Compatibilitatea câine și de taur

Compatibilitatea câine și de taur

Cum compatibil un bărbat și o femeie va ajuta să declare un horoscop oriental – trebuie doar să cunoască data nașterii unei persoane. Și, deși compatibilitatea câine și taurul nu poate fi numit perfectă, exemplele uniunilor lor în viață sunt adesea găsite. Au relațiile dintre aceste semne în dragoste și căsătorie devin de succes? Ce subacvatice pietre le ambreiaj? Cât de bună este relația în muncă? Puteți afla mai multe despre acest lucru de la articolul nostru.

Caracteristic semne

Horoscopul chinez, în ciuda înțelepciunii sale acumulate de mai multe secole, răspunde extrem de evaziv la întrebarea dacă oamenii bulluri și un an de câine sunt compatibile. Aceste semne într-o pereche pot fi mai fericite și să fie un exemplu de relații pe termen scurt lipsite de momente plăcute.

Aici starul estic al anumitor prognoze nu dau, iar motivul pentru aceasta este cea mai dificilă natură dificilă a acestor semne.

Având ambele caracteristici comune, cât și a cardinalului opus, câinele și taurul împreună formează o pereche extraordinară, poate exista o varietate de blocuri de poticnire pe drumul lor, pe care le creează uneori.

Vorbind despre caracteristicile personajului inerent câinelui, fie că poate fi observată o femeie sau un bărbat:

 • Prietenie și sociabilitate+
 • Dragostea pentru schimbare+
 • Bine lucrat+
 • disponibilitatea de a ajuta pe cineva care a intrat în necazuri+
 • devotament+
 • ia în considerare doar opinia lor corectă+
 • Îi place să analizeze și să curgă logic.

Taurul este (el și la fel), de multe ori impresia de „zid de piatră“, care poate fi în mod fiabil hid.

Dar în timp, peretele poate „presa“, cu authoritarianity lui, mai ales pe personalitățile iubitor de libertate (care este câinele). WHB se caracterizează prin calități, cum ar fi:

 • curaj, încrederea în sine+
 • Diligence, responsabilitate+
 • Fiabilitate, onestitate și stabilitate+
 • Puls și de conducere+
 • Conservatorismul și antipatia pentru schimbare.

După cum se poate observa din iad, semnele îndeplinesc aceleași și opuse caracteristici ale caracterelor. Potrivit astrologilor, reprezentanții sunt pesimiști, ei sunt amândoi atenți, acțiunile lor sunt atent, ele se angajează să se aprecieze și dedicarea partenerului, adora familia.

Dragoste, casatorie, sex

Dragostea acestor diferite și în același timp mărci similare ale stelei sunt comparate cu locația minei. Și numai pe partenerii înșiși, cât de mult timp și fericit unirea lor va deveni. Pentru a face acest lucru, este recomandat să vă ascundeți ambițiile egoiste de a plota, oprirea argumentarii și ofensate, învață să renunțe și să se audă reciproc. Ambele semn în relații mai presus de toate apreciază familia, loialitatea – poate rali.

Diferențele în caractere de câini și în special taur va arăta în mod explicit viața comună. Într-un cuplu cu o femeie, un câine de taur, trebuie să vă obișnuiți cu faptul că toată lumea o va reface: de la spălarea mâncărurilor până la plierea lucrurilor în dulap. Și un bărbat care trăiește cu soția soției sale va fi întotdeauna surprins de distincția ei și înțelegerea ei a ordinii în casă. Creanțele reciproce pe baza vieții se pot acumula, turnând în conflicte constante. Pentru a le face mai des, câinele și taurul ar trebui să aranjeze cine face gunoi și care spală podelele, o dată pentru totdeauna.

Citește mai mult  Alege Flori pentru femeie Rac

Această pereche ar trebui să adere la minimalism în interior, astfel încât să nu existe dispute din cauza fiecărui colector de praf statuette, precum și lovirea reparațiilor.

Materialul întrebare va deveni, de asemenea ascuțite. Bull este înclinat la resursele de bani se acumuleze, și un câine, lupta pentru fapte bune, le pot petrece într-un moment să-și petreacă obiectivele lor caritabile. Bull iubește obiecte de artă de epocă care dau statutul persoanei sale. Câinele este indiferentă față de orice manifestări de vanitate, este mai important pentru toți copiii care mor de foame din lume care urmează să fie hrănite.

Locul în care partenerii nu au nici un dezacord, este patul. În acest domeniu, Vol și de câine sunt ideale pentru unul de altul, devenind iubitori pasionați. Viața sexuală a cuplului este luminos și emoțională, în ea la prima conduce câine, dar ea ar trebui să renunțe la taur, pentru că satisfacția este garantată atât.

Cu vârsta, această pereche caută de multe ori o varietate, dar nu pe partea, dar cu ajutorul unor jocuri de rol și bunuri de la magazinul de sex.

Apelarea vectorului roții și al PSA, astrologi medie subordonare. Această unire este caracterizată ca o „gazdă-rob“ cu conducerea câinelui. În cazul în care o astfel dominanta a este satisfăcută cu ambii parteneri, iar femeia va evalua înalt eforturile soțului, atunci cuplul au o șansă de a trăi împreună fericit, mai ales că taurul, și câinele sufletului nu au în copiii lor , va fi responsabil atât pentru a avea grijă de ei. În general, două personaje au arată același pentru viață, ei nu se uita la diferite direcții, dar într-o singură direcție, iar acest lucru contribuie, de asemenea, la un puternic uzam de familie.

El este un taur, ea este un câine

Atunci când întâlnesc cu un băiat și fetele taur, câinii pot să nu apară dragoste la prima vedere, dar simpatiile prietenoase sunt legate imediat. Treptat (sau rapid), ei vor crește în relații romantice. Dar piatra de poticnire în această pereche poate fi o diferență în valori de viață: taurul caută să prestigiu și aprobarea universală a persoanei sale și jumătate de ei, dar un câine-fată este străin vanitatea, ea preferă să trăiască așa cum vrea el, fără a concentrându-se pe moda. Prin urmare, când un taur își dorește fata să impresioneze și ea pune pe blugi confortabili, pot apărea conflicte.

Citește mai mult  1982 - anul care a animalelor și ceea ce este caracteristicile sale?

Taurul va deranja independența câinelui și dacă nu încetează să-și pună opinia, atunci perechea nu va fi viitorul. Dar aici este important și o femeie să treacă puțin poziția sa și să ia în considerare dorințele credincioșilor lor.

Câinele este înclinat de gelosul soțului boului și este nerezonabil, totuși, oamenii născuți în anul taurului sunt foarte adevărați și au cerut acest lucru.

Lista reciprocă a infracțiunii poate crește dacă cel puțin unul dintre parteneri nu se încadrează, – atunci barca de dragoste va sparge același lucru.

Combină oamenii într-o astfel de pereche – pragmatismul și raționalismul lor, ei vor gândi întotdeauna înainte de a face ceva, evitând acțiunile spontane. Compatibilitatea acestei perechi este destul de posibilă, la urma urmei, o soție de câine și un taur soț au același scop – bunăstarea familiei. Principalul lucru nu este să se apară reciproc.

El este un câine, ea este un taur

Îngrijirea, încercarea unui câine de relație serios va părea ideal pentru o fată orientată spre bull, creând o familie puternică. Poate că nu vor avea o mare pasiune, pentru că bucuria de casă a lui Ox și câinele apreciază cele de mai sus. Soția taurului, în ciuda calităților sale de conducere, poate prefera cariera bunăstării familiei și poate menține soțul PSA în activitățile sale profesionale. Un om va aprecia această abordare și va încerca și mai mult în beneficiul familiei.

Dar există un risc ca într-un astfel de cuplu, soția va fi prea pretentă, cerând o subordonare incontestabilă cu ordinele sale, suprimând un iubit cu autoritatea sa. Câinele este chiar înzestrat cu o marjă mare de răbdare, dar o singură zi poate „rupe de la lanț”.

Conflictele pot apărea pe acest pământ, până la îngrijirea unui câine din familie, dacă soția lui OW nu înțelege că este imposibil să se comporte cu câinele Winsno-iubitor.

Femeia ar trebui să fie mai moale și blând, opriți gelos fără motiv și să recunoască capul soțului ei.

Câine, senzație de slăbirea „lesa“, va fi un soț impecabil și un tată iubitor pentru copiii săi. El înconjoară toată grija șapte. Femeia va câștiga numai atunci când vor înceta să prezinte cereri crescute pe soț, iar scandalurile și reproșuri vor dispărea în casă.

Cum de a trăi împreună pentru o lungă perioadă de timp și fericit?

pereche ambigua, ca un bou și câine, trebuie să se țină seama de faptul că ei, trăind împreună, vor trebui să adere la anumite poziții. Bull va trebui să pună la îndoială poziția de lider și împotrivirea tot timpul, transferând pieptul de bord.

El este cel care trebuie să netezi colțuri ascuțite într-o relație, să fie un partener înțelept și se răcească în mod constant praful de taur.

Astrologii poate da o astfel de unire un sfat înțelept câteva.

 • Să fie capabil să oprească limba. Sensând că conversația are o direcție conflictuală de direcție, trebuie doar să taci și să pleci să se răcească în sine și cealaltă parte.
 • Mai pozitiv. Vectorul Union implică nu numai severitatea punctelor negative, ci și pozitive. Foarte mulți soți ai apelor vorbite în furie de gelozie și furie. Cu toate acestea momente, și de bucurie sunt percepute mai luminoase, atât pozitive din campania în cafenea, în cinema, o excursie la mare sau de chat cu copii va consolida doar apropierea spirituală a partenerilor.
 • Uneori este necesar să se ia un timp de expirare și să rămână soți separați unul de celălalt. Acest lucru va reduce conflictul în relații, iar întâlnirile mult așteptate vor fi pictate cu bucurie violentă.
 • Ambii soți sunt încurajați să găsească hobby-urile lor, care pot fi folosite ca o extensie.
 • Și soțul ei și soția sa nu ar trebui să fie fuzionați cu privire la restructurarea partenerului în sine, este necesar să se respecte și să ia poziția jumătăților lor, chiar dacă consideră că este greșit.
Citește mai mult  Ce celebrități s-au născut în anul șobolanului?

Prietenie și muncă

Ce relații se pot dezvolta în oamenii născuți în anul câinilor și taurului, în domeniul profesional sau educațional? La urma urmei, soarta se confruntă adesea cu voința și câinele în viață. Câinele este un animal care știe cum să fie prieteni, sunt combinați de sentimentele justiției și raționalismului. Prin urmare, prietenia din aceste semne poate fi intenționată cu succes.

Cu toate acestea, pot exista dezacorduri. Motivul poate fi faptul că taurul necesită atenția unui prieten 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână, iar câinele iubește fără explicații să meargă „de la sine”. Se întristează taurul și el va presupune că prietenia sa răcit. Dar nu este. Dacă va deveni PSA așa cum este, fără a împiedica pretențiile, atunci prietenia potrivită este oferită de mulți ani.

Dacă vorbim despre câinele unui bărbat și un taur de femeie, atunci prietenia va fi posibilă dacă fata nu va avea sentimente romantice pentru un bărbat.

Deoarece câinele va fi capabil să fie prieteni și, în același timp, dragostea de dragoste, dar dacă nu va vedea reciprocitate, el nu va dezvălui sentimentele sale.

În lucrarea a două caractere nu există relații foarte de succes, deoarece obiectivele pe care le urmăresc diferite: Taurul urmărește starea materială, iar câinele îmbunătățește lumea cu caritatea sa. Deși unificarea calităților (munca grea și responsabilitatea) vor funcționa în beneficiul taurului – șeful, iar câinele este subordonat. Dar ei nu ar trebui să fie angajați în afaceri generale, o excepție de succes poate fi în Uniunea Creative, dar numai pe termen scurt. Un exemplu viu al unei astfel de uniuni este un duet de două stele care apar ocazional pe scenă, dar ei nu se intersectează în viața de zi cu zi.

Despre compatibilitatea câinilor și arata taurul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: