Caracteristici bărbați Aries-tigru

Caracteristici bărbați Aries-tigru

Personalități extraordinare, cu mare potențial – atare este scurtă descriere a unui bărbat al unui tigru Berbec. Nu are deloc zahăr, dar este puțin probabil să se aștepte pe alții de la conducătorul energetic. Acoperire cu un temperament dificil și înțelegeți multistratul de natură al unui astfel de partener vă va ajuta.

Particularități

În această persoană, un paradoxal combină disperarea și pragmatismul tineresc, sociabilitatea și o parte echitabilă de aroganță, tracțiune pentru aventură și raționalitate. Pentru farmec, devine cu ușurință: suficient pentru a petrece câteva minute cu el și vă rotiți în vânt de glume, energie și ușurința insuportabilă de a fi.

Dacă cineva de la cei dragi suferă de starea de spirit depresivă, atunci cel mai bun psihoterapeut decât tipul ăsta nu va putea găsi. Lifebia, puterea mentală și fantezia este suficientă de zeci de ani, ceea ce nu împiedică să stea ferm pe picioare și să evalueze sobru realitatea.

Tigrul de reflecție foarte Aries este neobișnuit.

El este mult mai interesant pentru a explora țări și deschide noi orizonturi decât a studia cu scrupulozitate lumea lor interioară. El este o acțiune persoană: probleme nu sunt discutate, dar sunt rezolvate, ideile nu sunt stocate în pusculita, dar imediat întruchipat.

Se pare că o persoană mai autosuficientă nu există, dar cât de important Berbec sunt importante și admirație pentru alții! Eforturile Crazy pentru acest lucru nu trebuie să vină – el și pentru animale de companie atât de universal, dar păstrează marca necesară. Prin urmare, stilul este evaluat în costum, în casă – confort, iar în selectat – luminozitatea șic și.

Carieră

Dacă se dorește, reprezentanții combinației de semne căuta propria lor pe orice domeniu, fie că este vorba muzical Olympus sau activități sociale. Ei au întotdeauna o dorință: energia este stropirea prin margine, nivelul de egocentrismului este destul de mare, iar setea de atentie universala se impinge pentru a crea și de a crea. Acest tip de oameni ar putea fi atribuite categoriei de carieriști ambițioase, dar există două nuanțe – un interes fervent în activitatea lor și de căutare constantă pentru ei înșiși. Plictisitor, dar o ocupație profitabilă conduce un tigru-tigru, dar îți taie răsuflarea, dar proiect riscant el va fi capabil să aducă în minte.

Citește mai mult  Caracteristicile unui bărbat a Fecioarei născut în anul de câine

În această capacitate unică, unul dintre principalele avantaje ale acestor oameni este. Este imposibil să spunem că ei trec prin cap, dar toate opțiunile posibile obține propria lor vor încerca. Cu toate acestea, necesitatea de a stabili căi ingenioase gol apare extrem de rar – de obicei, suficient de zel și o sarcină clară.

Horoscop asigura ca directori excelente sunt obținute din OVS-Tigrov

depozitele de conducere permit să conducă o varietate de oameni, starea de sănătate a judecății face posibilă evaluarea riscurilor, iar imaturitatea naturale ajută să găsească o cale de ieșire din orice situație.

Dragoste și relații

Împingerea schimbării afectează nu numai sfera profesională – în dragostea lui Aries-tigrii, de asemenea, diferă în inconstanțe. Acești oameni nu sunt iubitori de intrigi trecători, ci un roman de lungă durată, chiar și cei mai promițători, le transformă în deznădăjduire.

În afacerile amurului, dualitatea naturii se manifestă pe deplin. Anul tigrului face un tânăr impulsiv, gustos, însetat de vânătoare constant. Și imediat, aceste manifestări sunt egalizate de conservatorismul și nobilimea Berbecului. De exemplu, numărarea flirtului este un inocent, Aries-Tiger este puțin probabil să-și schimbe aleși. Iar setea notorie pentru noutate nu-l împiedică să se deschidă cu numeroase doamne pe o notă prietenoasă.

Dacă au început relațiile romantice, atunci fiți pregătiți pentru sensibilitatea la mare și mângâierea oceanului. Omul acestor semne se manifestă un partener îngrijitor, cinstit, atent și sensibil. Fără gelozie, nu va fi fără gelozie, dar dacă nu flirt și străini, atunci scandalul va fi capabil de a evita.

Sexualitate

Și aici totul este în conformitate cu clasici: auto-tigru egoismul se poate manifesta ea însăși în sfera intimă. El nu-i pasa de dorințele partenerului, dar el are întotdeauna un pic mai mult. În același timp, este imposibil să i se reproșeze în absența pasiunii. Tiger Start face un câștigător om de atractivitate sexuală, iar semnul Berbec este responsabil pentru temperamentul puternic. Aranjați în pat un incendiu real, un astfel de tip poate cu ușurință.

În plus, poziția tipică de prindere dominantă demonstrează sexul.

Încercările de o fată de a lua situația sub controlul lor jignesc tigru în adâncurile sufletului. Acesta va suna paradoxal, dar poate doar ton fiara sălbatică.

Citește mai mult  1991 - anul care a animalelor și că el poartă?

Cum îi place?

Dacă vorbim despre prima simpatie, atunci Aries-Tigru va aloca cu precizie fata din mulțime, care se distinge prin feminitate și ușurință. Să nu confunde! Bărbații de acest tip sunt la fel de repede pierduți de un interes excesiv intruziv și inutil.

Asigurați-un tigru de a ceda la manipulare și trucuri de sex feminin este aproape imposibil, Prin urmare, conștienți ignorarea apelurilor către succes nu va conduce. Fite de atenție moderată persoanei sale, un joc de dragoste subțire – cheia pentru inima ta în buzunar.

Păstrați-o mult mai dificilă decât cucerirea la prima vedere. Berbec-Tigru nu vrea o femeie să aducă în spațiul său personal, iar marșul de nunta poate provoca un atac de panică. El se va relaxa și se va bucura de el și îl așteaptă de la parteneri. Numai cel care atinge cu respect dreptul omului său la libertate, mari șanse vor merita toată încrederea.

Familie și acasă

Cuplu Berbec-Tiger să se căsătorească nu caută. Există mai multe motive: și o lume uriașă interesant, care nu se limitează la cadrul casei, și sute de fete atractive, cu care vreau să întâlnesc o mai aproape. Semnalul de oprire principal este dorința de a realiza o mulțime, și combinarea vieții de familie și cariera pentru nu este posibil.

Dar matură, reprezentantul indignat al semnelor va deveni un adevărat cadou pentru partenerul său.

Dintr-o dată, de la un băieți mândru și cu vânt, el se va transforma într-o gospodărie și soț devotat. El va fi atent la dorințele sale și jumătate nu se va ridica scena din cauza prostii.

Adevărat, temperamentul Berbec-tigru nu se estompeze chiar de-a lungul anilor, și, uneori, se poate să nu se manifestă de cea mai bună parte. Dacă dezbrac o discuție aprigă, apoi să fie pregătit pentru răspuns picături supărat. Acesta este motivul pentru care un om Tigra este recomandat pentru a alege un companion echilibrat și non-conflict.

Citește mai mult  Leul și pește: caracteristicile de relații și de compatibilitate

Zodiac semn compatibilitate

Începeți să stați cu evident: în elementul său de foc, Berbecul va găsi cu siguranță dacă nu iubiți, apoi oameni asemănători. Cu leii si Sagetator, se asteapta o explozie emoțională puternică, iar dacă acesta costă fără sacrificii, apoi cu timpul un astfel de cuplu va deveni o familie exemplară. Dacă nu, unirea prietenos va fi lansat nu mai rău – niciodată nu va trebui să dor, și de înțelegere va fi semnificativ mai mare decât media.

Berbec cu adevărat în dragoste poate fi într-o femeie de Vărsător.

Lui va trece la început de creație, similitudinea de opinii și libertatea.

Cea mai mică șansă de a construi relații puternice în Berbec:

  • Cântărește+
  • Capricornul+
  • Povești+
  • Devami.

Cântarele pot renunța la un berbec ingenios cu viclenul lor, Capricornul va dezamăgi repede, Taurul îl va face cu un sentiment de proprietate și neîncredere, iar Fecioara, în general, este puțin probabil să atragă atenția – primaritatea sa va întâmpla mai degrabă.

Cu alte semne, comunicarea se dezvoltă, de regulă, neutru.

Horoscopul estic Compatibilitatea

tigri inițiale vor dori riskiness și pivyness unui cal de un cal. Gradul de pasiuni din pereche va fi destul de ridicat, dar aceste două se vor putea adăuga perfect reciproc. Unii consideră o astfel de unire prin relația reală a sufletelor.

câine Prudantive va fi capabil de a reduce un om tigru

Relația lor este plină de înțelegere și sensibilitate reciprocă, și acest lucru este probabil singurul caz în care Tigrore nu trebuie să-și exercite natura animală – este gata să devină o pisică de casă ascultătoare.

Apropo, un tigru și tigroaica este o combinație bună, dar în cazul în care ambele sunt gata să facă concesii și de a suprima ofensatoare noastre.

Posibile probleme se așteaptă un tigru în relații cu:

  • Bick+
  • Şarpe+
  • Capră (oi).

Bull va conduce semnul semnului în colțul de presiune infinită, șarpele nu va primi reciproc pentru a asculta, iar tigrul de capră va suprima.

Cu alte semne, relația este neutră.

Horoscop Berbec Compatibilitatea cu alte semne este în așteptare pentru tine în video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: