Caracteristicile unui leu de sex masculin născut în taurul anului

Caracteristicile unui leu de sex masculin născut în taurul anului

Oamenii născuți de la 23.07-22.08 sunt lei pe horoscop. De ani de zile, taurul este considerat: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Leul într-o fuziune cu un taur – o personalitate foarte furios. Stropiveness – linia cheie al acestei persoane, indiferent de sexualitatea. Bull-leu mai lipsită de griji și vesel printre toți taurii. Dar graba un comerciant nu stă, ca o pata de agresiune în nici un. Dar furia animalelor de Lev absoarbe taurul „interior“, care nu îi permite să acționeze asupra emoțiilor.

Pentru leu relație personală, născut în anul taurului, alege un rezultat pozitiv, echilibrat și țicnită. A doua jumătate se referă cu atenție și îngrijire, în condiții de siguranță vă puteți baza pe ea. În familia este un lider de necontestat și tot ceea ce ar trebui să se supună absolut deciziile capului familiei. Viața de familie în opinia leului din anul taurului – palatul, în cazul în care obiceiurile sale regale sunt pe deplin manifestate.

Cu siguranță trebuie să fie în fruntea familiei și toată lumea ar trebui să-l trateze cu respect. Acest indicator compensează flerul de zi cu zi magnific și capacitatea de a organiza viața în cel mai bun mod posibil.

Caracteristicile unui om de leu cu calități de taur

Leul nobil este înzestrat cu puterea taurului, care genereaza armonia personajului care constă în cele mai multe dintre calitățile pozitive. Acest om nu este obișnuit să se panică și să se înecat, Yaros își apără poziția. Capabil să stea pentru ea cu pumnii, dar aduce cazul luptei rare. Leul este echilibrat din cauza calmului inerent în semnul taurului.

Bull demonstrează o mulțime de blestema decente: perseverenta, expunere, voință rară. Leul adaugă o mulțime de stima de sine de la sine, recunoscând importanța sa pentru el însuși. Pentru a construi o carieră strălucitoare și un statut de prestigiu în societate și în toate sferele de viață – sunt calități ideale.

Citește mai mult  1991 - anul care a animalelor și că el poartă?

Leul a pronunțat intenția și caracterul ambițios. Prin topirea în toate maximaliste, preferând doar cel mai bun, perfect chiar de dorit. Acest lucru se aplică lucrurilor și împrejurimile. O astfel de persoană o caută să trăiască în lux, rochie în mărci și se rotesc în Beaugh.

Acesta este caracterizat de stabilitate emoțională, loialitate, mentalitate și sociabilitate.

Un om care se naște sub semnul lui Lev-Bull are ca scop de succes și caută să plumb în toate. Încercați subordonarea liderului de a te – un caz nerecunoscatoare.

Leul taur respectat și ascultă-l. Într-o astfel de persoană, este mare pentru a ocupa posturi de conducere, să facă ordine competente, pentru a fi un reprezentant al unei întreprinderi solide și chiar soarta termina.

În orice caz, tipul nu va fi neobservat. Întotdeauna obsedat cu un scop nobil, dar trebuie remarcat faptul că este dificil pentru el să vină la un compromis.

Partea leului-tauri ia extrem de rar, preferând să creadă că propriul său punct de vedere este singura posibilă posibilă. dezacord vizibil mai ales cu privire la compromisul atunci când afectului intereselor sale personale.

Leu, care a apărut la lumina sub patronajul taurului, mare potențial. Munca de zi lungă – cazul său. Chiar dacă trebuie să o faceți în cele mai potrivite condiții. Workaholic, obsedat de succes, este gata pentru multe pentru perspective. Trăiesc în sărăcie el nu va fi de acord. Natura viguroasă a leului ajută la rezolvarea oricăror întrebări astăzi și acum, fără a plăti pentru niciun caz mâine.

Un astfel de om lasă întotdeauna o impresie și încredere măgulitoare. Diferă pe elocvență, dar încearcă mai mult să facă ce să vorbească despre lucruri. Lev-taur este încrezător în el însuși, care poate face față cu dificultăți, risc de dragul de mult, fără teamă să se îndrepte spre scop, încercând pentru maximul posibil. Această conectare a semnelor „generează” finanțatori excelenți și oameni de afaceri.

Om leu care sa născut un an de taur care încearcă să fie lider. Surgon și nu sunt de acord cu privire la compromisuri, are o perseverență urcarea în apărarea propriilor interese. Minus este incapacitatea lui de a fi loial în ceea ce privește oa treia opinie. Credo-ul său pentru el este mai presus de restul.

Citește mai mult  Taur Femeie născută în maimuță: descrierea personalității și compatibilitatea horoscopului

Relații familiale

Această sferă a vieții ocupă un loc important în viața unui leu-Men Bull. În ceea ce se referă la valorile familiale și, adesea, le ia pentru cadrul organizării vieții în Cald Uniunea. Așa că, în relațiile juridice există armonie, este important să nu fie confundat cu un tovarăș de viață.

Acest venerabil familyman în diferă de tineret iubindu. Se poate răsuci chiar romane cu mai multe fete în același timp,. Mai mult decât atât, caută să înțeleagă prietenele tale pentru a explora natura de sex feminin și să aleagă cea mai perfectă în cea soția lui.

Pentru tipul iubit pune Lev-Bull transmite cerințele maxime. Acesta trebuie să fie cu siguranță, inerente în sociabilitate, minte, luminozitatea și aspectul caracterului. În plus, ea trebuie să-și dea și să-și spună leul.

Lionul lui Bull și el însuși generos de cei dragi. Iubește să-i facă cadouri, surprize drăguțe, vă rog ceva plăcut și neobișnuit, uimitor. În acest caz, un donator generos poate arăta rigiditate și cererea de a se supune necontenitorii.

Va fi mai bine dacă el va captura, oferind o șansă preferată de a realiza visuri personale. În caz contrar, o femeie poate deveni o persoană slave infantilă.

Pentru succesul leului, taurul are toate depozitele, dar este, de asemenea, necesar să se găsească timp și pe auto-dezvoltare spirituală.

Dacă Lionul Bull nu va simți respectul pentru el însuși, va începe să ridice. Lipsa atenției și a activității din gospodării pot implica probleme serioase.

Cu soția sa, are o relație puternică, care se bazează pe prietenie cu înțelegere. De la soțul ei câștigă respect și sprijin absolut. Și pentru copii, el este autoritate și prieten în același timp. O astfel de tată va veni întotdeauna să rezolve în rezolvarea problemelor dificile, chiar și în anii adulți ai descendenților.

În dragoste și relații

Aici nu este mai puțin activ, la fel ca în restul. Energia sexuala a acestui semn este ușor de completat, iar potențialul său de viață este considerată foarte mare. Există un singur lucru: pentru căutarea unui singur tovarăș de viață, ani poate dura ani de zile, care scot in evidenta partenerii de înlocuire permanenți. A doua jumătate a Lovelace va alege aspectul și simțul umorului subțire. Pentru el, aceste calități în prioritate.

Citește mai mult  Caracteristicile unei femei Sagetator născut în anul câinelui

Leul sub semnul taurului este, de obicei, devine un tată mare și iubește urmașii lui. Acesta este un partener senzual si foarte pasionat capabil de a transforma capul oricărei frumusețe. Dar nu demonstrează sentimentele lor. Precum și nu le arată până la anumite înregistrat. Este foarte distinge printr-un leu de la alte semne, astfel încât fetele se tem de apropiere cu el.

Dar, la primul pas, leul de sine va merge, deoarece initiativa prin natura, sociabil și energic. Partenerul mai bine încredere în el complet, deplasarea pe umeri puternici decizia tuturor întrebărilor și problemelor.

Lev-taur în sfera sexuală

Acesta este un experimentator reală și susținătorul. El locuiește totul neobișnuit și noi. Numai de la schimbarea de atitudini și afecțiune el se va bucura și nu deranjează cu un partener inventiv. senzualitatea Leul aduce frumusețea și satisfacția cu el.

energie în vrac aduce multe culori luminoase și impresii de neuitat la sfera sa intimă a vieții. Dacă ceva nu este potrivit pentru nimic, el va merge să caute o altă prietenă. Lero este inerentă privind descărcarea și sexualitatea, ea este în căutarea de intimitate și consideră componenta necesară sexul unei vieți pline. Partener însuși alege, care încearcă să controleze grinkly relațiile sale intime cu ea.

Ce fel de companie pentru a alege?

Caracterul complex al leului din anul taurului a-l să găsească recunoaștere în orice domeniu al vieții. El trebuie să învețe să fie înclinat spre compromis, reduce numărul de plângeri la jurul său. Este mai bine pentru a găsi un inch în formă de un hobby. Apoi, energia irepresibilă vor fi distribuite în mod egal și nu doare pe nimeni cu forța sa de hrana pentru animale.

Pe psihologia comportamentului unui leu bărbați în dragoste.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: