Compatibilitatea dragon și tigru în prietenie, muncă și dragoste

Compatibilitatea dragon și tigru în prietenie, muncă și dragoste

Dragon și Tiger – acestea sunt două semne luminoase, pentru relația dintre care este interesant de observat. Compatibilitatea acestor persoane cu reciproc cu multiple fațete, ei se manifestă în prietenie, muncă și dragoste. Este necesar să se aștepte caracteristicile fiecărui semn pentru a înțelege ceea ce reprezintă și ce ar trebui să fie pregătite pentru.

Caracteristicile personajelor

Horoscopul chinez conține un semn de tigru, care este situat pe locul trei printre întreaga linie de animale, precum și anul dragonului, care are al cincilea număr. Bărbații și femeile născute în acest an au propriile lor calități de caracter, în detrimentul căruia se remarcă printre restul.

Caracteristici Tigru

Un bărbat născut în anul tigrului este comparabil cu un adevărat prădător. Acționează ușor, puțin leneș și imposibil, dotat cu o vedere calmă, care poate fi confundată cu melancolia, dar în spatele unei cochilie similare ascunse o fluture de emoții care se pot arăta în mod neașteptat. Tigrii tineri se deosebesc de drept, incontinență. Ei se comportă adesea prea puternic și chiar agresiv, dar de-a lungul anilor ei învață să ia emoții sub control.

De-a lungul timpului, un om devine mai rațional, îngrijindu-se și începe să se gândească la legăturile de familie.

Pe măsură ce creșteți, astfel de personalități nu sunt doar responsabile și capabile să păstreze emotiile sub control. Acestea vor fi văzute prin solicitarea, perseverența, autoritatea și sentimentul de proprietate.

Din acest motiv Mulți tigrii se pot transforma într-un părinte strict sau un homespot. Un astfel de fenomen aduce o mulțime de dezamăgire, deoarece nu fiecare femeie nu poate rezista soțului ei-tiranna.

Tigress Girl arată încrezător și puternic. Dar pentru o astfel de mască, numeroase complexe sunt ascunse sub formă de anxietate și experiențe mentale. Astfel de femei sunt capabile să aștepte sau să exercite activitate maximă. Uneori se grăbesc din extreme la extreme și trăiesc sub motto-ul „toate sau nimic”.

Astfel de doamne cunosc prețul lor, pot obține autoritate și atrage întotdeauna atenția. Îi place să „vâneze” pe partenerii lor și nu vor alege niciodată rolul de producție. Adevăratul simț al tigriticului plăcerii oferă partenerului la care a reușit să realizeze. Dar ea va fi capabilă să-și piardă jumătatea datorită lucrurilor dificile și dorinței permanente de a arăta rivalitatea.

Dragon caracteristici

Dragonul de sex masculin devine devreme adult și începe să trăiască independent. Deja la o vârstă fragedă, el arată dorința de libertate în acțiunile sale, el ia decizii și încearcă să devină independente din punct de vedere financiar. Dragonul are propriul drum, și de multe ori el nu încearcă să justifice așteptările și planurile părinților săi.

În timp ce el a corespuns alegerii sale devine evidentă și corectă, dar primii oameni ar putea crede că un om face cu îndoială și planurile sale sunt ireal. Tineretul unor astfel de personalități sunt însoțite de luminozitate, în special în viața personală. Băieții sunt inteligenți și fermecători. Ele sunt adesea îndrăgite de sexul opus, incapabil să determine imediat natura și alte calități ale jumătăților lor.

Dacă fata nu se dovedește a fi un fel de dragon, el aruncă o inimă și capete pentru căutări noi.

Un bărbat născut în anul dragonului poate convinge oamenii care crede în idealurile sale și caută o nouă viață. Se caracterizează prin generozitate, o mulțime de putere și energie care atrage sexul opus. Cu toate acestea, cei mai mulți dragoni iubesc numai. Printre calitățile dragonului se poate numi loialitate, curaj, îngrijire, împreună cu egoismul, care se suprapune toate caracteristicile de mai sus. Acești oameni nu sunt niciodată la umbra, care se datorează caristrului și extravagantului lor.

Dragonul poate atrage atenția, provocând respect. Dar o mare cantitate de glorie poate duce la faptul că persoana se transformă într-o persoană arogantă, autoritară, care crede că are dreptate. O astfel de persoană o nu este în măsură să-și piardă, așa cum i se pare că nu există restricții pentru el. Cu toate acestea, ambițiile poate fi atât de departe de ambițios încât este imposibil să le pună în aplicare.

doamnelor Dragon sunt caracterizate printr-o sarcină de libertate, luminozitate, dragoste pentru viață. Foarte, de asemenea, este caracteristic sexului opus al acestui semn.

Ei caută mereu să fie în centrul. Atenție, astfel că toate evenimentele de spin numai în jurul lor. De multe ori, naturi similare se disting prin activitate, sociabilitate, prietenos.

Altii pot crede ca balaurii sunt oameni cu vânt și neglijent. Dar acest lucru nu este cazul, deoarece Fiecare pas femeie calculează în avans. Doamnelor au intuiție bună, fiind empatic impecabil. Ei înțeleg imediat atunci când doresc să fie jignit, iar apoi infractorul poate experimenta Typhoon Dragon Nemulțumirea.

Relații prietenoase

Compatibilitatea unei femei dragon și un tigru om în termeni de prietenie balsam. Astfel de relații vor fi mai mult ca o rivalitate permanentă, ca ambele persoane sunt caracterizate prin luminozitate și originalitate. Acești oameni atrag, deoarece se pare că ei sunt similare va duce la o ceartă permanentă. Dar chiar și clarificarea relațiilor nu va fi în măsură să conducă la despărțire, deoarece Alianța amical dintre tigru și diferă dragon în durată și fiabilitate.

relații puternice se datorează valorii înțelegerii reciproce și compatibilitatea generală de prieteni. Ambele semne vor trebui să-și scoată fervoarea, ține emoțiile sub control, astfel încât prietenia poate exista în mod liber.

Lucrare comună

Relațiile dintre colegii cu astfel de semne ale Horoscop de Est va fi însoțită de conflicte constante și reproșurile. Nici dragonul, nici tigrul va fi în măsură să dea fiecare alt loc al liderului.

În cazul în care compania are un manual competentă, aceasta nu va permite astfel de oameni să lucreze într-un singur departament.

Și tigru, iar dragonul nu va fi rușine să arate toate neajunsurile lor rivale. Locul de munca se va transforma într-o perioadă scurtă de timp, în câmpul de luptă, și cineva va trebui să meargă. Că relațiile de afaceri se dezvolta în beneficiul societății, aceste personalități trebuie să aibă în comun de afaceri. În acest caz, ei vor avea un interes în dezvoltarea companiei, și împreună ei vor fi capabili să reducă la minimum munți.

Dragostea relații

relațiile de dragoste dintre tigru și dragon sunt specifice și ciudat. Ei au o dragoste specială, care arată toată lumea în stilul ei.

Relații în dragoste

Atunci când un dragon de sex masculin și o femeie Tiger prezent într-o pereche, ei se vor referi la relația lor cu o abordare de afaceri. Ambii oameni văd în jumătatea partenerul lor, iar ultima dată – un iubit-o. Uniunea este însoțită de calm și prudență, atât indivizii de sprijin reciproc și va ajuta întotdeauna jumătatea lor. Încredere și deschidere va ajuta la salvarea unor astfel de relații. Un astfel de cuplu nu este timid să-și exprime emoțiile și gândurile lor, spune partenerului tot ceea ce se întâmplă în suflet.

În cazul în care un cuplu constă dintr-un tigru bărbați și o femeie dragon, Uniunea se va baza pe o impunere puternică a unui plan fizic și sentimente profunde.

Uniunea poate fi puternic și lung, în cazul în care ambele persoane pot vedea un beneficiu reciproc și perspective în relația lor. Dacă acest lucru nu sa întâmplat, într-un timp scurt, cuplul devine obosit de luptă constantă pentru conducerea, iar relația va înceta să mai existe.

Inspectivity dintre doamnele vor ajuta să găsească o abordare a unui om emoțional. Dacă oamenii nu se manipulează reciproc, ei au o sansa pentru un viitor bun, pe care nimeni nu poate distruge.

Relația în căsătorie

Căsătoria dintre un dragon bărbat și o femeie tigru este capabil să funcționeze în mod normal, în cazul în care soțul nu va impune interesele soției sale la care ea nu se întinde. Soțul / soția nu va fi niciodată de acord cu opinia lui, chiar dacă vine vorba de gospodării și ei. De asemenea, soțul trebuie să fie pregătit pentru faptul că cea mai mare parte a afacerilor interne îi vor aparține.

Cheia pentru o căsnicie de succes între o astfel de pereche este în timpul comunității. Partenerii ar trebui să schimbe mai des stilul de viață obișnuit, să fie selectați în natură, să participe la noi orașe și țări. În viața de zi cu zi, un astfel de cuplu va începe să se trezească, iar căsătoria se va despărți treptat.

Dacă tigrul sa căsătorit cu un dragon, căsătoria va fi caracterizată de relații ușoare cu note de dragoste.

Ambii soți vor fi bine situați aproape, pentru că toată lumea ia parte din atribuții. Ei nu au aproape nici o certuri, ambii oameni au propria lor sferă în care simt puterea lor necondiționată și pot fi responsabili pentru deciziile.

Pasionat tigru va place prudența și dreptatea dragonului. Iar soțul / soția va admira îngrijirea, darurile și admirația de la iubitul soț / soție. Familia și copiii într-o astfel de căsătorie sunt pe partea de sus a valorilor. Fiecare dintre parteneri vor pleca cu ușurință sfera lor profesională, dacă trebuie să stea cu un copil sau de a ajuta celui drag într-o perioadă dificilă.

Despre cine sunt compatibili oameni născuți în Tigrul anului, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: