caracteristică completă a Berbec-Snake

caracteristică completă a Berbec-Snake

Un pic despre soarta si predeterminarea cosmice de Berbec-Snake. Caracteristicile de bărbați și femei din acest semn. Aspect, caracteristici, preferințe în dragoste, nuanțe ale horoscopului structurale, precum și compatibilitatea cu alte semne. Articolul nostru ne va spune despre toate.

Descriere

Berbec și berbec – același lucru … În opinia sa, el este întotdeauna dreptate. Persecuția nu este supusă persecuției. Se disting prin onestitate originală, care este, întotdeauna spun sincer că nu a reușit tunsoare sau ce te uiti nu conteaza. Nimic nu se poate face cu ea, rămâne să vină.

Berbec-Snake – întruchiparea Snake Gorynych. Acesta este un modest, care respiră bolnav încrederea în sine și o mândrie exorbitantă. Un astfel Berbecul are un omnipality unic – fiind un plug-in toate butoaie, el în același timp încearcă să devină stăpânul lor și să fie proprietarul conținutului lor.

Are o tendință mistică de a fi în mod constant în centrul de evenimente.

Am câștiga bani rapid fara dificultate, dar uraste practic avere, astfel încât mijloacele dispar instantaneu.

Cele mai multe dintre Berbecii sunt amintit la distanță de către majoritatea. În cazul nostru, Stilul elegant „sarpe“ cu cercetările sale face ca proprietarul unei societăți seculare mai plin de farmec, deschisă. Apariția acestui semn este format prin influența complexă a Marte, Pluto si Soare, ca rezultat – luminos și ușor de reținut. Acesta este de obicei mare, cu șolduri înguste (în ciuda podea), oameni bine îndoite, cu un fard de obraz constantă pe obraji. Bărbații sunt la scară mică în îmbrăcăminte și preferă fiabilitate – piele si denim.

Femeile se simt confortabil în stilul de „adolescent“ – blugi, adidași, tricouri și pulovere – Balahons. Iar cei care și alții preferă o tunsoare scurta, dar daca o femeie a avut o dorinta de a creste parul, ei vor fi „la genunchi“. Același lucru cu produse cosmetice. Femeile parte a semnului, să-l puneți blând, mutându cu acest. Bărbații sunt indiferenți față de parfumuri, în contrast cu sexul opus, care este gata să se toarnă jumătate din sticla de băuturi spirtoase.

Trăsături specifice

În copilărie, reprezentanții acestui semn au nevoie de o atenție constantă. Copilul de Berbec, născut în anul șarpelui, este inteligent și mobile, dar predispuse la pasivitate, care categoric că este contraindicată. Dacă un astfel de copil citește cu o lanternă sub o pătură, apoi „șarpe“ diversitate suprima o esență de foc. Ar trebui să învețe un copil să-și petreacă în mod activ timp, jocuri dinamice, acesta va consolida caracteristicile personale ale Aries.

Oamenii născuți sub acest semn sunt neliniștiți, sorrme și au tendința de fanatic.

Simbioza dintre cele două entități ale Berbecului și șarpele „a dat naștere“ multe celebrități. Reprezentanții acestui semn sunt marcate de înțelepciune și farmec. Practicitatea șarpelor formează corect și direcționează irepirația Berbecului, ceea ce permite reducerea semnificativă a distanței la obiectivele intenționate. O astfel de încarnare face un șarpe non-refinită în chestiuni. Accent se schimbă spre gândire și profundă. Calm și temeinicie devine cheile pentru a rezolva orice sarcini.

Final Specializare Snake-Aries – Agitație, Activități adjuncți, Activitate civilă și Provocativeness. Acest semn poate concentra toate forțele pentru a atinge scopul. Pentru a rezolva sarcina aleasă, este capabilă de acțiuni bruște și neașteptate.

În urmărirea rezultatului Berbec neglijat, cu reguli și legi proprii, si alte persoane, repetând aceleași erori.

Născut sub acest semn poate manipula oamenii, adesea petrecându-i de-a lungul marginii. Trebuie remarcat pentru tot felul de plăceri că atunci când este imposibil și fanatic, este adesea dăunătoare sănătății.

Paradoxalitatea șerbelor de șarpe închise în esența sa. Ambele semn sunt controlate de foc. Setea rapidă de activitate și de împinsul irepresibil pentru cel nou îndeplinesc aceeași dorință de flacără de a face aceeași dorință flacără de a face acest lucru, să înțeleagă totul fără a ieși. Topul răspândit pe cel care este în prezent mai puternic. Influența specială a „serpentinei” de visabilitate asupra ambițiunii agresive „Baran” dă naștere unor talente unice, tehnici pentru câștigarea și primirea cunoștințelor.

Cu toate acestea, există printre reprezentanți ai acestui semn și leneșii leneși, chatters și mincinoși. Pentru a nu deveni o astfel de persoană, trebuie să vă amintiți – lenea, principalul dușman al Berbecului.

Om

Inteligența și sofisticarea – principalele diferențe dintre Aries-Snake. Relația cu el saturată și nu întotdeauna simplă pentru că el prevede cu pricepere sentimente adevărate. Relația cu căsătorie gravă. Copilul din familia Berbecului ocupă valoarea dominantă în scala prioritară.

Raportul la aleasă va fi întotdeauna atent selectiv.

Dar toate aceste „idei” vor avea loc numai în cazul coincidenței complete a imaginii passiei, cu idealul intern, tras de conștiința tipului Berbecului.

Observarea, dorința de a împărtăși impresiile dvs., căutarea de romane este sateliții persoanei tinere și atractive. Un caracter puternic, concentrându-se în realizarea servei dorite ca un mijloc eficient în obținerea unui loc de prestigiu în echipă și societate. Preferințele sale Man-Berbec oferă profesia de orientare tehnică sau medicină. Atenție la detalii și perseverență, munca minuțioasă îi ajută să reușească în orice lucrare intelectuală.

Alegerea corectă a activității poate contribui la realizări mari și nivelul de unele caracteristici nedorite. De exemplu, veridicitate excesivă nu va afecta munca în echipa de poliție de sex masculin, mai ales că el toate respectă regulile de program și interne. Lucrează la dezvoltarea calităților care aduc „dividende” și descurajarea returnării – cheia succesului în orice mediu.

Relațiile romantice în Berbec se dezvoltă liniștit. alegerea cu atenție un obiect adorare, ea începe o cucerire operație activă, bine gândit-out. Conversația cu privire la obligațiile oficiale este posibilă numai cu un studiu aprofundat al deficiențelor și demnității aleasă.

Calm, înțelegere și respect reciproc – Sinonime pentru căsătorie pentru Berbec.

pragmaticii sănătoasă și landiness oferă de obicei un rol de lider în familie, și dorința de armonie este o viață confortabilă, fără conflicte și certuri. O astfel de partener o necesită atenție și râvnește constant senzații noi. Nu obtinerea emoțiile necesare, el poate bloca.

Selectarea atentă a unui partener, respectarea formei interne de cerințe, respectarea regulilor necesare pentru îndeplinirea reciprocă de către iubitori devenind adesea împiedicarea în relații. Mai mult decât atât, „partea solicitantului“ nu deosebit de povară se cu aceste „convenții“, lăsând dreptul la libertate în cuvinte și acțiuni.

Femeie

Aspectul luminos, temperamentul cald, amestecat pe sociabilitate și înțelepciune, dau naștere la o femeie puternică, care nu caută modalități ușoare. Ea își va exprima opinia, indiferent de orice, dacă consideră că este necesar și va fi capabil să facă față normelor dacă nu întâlnesc starea reală a afacerilor. Fata cu înțelepciunea șarpelui știe prețul, vine cu modalitate și de relaxare.

Din păcate, este comună pentru viață, când o persoană care a reușit în altceva pierde în altul. Astfel de „nu trece” cu o femeie Snake-Oavy. Planeta ei de guvernare de viață asigură realizarea de armonie completă. Suport fiabil pe o parte și un dar generos de dragoste și căldură – pe de altă parte.

O familie puternică pentru o astfel de femeie și scopul și mijloacele și sarcina principală. Realizând intuitiv acest lucru, fată Berbec încă în tinerețea lui face alegerea sa. Nici ceea ce este stearpa de așteptare pentru un prinț fabulos. Da, și opinia șefului de interes mic. Aceasta va face impresionarea faptului că „subiectul atenției” va rămâne doar într-o stare de fericire.

Sarcina principală de viață este de a face o alegere între bine și rău.

Orice forțe norocoase o astfel de femeie. Sofisticarea naturală și difturile permit oricărui interlocutor să ajungă la aliați. În cazul extrem, există un farmec, care nu împrumută o femeie.

Fragilitatea naivă imediat este percepută pentru o monedă curată și cauzează o locație naturală și conformitatea. Cu toate acestea, fragilitatea este ascunsă solidă și calculul corect. Diligența și căutarea nouă fac o creștere a carierei cu lumină și interesantă. Abilitatea de a distribui rezistența și de a determina corect obiectivele face o femeie un RAM-Snake de succes la locul de muncă.

Partea romantică a vieții se transformă adesea în câmpul de luptă. Fetele acestui semn sunt active și pasionate, încercând să ia inițiativa în mâinile lor, ceea ce nu contribuie întotdeauna la dezvoltarea favorabilă a relațiilor. Afișarea îngrijirii non-reale despre membrii familiei, Berbec femeie nu tolerează insinceritatea. Are nevoie de un om puternic și independent, care nu are nevoie să exercite o presiune, pe care o prezență le-a dezvoltat impulsivitate.

Un Berbec-Snake Femeia Cântărește și Mudra, cu toate acestea, puternic jignit, lăsând pentru o viață, ea va aminti infracțiunea de mai mulți ani. Asigurați-vă că va aștepta cu siguranță momentul în care el poate lovi și va avea la locul cel mai neprotejat. Se poate numi răzbunare. Ar trebui să ia notă de rivali și concurenți atât în ​​viața obișnuită, cât și în relațiile profesionale.

Nu fiți tratați sub un aspect mai apropiat și mai încrezător al unei femei Berbec-Snake. În câteva minute veți uita de el și nu veți avea grăsime în fluxul de mângâiere, îndreptat direct sufletului tău, să se angajeze în cuvintele intime pe care le-ai visat mereu de auz.

Nu se bolnav cu ea ca o Berbec nu o va suporta, dar ca un șarpe nu se va certa, dar doar uitati de tine.

Compatibil cu alte semne

Alegerea față de partenerii unei persoane născute sub semnul gemenilor pe an de taur sau un cocoș va permite Berbecului să se comporte în mod natural și să se simtă cât mai confortabil posibil. Pentru a combina o plăcută cu tovarăș și iubitor, merită să ne uităm mai mult pe Lviv (dragoni) și stretsov. În ceea ce privește Evale căsătorite / căsătorite, starea lor constantă de dragoste nu înseamnă că se schimbă, ajută la răsturnarea într-un ton.

În dragoste, opțiuni cu născut în anul de mistreț. Nu este rău dacă Berbecul sunt îndrăgostiți de Vărsător, Bull-Bull Bull.Dacă este imposibil să evitați trădarea cu un cocoș de apă, nu probleme. Poate că acesta este partenerul tău prețuit. În acest caz, horoscopul vă iartă.

Femeia Lion și Berbec Man vor putea trăi în dragoste, cu condiția ca al doilea să fie moale și poate fi compatibil. Sunt disponibile componente rămase: aceasta este pasiunea reciprocă, comunitatea de interes, se concentrează asupra copiilor.

În cazul Uniunii Virgin și Berbec, prima se va simți presiunea și a opri fluxul de flux, le percepe pentru insulte. Astfel de relații vor trăi până la „burst“ răbdarea Fecioarei. Dacă ea poate învăța cum să învețe Berbec că este – o astfel de alianță va fi lungă și fructuoasă.

Nu ar trebui să fie sedus și cred că, în relația dintre Berbec si Capricorn toate neintelegerile sunt permise in pat. Rata pentru aceasta va duce inevitabil la prăbușirea Uniunii. Nontactuality si Berbec descuraja cancerul senzual. Problema principală a acestor relații este o deschidere excesivă a primei și apropierea celei de a doua.

Ipoteza că compatibilitatea semnelor depinde de elementele este de neconceput în cazul nostru.

tortura Equimconsful și pasiunea pentru semne de elemente de foc sunt reduse cu dorinta constanta de a câștiga, deși este confruntarea care joacă un rol decisiv atractiv. De îndată ce unul de parteneri demonstrează în mod deschis superioritatea, Uniunea va veni la sfârșitul anului. Agentul numai vindecare pentru astfel de relații este obligatorie timp de vacanțe individuale regulate.

Bărbații și femeile născute sub acest semn ar trebui să fie evitate prin relații cu tigri, solzi și șerpi.

Mai multe despre compatibilitatea cu alte semne Berbec Uită-te în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: