Femeie Aquarius – Dragon: caracter și soartă

Femeie Aquarius - Dragon: caracter și soartă

Combinația dintre om Varsator si Dragon este probabil cel mai ciudat și neobișnuite. La urma urmei, „sub același acoperiș“ sunt obligați să coexiste pașnic dragoni realist și bun-simț, cu natura antică mistică și idealism, voința este în jur de achiziție cu intuiție, și egoismul – cu altruismul și o tendință de sacrificiu de sine.

combinație caracteristică

Obiectivele dragon sunt destul de reale și material, cu toate acestea, căile cu care el ajunge la ei este dificil de a apela rațional. Adesea înconjoară de neînțeles complet cursul gândurilor acestor personaje este atât de neobișnuit. Persoanele care au o astfel de combinație o în horoscop sunt contradictorii la fel de mult ca o persoană poate fi configurată. Acestea sunt aruncate afară de extreme în extreme, uneori, de mai multe ori pe zi.

Dragon face Vărsător ieși din ea și situată în dispute pe teme fundamentale pentru el. La rândul său, un semn de aer introduce auto-critica, claritatea dragon, măiestria și ingeniozitatea.

O astfel de combinație de recompense proprietarul său cu o tendință de stare de spirit picături – de la melancolie și chiar deprimat la bucurie violentă. Desigur, fetele arata ceva mai ecologice decat la barbati, dar nu aduce beneficii mult.

Femeia Varsator, născut în anul dragonului, soarta a dat atât de generos încât, cu mai mult decât suficient și pentru două, și trei. intelectual misterios, cu un farmec inexplicabil și o marjă foarte mare de energie vitală. Aceasta este natura cu siguranta creatoare, este în acest domeniu, pe care ea se poate realiza cel mai impresionant succes. Fantasy Femeia Varsator-Dragon este inepuizabilă, ea fântâni idei.

Această persoană de aer are puterea Duhului, cu obiective, noroc, este imposibil să nu observi, Se face o astfel de impresie luminoasă pe jurul. Ea știe totul despre punctele forte ale personalității sale, și ea folosește acest lucru prin programul complet.

Pus în aplicare în sfera care atrage, pentru o femeie din Vărsător, născut în anul dragonului, este mult mai important decât pentru orice alt „drabber“, și funcționează pentru acest lucru, de multe ori în detrimentul timpului petrecut cu cei dragi.

Această natură neliniștită este pur și simplu necesară o schimbare constantă a impresii, emoții pozitive și reîncărcarea vitalității. Dacă această mișcare continuă nu este în viață, dragonul se încadrează în depresie, apatie și începe să predea.

Dragoste

Iubiți femeile din Vărsător, născute în anul dragonului, sunt oamenii norocoși, deoarece din cauza relației cu acești indivizi, ei vor fi întotdeauna înconjurați de atenție și îngrijire. Femeile care au în horoscopul lor o astfel de combinație de semne sunt doar adevărate pentru cei dragi, nu au conexiuni pe partea laterală. Respectarea partenerului este una dintre piatra de temelie, pe care se construiesc relațiile pentru ei. Aquarius-dragonii sunt frumoși și adesea folosesc sexul opus, dar nu mișcați niciodată fața fara flirt.

Pentru relațiile Dragon-Dragon – acest lucru nu este un sunet gol, iubitul lor va primi întotdeauna partea lor de sprijin și ajutor, indiferent, cuvinte, bani sau timp. De regulă, astfel de femei cunosc toate afacerile partenerilor lor și, dacă este necesar, ajutați-i cu sfaturi sau pur și simplu ascultați.

De multe ori dragoni acvatici pentru o lungă perioadă de timp și de a alege un satelit, riscă să rămână singur. Pe de o parte, Varsatorul este predispus la relații stabile, puternice, iar pe cealaltă – Dragonul se grăbește întotdeauna pe fapte. Prin urmare, purtat de atingerea obiectivelor și a producției de noi, precum și de auto-realizare, minunata doamnă poate rămâne singură.

Aceasta poate provoca o varietate de întrebări și suspiciuni altora. Totul este explicat pur și simplu: În tinerețea sa, o femeie născută în anul dragonului sub semnul Vărsătorului, chiar nu se gandeste la obtinerea unei familii, și chiar atât copiii mai mult, ea are destule planuri și fără ea. Foarte des, ea caută înălțimi mari în auto-realizare și carieră în tinerii ani, atunci când se găsesc colegii în puterea flirtezi, și mai târziu – familii.

În momentul în care carierist nostru sa oprit și sa uitat în jur, de multe ori se dovedește că în timp ce ea a lucrat și a căutat, un număr considerabil de ani.

Pentru a evita acest lucru, nu se transformă într-un „ciorap albastru“, trebuie să te uiți pentru echilibru in viata, timpul de muncă și timpul subliniind celui drag. Comunicarea, ar trebui să nu în mod constant sfătui, pune partenerul pentru a zdrobi și impune valorile tale, este suficient doar pentru a plăti timp și arată modul în care persoana importantă a este importantă: filme de ceas împreună, du-te pentru o plimbare prin parc toamna, du-te la face plajă pe lac sau doar cina în restaurantul preferat.

O familie

Din moment ce femeia născută în anul dragonului sub semnul Vărsătorului Zodiac, două mâini pentru independență, fiind chiar îndrăgostiți de urechi, va aranja departe de fiecare om. De exemplu, nici un taur, nici un tigru, nici dragonul (care părea să fie de înțeles ca el însuși) nu vor suferi o doamnă atât de mare. Dar bărbații născuți în anii pisicii / iepurelor, maimuțelor, sunt mai calme și, respectiv, judecătorești, cu reprezentanți ai acestor semne de la Dragon de apă, există o șansă de a crea o uniune armonioasă.

În general, doamnele Dragon-acvariilor sunt mult mai interesante și mai ușor de comunicat într-o comunicare prietenoasă, dar cu romantismul nu este ușor pentru ei. Căsătoria îi sperie, suferă și relații stabile pe termen lung. Ideea că, de dragul familiei, va trebui să sacrifice libertatea creativității și de auto-realizare transformă această natură spre oroare.

Deși, de dragul justiției, trebuie remarcat faptul că este în căsătorie o femeie născută în anul dragonului sub semnul Vărsătorului, Bloom și începe să fie popular cu alți bărbați, forțându-i pe cea de-a doua jumătate să-și facă griji pentru ei uniune. Cu toate acestea, gelozia nu are sens, deoarece aceste femei nu își schimbă soții.

De îndată ce Dragon Aquarius găsește un om care să-și susțină pe deplin întreprinderile creative și să o ofere o anumită libertate de a-și implementa ideile creative, încetează să se confrunte cu căsătoria, devine calmă și compatibilă. De la un om ia un pic: să înțeleagă că sa întâlnit cu Creatorul, care nu poate fi condus în cadrul. Ai nevoie pentru a netezi unghiurile în timp util și nu dau dragonul de a respira foc, arde totul în jurul valorii de. Soțul va trebui să ofere o atenție discretă la o astfel sa ca o femeie independentă și încrezătoare în sine.

Muncă

Varsator femeie născut în anul dragonului, atât de sociabil și fermecător că alte persoane pot fi cu ușurință tentant ideile ei și să urmeze ei. Ea este un adevarat lider in natura. În același timp, o astfel de persoană nu este înclinat să vitania în nori și urmărirea în scopuri parazitar. Ea știe cum să nu numai pentru a programa obiective, dar, de asemenea, la locul de muncă să nu renunțe la mâini pentru a le atinge. Această femeie este un excelent manager la orice nivel, distribuirea gamei de responsabilități între subordonați, ținând cont de puterea și posibilitățile lor.

Dar nu va fi capabil de a fi un simplu muncitor de birou, dragonul Varsatorul nu are o marjă suficientă de răbdare pentru a rezista control constant asupra muncii sale.

Recomandări

După ce a intrat în relații cu apă-dragon, trebuie să stockday două lucruri: răbdare și îngrijire. Aceasta femeie are nevoie de ei în mod constant inspira și a sprijinit un iubit-o. Chiar dacă ea nu și-a exprimat acest lucru, ci, dimpotrivă, păstrează în mod independent și sigur pe sine, tot ceea ce vrea este griji. Satelitul trebuie să ne amintim mereu si da-i atât de multă atenție ca el poate. Și cu probleme casnice financiare și de altă natură, de auto-deschidere se va putea face față.

Este important să ne amintim că dragonul este dificil de a cere ajutor. În același timp, ea însăși nu va refuza. De aceea, văzând că frumusețea mândru nu face față cu ceva, trebuie să-l ușor și neostentativ oferă ei o contribuție ipotecare și ajutor.

Varsator femeie născut în anul dragonului, de multe ori un sclav al emoțiilor sale, ei zboară ca un leagăn, trăgând-o în puchin de disperare, având apoi distracție pe creasta de bucurie. Acesta este motivul pentru care partenerul ei este atât de important pentru a sprijini „mijloc de aur“, în relație, asigură calm stabil, armonie și pace.

Dragonul Varsatorul are intuiție complet uimitoare, și în nici un caz nu poate face aceasta ridiculizare. Din moment ce aceste femei sunt ușor predispuse la amânarea într-o cutie lungă, partenerul ar trebui să fie ușor și neostentativ le împinge la punerea în aplicare a planurilor.

Despre ce ar trebui să fie soț pentru femei Varsator, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: