Caracteristicile și compatibilitatea peștelui feminin născut în anul dragonului

Caracteristicile și compatibilitatea peștelui feminin născut în anul dragonului

Printre cele douăsprezece semne chineze ale zodiacului numai dragonul este un mitic. Aceasta este o creatură imaginară care combină caracteristicile altor animale. El este considerat semnul cel mai favorabil. Peștele născut în anul dragonului posedă de obicei caracteristici nobile.

Caracteristică

Acestea sunt femei neobosite, energice care doresc să fie lideri în toate. Datorită cunoștințelor, forței și oportunităților sale, sunt gata să-i ajute pe alții. Ele sunt ambițioase, au o dorință puternică de a-și realiza visele. Aventuros, va încerca cu toată puterea de a reuși.

Elocvența și pasiunea lor fac femeile cu vorbitori buni. Un reprezentant de sex frumos născut sub acest semn are o energie nesfârșită și rareori se simte epuizată.

Viața a intrat norocul fetelor innascuta, care ajută la atingerea obiectivelor rapid și ușor. Peștele iubește să se îmbrace bine, ea este fermecătoare în manifestarea sa, astfel încât să cucerească cu ușurință inimile oamenilor, dacă nu devenim prea intruzive.

Caracteristicile cele mai neplăcute ale naturii pot fi luate în considerare:

 • aroganţă+
 • Minciună+
 • cruzime.

Adesea, aroganța lor devine motivul pentru care dragonii de pește nu sunt atât de mulți prieteni. Uneori aceste doamne devin leneș, ceea ce duce la eșecuri. Există povestiri cu subordonați dacă o persoană face o greșeală, șeful va deveni neobosit de critică pentru el. Deși aceste doamne se străduiesc pentru succes, dezamăgite repede când nu reușesc și refuză să fie concepute. M-am obișnuit cu rezultate rapide.

Ce partener are nevoie?

Vrea să vadă un partener lângă el, Care va avea astfel de calități ca:

 • spirit+
 • bunătate+
 • fiabilitate+
 • atenție+
 • sensibilitate.

De fapt, astfel de oameni nu pot face întotdeauna să facă față caracterului neclintit al peștelui dragonului. Mai bine, dacă un om apropiat va fi serios, calm, responsabil, inteligibil.

El nu ar trebui să se ridice numai cu trucurile de pește, ci și să o învețe în mod constant, pentru că uneori această femeie poate fi complet incontrolabilă. Controlul în acest caz va beneficia doar.

Relație și comportamentul căsătoriei

Oamenii Dragon sunt idealiști, iar ei caută excelență în tot, inclusiv relații. Uneori fetele acestui semn par pasive în dragoste, dar, de regulă, dau a doua jumătate mai mult decât primesc în schimb.

Sunt lungi în căutarea unui soț, pentru că au o idee clară despre cum ar trebui să arate relațiile. De mai multe ori se confundă, suferă, de ce nu lăsați pe nimeni să mă lase. Ele sunt generoase și disciplinat în căsătorie, nu va pierde bani în plus pentru ei înșiși. Pentru ei este mai caracteristic căsătoriei târziu, dar el nu deține întotdeauna lung.

Cariera si afaceri

Niciodată nu pierdeți ocazia de a profita de propriul noroc pentru a construi o cariera de succes. Cu un manual genial, înălțimi mari vor ajunge la.

Aceste femei sunt pline de energie, se dedică muncii și se simt declinul niciodată. Deoarece munca de birou nu este potrivit pentru ei, ele sunt bune în cazul în care este necesar pentru a comunica cu o mulțime de oameni, negocia. Până la 35 de ani, de regulă, călca în picioare pe loc, și apoi a face un nemernic imens înainte.

Munca într-un singur loc, nu este pentru ei, este mai bine să aleagă cea în care puteți arăta laid de talente natură. Acești oameni sunt plini de idei, astfel încât acestea pot prefera munca asociate cu punerea în aplicare a acestora.

opțiuni adecvate:

 • arhitect+
 • politician+
 • economist+
 • doctor+
 • sportswoman+
 • Scriitor+
 • Artist+
 • actriţă+
 • Designer de moda.

Oamenii născuți în anul dragonului pot face cu ușurință bani. Pentru ei sunt doar un mijloc de realizare a obiectivelor, astfel încât să nu în primul rând. Fetele nu se face cu întrebări în domeniul managementului financiar, dar în ansamblu rareori suferă de probleme cu bani.

Compatibilitate

  Dragonii sunt cel mai bine convergând cu un cocoș înțelept și un șobolan de îngrijire, care, în primul rând, acasă și confort în ea. Cu o maimuta nu va fi plictisitor, principalul lucru este că nici unul dintre trage pereche pătură pentru el însuși și a ascultat părerea partenerului.

  Nu construi relații cu un taur incapatanat, un câine sau de oaie, pentru că nimic bun nu va ieși. În astfel de perechi, conflicte frecvente sunt posibile datorită încăpățânarea partenerului și viziuni diferite asupra vieții.

  Caracteristicile caracterului unei femei născute sub semnul peștelui, uită-te în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: