Femeia leu născut în pisica an

Femeia leu născut în pisica an

Femeile nascuti sub semnul leului sunt inițiativa și personalitatea energetică, căutând să ia orice situație sub controlul lor. Horoscopul de Est ofera o pisica cu ușurință, seninătate, o tendință de lene și apatie. Se pare că aceste două caracteristici opuse ale semnului nu vor putea să „se înțeleagă” într-o singură persoană. Cu toate acestea, leul și pisica – un tandem unic, în care reprezentantul horoscopului zodiacal și estic se completează perfect reciproc.

Caracteristică

Femeie Lev-Cat (iepure) – Societate preferata. Ea cucerește simpatia și atenția față de cei care se bucură de carisma și farmecul natural. Dezvoltat al șaselea simț al unui reprezentant al Uniunii Lev-Cat ajută să se simtă bine să simtă starea de spirit și emoția oamenilor, din cauza a ceea ce nu este niciodată lipsită de comunicare sau atenție.

Fata de leu născut în anul iepure – o persoană interesantă și strălucitoare, care este puțin probabil să fie de acord cu rolul „mouse-ului gri” în societate. Ea este obișnuită să fie în centrul atenției. Aceasta este o persoană foarte sociabilă. O astfel de persoană va fi capabilă să găsească o abordare a oricărui individ.

Femeia Lev-Cat are următoarele caracteristici:

  • Precizie+
  • Pedantism+
  • persistența și intenționalitate+
  • Mândrie+
  • Slaretate+
  • muncitor.

Fata Lev-Rabbit – „Produse alimentare” Fortune. Ea este adesea noroc în viață, pentru că norocul este mereu aproape. Oamenii care aparțin acestui tandem, de multe ori câștiga în loterii, cărți sau alte jocuri de noroc. Le place să risc și avere adesea de ei favoarea.

Femeia Lev-Rabbit are tacty și extravagante. Cu toate acestea, în unele situații, este extrem de dificil pentru ea să emoții negative suprime cauza a ceea ce se întâmplă în mod grosolan cu alții să.

Din acest motiv, ea poate avea neînțelegere cu a doua jumătate a.

Relații și familie

Femeia Leu, născut în anul iepurelui, – Dragostea de sine inima. Fata este capabil de a face rapid o impresie pozitivă asupra reprezentanților sexului puternic. Needindroprity, imagini luminoase, extravagante și gândire profundă – asta e tot ceea ce oamenii să acorde o atenție la.

Fata Lev-Rabbit știe cum să-l intereseze pe interlocutor și să-i numească emoții plăcute. Această persoană flirtează în mod constant. Este important ca ea să pară irezistibil pentru a admira oamenii. Lev-Cat – Intrigan. De multe ori pentru inima ei se luptă cu mai mulți tipi deodată, și ea dă o șansă tuturor, bucurându-se în mod deschis de poziția sa.

Dacă Lev-Rabbit este iubit, va stoca loialitatea față de cea aleasă până la un anumit moment. Dacă partenerul rearanjează să admiri aspectul și mintea unei femei, ea fără mult regret va trece la altul – care își va aprecia informațiile și datele externe. Lionii iepurii au nevoie de atenție și laudă constantă. Dacă cel ales se va opri „să îngroape” această fată, sentimentele ei se estompează repede.

În viața de familie, o femeie leu-pisică se distinge de prietenos și delicat. Lângă soțul ei știe cum să păstreze calmul în orice situație. O astfel de femeie va compromite și accruses interesele sale de dragul de a păstra bun „vreme“ în casă.

În căsătorie, iepurele va flirta cu încă un etaj puternic. Dar acest comportament este în nici un caz ei dorința de a începe romanul „Pe partea“. Semne de atenție prestate de bărbați hrăni această femeie și dă-i o taxă de voioșie și energie vitală. In ciuda flirtezi, Lev-Cote nu scade la trădare în căsătorie.

Ea nu face schimb de o viață de familie stabilă pentru o atracție trecătoare.

Carieră și bani

Leul – semn zodiacal pentru care cariera este important. Femeia care face parte din Uniunea Lev-pisica atinge adesea succes în activitatea din cauza diligență și munca grea. Pentru reprezentanții acestui tandem, partidul financiar este cel mai important în viață. De dragul carierei, ei pot sacrifica familii sau alte aspecte de viață.

Femeia Lev-pisică la prima vedere poate părea liniștită și echilibrată, dar mai târziu mulți sunt surprinși de puterea, determinarea și puterea dezvoltată. Toate aceste calități permit o fată cu ușurință pentru a se îndrepta spre vârful carierei.

De regulă, Lev-Rabbit întotdeauna se străduiește să sară deasupra capului, deci nu există profesii non-statale pentru el. Astfel de oameni calculează fiecare pas și se gândesc la locul lor în viață în avans. De obicei, există actori excelenți, muzicieni sau cântăreți. Ei vor putea să obțină recunoașterea în cazul în care talentul artistic este important.

Lev-Cat iubește să trăiască luxos și să se relaxeze cu un domeniu de aplicare. Nu caută să salveze că devine motivul căutării sale constante a surselor suplimentare de câștiguri. Lev-Rabbit – Transjir teribil. O astfel de persoană nu este obișnuită să ia în considerare bani, deoarece ei înșiși merg la ea. Pisica născută sub semnul leului câștigă adesea bani „alte persoane”. Aceste femei pot organiza proiecte profitabile sau pot face profituri din speculații.

Indiferent de modul în care le place să-și petreacă, mulți dintre ei nu știu ce este sărăcia.

Compatibilitate

Un bărbat născut într-un an de mistreț, caprine sau câini are multe șanse de a construi o uniune fiabilă și puternică cu o femeie cu o pisică de leu. Acestea vor fi relații favorabile pentru ambii parteneri. Într-o astfel de alianță, un bărbat și o femeie vor avea grijă unul de celălalt, respectă interesele celor aleși și al compromisului. Împreună pot obține mult atât în ​​planul spiritual, cât și în material.

Sindicatele mai puțin favorabile sunt obținute cu un șobolan sau o maimuță. Există multe probleme cu care partenerii reușesc rareori să facă față. Aceste cupluri nu rezistă primei crize familiale din cauza diferenței în viața vieții. Astrologii nu recomandă, de asemenea, femeilor la leu pisicile să-și conecteze viața cu un cal om, un cocoș sau un tigru. Diferite temperamente, gusturi și viziune asupra lumii nu vor permite astfel de cupluri să trăiască în pace și armonie.

Citiți mai multe despre Femeia Leve veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: