Femeie cancer în dragoste

Femeie cancer în dragoste

Fiecare femeie este unică și individuală. Dar dacă reprezentanții cele mai bune se nasc sub un semn zodiacal, caracteristici similare apoi de caracter pot fi observate, precum și similitudinea în raport cu un iubit-o. Pentru a înțelege și recunoaște tânăra doamnă sub influența cancerului, este necesar să se uite la ea cu atenție, și, de asemenea, pentru a arăta toate sensibilitatea ta.

Caracteristic și caracteristici

cancer de femeie nu se naște pentru a deveni mamă și soție – ea nu este de acord cu alte jumătate“. Prin urmare, astfel de doamne rareori devin mari sau romane rapide.

Acest semn este caracterizat de astfel de caracteristici:

 • foarte răniți: acestea sunt ușor de a jigni sau aplica un prejudiciu emoțional cu un cuvânt neglijent sau un act rapid+
 • Hipercabil: se simt strălucitori sau nedrepțite față de ei înșiși sau pentru alții+
 • Foarte feminin: preferă să creeze un dulap, care va sublinia feminitatea naturala a naturii lor+
 • Cu trepid și atenție specială se referă la diverse maruntisuri+
 • foarte sensibil și jignit repede, dar, din fericire, de asemenea, se răcească repede și se comportă, ca și în cazul în care nu sa întâmplat nimic grav. (Chiar uita la cinematograf romantic cu o poveste emoționantă sau trist, fata poate muri atât de tare încât lacrimile să apară în ochii ei)+
 • Aceasta este o natură romantică, care este foarte importantă pentru a oferi semne de atenție, demonstrând în acest fel atitudinea și sentimentele.

  Reprezentantul acestui semn îi place să-și petreacă timpul într-un cerc de familie, ea încearcă întotdeauna să sprijine o atmosferă confortabilă și familiară, le place să facă cu copii mici și oaspeții gazdă. Vă rugăm să rețineți: cancerul femeie nu va invita o persoană străină la casa lui, pentru că acesta va asocia casa lui cu o cetate, acces la aproape numai și oameni dovedite este permis.

  În cazul în care familia unei fete de cancer nu a fost prietenos sau puternic, atunci ea se comportă astfel încât să se schimbe totul, adică, încercând să facă totul să aibă încredere în viitor alesul, crearea de relații calde și de familie puternice cu el.

  Dispunând de un grad ridicat de afectivitate, o astfel de fata are un pic mai intuitiv intern, ajutând să recunoască fals și înșelăciune. Fata asta va înțelege imediat dacă tipul are doar atractie sexuala pentru ea. Ea se va opri cu el orice relație, chiar dacă ea va afecta din decizia. Ea nu creează oameni percep care vorbesc mult fără a confirma cuvintele lor în practică. Un bărbat ar trebui să fie, în același timp sensibil și să inspire un sentiment de stabilitate.

  Rac Femeia scoate în evidență sentimentele pentru prim-plan, așa că se așteaptă ca ei shasky om și înțelegere. Cu reprezentanții puternice de gen, care diferă în grosolănie și inexpression, nu încearcă să păstreze orice relație.

  Simțind o lipsă acută în dragoste și de îngrijire, fetele din acest semn pot petrece o mulțime de timp pentru vizionarea comedii romantice sau melodram, încercând să compenseze lipsa de emoții cu experiență.

  Ce un om este potrivit?

  Femeia Rac are nevoie de un om care:

  • aceasta va proteja, avea grijă și dragoste, tratează-l cu o atenție specială+
  • Ea are un sentiment născut de tact, diferă în elev: manierele sale ar trebui să fie caracterizate prin noblețea și să fie subliniat rafinat+
  • Configurat pe un mod romantic și demonstrează sentimente de sarcini în ceea ce privește ales sa+
  • Oferă șapte avantaje materiale+
  • capabil să asculte, să înțeleagă, să sprijine și contribuie la găsirea unei soluții într-o situație dificilă+
  • nu dă în promisiuni deșarte, care nu se pot efectua.

  Cel mai bun partener care va alege un cancer de femeie va inspira sentimentul de securitate și fiabilitate. Această femeie aleasă este evaluată ca un umăr puternic, la care se poate baza pe orice situație în viață, mai ales în cazul în care o perioadă dificilă se observă în viață.

   În plus, un astfel de om ar trebui să nevoie de o gospodărie, soția loial și să depună eforturi pentru a avea copii în viitorul apropiat.

   Reprezentantul acestui semn este posibil căsătoria perfectă cu omul care caută să aibă o familie puternică. O astfel de femeie nu va fi interesat în relațiile sau datele „on the go“ romantic pe termen scurt, deoarece orice cancer de despartire femeie tolereaza foarte greu.

   O pereche ideală de un reprezentant al acestui semn va fi capabil de a crea cu un om independent și reținut, care se caracterizează prin intenționalitate. În cazul în care tipul este în mod constant Handrit, demite si suparat peste maruntisuri, demonstrând astfel forțele mentale slabe, apoi, cu o mulțime de probabilitate, acesta va fi respins. În cazul în care un reprezentant al unui sex puternic este optimist, știe cum să deciziile cu un împrumut make pentru viitor, atunci el va avea de a face cu cancer unei femei.

   Cum să-i placă?

   Dacă un om se îndrăgostește și experimentează sentimente blânde pentru o femeie cu cancer, atunci el trebuie să fie pacient, și, de asemenea, să demonstreze în mod constant sensibilitatea și îngrijirea lui. De la un astfel de om se va aștepta ca el va fi capabil să ghicească nu numai dorințele ales lui, dar, de asemenea, răspunde la unele dintre întrebările lor. La prima vedere, acest lucru va părea imposibil, dar dacă ți-a plăcut tipul, cancerul fata îl va face indicii Frank.

   Pentru a câștiga inima fetei, tipul trebuie să aibă un număr de calități.

   1. Prin setarea romantică. Organizarea unei întâlniri interesante sau neobișnuite, un reprezentant sexual puternic poate spera pentru o re-dată. Ajutați la crearea unei situații adecvate lumânări frumos amenajate, un buchet de flori sau un mic cadou pe care îl va bucura un cancer de femeie.
   2. Ai grija. De exemplu, aveți nevoie pentru a observa in timp daca se deterioreaza starea de spirit a fetei. Nu vă fie teamă să întreb ce sa întâmplat și cum să se stabilească situația.
   3. Afișați îngrijirea. Dacă doriți să cucerească reprezentantul acestui semn, atunci trebuie să-i de mirare în mod constant dacă ea nu este obosit, dacă ea vrea să bea sau să mănânce, nu este rece. Aceste semne de atenție elementare crește în mod semnificativ șansele de succes. Dacă ați auzit un răspuns pozitiv la una dintre întrebările de mai sus, deci decideți cu siguranță problema actuală, deoarece unele cuvinte de participare nu sunt suficiente – trebuie să fie susținute de caz.
   4. Pentru a vă îndrăgosti de o doamnă de cancer, trebuie să arătați observarea. Încercați să observați schimbări în starea de spirit, un nou costum sau coafura schimbată.
   5. Pentru a realiza locația reprezentantului acestui semn al zodiacului, este necesar să fie un bun ascultător, deoarece aceste fete iubesc să vorbească cu sufletele.

    Oamenii critici nu vor putea atrage o astfel de femeie, mai ales dacă reprezentantul unui sex puternic exprimă critici sau o remarcă față de ea.

    Seduct O femeie de cancer poate un cavalier galant, încercând cu sinceritate să-i placă. Dar merită să fiți extrem de atenți și în nici un caz „să nu reluați”, pentru că se simte „în spatele milei”.

    Cum să înțeleagă?

    Cancerul este supus influenței o lună schimbătoare, astfel încât unii bărbați în relație este dificil de a înțelege comportamentul sau emoționalitatea excesivă a ales lor. Dar dacă arătați răbdare și loialitate, căutând încredere, reprezentantul acestui semn va dezvălui sufletul pentru tine, după ce a spus despre nevoile, nevoile și întrebările pe care o deranjează.

    Doamna iubitoare de cancer va fi capabil de a asculta, consola, simpatizeze și de a ajuta într-o situație de viață dificilă pentru un om care va deveni una aleasa.

    În dragoste, o astfel de femeie se distinge prin ferventness și pasiune, ea va prețui relația ta. Reprezentantul acestei constelații este capabil de a transfera toate praful ascuns in dormitor, care cuprinde chiar și cele mai nevoile sexuale îndrăznețe ale partenerului său.

    Un pic despre loialitate

    Femeile din acest semn se disting prin loialitate și devotament, ei devin tovarăși de încredere în viață. Ei foarte rar schimba, crea relații pe partea, ca cancerul femeie valorile familiei sale, având grijă de ea cei dragi și rude cu o trepidație specială, pe care ea este foarte frică de a pierde.

    Tinerii din această constelație poate îndrăzni să trădare, numai în cazul extrem de nefericit în relația. Numai în acest caz, ei vor căuta un confort de la un alt om. Ar trebui să existe doar o situație de urgență, care va provoca o doamnă la îngrijire. Femeia cancerului trebuie să simtă atenția de la soțul ei. Dacă acest lucru nu este, va simți nemulțumit și nefericit. Dacă în acest moment ea se va întâlni un alt bărbat, caracterizat prin sensibilitate și attentiveness, atunci pot apărea relații romantice între ele.

    Femeile vor încerca să ascundă cu grijă trădarea lor și va rupe între soț și iubitul ei, deoarece ei nu doresc să-și piardă familia lor, și datorită noului amant din nou simt ca iubit și de dorit. O astfel de situație, o va distruge forțele sale spirituale.

    În cazul în care dvs. ales unul a devenit nervos și agitat, atunci trebuie să vă gândiți dacă omul nou nu a apărut în viața ei. Și dacă doriți să salvați familia, atunci ai nevoie pentru a dovedi o femeie un cancer care continuați să o iubești și că ești mult mai bine decât noi entuziasm.

    Gelos?

    Femeile sunt destul de anulează gelos, dar cu o grijă deosebită ascunde această trăsătură a caracterului lor. Reprezentanții acestei constelații nu sunt doar gelos, ei au o durere mintală gravă de trădarea aleșilor lor.

    Nu provoca în mod specific această tânără pe gelozie, încercând să „cald“ sentimentele ei. În cazul în care cancerul femeie incepe gelos, ai pierdut încrederea și mai provok distanța ei și să încerce să vă protejați de tine. Când gelozie rămâne fără, vei asista, ca un zid de înstrăinare și copleșitoare neînțelegere se formează între tine. Prin urmare, este mai bine să nu dea aceste fete la gelozie.

    Ca despărțire aparțin?

    Femeia Rac crede în dragoste adevărată pentru plăcile de sicriu, așa că va face totul pentru a salva relația. Ea va încerca să nu semne de preaviz și dovada despărțire viitoare, încercând să închidă ochii pe trădare sau absența sentimentelor înflăcărat. Astfel de fete rareori iau decizii în primul rând la o parte cu alesul lor.

    În cazul în care reprezentanții acestei constelații rupe cu a doua jumătate a lor, ei vor purta cu greu această etapă în viață, dar niciodată nu se va aranja un scandal grandios pentru un om. Durere în ochi și rănile mentale vor indica acele sentimente pe care femeia abandonată se confruntă, cu toate că ea nu va dona și cere să ședere.

    De la despărțire o femeie de cancer va fi capabil de a recupera în curând, dar dacă el întâlnește un nou iubit, atunci el va fi capabil să-i dea toată tandrețea, căldură și îngrijire, uitând despre relațiile eșuate din trecut.

    Cum se întoarce?

    De multe ori, femeia din această constelație este rareori rupe relația. Dar, dacă este ofensat, atunci ai nevoie pentru a face toate puterea de a restabili înțelegerea reciprocă cu ea.

    Există mai multe recomandări care vor ajuta reveni reprezentantul acestui semn.

    1. Trebuie să-mi cer scuze. Nu întârzia cu reconciliere, deoarece acesta poate fi perceput ca indiferență și va fi în continuare jignit de ea.
    2. Ar trebui să fie cele mai multe demonstra sentimentele lor, dar nu numai în cuvinte. Faptele ar trebui să depună mărturie că ea și gata pentru o iubesc foarte mult să nu fie jignit de tine.
    3. În cazul în care tânăra a acumulat, lăsați-l să vorbească. Ascultați cu atenție pretențiile. Încearcă să-i calma, inspira încrederea că ea este singura femeie din viața ta și este întotdeauna „în prim-plan“.
    4. Nu da drumul unei auto-shot. Dacă ați reușit să facă un creion cu o femeie, încercați să arate attentiveness și nu repeta erori similare.
    5. Nu te juca cu încrederea reprezentantului acestei constelații. Dacă dispare, niciodată nu va restabili.

    Cancerul va fi capabil să se întoarcă, lăsând convingere a Alesul lui, dar dacă el nu este grijuliu, atent și nu-i va da emoții pozitive, atunci relația va veni la nici o relație în viitorul apropiat. Doamna se oprește ofensat, dar, de asemenea, nu vrea să se extindă astfel de relații mai mult. În ciuda faptului că aceste femei sunt foarte moi, ei nu vor ierta tot timpul. În cazul în care reprezentantul acestei constelații a experimentat deja perioada de separare și speranța a fost inutilă, nimic nu sa schimbat după reconciliere, re-decizia privind ruptura va dura mult mai rapid, chiar dacă nu există nici un motiv vizibil pentru infracțiunea.

    După cum puteți vedea, în ciuda tuturor meu secret, femeile pot iubi raci și sunt gata să demonstreze lor de popor ales toată puterea și ferventness de sentimente, dar ele vor necesita aceleași emoții de la un om.

    Cum sa faci o femeie fericita-cancer, uita-te în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: