Cum de a alege o piatră pentru leu?

Cum de a alege o piatră pentru leu?

Reprezentanți ai semnului de foc al leului cu înclinațiile lor regale – oamenii sunt luminoase și extraordinare. Așa că ei pot arăta pe deplin cele mai bune de calitățile lor și de protecție câștig de influență negativă externă, leii trebuie să aleagă decoratiuni cu alimente adecvate de energeticii.

Alegeți după data nașterii

Zodiac semn Leul este sub patronajul Soarelui. Reprezentanții elementelor de foc sunt ele însele ca și cum ar luminate de strălucirea aurie a strălucitoare, au o pasiune pentru tot ceea ce frumos și nobil, fie că e vorba de haine sau o zonă de prestigiu din oraș. Putere, auto-realizare completă este importantă pentru Lviv. Și ei vor încerca să facă totul pentru realizarea dorit. Astfel de oameni le place să fie în centrul atenției, aprecierea în dragoste, nu suferă singurătate. Ei trebuie să lucreze în mod constant pe ei înșiși, astfel încât să nu se transforme într-o persoană gol cu ​​solicitări ridicate.

Aceste personalitati optimiste luminoase sunt cele mai multe pietre potrivite de aur sau de nuanta portocalie.

O astfel da emoțională și rezistență fizică. Se crede că pentru cei născuți în semnul fitului de leu și pietre prețioase și semi-prețioase. Tipuri naturale de ochi de tigru sunt, de asemenea, să devină un decor decent pentru Lviv. Corespunde constelației un număr mare de pietre diferite. le selectați ca talismane și cu care se confruntă, sprijinindu-se pe sensul lor. Acesta este de obicei asociat cu data nașterii reprezentanților semn. Pietre pentru persoanele care au apărut pe lumină într-una sau altă decadă a plecării unui leu în zodiac, diferite.

Primul deceniu

Cei care sărbătoresc ziua de naștere de la douăzeci și treilea iulie la a treia august, trebuie să aleagă pietre, cum ar fi un ochi de tigru, piatra lunii sau stras.

A doua Decada

Născut din al patrulea la a douăsprezecea Augustus vor fi lucruri potrivite cu o grenadă, chihlimbar, onix, opal, topaz de aur. O mare atenție la lei născuți în al doilea deceniu al influenței semnului corespunzător, aveți nevoie pentru produse cu plată din chihlimbar.

Al treilea decada

În această perioadă includeți cei care s-au născut din a treisprezecea la douăzeci și douăzeci și douăzeci și douăzeci și douăzeci și douăzeci și douăzeci și douăzeci și secunde. Ca decor, ar trebui să dobândească diamante, rubin, granet, smarald, safir, zacânt, zircon, turmalină, alexandrite, topaz.

Pietre talismane

Dacă ceva lipsește în viață – noroc, sănătate, dragoste sau bani, leii pot obține un lucru cu anumite pietre. Sensul talismanul este de a realiza o anumită sarcină. Natura este destul de capabilă să acționeze un bărbat cu arme magice pentru asta.

Noroc

Amber este unul dintre principalele pietre de leu. Acesta este un fel de ciclu solar de energie solară, care neutralizează efectul negativ asupra parte, și, prin urmare, creează o atmosferă favorabilă pentru un leu care vă permite să devină realitate în visele cele mai prețuite. Vom face un reprezentant al sardonix semn de foc. Această piatră de culoare galben-brun, cu revarsarile translucide albicioase, ceva similar cu agat, da curajul reprezentanților acestui semn și va ajuta câștiga în lupta împotriva temeri false, atrăgând noroc proprietarului lor. Fetele și enviouss nu va fi în măsură să străpungă energia sardonix. Acest lucru va permite leului fără interferențe să pună în aplicare planurile planificate.

Sănătate

Multe pietre concepute pentru semnul zodiacal leu posedă, printre altele, proprietăți sănătoase. Deci, ca un bucătar poartă un decor cu smarald, proprietarul său va fi capabil să facă memoria lui mai puternică, și cercei cu această piatră va ajuta la eliminarea oboselii cu ochii și să contribuie la îmbunătățirea vederii în general. De asemenea, se crede că Emerald câștigă insomnie, cosmaruri nu sunt împușcați cu el. În plus, previne dezvoltarea bolilor infecțioase.

Citește mai mult  1989 - Anul cărui animal și ceea ce este caracteristic pentru el?

Pentru a obține un copil, lionesses bine reface colecția de decoratiuni lor cu un carneol sau jazhma. Uimitor reprezentanții acestui semn, o astfel de piatra aliniaza ciclului menstrual. Malachit este potrivit pentru imunitate consolidare. El va configura, de asemenea, activitatea splinei.

Rinichi și pancreas va funcționa fără defecțiuni.

Sprijinirea sistemului imunitar Ruby. El poate aduce, de asemenea, tensiunea arteriala la norma si creste tonusul vaselor. Decorare cu rubine va ajuta la depășirea bolilor de inima si sa faca fata cu răni. Este, de asemenea, un remediu minunat pentru depresie. Rubin ajută creierul de lucru mai clar.

De la probleme cu un leu rece va salva un frumos peridot piatră verde. Acesta va fi, de asemenea, util pentru sănătate. În cazul în care decorul cu ea este pe gât, puteți depăși problemele cu boli astm si ale coloanei vertebrale. Pentru tratamentul plămânilor, puteți utiliza o grenadă. Înconjurat de aur, această piatră frumoasă devine utilă pentru durerea din cap, gât, precum și pentru a normaliza temperatura corpului.

Dragoste

Pentru a apărea în viața lui Leu, trebuie să aleagă, de asemenea, o decorare cu o grenadă, doar simbolizând dragostea. Piatra exacerbează pasiunea, ajută la stabilirea relațiilor cu oamenii apropiați. Acesta este un talisman de familie care aduce majoritatea beneficiilor pentru legiunile mature și pasionate, cu o mare putere a spiritului. În plus, acțiunea acestei pietre agravează astfel de abilități:

  • să înțeleagă esența unei naturi umane specifice+
  • Gestionați comportamentul unei alte persoane.

Bogatie

Pentru a rezolva o întrebare monetară și a atrage bogăția la domiciliu, Lev sfătuiește să aibă hematite, carnelian, tigru ochi, topaz sau yashma. Hematitul vă va spune cum să găsiți un limbaj comun cu colegii pentru a efectua un fel de proiect capabil să aducă bunăstarea materială. Cu acest leu de piatră va fi capabil să obțină un rezultat financiar semnificativ. Granat vă va spune cum să obțineți scaunul capului și datorită perseverenței sale la locul de muncă pentru a ajunge la înălțime.

Chermanic, care este numit o piatră căsătorită, va avea un impact asupra succeselor financiare ale unui leu care a reușit să-și achiziționeze soția și copiii. Tiger Ochi va proteja leul dintr-un ochi rău și se va ajuta să se manifeste la talentele unui reprezentant al elementelor de incendiu care o vor conduce la bunăstarea financiară. Jasper va da leul curajului și starea bună. Acesta va fi în măsură să abordă în mod semnificativ stabilitatea materialelor – acțiunile îndrăznețe asupra domeniului afacerilor vor oferi rezultatul necesar.

Topaz este considerat o piatră care atrage succesul financiar. Dar el vine doar la oameni cu depozitele liderului. Astfel încât proprietățile lui Topaz sunt foarte potrivite pentru persoanele care se nasc sub constelația unui leu.

Cu această piatră, abilitățile intuitive sunt îmbunătățite, ajutând să se prevadă acțiuni ale partenerilor de afaceri și rândul său, evenimentele în beneficiul lor.

fete potrivite

În cazul în care talisman vă permite să realizeze anumite dorințe, atunci farmecul previne diferite tipuri de necazuri și nenorociri. Pentru Lviv cu puterea lor de energie, cea mai puternică este necesară din punct de vedere energetic. Aceste lucruri nu numai că trebuie să prevină un impact rău din afară, dar și reprezentanți ai ajuta din foarte semnul Leului de a face cu propriile lor slăbiciuni și caracteristici care pot încheia evenimente împotriva lor.

Citește mai mult  Masculin Twins, născut în Horse An: Caracter și Comportament în relații romantice

De exemplu, onix va salva reprezentantul elementelor de foc din invidie și inadecvat, care poate începe să bârfim în jurul valorii de leu. Subiectul sculptate din piatra aceasta poate fi plasat pe desktop. Acest lucru va crea o atmosfera binevoitoare la locul de muncă. Lero nu trebuie să-și facă griji că, în loc să se angajeze în proiecte, unul dintre angajați va lega intriga împotriva lui.

Pentru leu, farmecul minunat va fi Ruby. Între energia reprezentantului acestui semn și această piatră există ceva legat. Prin urmare, o persoană născută sub constelația unui leu va fi capabilă să se culeeze cu puterea pietrei dacă se dorește. Acest lucru va ajuta Lero să păstreze controlul asupra dvs. și să aducă cazul la o finalizare logică. Această piatră este bună pentru reprezentanții semnelor creative. El va economisi de la eșecuri pe câmpul creativ. Ruby ajută la concentrarea asupra ideii.

Femeile lei aceste pietre ajută la depășirea dificultăților și pentru a le face mai moale în natură. În plus, se crede că Ruby nu va permite unui om cu intenții rele să se apropie de reprezentantul sexului frumos. De la ochiul rău și problemele vor economisi chihlimbar. Această piatră va calma semnul semnului și spune-mi cum să încep să trăiască din nou. Nefrita va proteja leul de la o dorință nejustificată de a avea autoritatea și, de asemenea, contribuie la păstrarea păcii în familie și nu va permite să elimine cei mai scumpi oameni. Cel mai bun robinet de la Jade va fi rozaria sau statueta.

Piatra solară Heliodor va da cele mai puține forțe și va ajuta să se deplaseze pe calea dorită. Piatra va economisi conștiința din gânduri confuze, oferind ocazia de a evita riscul de a intra într-o situație periculoasă. Freak și anxietate vor ajuta la scăparea de către turmalină.

Acest farmec va trimite conștiința leului la direcția creativă, va da încredere în puterea sa pentru cineva care nu poate să-și ajute la gânduri calme.

Saronax va fi un apărător al unui leu pe drum. Va lua invidia altcuiva și ochii răi. Pentru bunăstarea familiilor, reprezentanții elementului de foc din casă ar trebui să aibă o minge, stilul din această piatră. O astfel de overag va ajuta la menținerea pasiunea leului și nu fac greșeli în relațiile personale.

Acvamarin va ajuta la protejarea leului de la el însuși. Sub influența sa, furia leului vine off „Nu“. O astfel de persoană dobândește diplomaticity și începe să calm percepi ceea ce se întâmplă. Acvamarin va ajuta să scape de reprezentantul acestui semn de negativ extern și produselor pe care le energia necesară atunci când leul devine din neatenție.

Cum să purtați?

Că influența pietre asupra vieții Lviv a fost cel mai eficient, puțin pentru a ridica pentru un anumit reprezentant al acestui semn, cel mai adecvat. Valoarea are, de asemenea, ce culoare mascota este plasat în care o parte a corpului său este purtat, de asemenea, și ce formă să-l dea. Cel mai potrivit de metal pentru janta, în acest caz, va fi de aur. Ei bine, în cazul în care o astfel de eboșare se face sub forma unei stele, un disc de soare sau o imagine de leu. gărgăriță de aur, vultur sau lebădă cu inserții din pietre corespunzătoare vor consolida impactul asupra spiritului și corpul reprezentantului unei astfel de zodiac. În același timp, forma prizonierilor din pietrele metalice trebuie să fie rotundă sau ovală. În plus față de aur obișnuit pentru talismane și cu care se confruntă, concepute pentru lei, puteți alege:

  • roșu de aur+
  • bronz+
  • Materiale de aur placate.
Citește mai mult  Mantrele Ganesh pentru a atrage bani

Ar trebui să fie abandonată, folosind cadre de argint care reduc energia unui semn de foc și rame de aur masive care întrerup puterea deținuților într-o astfel de încadrare de pietre. Leii Femeile sunt recomandate pentru a mascote purta cu chihlimbar sub formă de coliere sau margele. Se crede că grenada are cea mai mare influență, fiind parte a inelului, este purtată pe degetul inelului sau pe un deget mic. Inel cu jasma Este mai bine să purtați pe index.

Pentru bărbați Lviv ca o încadrare a talismanilor și fețelor, este mai bine să alegeți un ceas cu un cadran rotund. Acest cerc poate simboliza patronajul Soare semnul. Un asistent bun va fi o piatra in forma unui bol, frumos căzut în mână. Un astfel de obiect o poate fi rulat în degete, alimentând energia si obtinerea echilibrul emoțional necesar.

Piatra poate fi plasat în Keychain pentru chei, astfel încât mascota este întotdeauna cu tine.

Deși încă proprietarul obiectului magic este mai bine, din când în când să-l lase departe de noi înșine. Și proprietarul Leul și piatra are o energie ridicată. De aceea, uneori, acestea trebuie să fie îndepărtate unul de altul. Alegem piatra ca un talisman, un pic ghidat de recomandările privind conformitatea semnului mineral al zodiacului, de asemenea, trebuie să se bazeze pe sentimentele tale. Dacă sufletul nu se află la decorarea cu potrivite, este mai bine să aleagă altceva.

Pietrele care evită

În plus față de pietre utile, există, de asemenea, cele care nu se potrivesc deloc leul, care intră în contradicție cu energia. Avanturin va fi capabil să facă o skewl reprezentantului acestui semn, făcându-l indecis și sigur. Acest lucru este dezgustator însăși natura leului. Prin urmare, pentru a evita perturbări emoționale, este mai bine să mănânce o persoană născută sub această constelație, sejur de deplasare Aventurin.

piatră turcoaz Minunat poate prea relaxeze reprezentativ de elemente de foc, împingându-l pentru un risc inutil capabil să submineze bunăstarea financiară și să conducă la leziuni. În prezența acestei pietre, o astfel de persoană o scade motivația de a lucra și apare solul pentru conflicte. Reprezentanții sexului frumos, născut sub semnul leului, care sunt decorate cu turcoaz, scade capacitatea de a concepe un copil.

ornamente Pearl, de asemenea, mai bine să lăsați pentru alte semne zodiacale. Cu o astfel de piatră, leul devine prea directă în comunicare, care nu contribuie la întărirea legăturilor de afaceri și poate afecta materialul bunăstarea reprezentantului semnului. Chrysoprase este capabil să provoace un conflict cu el însuși dintr-un leu cu el însuși, și safir albastru face laturi negative, mai pronunțată a caracterului leoaicei. Opalul negru poate să scadă reprezentantul elementului de foc în starea depresivă. Unele piatră lunară Lviv ajută la acumularea agresiunii interioare.

Pentru agate de leoaică destul de potrivită. Îmbunătățește caracterul ei, ajută la găsirea modului cel mai favorabil de a ieși din această poziție sau chiar găsiți fericirea în viața personală. Agatele albe, galbene sau verzi vor fi amanta lor doar pentru a ajuta. Dar agat negru este capabil de puterea proastă a leoaica în sine pentru a trimite împotriva lui. Astfel încât acei reprezentanți ai semnului leului, ale căror idei nu sunt prea curate, o astfel de piatră poate servi serviciu sărac.

În plus față de pietre pentru un leu, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: