Compatibilitatea leu și solzi în prietenie și dragoste

Compatibilitatea leu și solzi în prietenie și dragoste

Ambele sexe nascuti sub scale bazate pe aer sunt evidențiate cu maniere rafinate și sentimente înalte. Combinația de foc (leu) și o cantitate mare de aer (solzi) conferă întotdeauna un efect imprevizibil – o situație similară poate conduce atât un focar mare de pasiune și prezenta explozie termonucleară. În orice caz, relația dintre leii și greutăți este dificil de a apela pașnic și lipsit de nori, pentru că pasiunile și emoțiile sunt întotdeauna fierte în inimile.

Caracteristicile semnelor zodiacale

Leul și solzi nu arată întotdeauna compatibilitate perfectă, cu toate că atunci când se întâlnesc, încânte unul față de celălalt, nu există limite. Ambii reprezentanți ai diferitelor semne sunt adesea disting prin modestie semnificativă și timiditate. Solzii sunt întotdeauna fermecătoare și creative, de lângă leul ei nu pot fi fascinat de imaginea regelui Beast. Treptat, trecerea la curtare, care poate fi emoționant și senzual.

Leul și cântare, în primul rând, dragostea pentru a atrage atenția atunci când acestea sunt în societate. Uneori devine o necesitate vitală pentru ei, fără de care nu pot exista pentru un minut – astfel de escapade sunt destul de mult timp vă permite să risipească și să uitați despre plictiseala. Cu toate acestea, pentru ambele există pericolul de dificultăți materiale care pot strica în mod semnificativ existența fiecărui.

Cântare sunt întotdeauna în căutarea unui compromis, ceea ce înseamnă că acestea sunt caracterizate prin disponibilitatea de îndoieli și multe întrebări. Ei de multe ori încep să pară că leii se comportă în mod inutil radical.

Cântarele cel mai adesea iubesc să fie în „parter”, urmăriți jocul de viață în sala întunecată, doar ocazional în momentul cel mai responsabil pe care îl duc la scenă cu declarații importante. Adesea contrazice comportamentul unui leu care este obișnuit cu faptul că mult se învârte în jurul lui.

Leu, atât o fată, cât și un tip, adesea domnește în inimile sexului opus. Leul sa obișnuit cu onorarea și mărturisirea, el nu poate aranja scene de gospodărie cu privire la mâncărurile nedorite sau un pat deblocat. Elementul de foc este condus de un semn, astfel încât reprezentantul său este restrâns și mărește, deși, atunci când este necesar, poate rezolva rapid și radical sarcini și mai dificile.

Omul acestui semn al zodiacului are astfel de calități:

 • Încrederea în puterea voastră+
 • Contemplarea calmă a dificultăților, abilitatea de a le depăși cu un har inimitabil+
 • Sincer plăcut de succesul partenerului+
 • un număr mare de energie pozitivă+
 • Vanitatea și dorința de a lovi prin efecte neobișnuite+
 • Perseverența de invidiat în realizarea și implementarea planurilor lor.

Leul poate aduce luciul în orice caz, la acest lucru în orice mod învață a doua jumătate, care devine un partener egal în oricare dintre eforturile sale.

Trebuie să ne amintim că leul este întotdeauna în mod independent deciziile finale, în acest domeniu nu este obișnuit să se consulte cu nimeni. Leul pare reprezentativ, are o intenție, consumată maniere, astfel încât în ​​afacerea de afaceri sau în serviciu, totul este elaborat în condiții de siguranță.

Leii sunt în multe feluri similare cu bărbații, sunt ciudați, în primul rând:

 • Dorința de a obține perfecțiunea în tot+
 • Imaginație puternică+
 • Dorința de suficiență a materialelor.

Leii încearcă întotdeauna să domine în viața de familie, adesea ar trebui ezitați, ei încearcă să „aleagă pentru ei înșiși” absolut toate întreprinderile. Într-un anumit sens, pot fi chiar numiți totalitare. Șeful leului este capabil să conducă echipa mare, el este conștient de ciclurile de producție, cunoaște bine angajații săi. Știe cum să se dețină și să caute rezultate ridicate, împărțind în jurul maselor mari de oameni din jur. Încercând să folosească talentele și abilitățile subordonatelor lor pentru a maximiza realizarea rezultatului. Leul cu natura, marele său organizator, el poate aduce o petrecere la o petrecere într-un restaurant pentru 200 de persoane sau să predea proiectul tehnic timpuriu.

Leii sunt foarte curioși și nu pot trece prin nici o „senzație incredibilă”, calitatea poate fi numită slăbiciune, pentru că, folosind-o, puteți manipula tânăra doamnă. Vanitatea leoaică este, de asemenea, cunoscută, ei nu pot face nimic cu ei, dacă aceștia cântă Ballays sub ferestre și dau un trandafir de o singură dată. Aceste doamne sunt răbdătoare, dar numai la anumite limite + dacă se repetă neînțelegerile, răbdarea lor se sfârșește, iar apoi apare un scandal real de scară universală.

Femeile lei sunt capabile să se prezinte, au urmat cu atenție modelul și știu cum să poarte lucruri frumoase scumpe cu eleganță inimitabilă.

Scalele sunt întotdeauna în armonie cu ei înșiși, ei contemplă lumea în jurul valorii de, care reacționează pozitiv la evenimente. Se pare că par a fi impasivi, chiar indiferenți, dar, de fapt, în inimile lor bulează un uragan de emoții și pasiuni. Adesea este conjuga cu indecizia interioară și fluctuațiile. Ei nu sunt încrezători în ei înșiși și nu știu întotdeauna ce și cum să facă cum să reacționeze la un anumit eveniment. Cântarele se disting prin sociabilitatea fanatică, pot face prieteni peste tot, stabilind contacte cu toate straturile societății cu același succes.

Cântare pentru bărbați:

 • De multe ori se încadrează în dragoste+
 • Ele se disting prin senzualitate crescută+
 • vedere contemplativă a lumii și difracția luminii+
 • bunătate și dorința de a trăi în lume, cu oricine.

Bărbați Greutăți ușor Fascinate reprezentanți ai sexului opus, dar ei nu știu cum să lupte pentru iubita lor, se pare a fi absurd top.

De regulă, el este ghidat de motto-ul: „Tu nu va fi lapte cu forța“, așa că, dacă alesul lui frunze pentru altul, solzi unui om se spele pe mâini și oftează numai suspine. El nu vede sens să impună iubita lui. Cele mai multe dintre toate în lumile astfel de oameni apreciază echilibrul și armonia în suflet. Bărbați Greutățile pot fi minunate goluri de tensiune, vizionarea și mîngîindu pentru frații nu mai rău decât soțiile lor.

  scalele Femeile sunt, de asemenea, foarte asemănătoare cu bărbați:

  • ei știu cum să se îmbrace elegant+
  • lasa mereu glume rănit+
  • de multe ori vin, sarcastic, dar supărat ei străin+
  • Scales caracterizează gesturi măsurate și mersului.

  Fetele născuți sub semnul scalelor sunt perfect tratate cu tendințele modei înalte, capabile de a urmări diverse rochii și lenjerie de corp. Faceți o senzație la o petrecere sau într-un club de noapte – aceasta este „viața reală“ pentru ei. De multe ori podea slab, născut la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie, atrage un beteala extern, efect excesiv.

  În același timp, fetele sunt perfect înțelese în astfel de industrii de artă:

  • Pictură+
  • Cinema+
  • poezie și proză+
  • filozofie și artă oratorică.

  Negreșit, cu ușurință elegant și umor inimitabil, ei pot analiza opera de artă, oferindu-i o evaluare obiectivă și exactă. Cu farmecul său de femei, solzi fara dificultate captiveze mulți oameni, abilitățile hipnotice sunt inerente.

  Compatibilitate de prietenie

  O pereche de leu și solzi sunt un tandem nu atât de rare + relații de prietenie de multe ori acestea sunt asociate. În timpul întâlnirilor, le atrage în mod inconștient, deși acești oameni sunt foarte diferiți. Scale mai multe generate de armonie și condiție de echilibru. Adesea manifestările originale ale caracterului celuilalt sunt amuzante ambele scale și lei. Atitudinea prietenoasă în orice caz rămâne pentru care puteți exprima recunoștința, mai întâi de toate, cântărește că nu pot crea armonie și ordinea mondială potrivită în jurul lor.

  Între lei și greutăți pot fi instalate conexiuni aproape prietenoase, motivul pentru care este foarte simplu: Ei se completează perfect și, în același timp, au multe asemănătoare. Scale recunosc liderul leului, dar aceasta este doar o imagine externă. Adesea puterea inteligentă și potențialul au doar cântarele care pot calcula situația pe mai mulți pași înainte. Leul știe și apreciază aceste calități că nu posedă.

  Prin urmare, este o alianță complet organică care vă permite să rezolvați cu succes soluționarea sarcinilor și carierei economice. Scalele pot sprijini întotdeauna într-un moment dificil, pentru a găsi cuvântul prietenos, leul este uneori confundat din cauza impulsivității sale și cade în depresie, iar mângâierea greutăților este întotdeauna posibilă de modul.

  Prietenia dintre lei și greutăți este întotdeauna o uniune armonioasă, aproape idilică care își găsește imitatorii. Taxa totală nu este niciodată plictisitoare. Două dintre aceste semne, legate de prietenia Uza, sunt capabili să creeze pe baza lor familiile durabile în care nu pot exista dezacorduri sau neajunsuri.

  Dacă vorbim direct despre relațiile prietenoase ale oamenilor, scările dau un sfat de bucurie, iar leii le folosesc, întruchipează. În prietenia doamnelor leoaică se creează în jurul ei înșiși atmosfera festivă, pe care înconjurarea. Veselia, Creative – acestea sunt calitățile care creează o vacanță, permițându-vă să se bucure de societatea unui reprezentant al unui semn regal.

  Comportament în dragoste

  Dacă un om a fost născut sub semnul scalelor, el este întotdeauna capabil de a cuceri femeia a leului cu aspectul original, lumea sa interioară bogată și inteligența rafinat. Femeia leu poate fi doar o zeita, iar în cazul în care îl tratează așa, atunci ea deschide brațele, arătând sentimentele sincere. În relație de dragoste, o femeie leu este capabil să fie prietena credincios și iubitor. În cazul în care relația nu merge departe și nu prea serios, atunci este mai bine pentru flirt decât o femeie leu, este imposibil de a găsi pe cineva.

  După ceva timp, doamna începe să observe că scalează omului se referă în mod similar cu toate doamnele care trec prin viața de. Inevitabil, gelozie și iritarea apare în inima ei. În acest caz, uniune prietenos și frumoasă poate fi amenințată cu degradare. Pentru a restabili status quo-ul, trebuie să vă înțelegeți reciproc, explicați, încercați să iertați. Numai după ce a aflat relațiile de leu și scările vor putea fi din nou cu noua forță îndrăgită unul de celălalt.

  Conectarea personalităților născute sub semnele de incendiu și aer este întotdeauna interesantă, iar dacă sentimentele sunt pe deplin coapte, ele nu pot declanșa o perioadă lungă de timp. Acest tip de relație se numește „Senior și Junior Partner”.

  Leul și scalele nu se iubesc doar unul pe altul, sunt compatibile și se găsesc reciproc numeroase puncte de contact. Spune că partenerii îmbină sufletele în relațiile prietenoase și iubitoare nu vor fi o exagerare mare. Predispuse să găsească frumusețea pe scară va observa vitalitatea productivă și royalitatea pe aleși. Leul va fi fericit să utilizeze depozitele creative care sunt în fiecare scale. Reprezentanții aeronavei sunt întotdeauna bucuroși să împărtășească potențialul lor creativ dacă sunt evaluați de demnitate și să le dea datorate.

  Uniunea de greutăți și leu a pregătit compatibilitatea fizică, ceea ce face posibilă obținerea plăcerii maxime, realizând toate potențialul său. Leii tind să uite în dragoste, au nevoie de niște factori de restricții – o astfel de „frână” doar să-și îndeplinească cântarele, pentru că ei nu își pierd niciodată capul chiar și în rafalele de pasiune.

  Relațiile ideale și de dragoste pot dura destul de mult timp, dar în orice situație există probleme. Totul nu poate fi chiar în alianțe solide, cum ar fi leul și scale. Acesta din urmă poate fi sarcastic (în special doamnelor), care este întotdeauna enervant Lviv.

  Dacă sarcasmul continuă să crească, atunci există o amenințare reală, care va sparge conflictul care poate duce la o relație de rupere.

  Va începe căsătoria?

  În viața de familie, Uniunea Cântarelor și Lviv poate fi compatibilă și durabilă, deoarece se bazează pe prietenie și înțelegere reciprocă. Persoanele sexuale opuse născute sub aceste semne sunt întotdeauna atrase unul de celălalt. Ele sunt adesea creative și artistice, arata irezistibil. Cu toate acestea, femeile lei ar trebui să se comporte mai atent și să mențină scalele masculine, au speriat claritatea lor, nu au mers la adversar.

  În relația de căsătorie în statutul de soț și soția nu ar trebui să fie abuzat de încrederea leoaică, pentru că dacă începe gelos, atunci se răzbună cu siguranță. Dacă leii decid să facă ceva, ei își dau seama cu siguranță că este conceput.

  Cântarele sunt adesea visând și nu întotdeauna chiar și proiectele de primă clasă pot fi implementate sub curabilitatea lor. Diviziunea muncii între soț și soție, cel mai adesea ei se întâmplă: o cântare de sex masculin creează proiecte creative, și femeia leoaicei uneltelor lor, construirea premise practice pentru acest lucru și condiții.

  Căsătoria între aceste două semne minunate are cele mai multe orizonturi curcubeu, este important doar la bun început pentru a găsi algoritmul potrivit pentru dezvoltarea relațiilor. Baza trebuie să fie în înțelegerea reciprocă, interacțiune spirituală, dorința de a ajuta reciproc.

  În căsătorie, compatibilitate atunci când „toate“ invinge colțuri ascuțite, în leu și greutățile sunt aproape perfecte. mici obstacole și neînțelegeri sunt spulberate, în cele din urmă, aceste două au prea multe comune – cuplu place să călătorească, odihnă în companiile de oameni care sunt interesante pentru ei. De multe ori ambii soți place să participe la locuri publice, diverse forumuri cinematice și concerte.

  Posibile conflicte

  Recenzii ale Uniunii Lviv și cântărire sunt cel mai adesea favorabile, dar ar trebui amintite: Leul este înclinat de prolifecy, deoarece completarea unor proiecte minunate minunate, necesită recunoaștere și admirație indispensabilă pentru exploatările sale. Pentru o vreme, el „bronz”, devine un monument viu pentru el însuși, înainte de care este necesar să cânți diminisisul, cu entuziasm arc.

  În acest moment, greutățile sunt cel mai bine în tăcere să se deplaseze în fundal, astfel încât leul să poată colecta recolta din coroanele de laur de slavă meritată. Leul nu poate fără încredere în sine (cel puțin ocazional), iar greutățile sunt mai bune să nu se culeeze, nu se ridică în poziția „jignirii îndrăgostite”. Încă mai periculos pentru a afla cu leul orice relație în aceste zile dulci pentru el, altfel scenele furtunoase nu se vor face să aștepte mult timp.

  Leii nu trebuie uitați că lovirea greutăților este o neprofilare, de a sparge sau a obține imposibilă. Ei vor primi doar în ei înșiși, în timp ce dispărând astfel un element important al relațiilor ca încredere. În interiorul toate scalele nu este auto-suficiență și spiritul de libertate, trebuie amintit și să nu abuzeze de răbdarea lor.

  Mai multe despre compatibilitatea lei și cântare, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: