Caracteristicile unui bărbat a Fecioarei născut în anul de câine

Caracteristicile unui bărbat a Fecioarei născut în anul de câine

Barbat Deva, născut în anul de câine, întotdeauna se comportă vine și cu atenție. El nu se implică în aventuri dubioase și avertizează din această prietenii săi. Ce altceva va horoscopul masculul tell câine de fată?

caracteristici generale

Barbat Fecioara, născut în anul de câine, are un caracter dificil, parțial chiar complicat. Pe de o parte, semnul câine dă devotamentul său, responsabilitate și bunătate. Pe de altă parte, semnul Zodiac face acest om prea impresionabil, rănit și imprevizibil. Fecioara-caine este foarte rapid jignit, iar la astfel de momente se poate manifesta complet imprevizibil. Acest om iubește comunicare, companiile zgomotoase, dar uneori ele nu deranjează să se pensioneze și să fie singur. O astfel de natură contradictorie, uneori îl împiedică în relațiile personale și în activitatea.

Omul nu este folosit pentru a se adapta la alții, nu este gata să ia în considerare a cărui opinie, el nu este adaptat în noua echipă. Din afara se pare destul de încrezător și decisiv. Dar stă cel puțin o dată pentru a face față oricărei probleme, câinele de servitoare își scade imediat mâinile și jignește în întreaga lume.

În prietenie și în relații personale, acest om prezintă adevărata loialitate. Reprezentantul acestui semn al zodiacului intuitiv simte insinceritatea și înșelăciunea, așa că numai cei mai credincioși și devotați sunt mereu în mediul său.

Cariera acestor oameni nu poate fi numită de succes și vinurile întregului său caracter contradictoriu. Dog Fecioara arată un interes în muncă, cu greu încercând să îndeplinească toate sarcinile și să caute o poziție superioară. Și el putea să-și atingă, dacă a învățat să gestioneze emoțiile. Prin urmare, câinele de fată poate fi doar un angajat bun și valoros.

În planul financiar, acest om nu se va confrunta cu dificultăți, așa cum îi place la locul de muncă și știe cum să dispună de bani.

Principalul dezavantaj al acestei persoane o este că, uneori, este prea încrezător în sine și dreptul său propriu. Câine Fecioara nu se gândește niciodată în avans, nu planifica acțiunile sale, ci acționează brusc și neatent. Din această cauză se confruntă cu multe dificultăți în viața lui.

Citește mai mult  Cântare femeie născută în Anul Tigrului

De asemenea, un mascul de sex masculin, născut în anul de câine, nu se distinge prin tacty în raport cu cei dragi. El poate critica brusc cineva din mediul apropiat, poate condamna și spune adevărul amar, la toate. În cazul în care acest om nu va reține emoțiile sale, nu se va controla și nu vor învăța să fie mai plin de tact, ea riscă să piardă chiar și cei mai apropiați prieteni.

În dragoste și căsătorie

În dragoste, el a fost folosit pentru a manifesta calitățile sale de lider. Acest om va lua întotdeauna inițiativa în mâinile sale. El este rareori interesat de opinia a doua jumătate, pentru că pentru câinele de fată există doar o opinie corectă – a ei. Din acest motiv, un om va fi dificil de a construi relații puternice cu femeile de alte semne ale zodiacului.

În relația personală, un om există adesea prudență inerentă. În cazul în care fata se face primul pas spre el să-l întâlnească, încercând să-l și primele mărturisește în sentimentele sale, atunci comportamentul o astfel de femeie este alarmantă om un om întâlni, și el încearcă să înțeleagă ce captură aici.

O femeie va fi destul de dificil de a convinge un astfel de om în sinceritatea sentimentelor lor.

Virgin născut în anul câinilor, au nevoie de o femeie ideală. În imaginația sa, acest om a pictat de mult imaginea perfectă a acelei fete care ar trebui să fie aproape de el în viață. În perioada de comunicare cu o doamnă excelentă, dacă câinele Virgin va găsi cel puțin un dezavantaj în el, atunci va întrerupe imediat relația fără nici un regret. Această persoană este pregătită să construiască relații serioase și puternice numai cu cea în care va fi sigur de o sută la sută.

Citește mai mult  Bazele de Wasta Sastra

O femeie care va fi lângă un astfel de om trebuie să fie pregătită pentru faptul că, cu un câine nu este atât de simplu cum pare. În ciuda faptului că un bărbat îi place să mărturisească în fiecare zi în dragoste cu dvs. ales, de flori și daruri va fi extrem de rar. Cel mai probabil, va fi doar de două ori pe an: un buchet tradițional la o sărbătoare feminină și un cadou pentru ziua ei de naștere. Dacă dintr-o dată nu primești niciun cadou pentru ziua ta de naștere, nu fi surprins. Faptul este că un câine de sex masculin poate și să uite de o zi atât de importantă, deci este mai bine să-i reamintesc despre el despre el.

Deva-câine nu este un romantic, el este o persoană practică. Și cadouri pentru a doua jumătate el va da exclusiv util. De exemplu, un procesor de alimente sau o tigaie de frânare de înaltă calitate. Dacă astfel de cadouri puteți suna, mai bine spune despre acest om în avans.

Câine Fecioara iubeste ordine si curat. Chiar și atunci când inactiv, el aduce în mod independent confort în casă. Fiind căsătorit, acest om va fi uneori excesiv pedantic. Prin urmare, alegerile sale vor trebui să-și amintească sau chiar să scrie toate dorințele soțului său. Totul în casa câinilor Virgin ar trebui să fie plasat în locul său.

Dacă soțul / soția va arăta inexacrabilitate și inconsecvență, atunci poate merge la un divorț.

Compatibilitate

Buna compatibilitate în câine de fată cu o femeie născută sub semnul cancerului zodiacal. O astfel de femeie încearcă să creeze o familie. Femeia Cancer se arată ca o amantă bună, soț / soție și mama iubitoare. Ea îi place să creeze un confort în casă și este gata să dedice întreaga viață familiei. Este vorba de o astfel de femeie care viseaza Fecioara-Dog.

Citește mai mult  Anul cocoșului: caracteristici, elemente și compatibilitate

relații puternice pot lucra cu femeile nascute sub semnele Taur si Berbec. Uniunea poate avea succes în cazul în care servitoare-câine nu va arăta vulnerabilitatea acesteia, iar vițeii și Berbecul va fi mai putin incapatanat. În cazul în care ambii să învețe să găsească un compromis în orice situație, căsătoria va fi lung și fericit.

De asemenea, relațiile pot lucra cu o femeie scorpion. Această femeie va fi capabil să cu adevărat farmec un câine și-l ajute să se schimbe în bine. Femeia Scorpion are un caracter foarte puternic și întotdeauna se manifestă ca o amantă primitoare și bună.

Citiți mai multe despre Fecioara de sex masculin Veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: