Caracteristică a unei femei scorpionate născut în anul dragonului

Caracteristică a unei femei scorpionate născut în anul dragonului

Caracteristicile horoscopului unei femei scorpion-dragon îl descrie ca o natură conflictuală. În această doamnă, două semne foarte puternice combină, din acest motiv este dificil. Trăsăturile de caractere negative uneori interferează cu fata pentru a construi în siguranță relații personale.

Descrierea semnelor

La o femeie sub semnul Scorpionului, născut în anul dragonului, combinați minunat iritabilitatea și bunătatea, încăpățânarea și generozitatea, deschiderea și închiderea. Toate acestea se datorează faptului că sa născut sub două semne foarte puternice și neliniștite. Anul dragonului îi dă deschiderea și emoționalitatea, semnul Zodiac Scorpion dă intuiția ei puternică și farmecul natural. În plus, și dragonul și scorpionul sunt înzestrate cu multe caracteristici negative, așa că uneori fata este dificil de a-și restrânge emoțiile și nu își va arăta iritabilitatea.

Când această femeie are o locație bună a Duhului, atunci încearcă să-și arate toate calitățile pozitive. Și are multe calități. Scorpionul-dragon poate fi bun, licitație, fermecător și pozitiv. Comunicând cu doamna în astfel de momente, se pare că nu există nici o persoană pozitivă și mai bună a unei persoane pe toată lumina albă. Datorită magnetismului special, pe care natura ei a dat drumul, dragonul Scorpion poate avea cu ușurință o persoană care colectează oameni asemănători în jur. În plus, această femeie are un dar de convingere că îl ajută și în multe moduri atât în ​​muncă, cât și în viața personală.

Dacă vorbim despre dezavantajele lui Scorpion-Dragon, atunci acesta este, desigur, rigiditatea sa în legătură cu cea iubită. În plus, reprezentanții acestui semn al zodiacului sunt foarte vill. Ei pot comunica calm de ani de zile, în timp ce veți părea că aveți prieteni. Dar dacă ați ofensat odată dragonul Scorpion, atunci, în ciuda comunicării calde, această femeie nu va uita niciodată.

S-ar putea să se răzbune, dar nu o va face direct, ci o sodder.

Când cineva lovește sentimentele lui Scorpion Născut în Anul Dragonului, atunci această femeie devine la cald și agresivă. În astfel de momente, este mai bine să nu se potrivească. Dragonul Scorpion nu va fi timid în expresii și vă va spune tot ceea ce se gândește cu adevărat la tine. Cu cât abuzorul este mai mare de la cuvinte dure și grosiere, cu atât este mai ușor să devină ea. Prin urmare, Dragonul Scorpion nu își reține niciodată emoțiile.

Femeia Scorpion, născută în anul dragonului – o persoană uimitoare, după o întâlnire cu care nimeni nu va rămâne indiferent. Cineva la prima vedere se îndrăgostește de ea și cineva începe să urăască. Aceasta este o persoană puternică care își atinge cu ușurință obiectivele sale. Dacă învățați să fiți prieteni cu ea, atunci în fața ei puteți găsi nu numai o prietena credincioasă, ci și cel mai bun consilier pentru toate problemele vieții.

Carieră și finanțare

În lucrarea unei femei scorpion, născut în anul dragonului, se manifestă ca un lucrător credincios și harnici, ca un bun organizator și partener de încredere. Datorită acesteia cu obiective și intenționalitate, această femeie este realizată cu ușurință prin obiectivele și poate face bine o carieră amețitor în orice domeniu. Dragon Scorpion acționează întotdeauna în mod clar și decisiv, niciodată nu pune la îndoială propriile sale forțe și ușor se descurcă cu orice obstacole în calea.

Această femeie nu se teme de munca grea, asa ca ar putea da seama vă în orice domeniu. Pentru orice lucru nu este nici scorpion-dragon, îndeplinește totul imaculat. Astfel de femei devin angajați foarte valoroase și indispensabile.

Și dacă va ocupa o poziție de conducere, atunci acesta va fi un sef onest și echitabil.

O femeie născută în anul dragonului și sub semnul Zodiac Scorpion, este foarte posibil pentru a apela un carierist. Munca ocupă cea mai mare din viata ei. Realizarea o anumită creștere economică de carieră, ea caută să câștige noi culmi. Și dacă a simțit că a transformat deja acest lucru, se deschide cu ușurință propria afacere și se va dezvolta cu succes. De la natură în această femeie a pus un potențial imens și multe talente. Datorită perseverența și munca grea, scorpion-dragon poate realiza pe deplin abilitățile sale și de a realiza un astfel financiar bunăstarea, care a visat mereu.

În dragoste și căsătorie

Pe lângă o astfel de femeie ar trebui să fie extrem de puternic și om încrezător. Un alt pur și simplu nu va sta caracterul greu al scorpion-dragon. Această doamnă poate suna pe bună dreptate femeia fatală. Ea se încadrează cu ușurință în dragoste cu bărbați și, de asemenea, rupe cu ușurință inimile sale. Se pare că această femeie se comportă complet fără milă. Și în parte, într-adevăr este atât de. Scorpion, născut în anul dragonului poate seduce pe oricine, poate aduce un om nebun, dar, de îndată ce el o deranja, fără milă îl aruncă și dispare fără urmă a vieții sale.

În cazul în care scorpion-dragon se îndrăgostește de ea însăși, aceasta va fi o femeie complet diferit. Iubita ta această femeie este din jur sensibilitate incredibilă și de îngrijire. Mulți oameni nici măcar nu bănuiesc ce sentimente această doamnă calcul și inexpugnabilă este capabil.

care se încadrează numai cu sinceritate în dragoste, femeia Scorpion este gata să dezvăluie complet partenerului său, expunând în fața lui un cutremur și vulnerabil sufletul.

In relatiile personale, dragonul, născut sub semnul zodiacal Scorpion, nu va suporta. una sa ales ar trebui să ne amintim că această femeie este foarte gelos si nu te va ierta chiar și un flirt minor. Ofensator și jignit reprezentantul acestui semn al zodiacului în furie este foarte groaznic, astfel încât să nu creați acest lucru și să creați în mod artificial astfel de situații pentru a-și provoca gelozia. Femeie Dragon Scorpion Vise de Familie puternică și mare. Astfel încât femeia va fi gata să se combine cu căsătorie numai cu omul care poate avea încredere pe deplin.

O astfel de femeie va fi capabilă să construiască fericirea personală numai cu omul care va fi mai puternic decât ea. Lângă dragonul său șef scorpion ar trebui să se simtă calm și siguranță. Ea va fi o soție îngrijorătoare și o mamă foarte bună. Pentru copiii dvs., această femeie va fi o alta și sfaturi sigură. O uniune puternică a acestei femei este posibil cu un om născut sub semnul Scorpion sau Sagetator. Relațiile nepotrivite nu pot fi găsite cu reprezentanți ai unor astfel de semne ale zodiacului ca pești, scale sau leu.

Mai multe detalii despre femeia scorpion vă va învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: