Compatibilitatea fecioarelor și gemeni în prietenie și dragoste

Compatibilitatea fecioarelor și gemeni în prietenie și dragoste

Pentru reprezentanți ai diferitelor semne ale zodiacului de ambele sexe, interese comune, fiabilitatea și înțelegerea într-un partener sunt necesare. Cum compatibil Uniunea Vis și Gemeni este compatibil – ia în considerare în materialul nostru.

Caracteristicile semnelor zodiacale

Fecioara

Fecioara – a șasea din semnele zodiacului, corespunde elementelor pământului. reprezentanții săi se nasc din 8/douăzeci și doi-09/douăzeci și trei. Ele se disting printr-un temperament calm, dragoste în toate, oarecum conservatoare. Acestea sunt realiști înnăscute și pragmaticii, care au o minte profundă și cunoștințe cuprinzătoare. Le place să stea ferm pe picioare, motiv pentru care mulți sunt în mod inutil rațional, practic și calcularea.

Iubirea pentru ordinea de virgine, cu toate acestea, nu se ajunge la perfecționism dureros. Ei au nevoie de constanță, atât în ​​viață și în relațiile. Astfel de oameni sunt foarte selective și atent în cunoscuții, uite mult timp după ce persoana a persoanei, ca și în cazul în care „a încerca“. Perfect înțeleagă că nu există oameni ideale.

lucrătorilor frumoase și colegii drăguț, Fecioara nu se pune în primul rând. Pentru a ieși în afară un caracter personal „I“ o piedica in congenitale și în modestie zadar. De regulă, datele lor extern este mai mare decât media, iar mintea limpede, în combinație cu o performanță ridicată ar putea fi glume excelente pentru trecerea printr-o scara de carieră.

Dar aceste individualisti liniștite nu le place și pur și simplu nu știu cum să se face publicitate.

Ele pot converg cu persoane diferite, dar se simt destul de confortabil și singur. Din fetele nu se dovedesc descoperitori, motoarele talentați de progres sau figuri publice. Este mai degrabă un semn de oameni sclavi. interpreți excelente, ei pot prin munca lor din greu pentru a pune în aplicare aproape orice idei îndrăznețe. Întotdeauna aduce început până la sfârșit, sunt graduale și aprofundată în gândirea și acțiunile lor.

Alții, uneori, cred că acestea sunt „lucruri în sine“ cai negri. Dar o parte din această detașare nu este ascuns gândurile rele, și de multe ori o inimă bună. Virgin ar putea avea cea mai profundă experiență emoțională, așa că se pretuim din diferite alarme. Ele sunt atât de mult îndoială, pentru o lungă perioadă de timp a decide. Dar alegerea unei căi odată ce acestea sunt ferm și cu încredere că de mers pe jos, cu obstinație și depășirea cu atenție tot felul de obstacole.

Gemenii

Fecioarele sunt absolut opus reprezentanților gemenii elementelor de aer care se nasc din mai douăzeci și un-21 iunie. dualitate constantă și inconsecvență, nestatornicie, jocuri mentale caracterizează acești oameni. Singurul lucru, probabil, îi aduce mai aproape de Fecioare este o minte critică ascuțită și mobilă. Ele sunt, de asemenea, intelectuali și apreciază întotdeauna interesant interlocutor.

Dragostea tot felul de evenimente, fie în societate și în centrul atenției. Pot discuta ore întregi și nu se repetă niciodată. Gama largă dintre ele, totuși, este adesea combinată cu superficierea cunoștințelor în multe zone. Dragostea sa inghita, dar nu pe tine, aprecia excelent simț al umorului și în alte persoane. Gemini poate gestiona fluxurile uriașe de informații atât în ​​cap, cât și în capul lor. Acest lucru le permite să aleagă specialitatea profilului intelectual, precum și activitatea asociată cu comunicarea și un număr foarte mare de persoane.

Înlocuirea rapidă a unei serii de persoane nu se întinde, ca și cum, dimpotrivă, el reîncarcă gemenii. Optimistii veșnici, ei atrag oameni pentru ei înșiși și devin adesea un suflet în orice companie. Itselves nu pot fi angajate în mod constant la un cerc restrâns de comunicare. Gemeni în căutarea veșnică pentru oameni noi, informații, impresii. Neobosit, sft, viclean, astfel de oameni fac ca aproape totul, pentru care iau ei. Principalul lucru este că lucrarea nu este oficial, de rutină și monotonă.

Bărbații și femeile din Gemeni sunt foarte greu de construit relații pe termen lung. Ele sunt nerestricționate în limba, atât de aproape de cele adesea suferă de păstăile lor necorespunzătoare și de comentariile subtile. Noi înșine suntem departe de a fi perfecți, adesea flirtul, uităm de promisiunea, dar, în același timp, ei nu găsesc nici măcar scuze adecvați. În funcție de convingerea lor rezistentă – acestea sunt doar un drăguț pentru totdeauna.

Cel mai important sentiment pentru reprezentanții acestui semn este un sentiment de libertate. Ei ar trebui să fie stăpâni ai timpului, oportunităților, exprimând emoții. Acest lucru cauzează adesea atacurile de gelozie prin jumătățile lor. Gemeni, în același timp, doar din umeri și du-te la umbra.

Acestea sunt cele mai multe ori nu se rezolvă pe trădare, ci să se limiteze la manifestarea cochetărie, pe care le consideră pur și simplu de comunicare emoțională, nu le place.

Compatibilitate de prietenie

Destul de ciudat, dar, în ciuda diferenței de puncte de vedere și obiectivele de viață, Fecioara si Gemenii pot fi prieteni buni. Ei, ca și în cazul în care se completează reciproc, oferindu-partener ceea ce este în prosperitate și nu suficient. Ele se pot asocia pasiunea generală sau doar dragostea pentru a vorbi despre orice. Reprezentanții ambelor semne o planetă de control important este Jupiter. El dă lui Ward pentru informații non-rezidențiale, o minte ascutita practic, abilitati bune de comunicare.

Cu toate acestea, nu va fi prieteni „nu se rupe apa“, care între ele pot merge la foc și în apă. Modelul ideal de relații pentru un astfel de cuplu: se întâlnesc, chat-ul și se dispersează, ocazional, a aruncat mesaje în timpul săptămânii de lucru. În cazul în care Fecioara se întâmplă dificultăți, atunci el (sau ea) va merge mai degrabă la umbra și se va gândi la moduri de a le rezolva, fără speranța unui camarad vânt. Gemenii vor încerca pur și simplu să se stabilească soluția la problema, așteptând ca totul să fie format de la sine. Prea mult ei nu-mi place probleme neplăcute și obositoare.

Preferând confort si confort fetele nu vor ca aspirația constantă de gemeni caută noi cunoștințe. Ei pot merge împreună o dată pe săptămână într-un restaurant sau chiar se întâlnesc la prânz. Această prietenie între un bărbat și o femeie va fi clasic modelul în care mulți nu cred. De fapt, relația lor este puțin probabil să crească vreodată ceva mai mult. Ambele sunt prea realiste și eficiente, nu seduce despre tovarășul lor. Ei cred că o bună prietenie și duel intelectual excelent este mai bun decât un roman prost cu prea diferit de tine.

Astfel de relații sunt considerate destul de complicate. Perfect poate arăta calitățile lor în contact unele cu altele. Aceste semne ale zodiacului ca si colegii de lucru independent sau parteneri cu diferite domenii de sarcini. Este vorba despre ele există un proverb „Un cap este bun, și două – mai bine“. petrec timpul liber în mod continuu ca prieteni adevărați, ei nu vor fi capabili și rapid împrumuta. relații puternice presupun o implicare în afacerile reciproc. Wide Cercul și permanentă Schimbare de interese Twins Curând Tomitis.

Iar interesele de viață ale ochelarilor lungi leagana pe acțiunile reprezentanților pământești vor fi în curând posibilitatea de a rambursa interesul gemeni nepermanente.

Perspectivă în relațiile de dragoste

În combinație, fata Fecioara – Tipul Gemeni este vizibil doar pentru posibila scurt, dar un roman luminos. Fecioara poate cădea în dragoste cu un bărbat orbitor tânăr care va veni mereu cu o mie de opțiuni pentru a avea timp să-și petreacă timp și va fi un interlocutor excelent. Acesta poate cuceri intelectul și atractivitatea externă a unui om, popularitatea sa de sex opus. Gemeni va fi interesat într-o modestă, închisă și extern, o fată rece, care va trebui să caute și, treptat, pentru a descoperi ei înșiși.

Ele pot avea o pasiune spumante, o frumoasă perioadă bomboane-brutărie, dar după apropiere. Faptul este că partenerii nu sunt suficient de compatibile pentru sex. Fecioara este destul de tradițional și caută o întoarcere emoțională din partea partenerului. Un geamăn om nu este folosit pentru a da o singură persoană, deși atât de aproape. În plus, o serie de amanțe permanente l-au vorbit într-o varietate de pat, ceea ce va fi destul de dificil de implementat.

În mod constant, petrecerea timpului împreună va fi bun la etapa de recunoaștere. Curând, femeia va sperie impermanența și variabilitatea naturii vântului partenerului. El, la rândul său, nu va aprecia unitatea, bine îngrijorată și ordonată iubitei lor. Căutarea de hobby-uri noi nu va avea un astfel de atașare superficială a gemeni și apoi merge doar să cucerească inimile noi. Deva nu va putea să-i aștepte pe omul său de mult timp, gelos și chin. Pentru a suferi pe plan intern, desigur, va, dar ar prefera să rupă o conexiune grea pentru ea.

Mai promițătoare în această privință, relația dintre fecioara masculină masculină și femeile din gemeni. Deși în dragoste sunt puțin compatibile, dar calitățile inerente fiecărui semn sunt cele mai bune și mai puțin neajutorate în sine într-o astfel de combinație cu sexul opus. Ușurință și nepăsare, nemijlocirea pentru copii mai mult fata de gemeni față. Ea va exclude neatenția și uitarea, dorința de a trage cu ochii fără a crește fracțiunea de decență.

Omul din Fecioara va fi capabil să aducă un prieten la meticulozitatea său, capacitatea de a sta ferm pe picioare și de a rezolva diverse probleme practice și probleme. Un alt tip va fi întotdeauna admiric ascultând partenerul drăguț de chirping, că numai pe mâna gemenilor. Cu toate acestea, ambele se vor bucura de comunicare.

Complexitatea poate fi faptul că gemenii sunt complet libertate. Piatra de temelie din relație poate fi dorința Fecioarei de a limita în oricare dintre tovarășii săi sau să-și impună vederea și viziunea lumii. Poate să topească un intelectual sofisticat, pentru că ea știe ea însăși cum și când este mai bine să acționeze într-un fel sau altul.

Un astfel de cuplu va fi capabil să se apropie în cazul în care nu se va ține tot timpul împreună. Bărbați Virgin care merită să aibă încredere cu cei dragi mai mult și nu așteaptă să se dovedească, să plece pentru evenimente și companii zgomotoase. Gemeni o va aprecia și cu un exces vor spune despre toate evenimentele din trecut.

Dacă fetele Gemeni vor percepe un fel de gaură de omul ei ca o îngrijire sinceră și adevărată pentru ea, atunci vor avea șansa de a continua istoria romantică.

Secretele căsătoriei armonioase

Obligațiunile de familie pentru reprezentanții acestor semne sunt o astfel de raritate, ceea ce este mai greu de vorbit despre armonie în ele. Ar trebui să se facă întotdeauna în determinarea compatibilității pentru a lua în considerare și poziția multor planete la nașterea unei persoane, care poate schimba radical horoscopul personal. În plus, o mare influență asupra caracterului are un an de naștere de-a lungul calendarului estic și a patronului său animal, sub care este fiecare semn al zodiacului. O astfel de nuanță poate oferi reprezentantului unei anumite marcă caracteristicile de care au nevoie și atenuează punctele slabe ale personalității.

Numai pe baza semnelor zodiacului este dificil de spus cu precizie, dacă oamenii sunt potriviți unul pentru celălalt.

Gemeni și Fecioara sunt opuse nu numai în elementele lor de control, temperament, stil de viață, dependențe sexuale. Ele sunt neglijente și în legătură cu banii, educația descendenților, WorldView, care va complica în mod semnificativ relația dintre soți. Dar dacă o astfel de uniune a devenit posibilă, aceasta va înțelege corect virtuțile și dezavantajele ambelor. Și vor percepe aceste câteva minusuri ca și ele și le îndreaptă în beneficiul vieții de familie.

Deci, Fecioara are o atitudine serioasă de bani, responsabilă. Ei petrec puțin și planifică cumpărături, pot fi chiar ușor agle. O astfel de relație, desigur, va deranja gemenii, mai ales dacă este o femeie într-o pereche. Ea va dori semne frumoase de atenție și cheltuieli neprevăzute. În acest caz, ar trebui să fie convenită și alocată în bugetul familiei suma pe care gemenii îl pot cheltui spontan, fără a raporta la o fecioară înclinată. Dar cunoașterea bugetului familiei și a achizițiilor mari poate să se rostogolească în siguranță pe umeri un bărbat.

Potrivit unui astfel de familie și un buget parțial separat, în care partenerii se îndreaptă o parte din banii pentru nevoile prietenoase publicului și cineva se lasă ei înșiși.

Verine în relații ar trebui să schimbe notația și tonul moral pentru participarea prietenoasă. Dați sfaturi valoroase gemeni, atunci când ei înșiși solicită. Atunci Fecioara de sex masculin va auzi mai puțin în adresa lui. Orice parteneri de conflict trebuie să fie pronunțați cât mai prietenos, fără acuzații reciproce. Aceasta va conduce mai degrabă un cuplu la consens, deoarece principalul lucru în orice litigiu este rezultatul adevărului care va aranja ambele.

Căsătorit, ambele sunt mai bine să nu se grăbească și elimina ochelari roz. În caz contrar, treptat, drop-down caracteristici partener poate dezamagi sau ucide complet sentimente. Viața de familie dezvăluie toate șirurile ascunse ale sufletului fiecărui, așa că nu merită pentru o lungă perioadă de timp să pretindă și să fie mai bine decât este de fapt. Gemenii sunt în valoare de a scoate masca lor seculare de infantality și ușurința și arată mintea profundă și înțelegere a lucrurilor. Virgin bine pentru a arăta oamenilor de afaceri și seriozității cu moderație. Nu în mod constant, ca un copil, garduri gemeni din etapele fără ploi. Procesul de conuri umplutura nu este atât de teribil pentru ei, ca și pentru o Fecioară aprofundată. semn aeriană uită repede despre eșecurile sale și cu optimism alte mișcări spre aventură.

Uniunea Oamenilor Virgin cu o femeie gemeni poate avea succes dacă ea încă decis să otrăvească cuibul ei și se căsătorește cu o așezare inteligentă (nu întotdeauna în raport cu bani). Apoi, ea va fi în măsură să dea soției sale luminozitate sinceră, să-l lumina cu idei, distrage atenția că după o zi grea de lucru. Soțul se va face mai mult în interesul soției sale și petrece mai mult timp cu ea. Uneori, partenerii ar trebui să fie tranzacționate și unul, poate chiar separa să se odihnească în vacanță. Cu încredere corespunzătoare, aceasta nu va afecta, ci, dimpotrivă, va consolida relațiile de familie.

Într-un plan intim, acestea vor fi, de asemenea, mai ușor unul pentru celălalt, dacă pot discuta sincer dorințele și preferințele lor în pat.

Dacă gemenii bărbatul și femeia va fi soți, atunci situația poate fi mai dificil. critica pentru bărbați poate submina stima de sine scăzută deja partenerul său pe fondul aventurile sale permanente de dragoste. Fecioara poate fi închis chiar și mai mult în el însuși, gelos și să analizeze toate iminente calitățile sale negative,.

gemeni creative sunt greu de înțeles natura pragmatică a fecioarelor. Dar merită să ne amintim că aceasta este abordarea scrupulozitate și de afaceri a acestui semn pământesc că visele de gemeni situându-se în rezultate concrete. Și un astfel de sprijin pentru ei este deosebit de important, deoarece numeroasele lor, dar contacte sociale superficiale nu sunt promovate de acest reprezentanți provizorii ale semnului zodiacal. Ceva de ajutor de încredere de la familiar divertisment.

Punctualitatea și responsabilitatea fecioarele pot adăuga un stil de viață aventuros și frivol de gemeni. La fel, la rândul lor, pot învăța fecioarele, uneori, se odihnească și să se distreze, este mai ușor de viață trata. Pamantul Fecioara va fi un sprijin de încredere pentru a doua jumătate a lui. În cazul în care nu rezista, atunci în timp, vor învăța cum să-l aducă la sfârșitul logic și îndeplini promisiunile. Pentru celelalte, este important ca aceste schimbări merg naturale și, treptat,. Este imposibil de a forța un partener. Este important ca el însuși vrea să meargă să se întâlnească și să dezvăluie noi calități în el însuși, apreciat într-un alt lucru pe care el a considerat anterior deficiențe.

Posibile conflicte

momente neplăcute și neînțelegerile sunt în toate privințele. Principalul lucru nu este să se disperseze la unghiuri diferite și nu exacerba situația cu tăcere mândru. Desigur, în cazul în care emoțiile sunt excavate, este mai bine să aștepte buba rea ​​a vulcanului patimilor, și abia apoi trece la dialogul constructiv. Cel mai adesea, probleme sunt reduse la faptul că Fecioara este gelos pe gemenii altora. Parțial acest lucru este rezonabil, deoarece a doua jumătate este foarte sociabil și se bucură de succesul continuu al sexului opus.

Gemeni dragoste flirteaza, informatii, cochetărie lumina. Cu toate acestea, în conformitate cu recenziile reprezentanților semnul zodiacal, fiind în familie, acestea sunt puțin probabil să fie rezolvate pe adevărata trădare.

Emoțiile, admirația necesară pentru a fi ca de aer. Gemeni pur si simplu alimentate cu energie în timpul comunicării.

Prin urmare, sentimentele zeloși ale unui bărbat sau o femeie a Fecioarei la partenerul lor nepermanentă nu sunt întotdeauna echitabile. De-a lungul suprafeței se află de multe ori pur și simplu sociabilitate și empatie excesivă. De fapt, gemenii sunt capabile de sentimente puternice, mai ales dacă acestea sunt în Lada cu o minte. Cu sfatul general ambele vor asculta mai mult și încredere în partenerul tau. Încercați să comunice și interesat în hobby-uri ale unui soț, aspect pentru mai multe avantaje în unirea lor și să nu acorde o atenție la opiniile altora. La urma urmei, succesul familiei este direct în mâinile perechii în sine.

Mai multe despre Uniunea Fecioara si Gemeni, vei învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: