Fecioara pentru copii: caracterul unui semn tânăr de semnul zodiacal și sfaturi cu privire la educație

Fecioara pentru copii: caracterul unui semn tânăr de semnul zodiacal și sfaturi cu privire la educație

Horoscop este un alt mod minunat de a te înțelege și de cei dragi. Data nașterii unei persoane îl afectează la fel de puternic ca genetica sau de educație. Copiii cu semnul Zodiac Fecioara, apar pe lumina de la douăzeci și trei august – douăzeci și trei septembrie. Ele diferă ușor de la alți tipi, așa cum știu cum să reflecteze bine și să asculte prietenii lor. Dar, pentru ca un astfel de copil cât mai mult posibil abilitățile sale și a devenit o personalitate cu drepturi depline, este necesar să-i asigure condițiile adecvate pentru creștere.

Caracter

Aproape toți copiii care au fost nascuti sub acest semn zodiacal, vă rugăm părinții lor. Astfel de copii sunt destul de calm. Ei prefera fizică de muncă psihică.

Următoarele caracteristici caracteristice sunt inerente în toate:

 • Grija pentru rude și de cei dragi: ele sunt întotdeauna gata să ajute mediul lor+
 • Punomy+
 • Prezența unor obiective clare și abilități mentale pronunțate+
 • posesia unui gustare dat lor de la naștere.

Virgin în timp de pre-școală

Băiatul băiat în caracteristica este fundamental diferită de alte faptul că, cu mare minuțiozitate este de planificare orice sarcină, se grăbesc să exterior cu capul nu va reuși. Cu toate acestea, principala lor caracteristică este pulverizarea showful și militarismul. De asemenea, copiii nu le place să fie în centrul atenției, cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ei nu place.

Aproape toți copiii au o idee despre fiecare infractiune. Aceasta înseamnă că părinții nu trebuie să reamintească consecințele sale. Copiii, practic, nu participă la conflicte cu colegii lor, nu sunt înclinați să manifeste isterie. În plus, ele sunt suficient de îngrijite și întotdeauna sprijin.

Dacă vorbim despre sănătatea copilului, aproape de la nașterea copiilor suferă de diferite colici. Alimentele lor ar trebui să fie autentice, deoarece intestinul este foarte sensibil. Cu precauție extremă, este necesar să se ofere produse având o bază alergenă.

Dar chiar dacă a apărut orice boală, nu este nevoie să vorbim despre copilul tău. Mai ales cu ea pentru a arăta anxietate. La urma urmei, toți născuți sub acest semn la unele scumpe suferă de hipocondrie. Și cea mai mică conversație despre boală va da motivul pentru a găsi aceleași simptome.

Aproape toți copiii sunt foarte dedicați rudelor și prietenilor lor. Ei îi ajută, chiar dacă nimeni nu le cere. Uneori, primele jucării sunt mătușa sau scoopul obișnuit, chiar și atunci când copilul este un băiat.

Fetele din primii ani pot fi văzuți în bucătărie. În primul rând, copiii pregătesc cele mai primitive feluri de mâncare, dar în timp au realizat perfecțiunea. Pentru fecioare, gătitul în sine nu este important, ci abilitatea de a trata delicatese delicioase ale rudelor lor și a celor dragi.

Citește mai mult  1990 - dintre care animală și ce un an înseamnă?

Copiii Fecioarei se străduiesc adesea să exagereze tot ceea ce uneori provoacă o cruce de la alți tipi. Prin urmare, părinții sunt foarte importanți pentru a-și proteja copiii de tot felul de agresiune. La urma urmei, ca rezultat, acest lucru poate duce la vătămări psihologice. De asemenea, trebuie să-și trimită dragostea pentru curățenie în direcția cea bună. În caz contrar, ca rezultat, poate crește într-o anumită obsesie.

Cu o atenție specială, acești copii urmăresc igiena lor. Ele sunt întotdeauna spălate din mâinile ei, în afară de asta, copiii încearcă să controleze și să curețe mâinile altora.

Dar, ca orice copil, Fecioara are nevoie de dragoste și îngrijire a rudelor lor. Ei nu trebuie doar să laude, ci și să-i arate și să-și arate dragostea pentru ei.

Elevii de școală a Fecioarei

Acești copii sunt cei mai buni discipoli. Prin urmare, ca părinții să fie foarte drăguți pentru părinți. La urma urmei, copiii lor spun că totul este doar bun. Cele mai multe dintre ele nu merg în animale de companie de la mulți profesori, se distinge prin erudiție. Ei bine, cu excepția acestui lucru, ei nu sparge niciodată disciplina. Deseori cauzează invidie în colegii de clasă.

Copiii Fecioarei încep de devreme pentru a arăta o dorință de citire. Sunt îndrăgostiți de jocuri despre dezvoltarea logicii, cum ar fi șahul. Deja un pic matur, arată vânătoarea pentru știință. Predarea le este oferită cu ușurință. Poate deja la o vârstă fragedă o conversație pentru diferite subiecte.

Cu toate acestea, modestia și timiditatea lor uneori nu le pot da să obțină semne mari. Copiii sunt implicați într-o mulțime, astfel încât pentru a elimina tensiunile, ele trebuie înregistrate în cercuri muzicale sau alte interesante. Ei trebuie să laude mai des și să sărbătorească toate meritele de a crește stima de sine. Lauda poate fi ignorată în exterior, dar copilul o va sărbători ca o realizare a ceva mare.

Virgin – perfecționiști, aproape toate viețile lor se vor strădui pentru perfecțiune. Cu toate acestea, pentru a-și depăși pesimismul, părinții vor trebui să funcționeze bine.

Este necesar să se explice copiilor că lumea nu este perfectă, aproape toți oamenii fac greșeli și nu va fi mai rău. Dar aceste argumente trebuie să fie date cu exemple pentru a fi mai convingătoare.

Fecioara este foarte practic. Ei nu își vor cheltui banii la fel de așa. Chiar și copiii vor cumpăra o carte sau un accesoriu al unui dulap decât înghețată sau unele bauble. Elevii de liceu pentru timpul vacanței vor încerca să găsească un loc de muncă, în timp ce deja în avans știind unde vor fi cheltuite banii câștigați.

În clasele de vârf ale Fecioarei, de regulă, cunoașteți calea viitoare. Ei definesc cel mai bun institut în prealabil în care. Știți când se căsătoresc câte copii vor avea. Deja la această vârstă nu au nevoie de părinți.

Citește mai mult  Masculin Fecioara: Caracter, cariera si talismane

În plus, viranii sunt întotdeauna ordonați, frumos să urmăriți. Ei iubesc, de asemenea, tot ce ai nevoie la îndemână. Dacă cineva nu are mâner sau creion, le puteți lua de la un astfel de copil.

Cu toate acestea, fecioarele sunt foarte mici. De exemplu, dacă nu există niciun obiect pe masă, atunci poate respinge alimentele. Este, de asemenea, foarte greu de înțeles ce gândește un astfel de copil. Pe fața lui nu reflectă gândurile.

Dacă copilul lui Fecioară a promis ceva, atunci va îndeplini cu siguranță toate promisiunile. El va cere, de asemenea, acest lucru și de la alții. Dacă promisiunea nu este îndeplinită, această persoană își va pierde imediat respectul.

Fecioara este destul de sensibilă și poate chiar să vă faceți griji cu privire la triflă. Nu le place dacă sunt etichetate sau vorbesc despre un bărbat pentru spate. Ei au, de asemenea, un dar de condamnare.

Cum să educați?

Fiind angajat în educația copiilor copiilor, urmați următoarele recomandări:

 • Dezvoltați modul de zi și nu îl rupeți+
 • Din moment ce bebelușul Fecioară nu-i plac companiile mari și zgomotoase, nu colectează o mulțime de oameni pentru o vacanță+
 • Pornirea unui astfel de învățare a unui copil, este necesar să-i dea sarcini specifice+
 • Rutina zilei ar trebui să fie clar și organizat corect+
 • Este important să distribuiți corect nutriția copilului+
 • O atenție deosebită ar trebui urmată de luarea de droguri în timpul bolii copilului.

De mare importanță pentru copilul născut sub acest semn, părinții au. Mai ales dacă acești părinți sunt lei. Ei sunt implicați în educația copiilor semnificativă de la nașterea lor. Ei le conduc la concerte de copii diferite, joacă cu ei la joc, și, de asemenea, minți responsabilitatea. Mama Leo, deși se distinge de caracterul puternic, îi iubește pe copilul său. Ea încearcă să facă totul, astfel încât copilul ei să iubească și să respecte și să respecte și astfel că a avut toate cele bune.

Dacă un copil de Fecioară și părintele Berbecului, atunci nu va fi nici o înțelegere reciprocă aici. La urma urmei, există două temperamente diferite. Prin urmare, în educație astfel de părinte, trebuie să avem răbdare un pic.

Inteleg perfect reciproc copil Fecioara si parinte Taur. Caracterele lor sunt aproape la fel, pentru că ambele sunt legate de elementele Pământului.

copil cu probleme de rău și twin-mamă. Aici este exact opusul de caractere. De multe ori părinții nu-mi place unele conservatorism copil.

Cu părintele Cancer trasat idilă complet. Același lucru se poate spune despre părintele Verine. Caracterele sunt aproape la fel, astfel încât nu vor exista probleme în educația.

Personajele sunt foarte bine combinate, în cazul în care copilul Fecioara, iar părintele – Capricorn. Astfel de mame si tati nu va necesita foarte mult de la un copil.

Practic toți copiii de fecioare au nevoie să ridice cu dezmierdare și bunătate. Asigurați-vă că pentru a cumpăra jucării luminoase. Atunci când copiii merg la școală, încerca să le introducă la viața publică, și, de asemenea, de ajutor pentru a alege prieteni credincioși.

Luați în considerare anul nașterii

Dacă luăm în considerare slujitorii după anul nașterii, atunci personajele lor au, de asemenea, diferența.

 • Impactul maimuței va da copilului posibilitatea de a distinge între gravitatea lor colegială. Cu toate acestea, ei vor fi puternic afectați de alții.
 • Cocoșul va permite copilului să devină foarte repede.
 • Câinele va face o anumită raționalitate în viața unui copil. Copilul practic nu are hobby-uri, dar greu de realizat obiectivele lor.
 • Un copil născut în anul Kaban va avea o tendință la diverse plăceri, precum și la acumularea.
 • Natura copiilor născuți în anul șobolanului este diferită de faptul că pot găsi o cale de ieșire din orice situație.
 • Nașterea pe anul taur pune un zel pentru agricultură și agricultură.
 • Influența tigrului face ca copilul să fie foarte practic.
 • Nașterea sub semnul pisicii oferă un om calm și înțelepciune.
 • Născut în anul dragonului va fi foarte adevărat. În plus, ele sunt o precizie inerentă.
 • Influența șarpelui îi face pe copii foarte înțelepți și, de asemenea, pune dragoste pentru diferite baubles.
 • Anul caprei se distinge de dorința lor mare de a ajuta pe alții.
Citește mai mult  Cum sunt împărțiți reprezentanții diferitelor semne ale zodiacului?

Alegeți un nume

Toți părinții gândesc pentru o lungă perioadă de timp, care este numele copilului. La urma urmei, influența sa asupra viitorului omului nu este un basm. Prin urmare, este imperativ să alegeți numele corespunzător, astfel încât să nu sune doar frumos, dar a fost de mare importanță.

Alegerea unui nume, părinții din prima zi dau copilului celor sau alte caracteristici ale caracterului. În cele din urmă, poate afecta soarta în viitor.

Merită să luăm un nume care să reflecte fie bunătatea fecioarelor și dorința lor de viață familială pașnică sau ceva neobișnuit, ceea ce va accentua caracterul ambițios al acestui geniu viitor.

Numele pentru băieți

Cărțile sunt potrivite de următoarele nume:

 • Stepan+
 • Gleb+
 • Ignat+
 • Timofey+
 • Denis+
 • Vladislav+
 • Paul+
 • Stanislav+
 • VSEVOLOD.

Nume pentru fete

   Fetele pot alege astfel de nume ca:

   • Kristina+
   • Ksenia+
   • Elizabeth+
   • Maria+
   • Inga+
   • Natalia+
   • Anna.

   O mulțime de oameni celebri s-au născut sub acest semn. De exemplu, Lion Tolstoi sau cardinalul Richelieu, celebrul Goethe sau Sung Levitan. Toate acestea sunt unite printr-o mare dorință de succes, precum și presiunea și respectableness.

   După cum puteți vedea, natura virgină copilului este diferit de alți copii. Ele sunt foarte închise, nu inteligente până în anul. Prin urmare, părinții trebuie să facă o mulțime de efort în educarea copilului astfel o. Cu toate acestea, ca urmare a acestora, se poate dovedi un geniu sau doar un om de familie devotat și blând.

   Caracteristici ale educația copilului Fecioara sunt date mai târziu.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: