Clari-Mandarin: Cum să alegeți și unde să puneți un simbol?

Clari-Mandarin: Cum să alegeți și unde să puneți un simbol?

Clari-Mandarin – Acesta este unul dintre cele mai căutate și celebre Talismans Fengshui. Aceste cifre drăguțe poartă o energie specială și înțeles, datorită căreia ajută la menținerea sentimentelor reciproce, protejarea familiei de adversitate și probleme. De asemenea, ele sunt, de asemenea, folosite pentru a atrage dragostea. Cum să alegeți și cum să poziționați acest mascotă, vă vom spune mai mult în materialul nostru.

Povestea Tradition

Cu siguranță știți că mandarinii mai devreme în China magicienii au fost mărită de nobili care au avut dreptul să poarte haine frumoase și strălucitoare. Una dintre legendele spune doar despre un astfel de cană, care a fost căsătorit de mult timp, dar într-o zi mi-am dat seama că dragostea în legătură cu soțul în inima lui nu a fost lăsată deloc. Apoi a decis că trebuie să se despartă, iar soțul se întoarce înapoi în casa părinților lor. Gândindu-se la asta, a mers de-a lungul iazului. Și aici, vanelul a văzut câteva bastoane frumoase cu un penaj neobișnuit de strălucitor. Au fost atât de frumoase încât a încetat să le admirăm.

Rațele erau atât de bune încât privesc fericirea lor și cum sărută ciocurile, își amintea de cele mai fericite zile ale vieții sale de familie. Weljaka și-a dat seama că dragostea ar trebui să fie protejată și salvată de adversitate, probleme și certuri, iar apoi în familie va fi întotdeauna rege fericirea. Realizând acest lucru, sa întors acasă și a făcut tot posibilul pentru a reitera relația pe care a avut-o înainte de a fi cu soția sa. Deci, tradiția a apărut să achiziționeze figurine de funcționare pentru casă, care simbolizează loialitatea, loialitatea și iubirea.

Dispune de Talisman

Potrivit lui Fengshui, Ducks Mandarin nu este doar un suvenir, ci un adevărat simbol al iubirii credincioase și veșnice. În China, foarte des în ziua nunții, deoarece un cadou este dat exact aceste cetăți, care apoi trebuie să stea în casa tânărului.

Potrivit filosofiei estice, clarificarea-mandarinks sunt o credință pentru cuplurile maritale, Ajutându-le să păstreze loialitatea, dragostea, pasiunea și devotamentul față de unul pe altul. În plus, există o altă valoare a acestui talisman. Asemenea cifre atrag prosperitate în casă, fericire și armonie.

Citește mai mult  Ce pietre sunt potrivite pentru Berbec?

Puteți cumpăra sau de a da astfel de cifre nu numai cuplurilor căsătorite. De exemplu, sistemul de deschidere poate deveni o mascota excelenta pentru o femeie singură, care, pentru o lungă perioadă de timp nu poate găsi sufletul pereche.

De asemenea, este recomandat să prezinte o astfel de talisman pentru cei care au supraviețuit recent un divorț sau despărțire cu a doua jumătate de. Energia acestor clarops va ajuta la restabilirea toate resursele pierdute și va atrage noi dragoste si fericire.

Cum de a alege corect?

Până în prezent, în magazine specializate vă puteți întâlni o mare varietate de opțiuni pentru Fengshui Talismanuri. Acestea sunt realizate din diferite materiale, diferă de culoare și mărime. Cum de a alege pentru tine dreptul și mascota corespunzătoare?

  • Deoarece clarificarea-Mandarin este o mascotă pentru a salva sau a găsi fericirea personală, este necesar să cumpărați câteva rațe. Nu poți cumpăra doar o figurina – te va atinge de singurătate.
  • Vă rugăm să rețineți că cifrele intacte și mai puțin luminoase sunt femele, dar splina se distinge printr-un penaj stralucitor. Deci, este important de a alege un cuplu armonios de rațe. Alegerea numai a copiilor luminoase, veți câștiga o pereche de pulverizări, iar talismanul nu va funcționa corect.
  • Având în vedere o varietate de figuri frumoase de contract, dau preferință la care sufletul ajunge. Veți înțelege imediat că acesta este exact cuplul de care aveți nevoie. Veți reveni constant la aceste cifre că unele atrag în mod miraculos atenția dumneavoastră. Prin urmare, în primul rând, este necesar să vă ascultați intuiția și nu la sfatul vânzătorilor de consultanți.
  • Ia talisman în bună locație a Duhului și să nu-l trateze ca fiind ultima și singura speranță pentru a atrage dragoste si fericire.

Până în prezent, puteți găsi o varietate de opțiuni pentru efectuarea acestei talisman. Există opțiuni atunci când claritions sunt vândute separat, iar tu te alege un cuplu. Și există suveniruri la stand, în cazul în care păsările sunt deja situate unul lângă altul. Dar, în același timp, localizarea lor poate fi, de asemenea, diferite.

Citește mai mult  1976 - anul care a animalelor și ceea ce este caracteristic el?

De exemplu, există specimene, în cazul în care claritions stau alături, atinge reciproc cu aripi, și uite într-o singură direcție. Și există opțiuni în cazul în care acestea sunt situate vizavi una față de cealaltă și atinge reciproc cu ciocurile ca și în cazul în care saruta. Fiecare dintre cele două opțiuni este un simbol al iubirii. Ce talisman pentru a alege, vă puteți rezolva numai, concentrându-se pe preferințele intuiție și personale.

În plus, atunci când aleg un talisman ar trebui să acorde o atenție la ceea ce culoare este dominat în figuri. De exemplu:

  • În cazul în care mai mult de culoare portocalie, atunci o astfel de figurina poartă o taxă suplimentară de optimism și energie+
  • În cazul în care aripile clarops sunt făcute în roșu aprins, este un simbol al iubirii eterne și pasiune reciprocă+
  • Albastru și culoarea albă simbolizează libertatea și puritatea gândurilor+
  • umbra verde poarta energia doar relațiile originare.

Cel mai bine este de a alege acele cifre Fengshui, care sunt realizate din piatra naturala. În acest caz, talismanul va avea o energie foarte puternică.

Cea mai mare energie a figurine pe deplin realizate din jad. De asemenea, opțiuni adecvate realizate din porțelan. Este foarte posibil să dea preferință și produse din ceramica. Dar, de la ieftin și cifrele scăzute de calitate este mai bine să refuze.

Caracteristici Localizare

Potrivit predării Fengshui, există anumite reguli pentru alinierea optimă a cifrelor într-o anumită parte a casei. Talisman, care atrage prosperitate, partea de sud-vest a locuinței dumneavoastră este perfectă. Este această parte a casei responsabil de dragoste si fericire. În cazul în care cifrele claritatea va fi amplasat corect în casă, ei vor ajuta nu numai să consolideze loialitatea în relații, dar, de asemenea, soții să păstreze relații de lumină și romantice. Datorită energia specială a acestui talisman, un cuplu căsătorit va fi întotdeauna confortabil și ușor unul lângă altul, ceea ce va permite timp de mulți ani pentru a păstra iubirea și împreună în direct.

Citește mai mult  Anul de capre: caracteristici și compatibilitatea

Cel mai bine este de a localiza un talisman în dormitor căsătorit. Locul perfect – vizavi de patul conjugal. Acesta va fi foarte bine dacă plasarea clarinks lângă cutia în care vă păstrați inele de nunta sau in apropiere de fotografie de familie. În același timp, este foarte important că nu există persoane străine în dormitor, deoarece există o astfel de credință că claropes trebuie să se ascunde de ochii indiscreti.

Dacă există adesea alți membri ai familiei sau persoane în dormitor, atunci clarificarea nu este mai bine pentru a pune pe un loc proeminent, dar pentru a le localiza lângă pat pe pervazul ferestrei, astfel încât perdelele le ascunde de la străini.

De asemenea, specialiștii Fengshui sunt recomandate lângă claritions să stea o imagine sau o fotografie artistică Cu imaginea unei perechi de rațe reale. De asemenea, un efect pozitiv asupra puterii talismanul plantelor vii. Prin urmare, este foarte posibil pentru a crea o compoziție întreagă acasă pe pervazul ferestrei, folosind flori de interior si figuri Fengshui. Un efecte pozitive și de a ajuta fântâni decorative sau acvarii sau talismane.

Apropo, dacă au fost cumpărate cifre individuale, atunci trebuie să le aranjați în așa fel încât să intre în contact unul cu celălalt și în nici un caz nu se aflau la o distanță de cea de-a doua jumătate.

Pentru ca cifrele să poarte întotdeauna energia potrivită, curățați-le în mod regulat din praf. În cazul în care ați decis să organizați o cină romantică cu a doua jumătate, atunci un astfel de talisman poate fi plasat lângă lumânări de pe masă. Când luați în mâinile mele, această caracteristică, vă gândiți cu siguranță doar despre bine, amintiți-vă doar buna împreună a vieții dvs. maritale.

Dar până acum, de asemenea, oamenii singuri pot percepe de la astfel de talismane pozitive și cred că jumătate în curând se va întâlni cu siguranță sufletul pereche. În același timp, starea de spirit ar trebui să fie întotdeauna bună.

Mai multe despre Cepening-Mandarins ca un suvenir, vezi videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: