Femeie Rabbit: Caracteristici și compatibilitate

Femeie Rabbit: Caracteristici și compatibilitate

Femeie care a apărut pe lumina pisicii (iepure) – frumos, pasionat și sexy. Se poate literalmente la prima vedere pentru a aduce oameni nebuni. Inteligent și misterios, ea atrage invariabil atenția sexului opus, în timp ce compatibilitatea sa cu reprezentanții semnelor rămase depinde în mare măsură calitățile sale personale.

Caracteristicile semnului

Cel mai neobișnuit și dublu semn – Rabbit, el este o pisica, în horoscop de est ambele aceste animale să ia în același loc. În multe feluri, o astfel de dualitate a impus un semn pe caracterul femeilor nascuti sub acest semn. Pe de o parte, doamna-iepure este fragil, foarte blând și incredibil de feminin, iar pe de altă parte – spirit foarte puternic, curajos și complet independent de reprezentanții sexului opus. O astfel de femeie se distinge prin independența excepțională și de auto-suficiență.

În plus față de frumusețea exterioară, are o minte destul de tenace și topirea, reprezentanții acestui semn sunt bine dezvoltate de logică și intuiție. Potrivit horoscopului, iepurii fetelor sunt capabili să efectueze mai multe sarcini la un moment dat, ele sunt predispuse la analizarea informațiilor și întocmirii previziunilor, această calitate este deosebit de puternică la Capricorgov. Fata de iepure este de obicei foarte sexy, se distinge prin magnetism interior puternic, care este complet independent de apariția sa, deși reprezentantul acestui semn este de obicei foarte atractiv.

Este puțin probabil ca să reușiți cu această doamnă în limba logică. Chiar și într-o situație în care este forțat să funcționeze cu numere și fapte reale, gândirea și deciziile sale se bazează, de obicei, pe percepția, intuiția și suprasensibilitatea irațională. Se bazează întotdeauna pe armonia interioară, deoarece atunci când comunică, este invariabil prezintă curtoazie, prietenie și cele mai rafinate maniere. Aceste caracteristici îl fac, de obicei, un politician bun și diplomat.

Din partea femeii, pisica poate părea moale și centrul orașului – aceasta este o concepție greșită comună, deoarece reprezentanții acestui semn se disting printr-o forță mare sinceră și încrederea în sine. Este posibil ca în duș aceste pisici se simt tigits reale.

Nu poți fi niciodată 100% încredere în reacția de iepuri pentru anumite situații – astfel de femei sunt imprevizibile și emoționale. Unii sunt înclinați să le ia în considerare cu viclenie, alții cu calcul – dar acest aviz este puțin probabil să vă faceți griji fata de iepure, darul diplomatic înnăscut va permite să-și atingă scopul și, în același timp, fără a face un conflict.

Citește mai mult  Ce este Mantra Hare Krishna și cum să-l cânte?

O femeie de iepure se poate spune cu încredere că aceasta este o amantă uimitoare, Ea personifică literalmente confortul și căldura, și se simte cel mai bine în pereți native. Iepurele se caracterizeaza prin ospitalitate, ușile casei ei sunt mereu deschise pentru rude și cei dragi. Prin natura, o astfel de doamnă domestică, deși apreciază cu siguranță plăcerea vieții seculare.

Femeia acestui semn nu trebuie să concureze cu oamenii, făcându-l și mai valoros în ochii lor. Cu toate acestea, este „o pisică care merge mereu de la sine”. Ea va păstra loialul cel ales, dar să se limiteze în vizitarea evenimentelor seculare nu va fi. Ea are întotdeauna nevoie de un loc unde poate străluci. Pentru ea, orice ocazie de a-și demonstra spiritul, cultura și erudiția lor.

Caracteristici pe an

Principalele caracteristici ale caracterului doamnei născute sub semnul iepure, depinde în mare măsură de elementele anului în care s-au născut.

 • 1987 – Foc de foc. Astfel de femei au capacitatea de a se bucura competent orice oportunități, de regulă, ei nu au probleme materiale, în plus, finantatori competente ies.
 • 1975 an – iepure din lemn. Aceste femei se disting prin comunitatea extreme, se adaptează cu ușurință la setarea schimbare și au un depozit creativ excelent.
 • 1963 ani – iepure de apa. Fetele care au apărut în acel an, mai degrabă timid și timid, ei iau o foarte aproape de inima care se întâmplă în jurul lor, și ele diferă într-o minte ascuțită – ca și în cazul în care buretele absorbi informații noi, l analizeze și să-l utilizați cu beneficii pentru dezvoltarea lor personală.
 • 1951 și 2011 – iepure metal. Astfel de femei au capacitatea de a cu succes întruchipa toate ideile lor în practică, în momentele dificile le place să se retragă și să mediteze.
 • 1999 – iepure Pământ, aceste reprezentantele sexului frumos foarte precis determina obiectivele lor de viață și sarcini, ei știu întotdeauna ce fel de fel, este posibil de a realiza dorit.

Compatibilitate în dragoste și de familie

De obicei, oamenii cu privire la un astfel de vis o femeie – rafinat, invariabil bine îngrijit, îmbrăcat cu gust, plin de duh și de resurse, este puțin probabil să lase indiferenți acei tineri din jur. Cu toate acestea, se va lua semne de atenție numai de la unul ales. Ca soț, ea alege un satelit Minior, care poate oferi stabilitate și ei un standard ridicat de viață.

Citește mai mult  Caracteristic, compatibilitatea și element de semne zodiacale Cântare

 • Femeia pisica va fi foarte fericit cu omul unui om – ambele semn caracterizează decență, partenerii nu vor fi rezolvate pe înșelăciune, trădare. În ciuda faptului că viața lor comună va fi cel mai probabil calm și monotone, acestea vor fi în continuare bine unul cu celălalt.
 • armonie deplină în iepure domnește în relațiile cu un porc, astfel de căsătorii sunt deținute pe încredere, sprijin și înțelegere reciprocă.
 • Cu reprezentanți ai iepurilor, există o clarificare foarte furtunoasă și emoțională a relațiilor, astfel de oameni sunt destul de greu de ajustat reciproc.
 • Oamenii născuți sub semnele iepurelor și caprinelor sunt bune, dar numai dacă femeia îi oferă omului suficient spațiu liber, astfel de sindicate sunt deseori distruse din cauza neîncrederii și a necazurilor financiare.
 • Perfect reciproc iepure și taur, aceștia sunt cei mai importanți calme și stabilitate, o schimbare serioasă pe care încearcă să o evite.
 • Cu un cocoș în pisica unei femei, Uniunea este condamnată la eșec, partenerii într-o astfel de căsătorie așteaptă certuri, maltratare și umilință constantă.
 • În Uniune cu un tigru, fetița de iepure va primi un satelit frumos care își împărtășește pasiunea pentru călătorii.
 • Comunicarea cu dragonul este probabil numai dacă ambii parteneri devin toleranță.
 • Șarpe de sex masculin, ca o femeie iepure apreciază o atmosferă caldă familială, confort și estetică. Ei își vor studia împreună cuibul de familie împreună.
 • În tandem cu o maimuță, iepurele nu va simți securitatea care va face o femeie nefericită.
 • Dar legătura femeilor și a bărbaților născuți în anul iepurelui va fi plină de pasiune și iubire. Acești oameni unește comunitatea valorilor vieții, ceea ce face viața colaborativă a armonioasă și plină de bucurie.
 • Bineînțeles Rabbit de sex feminin cu un cal. Prima dată când ambii parteneri vor experimenta pasiune unul altuia, dar cu timpul acestor oameni, este puțin probabil să conecteze ceva, în plus față de sex.

Compatibilitate în relațiile de afaceri

Pisicile fetelor sunt considerate drept carieriști, ei știu întotdeauna cum să-și atingă obiectivele și să meargă la ei „pe capete”. Cel mai adesea, acestea sunt puse în aplicare de abilitățile lor în direcția creativă, multe dintre ele sunt designeri buni, artiști, critici literari și muzicale, interpreți.

Citește mai mult  Cancer și Taur: Compatibilitatea semnelor zodiacului în relații și afaceri

În lucrarea doamnelor din acest semn se bazează pe astfel de calitati interne:

 • un gust rafinat+
 • mintea acută+
 • abilități analitice+
 • grad excepțional de cultură+
 • diplomaţie+
 • politețe și tact.

Cel mai adesea, reprezentantul acestui semn conduce afacerea lor – acestea sunt ușor de negociere și prezentări, ei fac relații bune și, în același timp, ele au o abilitate de a planifica corect timpul lor personale, în timp ce competitorii lor sunt de gândire – femei acționează iepuri. Relațiile de astfel de femei cu partenerii de afaceri de sex opus – oameni cad invariabil sub farmecul lor.

Trebuie remarcat faptul că femeia iepure se manifesta ca un manager bun competent. Întotdeauna simte delicat situația din echipa de lucru și poate descărca rapid cea mai tensionată atmosferă.

Iepurii de succes bun sunt realizați într-o tandem de afaceri cu tigrii, șerpi, dragoni, capre, precum și cu un porc, Dar cele mai bune relații de afaceri va lua forma cu ei, cu reprezentanți ai anului de câine. Atât aceia, cât și ceilalți sunt cinstiți, motivați pentru muncă grea, ei nu se tem să împărtășească experiențe. Câinele va fi întotdeauna dedicat fata cu un iepure, care, la rândul său, nu se va certa cu partenerul său din cauza lucrurilor mici.

   Cu un porc la un reprezentant al unui semn de pisică va fi o bună avere financiară. Ambele semne merg cu încăpățânare la un singur scop, care trece toate nuanțele de cooperare. Cele mai creative proiecte creative pot fi implementate de un iepure cu o capră. Parteneriat cu un dragon poate fi de succes, dar numai în cazul în care femeia iepure este complet subordonat lui, într-o astfel de tandem, repartizarea sarcinilor este binevenită: este responsabil pentru întreaga organizație internă, și el rezolvă sarcinile strategice.

   Si aici efectuarea de cazuri generale cu șobolani, maimuțe, reprezentanți ai cocoși, precum și tauri, în conformitate cu învățătura de Est, complet nepromițătoare. Activități comune ale reprezentanților acestor semne nu va aduce nici un succes tangibil, partenerii vor fi într-o stare de stres sau de neplăcere unul de altul.

   Citiți mai multe despre femeile nascut in anul iepurelui, vei învăța uitându-vă la următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: