un porc, iepure, câine, cocoș și cal. Compatibilitatea medie poate fi caracterizată prin relația cu omul șobolanul, capra, tigrome, dragon, șarpe și taurul. Cel mai puțin succes este Uniunea cu parteneri născuți un an de maimuță.

Horoscopul occidental oferă clasificarea sindicatelor căsătoriei. Bazat pe acesta, cei mai buni parteneri pentru eroina noastră pot fi virgin, scorpioni, povestiri, pește. O partide mai puțin potrivite vor fi bărbați care reprezintă constelația cancerului, Capricorn, Vărsător, Berbec și Cântare. Stelele nereușite văd relațiile cu gemeni, lei și pompieri.

Deci, Tigress-Capricorn este o femeie fiabilă, intenționată și insightful care nu poate sta fără muncă. Rolul unei gospodinițe nu este pentru ea, deoarece doar având o slujbă interesantă și decentă, ea se simte fericită. În același timp numai în familie, își arată toată moalele și bunătatea lui. Alții apreciază reprezentantul acestor semne pentru fiabilitate, responsabilitate și loialitate față de cuvântul lor.

Tiger Semn caracteristic vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: