Caracteristici și compatibilitate Bărbați Twin Născuți în anul Tiger

Caracteristici și compatibilitate Bărbați Twin Născuți în anul Tiger

Gemeni, născuți în anul tigrului, au un temperament viu. Să se relaxeze întotdeauna întotdeauna și peste tot, obișnuia să acționeze rapid și să posede vederi mari ale vieții. Cea mai mare problemă pentru ei este suspicioasă.

  Caracteristicile unui om gemene Născut în Anul Tiger

  Bărbații sunt plini de suspiciune, uneori iau acțiuni grave. Acești reprezentanți ai unui sex puternic nu își ascund niciodată sentimentele, cinstite, blânde, generoase și posedă un bun simț al umorului.

  Gemeni, născuți în anul tigrului, sunt concentrate la locul de muncă și uită orice altceva. Băieți – reprezentanți ai acestor semne tandem – sentimental, iar viața lor este neconvențională și nerestruită în tinerețe. Unii nu se schimba modul de viață obișnuit chiar maturizat. Poate că acest lucru se datorează faptului că acestea sunt animale de companie fără frică de soarta.

  arată disprețul fățiș pentru ceea ce nu suntem de acord cu. Bărbat Twin-tigru va bate joc de societate și certa atașat la conceptele tradiționale. El caută să se arate.

  Oamenii născuți în anul Tigrului nu renunta niciodata, indiferent de cât de multe nenorociri le-a lovit pe cap. Chiar dacă se pare că reprezentantul acestui semn nu are puterea de a merge mai departe, el este destul de o scânteie mică, în scopul de a face o flacără în interiorul lui.

  Nu-mi place să fie sub presiunea cuiva, demonstrează cu înverșunare independența. Unii reprezentanți sunt prea sentimental și dispus să ajute oamenii, chiar și rău lor.

  Dar, sunt cei care arată mai mult egoism, încăpățânare în viață.

  Un om născut în anul de tigru, atractiv și activ. El este ușor de a comunica cu persoane necunoscute pentru el. Întotdeauna monitorizează și le pot petrece ore în fața oglinzii. În orice parte acest lucru este sufletul companiei. Dar un astfel de om este egoist în natură.

  Dacă el însuși sa îndoit de atunci bani, onoare și putere va înceta să mai fie. Atunci când o astfel de persoană nu reușește, devine foarte rău. Dorința de a se răzbuna merge numai după ce vede că dușmanul său este zdrobit.

  Uræøte atunci când el este ignorat, dar poate păstra calmul în cazul în care este foarte important. Interesant, cele două caracteristici principale ale caracterului său sunt nechibzuință și indecizie – un cuplu de contradicții. Dacă vă puteți găsi un mijloc de aur, apoi reușește.

  Omul Născut în Anul Tigrului, Jucător. Din moment ce el este plin de entuziasm, viața de familie cu acest partener nu va fi plictisitor. Îi place să întrerupă, proprietarul teribil. Gelozia pentru el este dăunătoare, poate crea lucruri inimaginabile, fiind într-o astfel de stare, astfel încât partenerul nu este mai bine să flirteze cu alții.

  În primii ani de viață, el trebuie să învețe să controleze temperamentul fierbinte. Dacă nimic nu funcționează, la vârsta adultă, afectivitate va afecta doar gemeni. În tinerețe, el va fi absorbit de ideea de a transforma visul în realitate.

  În general, oamenii născuți în anul Tigrului, sub semnul gemenilor, pot râde, iar la a doua lângă plânge. lor se schimbă starea de spirit foarte repede, care introduce, uneori, reprezentanți ai altor semne în.

  El nu are nevoie de aprobarea cuiva sau milă pentru el, acest om poate fi perfect complet singurătate și va fi fericit.

  Sub ce elementul a fost născut

  Născut în anul Tiger Gemenii sunt sensibile, iubitoare și emoțională. La toate, ei nu tolerează concurența, mai ales atunci când vine vorba de păstrarea respect sau onoare, protejarea unei persoane dragi.

  Pe de o parte, le place independența, iar pe de altă parte – a relațiilor dominanți. Acești reprezentanți ai puternic jumătate a omenirii au un sentiment de demnitate și dorința de a accepta orice provocare. calități similare le face înnăscut lideri. Gemenii nu-și pierd vigilența lor și prost ei, nu este atât de ușor.

  Tigrii nu se tem să riște pentru realizarea dorit. Printre alte caracteristici ale horoscopul chinezesc: onestitate, generozitate în legătură cu prietenii și passionism în legătură cu iubitorii. În așteptare pentru alte persoane din jurul vor fi, de asemenea onest în conversație cu ei. Dezaprobare sau critica nu este disgraining față de ei.

  Cinci elemente de tigru:

  • apă+
  • lemnos+
  • de foc+
  • Pamanteanule+
  • metal.

  Tigrii metalici sunt competitivi, afirmă, vor face totul pentru a-și atinge scopul, dragostea de a fi centrul de atracție. Tipii ăștia trag cu ușurință concluziile.

  Lemnul de obicei ajung bine cu alții, întotdeauna gata să vă ajute.

  Apos sensibil, calm și interesele altora apreciază mai puțin. Intuiția lor ajută la evaluarea sobră a oricărei situații.

  Reprezentanții de foc ai semnului Gemeni sunt expresivi, excentrici, pozitivi. Ei au capacitatea de a genera aceste calități de la alte persoane. Aceștia sunt mari lideri.

  Pământești tigrii iubesc să se gândească de o sută de ori înainte de a lua o decizie.

  Nu vă îndrăgostiți de partenerul cu ușurință sau de o idee, axată pe ceea ce îi ajută în atingerea succesului.

  Carieră

  Având o tendință de a face față problemelor, persoanele aflate sub îndrumarea unui tigru, schimbă adesea munca. Activități prosperă pentru ei: Manager de birou, agent de turism, agent de publicitate, actor, artist, scriitor, pilot, muzician, șofer.

  Acești oameni sunt deja născuți de lideri. Dacă se formează să facă o muncă monotonă în fiecare zi, ei nu vor face suficient efort. Pentru ei, activitățile zilnice nu sunt o modalitate de a face bani, ci mai degrabă posibilitatea de a vă arăta talentele proprii. Munca are o mulțime de spațiu în viață și, uneori, chiar și familia se dovedește a fi împinsă în locul al doilea. Cea mai potrivită va fi o îndrumare înaltă sau o poziție managerială.

  Acești manageri nu vor asculta subordonați, ei înșiși știu cât mai bine. Cu toate acestea, dacă dăm un număr adecvat de argumente, atunci gemenii vor lua punctul de vedere al altcuiva.

  Sănătate

  Tigrii lucrează prea mult, constant în mișcare, atât de des se simt epuizați. Această abordare a muncii duce adesea la probleme de sănătate. Ei trebuie să utilizeze în mod eficient energia.

  Tipii ăștia sunt sensibili și pretențioși la mâncare. Dulce nu este calul lor, astfel încât acestea sunt rareori consumate. Dragostea de a mânca pe deplin, urmați sănătatea.

  Somnul și odihna sunt necesare pentru sănătate.

  Tigrii experimentează adesea stresul, deranjează să doarmă, de ce semnele semnului devin iritabile.

  Compatibilitate

  Când vine vorba de relații, acești tipi sunt politicoși, expresivi și merită încredere.

  Ei nu sunt plictisitoare, totuși, domina mereu în relații.

  • În ciuda faptului că tigrul și șobolanii – prieteni buni, există o posibilitate ca personajele dificile să le facă dușmani.
  • Între cei doi reprezentanți ai semnului tigru și tigru, se ridică uniunea creativă, ei sunt capabili să se aprindă reciproc în pereche, dar dorința de a domina va crea o mulțime de probleme pe termen lung.
  • Deși inițial un reprezentant al acestui semn se întinde la taur, ele nu sunt un cuplu, este mai bine să alegeți un iepure sau un cal cu care viața va fi luminoasă și emoțională.

  • Focul va arde în mod constant focul de pasiune, dar oile vor încerca să forțeze tigrul să lucreze, ceea ce va fi puternic opus.
  • Rooster – unul dintre partenerii cei mai nepotriviți pentru acest om, dar în relațiile cu o iubire de câine va fi construită în ceea ce privește respectarea și înțelegerea.
  • Într-o pereche cu un porc, ambii parteneri vor fi gata să meargă pentru victime atunci când este necesar.
  • Calul atrage atenția tigrului. Relația lor va include respect reciproc și sprijin.
  • Greu pentru tine și pentru alții, reprezentantul acestui semn va arăta partea sa delicată a unui câine cinstit.

  Cucerirea unui om Tiger Twins este ușor dacă sunteți femeia pe care are nevoie. Acest semn zodiaciar știe întotdeauna pentru cine să-și acorde atenția.

  Citiți mai multe despre Twinul de sex masculin Veți învăța din următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: