Caracteristică Femei Aries-Rat

Caracteristică Femei Aries-Rat

În China, există o legendă că șobolanul a primit primele inventivitate și ingeniozitate. Reprezentanții acestui semn se distinge prin prezența unei inițiative atente. Dacă o astfel de persoană sa născut sub constelația zodiacală Berbec, el de la natura este generos înzestrat cu proprietăți, cum ar fi mintea, imaginația, creativitatea și întreprindere.

Particularități

Caracteristicile persoanelor născute sub semnul Berbec-Rat, astfel: acestea sunt reale, dependenți de muncă, entuziaști, prietenos mari prietenos de cazul lor. Orice obstacol în calea lor, care rezultă nu este o problemă, ci o provocare pe care acești oameni sunt fericiți să ia. Berbec-șobolan posedă inteligență adâncime, în plus, ele sunt extrem de spiritual, uneori chiar țăran. Aceasta îi ajută pentru a atinge obiectivele. Combinația de semne de Berbec și de șobolan dă proprietarului său scăzut afectivitate, incoerență. În jurul este foarte greu de ghicit că se simt de fapt, reprezentanții semnului, dar, la rândul său, citește interlocutorul, ca o carte deschisă, și știu foarte bine care sunt în fața lor și ce costă.

Berbec-șobolanii nu sunt foarte ca atunci când acestea indică ce să facă și cum. Ei au propria opinie despre tot ceea ce se întâmplă. Aceste persoane sunt în cel mai înalt grad independent.

Navy-șobolani nu au nevoie de o mulțime de prieteni și amici și aceeași mulțumit cu distracție în cercul de prieteni și singur. Berbec-sobolan nu este de la cei care vor sta în week-end la domiciliu, acesta poate fi găsit într-un festival de sport, festival, și el va avea cu siguranță vacanța.

Femeia Berbec-Rat

Acest lucru este puternic, cu o finalitate și în același timp foarte energic. În plus, este aceste femei care au o proprietate în orice situație pentru a păstra față, fără a dezvălui întregul spectru al emoțiilor și sentimentelor lor. Nu ai ghici ce pasiune se dezlănțuie vulcan sub fața impasibilă a unui viroaga-șobolan, pentru că se pare rece ca gheața și impasibilă. Horoscopul structural al femeilor născute în anul de șobolan, sugerează că, în esența lor, ei sunt lideri. Orice scop de a le pe umăr, trebuie doar să se dezvolte în mod corect o strategie. Ei au nevoie doar pentru a evita prea multă muncă și situații de stres, deoarece poate afecta sistemul nervos și knock out acest energic „baterie“ din făgașul de lucru pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru o astfel de femeie este caracterizată de convingerea că ea este o persoană foarte neobișnuită. Chiar dacă nu există nici un motiv să cred, în timp, ea a reușit să convingă toți oamenii din jurul oamenilor în faptul că este. Și tocmai această calitate este insolitului acestei persoane uimitoare. Un Berbec-Rat femeie pune ținta, și apoi ajunge la ea. După care pune un nou obiectiv și, astfel, trece prin viata. Dezamăgit în ceea ce face se schimbă cu ușurință locul de muncă sau cel puțin direcția ei. Poate că aceste femei nu sunt creatori și nu generatoare de idei, dar neobișnuit de metodice și încăpățânate și sunt aceste caracteristici care îi ajută să caute succes în cazul în care alții se predau și pierde entuziasmul.

În relația de dragoste

Zona de sentimente – este sfera vieții în care doamna de fier devine mai moale, romantică și emoțională decât de obicei. Dar norii din norii acestei femei sunt neobișnuite, este material, practic și aterizat. Aries-Rat crede în dragoste, consideră că este necesar să se căsătorească, numai dacă am întâlnit singura mea persoană și o persoană unică. În dragoste, aceste doamne sunt extrem de solicitante și pretențioase. În căutarea pentru a deveni un partener ideal, ei pierd naturalitatea. Iubiți (și chiar potențiali cavaliers) este greu de înțeles comportamentul, nevoile, dorințele și sentimentele lor. Bărbații sunt greu de ghici dacă le place această persoană autocritică, fie că este interesată.

Doamna de foc este foarte dificil să se stabilească relații, vorbind despre experiențele sale, dezvăluie o altă persoană. Cele mai multe din acest tip de greșeli sunt comise aceste femei la o vârstă fragedă.

În așteptarea unei întâlniri cu „Beautiful Prince“, ele sunt pline de relații trecătoare cu alți reprezentanți ai sexului opus. Toată vina temperamentul nestăpânit al acestora. Dar, în astfel de conexiuni, este imposibil să numim un ravy șobolan non-core, partenerii săi sunt oameni demni, ei pur și simplu nu ajung la placa prezentată de un potențial soț.

De-a lungul anilor, ritmurile de-a lungul anilor este mai ușor să fie gestionate cu sentimentele și să le exprime. Operațiuni cu temperament de foc nu au complexe în pat, astfel încât partenerul nu va fi plictisitor. Dar omul va trebui să lucreze din greu pentru a câștiga această femeie unică. Unul date fizice nu atrage atenția asupra ei, femeia unui Berbec-sobolan uimitor de rațional și inteligent atunci când aleg un potențial soț. Este aceste doamne care sunt capabile de iubire sinceră și dezinteresată. soțul său oameni de foc iubesc acest fel, ajuta-l în toate. Și cu aceeași energie cu care în copilărie și tineri convins toată lumea că sunt personalități unice, ele sunt în măsură să dovedească pe alții în legătură cu soțul.

O familie

Femeia născut în anul șobolanului sub semnul Berbecului alege foarte cu succes un potențial soț, sărbătorind toți cei care nu îndeplinește cerințele sale, și oprirea pe care răspunde pe deplin pentru a le. Soțul acestei temperamental persoană scop este perfect pentru ea potrivită. Pedanteria și energia irrepressive femeilor-șobolanii se ajută în probleme de familie: cei mai mulți oameni care vin de la locul de muncă, doresc odihnă și relaxare, nu au nici o putere de a comunica cu casa. Și doamnelor de foc au stoc suficient de multa energie pentru tot: și să se joace cu copii, și să vorbească cu soțul ei, și chiar se pregătească pentru ziua de mâine. Ei reușesc să păstreze curat în casă, fără a aplica eforturi vizibile. Se pare că Berbec-șobolan nu este strâns în domeniul casnic, dar este în ea locuința ordinea, confort, cina gatita, iar ea se arată frumos și bine întreținute.

Armonia și înțelegerea reciprocă în căsătorie aceste fete ajung destul de ușor – doar interesat doar în viața soțului său și să dedice timp și puterea să-l. Scoateți și pentru a evita participarea la afacerile de familie este imposibil, în caz contrar relația este distribuit complet. Concentrarea excesivă asupra carierei în detrimentul intereselor celor dragi va afecta negativ căsătoria.

Muncă și carieră

Bogăția materială pentru o femeie Berbec-Rat este extrem de important. În plus, ei apreciază confortul și în unele probleme de lux chiar și să încerce să creeze pentru ei înșiși astfel de condiții de la o vârstă fragedă. Prin urmare, aceste femei nu vor alege munca medie, cu un salariu mic. Ei sunt interesați dacă nu o carieră strălucită, atunci cel puțin venituri ridicate. În virtutea independenței sale, femeia Aries-șobolanii încearcă să se asigure independent și, de regulă, ei o au la ani maturizați.

Adesea, cariera trece de la aceste personalități intenționate mână în mână cu venituri, de aceea pozițiile din societate pe care le obțin destul de impresionante.

O caracteristică distinctă a femeilor născute sub semnul Berbecului pe an, este versatilitatea lor. Adesea primesc venituri și dezvoltare nu numai în lucrare, ci și în hobby sau reușesc să lucreze și să crească profesional în mai multe direcții, care de-a lungul anilor le face specialiști cu adevărat unici și neterminatori. Permanent lupta înainte, perfecționismul și dorința de a deveni cele mai bune în cazul său face ca femeile aprinse să nu se dezvolte, dar uneori schimbă direcția de activitate.

Sfat

femei unice de șobolani de șobolan poate face recomandări în mod independent, la cele mai multe semne cu privire la modul de a atinge obiectivele.

Cu toate acestea, pentru femeile de foc impecabile, astrologii sunt sfătuiți de:

  • Uita-te pentru un compromis și consens în tot ceea ce faci, împreună cu alte persoane+
  • Comunicarea cu oamenii, nu ține nici emoții pozitive, nici negative,+
  • Amintiți-vă că perfecționismul constantă și cerințe stricte pentru ei înșiși va duce la epuizare profesională, și nu la atingerea obiectivelor+
  • cei dragi au nevoie de tine nu mai puțin de lucru, astfel încât evidențiați în week-end pentru a petrece timp cu familia ta, fără a fi distras de la momentele de lucru+
  • Sfera materială a vieții este importantă, dar nu în detrimentul dezvoltării spirituale, așa că am găsit timp pentru tine (poți minți într-un hamac cu o carte, să ia o plimbare în pădure, să-și amintească) + vă va ajuta clar mintea de gânduri străine și „reboot“)+
  • Uneori, o mică frivolitate nu doare, îndrăznește, priviți cu cei care au încredere.

Caracteristicile fetelor născute în anul de șobolan, vă așteaptă în primul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: