Compatibilitatea șobolanilor și maimuțelor în prietenie, muncă și dragoste

Compatibilitatea șobolanilor și maimuțelor în prietenie, muncă și dragoste

Horoscopul estic, chiar dacă nu cu precizie ideală, vă permite să estimați caracterul potențial al unei persoane în acel an sa născut. Acest lucru, desigur, nu este o axiom, dar mulți oameni moderni cred în ea și, uneori, cavanele calendarului chinez se dovedesc a fi adevărate. Luați în considerare ce se întâmplă dacă încercați să realizați interacțiunea între șobolan și maimuță.

Ce este o maimuță?

Reprezentanții acestui semn nu sunt considerați parteneri de dragoste prea bună. Pe de o parte, acesta este caracterizat prin sociabilitate util și o atitudine pozitivă comună, pe de altă parte, ele sunt prea superficiale și frivol pentru a construi ceva serios și durabil. Men-maimuțe critica adesea chiar și pentru tendința de a dictaturii, dar fetele, în cazul în care iau naștere la innascuta insidios și dragoste pentru intrigile, poate fi hostesse destul de bune în cazul în care o atmosferă de încredere va fi instalat în familie.

Nu numai un an de naștere este afectată de caracterul de maimuță, dar, de asemenea, un semn al zodiacului, care poate fi exacerbată de iresponsabilitate notoriu, și, dimpotrivă, la nivelul acesteia, ceea ce face o astfel de persoană o mai potrivită pentru o serioasă relaţie. Dacă vorbim despre tipurile de horoscop, atunci cel mai sociabil si deschis este numit de obicei o maimuță apă.

Cine este șobolanul?

Reprezentanții acestui semn sunt în mare parte similare cu maimuțele deja luate în considerare – cel puțin acestea sunt, de asemenea, inerente în sociabilitate ridicată și slăbiciune. În același timp, maimuțele, care atribuie adesea tendința de a manipula oamenii, pe această caracteristică chiar și oarecum inferior la șobolani activi și neliniștiți.

Maimuțele sunt sociabili pentru ca le place de comunicare ca atare și de așteptare de interlocutor pe care el le va distra și să ridice starea de spirit. Șobolanii în această privință sunt mai Mercantile – se așteaptă întotdeauna o conversație și, în general, relația le va aduce nici un beneficiu neașteptat. În plus, acestea sunt oameni foarte delicate și rău – dacă ați jignit șobolanul, chiar dacă nu vă amintiți, ea nu vă va aminti, și nu pot fi prieteni.

Pentru reprezentanții acestui semn, suspiciune este foarte caracteristic, pentru că partenerul ei sunt în mod constant „sub capotă“, și sunt aproape sigur că ei trebuie să gelos pentru ce.

Compatibilitate Femeile-șobolan și maimuță bărbați

Un astfel de parteneriat, o are dreptul de a exista, deoarece o parte din ceea ce acești oameni încă se completează reciproc. Deci, fata din acest cuplu este în măsură să ia pe viață, și, în același timp, și se întind discret partenerului, astfel încât el ia mintea și a asigurat toate celelalte laturi de a trăi împreună. În același timp, relațiile lor au un risc foarte mare de a transforma într-o luptă dură a două manipulatoare, iar cei doi trebuie să învețe să negocieze direct și fără prejudecată, altfel nu vezi fericirea. Riscuri o astfel de pereche sunt numeroase:

 • Caracterul de maimuță este foarte specific, modificările sale opționale și frecvente de dispoziție, precum și o tendință de a dicta în relațiile sunt în măsură să aducă pe cineva, și șobolan – nu face excepție+
 • iubirile Rat pentru a controla situația, în timp ce partenerul ei este în multe feluri negestionată și apreciază sincer libertatea, nu doresc să renunțe la suveranitate+
 • Ambii parteneri sunt descriși de către specialiști ca ezoterice egoers corecte, sentimentele din jurul lor nu sunt atât de importante ca și propria lor, iar acest lucru este un miner de mișcare lentă.
Citește mai mult  Sagetator si Gemeni: Caracteristici ale Uniunii și Secretele de relații armonioase

În dragoste, totul începe destul de bine, pentru că femela șobolan se distinge printr-un depozit interesant al minții, și un om de maimuță atrage adesea în domeniu opus. La început, ele sunt împreună doar interesați, dar în cele din urmă farmecul lucrărilor de femei, și un om înțelege că el este gata pentru o mulțime de. Dacă iubirea unui om sincer, el este neașteptată pentru el însuși, se dovedește a fi capabil de fapte, iar femeia este puțin probabil să se simtă nefericit.

Având înțelegerea reciprocă a ajuns, o astfel de cuplu poate deveni un fericit, dar pentru acest lucru va trebui să facă un drum lung și dificil. Fata-șobolan, care se îndrăgostește, tinde să-și idealizeze partenerul, dar nu merită o maimuță – ea este destul de schimbabilă și nu are întotdeauna aderarea la acele promisiuni care s-au dat pe propria lor inițiativă. Mai ales femeia se va deranja faptul că partenerul ei nu împărtășește cu planurile ei, deoarece societatea de maimuță sociabilă este, mai degrabă, o mască și nu sentimente și emoții reale. Cu toate acestea, adesea pentru că nu ar trebui să fie ofensat – după ce a înțeles, partenerul va înțelege ce comportament nu este dictat de intenția releului.

Dacă vine vorba de căsătorie, se poate dovedi bine, dar numai că există sentimente sincere și reciproce. Factorul de fixare pentru o astfel de familie va fi copii, deoarece reprezentanții ambelor semne îi vor iubi foarte mult și vor aduce împreună. În același timp, pentru păstrarea Uniunii, ambele vor trebui să renunțe la cota corectă a egoismului și a opri ignorând nevoile a doua jumătate, iar femeia stă, de asemenea, să creadă că secretul Higher este doar o reacție de protecție.

Citește mai mult  Femei caracteristice Aquarius-cai

Șobolanul și o maimuță sunt adesea prieteni, în timp ce în copilărie se dovedește puțin mai bine – la un tânăr în vârstă și viclean inerent în fiecare dintre ele, nu atât de răniți a doua parte. La vârsta adultă, acesta este un motiv mai serios pentru bere, pentru că același șobolan este adesea prieteni, nu atât de mult pentru comunicare și nevoi spirituale, indiferent cât de mult pentru beneficiile materiale potențiale.

Este destul de dificil de a prezenta o astfel de pereche în relațiile de afaceri, pentru că maimuța nu se aplică acelor persoane care conduc la locul de muncă și va lucra din greu pentru a lucra pentru materiale realizarea bunăstării, iar pentru șobolan este greu de scopul principal în viață. În același timp, abordarea creativă și farmecul maimuțelor îi ajută să creeze un concept de afaceri și să atragă potențiali susținători sau clienți, iar șobolanul inteligent și întreprinzător poate da proiectului un aspect finit și îl aduce la această condiție când el poate lucra și poate aduce venituri.

MAN-șobolan și femeie maimuță

O astfel de combinație a unei perechi este în mare parte mai promițătoare decât cea descrisă mai sus. Pentru fete-maimuțe, caracteristicile caracteristice sunt farmecul și luminozitatea inimitabilă a persoanei, bărbații sunt, de obicei, pur și simplu topită, iar tipul-Rat nu va putea fi o excepție de la reguli. Adesea, astfel de cupluri se comportă aproape la prima vedere – cel puțin un reprezentant al unui sex puternic pentru el însuși va înțelege destul de repede. În relații, nu va exista o dezvoltare lentă – totul se va întâmpla foarte repede și va fi aproape imediat dacă există o perspectivă în mod specific pentru aceste două. Teoretic, ei pot trăi împreună aproape toată viața lor, dar problema este adesea faptul că șobolanul dă în mod oficial rolul de conducere al partenerului, dar, de fapt, îi îndoaie imperceptibil, provocând viziunea ei asupra vieții de familie.

Experții alocă, de obicei, următoarele riscuri cheie pentru o astfel de pereche:

 • Un om nu vrea să le accepte același partener însuși așa cum este, el încearcă întotdeauna să o schimbe spre bine, făcând mai responsabil și mai puțin frivol, deși caracterul ei nu se rupe cu forță+
 • Fata are o proprietate pentru a găsi vina, care nu-i place șobolanul, care nu tolerează „șefii”+
 • Ambii parteneri sunt suficient de scandaloși – pentru ei sunt, de asemenea, tipici, și temperament rapid, și ambele sunt foarte egoiste și nu demonstrează întotdeauna disponibilitatea de a aprecia partenerul cel puțin împreună cu ei+
 • O doamnă de maimuță chiar și într-o relație încearcă să mențină un spațiu personal că doare sentimentele unui șobolan care iubesc totul pentru a controla.
Citește mai mult  Un om născut sub semnul solzi pe an de maimuță

  În ciuda abundenței riscurilor, toți experții sunt de acord că, în general, relațiile potențiale par destul de promițătoare, dacă ambele cred că se iubesc unul pe celălalt și sunt gata să facă concesii – cel puțin, după ce au început să vorbească unul cu celălalt fără ofensivă și cum poate mai mult adesea susținând. În același timp, idyll poate ajunge la nivelul când ambele au rămas într-o pereche chiar și pentru că arată practic și confortabil.

  În dragoste, una dintre riscurile importante este că perechea actuală a acestor două semne provoacă adesea invidia altora, iar cei care încep să dizolve diferite zvonuri.

  Pentru Uniune, acest lucru este un potențial de dezintegrare, deoarece ambii parteneri sunt prea gelos și suspecte, așa că ar trebui să evite Societatea Societății, capabilă de a semăna îndoiala nerezonabil despre a doua jumătate a după-amiază.

  Un bărbat de șobolan, de obicei, înțelege destul de repede că a găsit fericirea lui, și el vrea să se căsătorească, dar fata de maimuță iubitor de libertate, de obicei, sub coroana nu este în grabă, așa că tipul va trebui să sufere și îngropat. După ce a învățat să avem încredere unul în altul, noua familie are toate șansele de succes. Este important ca șobolanul să înțeleagă ce vrea soția lui, și ea are nevoie de trei lucruri – de îngrijire sinceră, atenția soțului ei și dorința sa de a-i lăsa un pic libertate. Răspunsul va fi plăcut pentru un bărbat – o femeie va înflori și aprecia binefăcătorul său.

  Prietenii de la o astfel de combinație de semne sunt obținute relativ rar, iar din același motiv – aceste două nu consideră că este necesar să fie prieteni dacă puteți merge la un nivel nou, mai înalt. Combinația uimitoare de comună și opusă, dar echilibrarea reciprocă, caracteristicile le fac să sară rapid de dragul relației.

  În lucrare, compatibilitatea acestor oameni este aproximativ aceeași cu cea descrisă mai sus, cu distribuția sexuală opusă, doar un om-șobolan este într-o măsură mai mică, așteptând o dizabilitate remarcabilă a femeii sau zel de carieră.

  La compatibilitatea șobolanilor și maimuțelor, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: