Cu cine un cancer va fi capabil de a crea un cuplu armonios?

Cu cine un cancer va fi capabil de a crea un cuplu armonios?

Cel mai sensibil semn zodiacal este cancer, din moment ce viața reprezentanților săi depinde de fazele Lunii. Astfel de oameni sunt ușor rana, decisiv și posedă carisma. Principala linie de cancer este faptul că acestea pot subordona alții pentru a atinge obiectivele personale, dar, în ciuda acestui dezavantaj, ei se dovedesc lideri buni și parteneri excelente în viața de familie.

Caracteristică semnului

Rac – Sign emoțională, elementul său de apă. Bărbații și femeile din acest zodiac sunt extrem de sincer în legătură cu oamenii și sunt înzestrate cu capacitatea de a înțelege starea de spirit și sentimentele altora. Sentimentele lor înșiși sunt rareori exprimate. Acest lucru se datorează mecanismului de protecție a lor psihologic. Pornind de la copilarie, cancer produc un sistem special de blocare, care, în viitor, îi ajută să protejeze sufletul de răni și suferințe. Acestea sunt legate de familie, în special pentru mame.

Reprezentanții semnului sunt considerați a fi lideri nu numai în relațiile personale, ci și într-o carieră, astfel încât în ​​viața ei să aleagă întotdeauna asociați și tovarășii utile. Jignirea sau înșelarea cancerului este imposibilă deoarece este psiholog congenital și vede oamenii prin. Adesea ei sunt înconjurați de oameni absolut diferiți în natură, despre care îi place să aibă grijă și să construiască relații pe termen lung cu ei. Cancerii sunt capabili să-și păstreze o perioadă de naivitate și de viață a copiilor pentru o lungă perioadă de timp, adesea depășesc emoțiile legate de locurile sau evenimentele trecute.

Dacă răniți mândria reprezentanților acestui zodiac, ei vor avea dificultăți să supraviețuiască colapsului de dragoste, separării și eșecului în afaceri. Pentru a evita astrologii să evite atât bărbații, cât și femeile să fie cu atenție, atenți și să mențină stima de sine.

Compatibilitatea în dragoste

În afacerile amournal, cancerul este capabil de a construi o relație ideală, nu numai proximitatea fizică cu un partener este important pentru ei, dar, de asemenea, cu sensibilitate romantismului. Înainte de începerea sau adoptarea curtare, reprezentanții semnului sunt reflectate pentru o lungă perioadă de timp și totul este analizat, pentru că alegerea lor ar trebui să fie corecte și să continue cu o conexiune lungă și serioasă. În timpul în perioada de dragoste, tipuri de cancer arată cele mai multe sentimente de sarcini și să discute întrebări despre modul lor de „cuibul de familie“ va fi echipat cu satelitul viitor.

La prima vedere, acest lucru poate părea neobișnuit, dar datorită o astfel de rând este creată o bază solidă pentru căsătorie viitoare.

Compatibilitatea unei femei de cancer, cu reprezentanți ai unei puternice jumătate din omenire depinde de cine ultima dintre ele este pe horoscop.

 • Berbec. Uniunea în dragoste este compatibil cu 80%, dar, din păcate, este rar, deoarece ambele trăiesc în diferite aleșilor lumi. Aries Berbec este prea încrezător și nu tolerează nici o restricție și un cancer de fată prudent, dimpotrivă, încearcă să stabilească cadrele și să urmeze în viața unor reguli clare. Deși, pe de altă parte, un cuplu extraordinar are o șansă pentru dragoste mare dacă Berbecul va deține un maxim de timp la locul de muncă, iar frumoasa sa doamnă se va dedica familiei.
 • Gemenii. Astfel de relații pot fi numite „armonia de contradicții“, din moment ce omul gemene vine cu un cancer frumos doar 70%. Fidget-tip trăiește libertate și nu are nimic de-a face cu o fată care sa obișnuit să stea „în nurcă“. Ca urmare, vor exista mai multe scandaluri și ofensatoare, dar în cazul în care femeia nu „taie“ și a închide a doua jumătate în unghi, atunci este posibil de proximitate.
 • Cancer. Ambele semne sunt asemănătoare, prin urmare succesul Uniunii lor este de 80%. Fata împreună cu iubitul vor fi dispuși să participe la partide și să iasă în lume, iar după încredere în partener, el va schimba viața furtunoasă pe o vetă de familie calmă, plină de dragoste și armonie. Astfel încât relația nu sa transformat într-un obicei, cancerele vor trebui să caute în mod constant diversitate.

 • un leu. Această uniune nu prevede obligațiuni de familie, dar cel mai probabil purtând o distribuție practică și clară a responsabilităților. Omul lui Leu este neobișnuit de așezat acasă, în timp ce el iubește să strălucească în societate, dar dacă el este serios interesat de doamna de cancer, aleșii vor arăta de bună voie respectul și pasiunea pentru ea. Astfel încât femeia are fiecare șansă să devină fericită.
 • Fecioara. Aceste relații pot fi numite perfecte. Ei încep cu o întâlnire lungă și se înclină unul cu celălalt, adesea o astfel de uniune seamănă cu prietenia. În cazul în care masculul Fecioara este de a aplica eforturi maxime pentru bunăstarea comună, iar însoțitorul său este responsabil pentru confortul in casa, va fi posibil să se evite certurile și de uz casnic cavitatea Fecioarei.
 • scales. Relațiile ambelor semne vor deveni emoțională, „brutărie“ perioadă de un cuplu poate întârzia timp de mai mulți ani, și chiar și pentru viață. Partenerii sunt mult mai confortabil de a trăi cu părinții lor și doar se întâlnesc, pentru că în viața de zi cu zi vor avea mai multe rapide dezasamblare și certuri. Rac experiențele problemele sale fără zgomot, și solzi, dimpotrivă, le face pentru o discuție generală.

În plus, scalele tip în rafale de o stare de spirit proasta poate aduce fata de cancer la lacrimi, dar capacitatea ei de a stinge problemele „în embrion“ va salva situația.

 • Scorpion. Relația dintre semne ale zodiacului este considerat fragil, dar chiar și după ruptura lor de parteneri, amintiri luminoase vor rămâne cu siguranță. Handsover de Scorpion atrage literalmente magnetul magnet de cancer, acestea sunt foarte bune împreună și chiar și după mulți ani de plimbări și întâlniri, ei nu vor deranja unul de altul, deschizând în mod constant caracteristici noi în caracterul celor aleși. Cu toate acestea, Scorpion în natura sa este un luptător care are nevoie pentru a merge mereu mai departe și să caute obiectivul, iar casa doamnei Rac apreciaza doar un confort de casă și confort. Prin urmare, reprezentantul puternic sex ar putea afecta mental o fată care, la rândul său, va stabili infracțiuni interior.
 • Sagetator. O astfel de unire o este rară, ca un cuplu de absolut diferite viziune asupra lumii. În plus, tipul Sagetatorul la acesta din urmă va trage momentul debutului unei relații serioase, iar fata înțelept este cancerul, dimpotrivă, alege un satelit de viață cu atenție, și ea se va opri. Desigur, dragostea pentru semne este posibil, cu condiția ca acestea să învețe să facă concesii și să înțeleagă reciproc.
 • Capricornul. combinație similară de constelații promite bună alegere a sateliților de viață. La prima vedere, relația va părea, nu prea pasionat, dar nu va împiedica partenerii să aibă aceleași obiective și să dea a doua jumătate fericirea reală. Între Capricorn si Rac nu există nici un război de conducere, așa că o femeie frumoasă, cu mare bucurie va lua campionatul la omul ei. Ca urmare, perechea nu va fi niciodată scandaluri și neînțelegeri.

 • Vărsător. Un astfel de om este perfect pentru o prietena Rac. Ei sunt atrași de reciproc, datorită compatibilității sexuale bune, dar în fiecare zi partenerii de viață va avea dificultăți, deoarece gazda conservatoare vor înțelege cu greu pe cei aleși creativ și liber, care sunt complet mulțumiți cu întâlnirile frecvente – el nu este pregătit pentru o gravă relaţie. Așa că iubitorii de a obține o șansă la o conexiune reală și solidă, ei vor trebui să învețe să hobby-uri partaja și hobby-uri.
 • Pești. Aceste relații sunt o uniune interesantă a două rochii și visători cu o viziune asupra lumii bogate. Ei înțeleg perfect jumătăți lor, atât de rar certăm. În plus, cancerul și peștele sunt iubitori excelenți, numai sarcinile distribuite incorect în viața de zi cu zi pot cânta astfel de idil.

Pentru bărbați tipuri de cancer, ele sunt foarte blând, fermecător și acest lucru cuceri reprezentanții sexului frumos imediat.

Relația lor cu femei alte semne ale zodiacului depind, de asemenea, horoscop.

 • Berbec. Aceste fete de la visul din copilarie al unui prinț curajos pe un cal alb, care le va lua în paradis și va da oceanul de fericire, și cancer cu natura sensibilă, și într-adevăr se poate face față cu ea. El va fermeca frumusețea lui încă din primele minute și se va stabili pentru sine. Desigur, dragostea la primii parteneri nu sunt garantate, dar va apărea mai târziu, după ce doi ales se va deschide cu calități pozitive.
 • Taurul. Couplies începe de obicei la locul de muncă sau de studiu, deoarece cancerul de acasă este dificil să se întâlnească în locuri publice, ca cluburi si baruri. Tipul, de regulă, acționează ca un contemporance și nu se comportă sfidătoare. Lady Taur, dimpotrivă, îi place să fie în centrul atenției și se manifestă el însuși luminos. Daca ii place de cancer, aceasta va începe să-i dea semnale, în ceea ce privește omul ca un apel pentru acțiuni activi. Și, după câteva minute după cunoștință, ambii parteneri vor fi conversație entuziast, pe de o parte se va părea că tinerii sunt deja nu a fost găsit un ani. Inițial, iubitori sunt în așteptare pentru o perioadă de buchet-bomboane și se bucură unul de altul, ei departe de ceilalți vor petrece un timp perfect comun. Dar panicer de cancer, atunci când chiar și cea mai ușoară problema în sine va începe să exagerăm și să caute decizii, vițelul îl va calma și va da o tandrețe infinită.
 • Gemenii. Fata atractivă și activă a acestei constelații este capabilă să cucerească cancerul fără multă dificultate, fără a-i lăsa o șansă de a evita un roman furtunos. Ea va face totul pentru a trage cancerul din „nurca de acasă” și va face un partener de suflet fericit. Cavalier atentat va aprecia aceste eforturi, iar o atracție de dragoste va apărea între perechea, care în cele din urmă se poate transforma într-o alianță solidă.

 • Cancer. Deoarece ambii reprezentanți sunt considerați imprevizibili (apoi vesel, apoi capricios), doar o dorință comună de îngrijire le poate combina. În prima dată, tinerii se vor comporta atingându-se și drăguți, fără a înceta să se admiră reciproc, dar atunci vor dori să scape de control excesiv și să obțină libertatea personală. În astfel de priveri, o pasiune strălucitoare, momente de dezamăgire, pauze pe termen lung și intruzi, dar dacă iubirea va fi capabilă să combine practicitatea cu romantismul în Uniune, atunci au șansa de a fi împreună pentru totdeauna.
 • un leu. O astfel de uniune este construită pe înțelegerea reciprocă și concesii, astfel încât leoaica trebuie să abandoneze mândria și cancerul – de la manipulare. Partenerii sunt ușor de găsit o limbă comună nu numai în viața de zi cu zi, ci și în pat, în timp ce agresiunea neobișnuită a fetelor și tendința lor de conducere vor atrage oameni.
 • Fecioara. Între aceste semne este dificil să vezi legătura emoțională și pasiune, este cel mai probabil prietenie. Cancerul și Fecioara s-au ajutat unul pe altul și să petreacă perfect timp împreună. Ambii parteneri arată gelozie, deși îndoieli cu privire la fidelitatea celei de-a doua jumătăți sunt în zadar. O astfel de iubire se caracterizează printr-o circulație constantă a evenimentelor, dar își va da puterea și stabilitatea. Singura problemă a relațiilor este considerată a fi sinceră și egoismul omului de cancer.

 • scales. Sentimente pasionate între perechea se aprind instantaneu, dar cancerul prea grav, astfel de persoane intrinseci nu vor aranja. Femeia, datorită activității sale, va fi capabilă să dezvăluie dragostea vieții în cea aleasă și să-și „tragă” afară „din cochilie”. În ciuda faptului că cancerul este uneori capricios și rece, nu va renunța la mângâiere și îngrijire. Totul va strica doar tendința băieților la insultă.
 • Scorpion. Iubitorii au perspective excelente pentru relații ideale, în timp ce rolul liderului va lua în mâinile lor femeia scorpionă. Datorită unei energii puternice, va fi capabilă să derivă cancer furios în mod pașnic din depresie și un chandra. Ambele alepți au nevoie de comunicare emoțională, dar reprezentanții sexului frumos trebuie să fie învățați să comunice în așa fel încât să nu atingă satelitul sensibil. Omul, la rândul său, va da drumul frumuseții, vorbind un apărător de încredere din orice problemă. Astfel de sentimente sincere și puternice vor fi invidiate.
 • Sagetator. Femeile din această constelație devin independente devreme, după școală, încearcă să se elibereze de îngrijirea părintească. Dar, odată ce s-au întâlnit cu vitalitatea cancerului curajos, își vor pierde complet capul și se vor arunca într-o poveste de dragoste. Ales unul îi va da caldura și custodia iubită și o va lua ca nativ.

 • Capricornul. Cele mai dificile relații dintre cancer și Capricorn, deși un cuplu va încerca să le salveze, dar din cauza unei viziuni ale lumii diferite, șansele lor sunt mici. Cancerul obișnuia să trăiască în fanteziile și iluzii, iar o femeie este realistă. Prin urmare, conflictele constante și neînțelegerile constante vor servi ca o împărțire în Uniune.
 • Vărsător. Astfel de relații pot fi numite confortabile. Rac cu oameni converge dificil, dar cu o fată auver el se va simți „în farfurie“. Ambele se așteaptă la o distracție plăcută, care în timp va deveni ceva mai mult. Conexiunea lor este ca un roman din carte.
 • Pești. Potrivit astrologilor, acesta este unul dintre cele mai ideale sindicate. Ambele semne ale zodiacului nu pot doar să se îndrăgostească, ci și să iubească cu adevărat. Armonia domnește întotdeauna în relația lor, deoarece chiar și în situații de conflict, partenerii găsi „de aur“ mijloc. Sprijinul și înțelegerea reciprocă vor oferi o conexiune îndelungată.

Perspectiva vieții de familie

Pentru căsătorie, cancerul este considerat unul excelent ales, deoarece se dovedește soția sau soțul perfect. Acest semn zodiacal se referă la un confort de casă. Fisurile – părinții grijulii și iubitoare, între ei și copii există întotdeauna înțelegere reciprocă și armonie domnește. Cel mai important lucru în viață pentru astfel de oameni este casa, în timp ce el trebuie să acționeze la fel ca și o locuință obișnuită, ci un loc sigur și confortabil cu un cadru frumos. Reprezentanții semnului încearcă să ia întotdeauna o soluție bună și de a alege un partener de încredere în sateliți în sateliți, cu care este ușor să se stabilească relații și armonie.

Fiind un om de familie bun, cancerul creează un design neobișnuit în casă, decorarea cu fântâni mici sau fluxuri. De multe ori în locuințe vă puteți întâlni acvarii, deoarece pentru ea cea mai bună situație este asociat cu lumea de apă. Este de dorit să trăiască într-un apartament aproape în cazul în care acesta poate deveni prea pretentios si isteric „creatura“. Copiii din astfel de oameni apar adesea neplanificate, ca bărbații și femeile nu sunt în mod constant pregătite pentru o astfel de responsabilitate. Când apar copii în casă, viața de schimbări de cancer: se transformă într-un părinte ideală și încercând să păstreze copilul său într-o lesă.

șanse imense de a construi o familie bună cu cancer sunt disponibile de la Scorpions, vițel și fecioare, nu este de dorit să se asocieze o alianță cu Capricorn si Varsator.

Relație în prietenie

Oamenii nascuti sub semnul zodiacal cancer, în parteneriat poate arăta trei roluri: patron, prichapala și prieten. În ciuda capacitatea de a comunica, ele au un cerc restrâns de prieteni, deoarece cancerul le alege cu atenție. Cel mai adesea, aceste legături sunt originea încă din copilărie. Astfel de oameni rareori pot fi găsite în amicii din Berbec, care a folosit pentru a conduce și a cererii de protecție în schimbul. Nu există nici un dezacord cu Taur si gemene, dar în cazul în care infracțiunea de cancer de hamei, prietenia va veni la sfârșitul anului. Uniunea perfectă cu Lvom: El ia de bună voie un cancer sub tutelă și a obține o mulțime de laudă de la el.

Cu alte semne, prietenie arata ca:

 • Sagetator – deschidere, aventurismul și onestitate+
 • Capricorn – relația dintre om bătrân și copilul+
 • Varsator – doar o comunicare interesantă și distracție+
 • Pește – consolare reciprocă a reciproc, cu cel care va începe mai întâi să se plângă și să strige câștige.

Interacțiunea în muncă

Cancerul poate fi atât șeful și subordonatul. În prima versiune, el este un om de intuiție și de starea de spirit, astfel încât personalul său va trebui să fie foreformed și attentiveness. Capul este constant în căutarea de note ascunse în subordonați pentru a depăși, prin urmare, în cazul în care șeful este nezlybit, angajatul poate rămâne fără loc de muncă.

În ceea ce privește cancerul, care ocupă o legătură medie într-o carieră, el nu tolerează patronarea el însuși, și salariu mic și grosolănia din partea autorităților vor face reprezentantului semnul Haltur. În același timp, cancerul este folosit pentru a lucra la conștiință și responsabilitate se referă la îndatoririle lor.

Ce fel de om este potrivit pentru o femeie de cancer, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: