Caracteristicile unui pește de sex feminin nascut in anul sarpelui

Caracteristicile unui pește de sex feminin nascut in anul sarpelui

Snake este de obicei considerat un întuneric, insidios, viclean, viclean și creatură nemilos, dar, de fapt, este, de asemenea, un simbol al înțelepciunii. Atât în ​​țările occidentale și în China, există multe legende despre această reptilă. Pește, născut în anul șarpelui – bine educat, decent, inteligent cu un sentiment minunat al unei femei umor. Ei pot fi artiști străluciți, lideri politici, precum și mari gânditori.

Caracteristică

Acestea sunt fetele care dau dovadă de trăsături cum ar fi astfel de decență, rafinament, elocventa. Cele mai multe ori arata umil, dar, de fapt, plin de entuziasm. Născut în anul de pește de șarpe romantic, decent, oricine se simte confortabil și calm în comunicarea cu ei.

Ei rar furios, pentru că se gândeau de două ori înainte de a arunca într-o persoană, și acesta este avantajul fără îndoială al naturii lor. Reprezentanții podelei frumoase sunt înzestrați de gândire extraordinară, ei au întotdeauna un obiectiv clar și planuri pentru o carieră și viitor.

Femeile din acest semn obișnuit să acționeze metodic, care caută pas cu pas țintă. Confruntându-se cu probleme, acestea rămân calm și rațional, perspectiva lor înnăscută, face să evalueze cu luciditate evenimentele. Peștele de șarpe sunt hotărâți să facă concepuți și este inutil să se certe cu ei.

Printre trăsăturile de caracter slab, puteți aloca:

  • suspiciune+
  • lene+
  • calitate inferioară.

Peștii născuți în anul șarpele nu va arăta partea lor slab altora, astfel încât acestea nu au atât de mulți prieteni adevărați. Ele sunt puțin zgomotoase și suspecte care îi forțează pe alții să stea departe.

Uneori, femeile sunt prea curios, întrebați despre afacerile personale de prieteni și cunoștințe, dragoste de la bârfe și chiar să creeze zvonuri. Laziness este o alta din slăbiciunea lor: deși ambițiile de a atinge un scop suficient, șerpii nu pot fi întotdeauna destul de persistenți pentru a implementa planurile. Aceste fete sunt foarte gelos, nu iubesc pe cei care sunt mai buni decât ei, atât de invidios, în timp ce doamnele din această combinație nu zodiacala se vor chinui și de auto-îmbunătățire.

Ce are nevoie un om?

Un om trebuie să aibă răbdare și să nu ducă la glume permanente de inima din partea acestui reprezentant de sex frumos. Nu va fi întotdeauna clar dacă ea vorbește sau glume în serios.

Tipul trebuie să fie calm și să nu provoace ea, atunci ea se va simți încrederea și va deveni, de asemenea, mult mai calm.

Extreme în stare de nervozitate șarpele mai mult de la auto-satisfacție, acesta trebuie să fie ajutate să depășească.

Comportamentul dragoste si relatii

Șerpi să depună eforturi pentru dragoste pasionala, dar nu întotdeauna l. Ele sunt romantice si afectuos, dar în căutarea unui partener poate fi obsesiv, enervant. să găsească mai rapid doar un iubitor pentru un cuplu de nopți, pentru că este atât de mult posibil pentru a rezista la această femeie.

Aceste doamne sunt prea stricte la partenerul lor și de multe ori rămân singure pentru viață, chiar au fost căsătoriți și nașterea unui copil. Iubitorii de femei de pește sunt sincere și drepte, și nu-i plac pe toți oamenii, pentru că fata pierde un sentiment de măsură și începe să se comporte sfidător. Dacă puteți apela cu necesitatea de a lăsa mai mult spațiu personal pentru un alt partener, relația va fi lungă.

Cariera și atitudinea față de bani

În activitatea reprezentantului acestei combinații zodiacale responsabile, cu o abordare creativă a sarcinii. Dragostea de a gândi, întâlni cu îndrăzneală probleme, încercați să le decideți și să nu vă retrageți. Posedând un sentiment puternic de responsabilitate, capabil să facă față oricăror dificultăți. Poate savura memorie bună, astfel încât întotdeauna să-și amintească numele clienților și evenimentele importante.

Niciodată nu cosi o șansă de a obține o creștere. În viață încercați să fiți lideri, performanți buni, care vă permit să obțineți un bun succes. Nu sunt întotdeauna prudenți bani de investiții.

Ei sunt născuți personalități creative, astfel încât lucrările de birou nu le se potrivește, astfel încât acestea ar trebui să găsească un loc în care talentele congenitale și inteligența pot folosi. Ele sunt potrivite pentru profesiile legate de gândire și creativitate, cum ar fi designerul de modă, grădinar, profesor, dirijor, scriitor, compozitor și jurnalist.

Norocul cel mai adesea stă pe partea acestor femei uimitoare născute în anul șarpelui. Cariera sau afacerea se dezvoltă fără probleme în detrimentul prietenilor. Ei rareori vă îngrijorează lipsa de bani, deși îi place să-și petreacă.

Stilul de viață al unei astfel de fete se schimbă de îndată ce se căsătorește. Pentru a menține stabilitatea în sectorul financiar, acestea trebuie să reducă costurile inutile și să facă investiții pe termen lung.

Dacă sunteți în măsură să depășiți rigiditatea, atunci vor exista mai mulți prieteni în jur.

Compatibilitate

Cea mai bună compatibilitate va fi un șarpe cu un bărbat născut în anul dragonului și un cocoș, este foarte rău, converge cu porci, tigri, iepuri, ovine și șerpi.

Dragonul și Rooster posedă exact calitățile care sunt atât de necesare prea mult pește. Ele sunt rezonabile, iau decizii ponderate. Stabilitatea și tăcerea portului familiei – principalul lucru care va aprecia fata din partener, în schimb ea va da gelozie, afaceri, dragoste și afecțiune.

Citiți mai multe despre Femeia de pește Veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: