Caracteristici și compatibilitatea unui scorpion de sex masculin născut în anul dragonului

Caracteristici și compatibilitatea unui scorpion de sex masculin născut în anul dragonului

Scorpion-Dragon – o combinație foarte ascuțit. Este o astfel de claritate a avantajului pentru proprietarul său și să plătească amenințarea altora? Este un scorpion în valoare de vedere de sex masculin nascut in anul Dragonului, ca un potențial candidat pentru rolul unui satelit de viață sau mai bine să se abțină de la o astfel de uniune? Desigur, reprezentantul acestui semn poate fi un soț minunat, un prieten, iubit și tată, dar merită luat în considerare nu numai caracteristica a bărbaților din Scorpion Dragon, dar, de asemenea, compatibilitatea cu femei de diverse semne astrologice.

Caracteristici personale

Tipul de personalitate a reprezentanților acestui semn poate fi descris doar cu ajutorul unui astfel de recepție ca un oximoron, deoarece ei reușesc să combine extreme absolut incompatibile. Temperamentul unui astfel de om este destul de pasionat: ea poate reține cu greu emoțiile și ambițiile sale. Cu toate acestea, în același timp, de sex masculin Scorpion-Dragon este o persoană destul de închis și secret, care este departe de a fi întotdeauna și nu toată lumea impresionează încrederea în cercul său.

Dacă încă reuși în penetrant, atunci vă puteți bucura doar pentru tine, pentru că ai găsit un, prieten credincios de încredere și prin satelit a vieții pe care te poți baza întotdeauna.

Scorpions, născut în anul dragonului, sunt oameni care au propria opinie la orice cont, și este extrem de important pentru ei să fie luate în considerare cu el. Acest tip de personalitate nu-i place și nu se lăsa oamenii care nu iau în considerare punctul său de vedere.

Un astfel de om a fost folosit pentru atingerea obiectivelor sale, la toate costurile, nu se așteaptă ca totul va veni la el, se caută, nu se teme de orice dificultăți. Scorpion-Dragon nu caută căi de lumină în orice: nici plan de carieră, și nici pe un câmp de dragoste. El nu este folosit la conținut cu mici – se întinde întotdeauna mai mult. Dacă în aspirațiile sale trebuie să mergi la riscuri sau sacrificiu ceva, este o afacere la care el este gata să meargă pentru a obține ceea ce are nevoie într-adevăr.

Citește mai mult  Totul despre Mantra Ommakh Shivaya

Relația cu alții

În jurul la nivel subconștient un mascul scorpion percepe-dragon ca un lider de necontestat, care știe cum să facă o impresie pozitivă. În cazul în care obiectivul său este ca o persoană, atunci un astfel de om se va efectua cu ușurință, folosind carisma lui și un farmec naturale incredibil.

Un om nefamiliare poate considera un om scorpion născut sub patronajul dragon, calm și foarte echilibrat, dar totul este complet greșit. Doar foarte aproape familiare, rudele și prietenii știu cât de agresiv și neîngrădit poate fi.

Cu astfel de oameni trebuie să știe cum să se comporte. Dacă răspundeți la afectivitate lor, atunci totul poate să crească în ceva distructiv. Este necesar să se înțeleagă că, după unele dispare timp furie, totul va cădea în cercuri, dar pierdut încrederea nu vor fi returnate.

Amintiți-vă că o astfel de persoană în care nu este capabil de a ierta.

Relațiile cu femei

Relatiile de dragoste joaca un rol foarte important în viața de scorpion-dragon. Pentru un om al acestui semn prioritar va exista întotdeauna o femeie favorit. Toată atenția, sprijinul și grija ei va da. Cu toate acestea, de la partenerul său așteaptă același lucru ca răspuns.

Tipul născut sub un astfel de semn este extrem de bine și cu scrupulozitate se apropie de alegerea tovarășului său de viață. Este demn de remarcat faptul că, din păcate, o astfel precauție și attentiveness nu contribuie întotdeauna la adoptarea deciziei dreapta.

Masculin Scorpion-Dragon nu este în grabă să se estompeze cu legături de familie, la copii dobândi, astfel încât fata va trebui să aibă răbdare și să aștepte. Dar, în cele din urmă, ea va primi un companion fidel al vieții, pe care este întotdeauna și în tot ceea ce se poate conta pe. Astfel de oameni proteja femeile lor, literalmente „le transporta pe mâinile lor“.

Citește mai mult  1963 - anul care a animalelor și care este caracteristicile sale?

Dacă cresc într-un om al acestui semn cald sentimente, nu ar trebui să se relaxeze și să se gândească că cetatea este cucerită și nimic nu poate strica aceste relații. interesul Scorpionului sub patronajul dragonului este un lucru foarte fragil, care poate fi distrus într-un moment. De multe ori, astfel de tipi transforma rapid departe de fete în cazul în care observați că acestea sunt manipulate și se bucură de bunătatea lor.

Prin urmare, dacă aveți de gând să construiască un lung, relație puternică cu astfel de tip a și a crea ulterior o familie, atunci nu o face astfel încât acesta a simțit o amenințare pentru conducerea mea: astfel de persoane le place să se simtă superioritatea, ei urăsc atunci când li se poruncește.

În caz contrar, tipul va decide pur și simplu pentru a schimba partenerul.

Căsătorie

Ca o regulă, semn Bărbați Scorpion-Dragon Se pare un frumos om de familie, care este în măsură să ofere familiei sale, atât într-o problemă financiară și în orice alte aspecte.

Astfel de soți sunt jealies incredibile, astfel încât femeia lor în nici un fel ar trebui să dea un motiv să se îndoiască loialitatea ei. Aici trebuie să ne amintim că emoționalitatea de gelos scorpion-dragon poate merge, uneori, dincolo de, și nu va fi bine.

Astfel de oameni să păstreze întotdeauna Egor Egor, și, după ce a aflat despre trădare, niciodată nu-l ierta.

Succesul financiar al masculin Scorpion născut în Anul Dragonului este dependentă în întregime de o femeie care este însoțitorul lui. El așteaptă sprijinul ei în toate eforturile sale, și dacă el primește, este capabil de a cuceri literalmente orice nod.

Citește mai mult  Capricorn femeie: caracteristici semn zodiacal și compatibilitate cu bărbații

Pentru scorpion-dragon este foarte important că soția lui ia interesele sale, Chiar dacă vorbim despre astfel de lucruri ciudate ar fi colectarea de cactuși. În acest caz, partenerul său nu ar trebui să crească în mod necesar să le crească – este important să se arate că nu este indiferent față de ceea ce îi place, și ea susține hobby-urile sale.

partenerii adecvați

Pentru a construi o relație de dragoste Scorpion, născut în anul dragonului, este în valoare de uita la reprezentanții Marii Capricorn. O astfel de alianță va avea succes dacă ambii parteneri, care prin natura lor sunt foarte ambițioase personalitate vor depune eforturi pentru a compromis. În acest caz, cuplul va fi capabil nu numai pentru a construi o familie puternică, dar, de asemenea, pentru a reuși în plan financiar, pentru că ambele aceste semne sunt în măsură să rațional și competent Evacuați bani. Mai ales de succes va fi o alianță de familie cu Capricorn, născut în anul de șobolani, maimuțe, tigru sau cocoș.

Nu alegeți ca candidați pentru construirea unei familii de fete sub semnele de cancer sau virgină, în special născuți sub auspiciile unui câine, un taur sau o capră.

În general, astrologii recomandă reprezentanți ai semnului Dragon cu prudență pentru a se referi la persoanele menționate mai sus.

O bună uniune se poate dovedi de la un om al acestui semn cu un reprezentant al peștilor. Cu toate acestea, acest tandem este deținut în întregime și pe deplin numai pe compatibilitatea sexuală.

În ceea ce privește relațiile prietenoase, tovarășii frumoși și loiali vor fi acvarii sau gemeni. Și lucrări de lucru și probleme de afaceri, astrologii recomandă organizarea în alianță cu greutăți: ei vor fi parteneri de încredere.

Mai multe despre bărbații Scorpioni veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: