Compatibilitatea dragoni și cocosilor în prietenie, dragoste și de muncă

Compatibilitatea dragoni și cocosilor în prietenie, dragoste și de muncă

Compatibilitatea semne pe Horoscop Est ajută foarte mult în alegerea unui partener. La prima vedere, poate părea că un dragon independent și un cocoș tare – nu un cuplu. Cu toate acestea, aceste două semne au o compatibilitate excelentă. Fiecare dintre ele este o persoană independentă și solidă cu încăpățânare se mută la obiectivul. Cheia pentru fericirea acestei uniuni este abilitatea de a găsi un compromis în relațiile și să arate respect unul pentru celălalt.

Caracteristicile caracteristicilor

Un om născut sub auspiciile unei păsări luminoase are un temperament sociabil și prietenos. El devine instantaneu „sufletul companiei“ și este deschis pentru intalniri oameni noi. Cu toate acestea, cocosul este supusă schimbărilor constante. El nu acceptă comentarii și îi place să câștige victoria dispută. În viața de zi cu zi, nu este suficient aditiv, cu toate acestea, tulburare în apartament este capabil să-l aducă în afara echilibrului spiritual.

Componenta emoțională a caracterului unui om născut sub patronajul acestui semn, uneori îl împiedică în a face soluții fatidice. În acest caz, o femeie înțeleaptă Dragon vine vorba de salvare. Ea posedă forța interioară, independenței și impune respect, precum și un „cult“ rezonabil. În alianță cu un cocoș, ea ocupă locul de lider, fără a uita despre respect pentru partenerul.

Îndrăgostit

Compatibilitatea femeii dragon și omul cocoșului special pronunțat în viața lor personală.

Uniunea poate fi numită armonioasă și luminoasă. Ele coincid pe temperamentul.

Cu toate acestea, femeia dragon este inerent într-un stil de viață luminos și bogat, în timp ce cocosul este înclinat să joc măsurat calm.

Această caracteristică de caractere de multe ori duce la o clarificare rapidă a relațiilor. Cei care cel puțin neînțelegere repede „distruge“, vine înțelegerea completă reciprocă. De exemplu, femeile născute sub semnul Dragonului Pământ au un temperament bun și preferă site-uri vesele cina acasă în compania unei persoane dragi. În ceea ce privește dragonul de apă, semnul simbolizează libertatea și declanșarea. O astfel de partener o va cere în mod constant emoții luminoase și schimburi de ședere. Dar dacă un om răbdare manifestă și înțelepciune, Uniunea cu un partener similar va fi puternic, saturate emoțional.

În același timp, ambii parteneri sunt destul de pragmatice și calcularea. Acest lucru îi ajută să calculeze corect bugetul familiei și chiar amâna numerar cu o recreere comună. În viața de zi cu zi, dragonul și cocoșul dau preferință unui număr mare de animale din casă. Ambii părinți cu căldură și îngrijorare sunt copii. Cu toate acestea, educația lor nu poate fi numită prea moale.

În viața intimă, dragonul și cocoșul sunt iubiți magnifici.

Ei s-au grăbit într-o dragoste ohut și păstrează o pasiune la maturitate profundă. Conservator, dar un cocoș de om impresionabil descoperă noi fețe în relații intime cu un partener relaxat care patronează o creatură fantastică. Diverse viața intimă a partenerilor este cheia relațiilor lor pe termen lung.

dar Incorectă într-o astfel de sindicată doare pe mândria femeii dragonului. Este puțin probabil să ierte un cocoș frivol. La rândul său, el nu este, de asemenea, capabil să găsească puterea de a uita de o astfel de trădare. Astfel, trădarea în această uniune este inacceptabilă.

În sfera de afaceri

Dragonul și Roșii se referă diferit la activitățile profesionale. O femeie născută în anul eroului de foc al mitologiei este aproape de a lucra în următoarele domenii: politică, finanțe, jurisprudență și medicină. Ea ia cu ușurință soluții importante și se mișcă cu încăpățânare la obiectiv. Un cocoș de om iubește să conducă, totuși, nu posedă expunerea „fierului”. El face adesea decizii privind chemarea inimii și nu se plâng spontaneitatea. O astfel de caracteristică a naturii duce uneori la o situație de conflict la locul de muncă. Cu toate acestea, cocoșul datorită mirosului și inteligenței sunt capabile să netedă rapid „colțurile ascuțite”.

Femeile născute în anul dragonului, de la vârsta fragedă, conducătorul și adora să fie în centrul atenției. Ca și în relațiile de dragoste, o tânără independentă nu permite prezența rivalilor la locul de muncă. Ea preferă să fie înconjurată de fani, chiar și în activități profesionale. De asemenea, astfel de femei urmați cu atenție aspectul lor și nu au disconfort în compania persoanelor necunoscute.

În prietenie

dragon fără foc și cocoș emoțională va face un duet armonios prietenos. Într-un astfel de tandem, primul acționează ca un inspirator ideologic. Ambele semn încredere unul în altul și nu poate fi într-o ceartă pentru o lungă perioadă de timp. Mai ales această compatibilitate se manifestă în relațiile: cap-subordonatul.

În timp ce într-o relație prietenoasă, ambele semne nu se va arăta cruzime și principiu în mediul de lucru.

Femeia-cap, născut sub semnul eroului mitologiei, va arăta condescendență subordonatului și îl va ajuta să înțeleagă cu problemele care au apărut. In ciuda selfhood, Dragon apreciază prietenia și poate răspunde instantaneu la o solicitare de ajutor. Cocosul valoare, de asemenea, o relație de prietenos și nu va tolera trădarea.

Sfat util

Conform calendarului de Est, dragonul si cocosul sunt capricios și decisiv. Salvați armonia într-o astfel de alianță va ajuta la următoarele recomandări ale astrologilor.

  • Doamna, care patronează caracterul cu părul de foc din mitologia antica, ar trebui să dea dovadă de răbdare și extras partenerului. El nu va fi în stare să îndure în mod constant soldați și comentariile ei. Armonia în căsătorie va ajuta la realizarea înțelegerii reciproce și a extras.

  • Un reprezentant al unei puternice jumătate din omenire, născut în anul de păsări, cu un penaj frumos, nu ar trebui să lupte în mod constant o femeie pentru „palma campionat“ în viața de familie. El este suficient pentru a da pentru a înțelege partenerul pe care el este gata să accepte caracterul ei independent. Astfel, o uniune cu o femeie dragon va fi calm și fericit.

  • roostech de sex masculin este important să se înțeleagă că femeia are nevoie de o atenție constantă și îngrijire. Acesta nu este doar despre cadouri scumpe si decoratiuni. Chiar și cea mai mică surpriza placuta este capabil de a ridica starea de spirit iubitei sale.

Rețineți că balaurul și cocosul nu tind să își schimbe obiceiurile pe tot parcursul vieții. În acest sens, ambele semne trebuie să ia reciproc cu toate „plusuri“ și „minusuri“, încercând să găsească un compromis în mod constant în relațiile de dragoste.

Pe relația dintre dragoni și cocosilor, puteți afla din clipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: