Femeie Taurus-Dragon: caracteristici de personalitate și horoscop

Femeie Taurus-Dragon: caracteristici de personalitate și horoscop

Femeia Taurus-Dragon este o persoană extraordinară cu un caracter puternic și un farmec unic. Toate aceste calitati ajuta sa se deplaseze cu fermitate și cu încredere la țintă țintă. În articol, considerăm ceea ce este încă caracteristica horoscopului său, care este punctele sale forte și ce compatibilitate cu alte semne zodiacale.

Particularități

Pentru a cunoaște mai bine femeia născută în anul dragonului și sub semnul lui Taur, trebuie să-i studiezi cu atenție horoscopul ei. Acesta poate fi un horoscop chinezesc structurale sau alte. Principalul lucru este că, cu ajutorul acestuia puteți afla punctele forte ale acestei femei, precum și slăbiciunea.

Caracteristica principală a unei astfel o fată în farmecul ei natural. Ea poate cu ușurință oricine farmec, care va fi lângă ea. După comunicarea cu ea, toată lumea rămâne sub o impresie puternică. Această calitate o ajută în multe domenii din viata.

Taur-dragon este o femeie care este mereu în căutare de ceva interesant și nou. Ea este întotdeauna gata să învețe ceva, să depună eforturi pentru a obține noi cunoștințe și abilități. Astfel de femei le place să se schimbe și mereu gata pentru diverse experimente. Acest lucru este valabil nu numai aspectul, dar, de asemenea, locul de muncă.

În cazul în care o femeie născută în anul dragonului va înțelege că ea este în așteptare pentru un nou loc de muncă promițătoare sau ce va fi mai bine în noul oraș, atunci ea se va arunca de lucru vechi fără prea multă gândire și se va muta într-un oraș nou.

O altă caracteristică a caracterului ei este că dragonul Taur nu pierde niciodată gust pentru viață. La orice vârstă, ea este interesată să învețe ceva necunoscut, călătoriți și așa mai departe. Această caracteristică a personajului îi ajută să fie întotdeauna în centrul atenției și să fie „lui” în orice companie. Cu o astfel de femeie interesantă și copii și adulți. Ea se poate plimba calm pe deal, împreună cu copilul, chiar dacă este deja șaizeci. Această calitate și face această femeie specială și imediată.

Puteți spune cu încredere că o femeie născută sub semnul și un an de dragon este un adevărat optimist. Astfel încât să nu se întâmple în viață, cu orice dificultate soarta, nu disperați niciodată și totul privește prin prisma optimismului. Apropo, aceste fete, femeile sunt perfect capabile să-i convingă pe alții că totul va fi bine, încărcând tuturor cu optimismul lor inepuizabil.

Cu o astfel de femeie este întotdeauna ușor de a găsi un limbaj comun, pentru că este întotdeauna bun, generos și foarte blajin. Dar există un dezavantaj în Dragon Tauron – aceasta este inconsecvență. Uneori, în ciuda tuturor acestor calități pozitive, care sunt atât de atrași de cei din jur, acesta poate fi nepoliticos și chiar arogant undeva. În cazul în care această femeie devine supărat cu ceva sau cineva, atunci în acest moment este mai bine să fie departe, și să nu vină peste ochii ei, în caz contrar se va schimba drastic părerea ta despre ea.

Citește mai mult  Om leu în dragoste și relații

În ciuda faptului că este ușor să-l eliminați, și ea este foarte teribil în furie, există un alt balaur, plus – aceste femei sunt foarte târziu. Ea uită foarte repede resentimentele, încetează să mai fie furios și literalmente prin câteva minute mai târziu, din nou, gata de a fi un fel, sociabil si afectuos.

Iubire și căsătorie

În dragoste, ca și în viața obișnuită, aceste femei pot fi complet imprevizibil. Datorită farmecul său natural, aceste femei nu au un deficit de atenție din partea masculină. Înapoi în anii de școală, ei sunt mereu înconjurate de fani, care sunt gata pentru a merge la tot ce doamna Dragon-Taurul a atras atenția asupra lor.

Fata asta întotdeauna se dovedește a fi punctul central al oamenilor, ori de câte ori ea a venit. Desigur, nu întotdeauna la fel ca alte fete si de multe ori le provoacă un sentiment de invidie. Dar, născut sub semnul Taur pur și simplu nu acorde atenție la astfel de fleacuri. Fata se scaldă în atenția universală de sex masculin, fericit ia cadouri, buchete si complimente. Este demn de remarcat faptul că, cu toate acestea, nu este atât de ușor de a cuceri inima ei. Această femeie nu tolerează banalități, așa că un om va fi dificil sa cucereasca atentia ei cu o simplă excursie la restaurant și un buchet banal.

Desigur, ea va fi de acord cu bucurie cu cina, ia un buchet și un dar, dar nu merită să ne gândim la continuare.

Pentru a câștiga inima Dragon-Taur la el, trebuie să căutați abordări non-standard. Dacă sunteți de la acei oameni care știu cum să surprindă, gata pentru a aranja datele neobișnuite și de îngrijire de lungă pentru o lungă perioadă de timp, apoi ca urmare, o astfel de femeie va fi ta. După ce ea răspunde cu reciprocitate, merită să ne amintim că într-o relație cu o astfel de doamnă va trebui să vă adaptați la ea. Să se adapteze la caracterul ei, stilul de viață și așa mai departe. Altfel, ea se va obosi foarte repede de a fi aproape de om care nu-și îndeplinește toate capriciile ei.

Dar dacă doamna Dragon-Taur a căzut în dragoste, atunci va fi o femeie complet diferită. Apoi devine afectuos, plin de praf, blând și foarte de încredere. Într-o stare de dragoste, această femeie este gata să meargă pentru ceva pentru cea aleasă. Acest lucru se bucură adesea de fraude și alphonses, lăsând dragostea doamnei singure și fără bani. Taurus-Dragon, care se confruntă cu astfel de sentimente, se gândește rar la consecințe și nu se controlează.

Citește mai mult  Cum să știți culoarea Aurii?

Este important să vă amintiți că această femeie este foarte importantă ca relațiile să fie construite pe încredere completă. În relațiile și căsătoria, încearcă să fie cinstit în toate și același lucru cere în loc de partenerul său. Dacă, ca răspuns la sinceritatea și bunătatea lui, femeia Dragonului femeii nu simte reciprocitate, va fi profund dezamăgită de cea aleasă și va opri dramatic toate. Merită să ne amintim că o astfel de femeie nu va ierta niciodată trădarea.

Mulți bărbați presupun că după căsătorie și după nașterea unui copil, dragonul va deveni altul. Mulți cred că maternitatea se va trezi în sentimentele ei delicate și va deveni mai puțin solicitantă altora. Dar de fapt nu este. Desigur, nașterea unui copil are un efect pozitiv asupra ei și ea va fi într-adevăr o mamă îngrijitoare și iubitoare. Dar acest lucru nu va afecta relația ei cu soțul său. Aceasta va necesita totuși încredere și reciprocitate deplină în tot.

Carieră și finanțare

Datorită comunicațiilor sale, farmecului și depozitului analitic al minții, o femeie Dragon-Taur va fi capabilă să obțină un mare succes în câmpul ales. Această femeie știe întotdeauna cum să se stabilească în mod clar un gol și știe exact cum este necesar să se comporte, asupra a ceea ce la locul de muncă și în ce direcție pentru a atinge dvs. Ea este un adevărat strateg care are întotdeauna un plan clar de acțiune.

O astfel de femeie își atinge întotdeauna obiectivele. Se întâmplă rar că ceva începe să nu meargă de planul ei. Ea știe cum să calculeze totul câțiva pași înainte, cu siguranță se mișcă în sus scara de carieră, lăsând în urmă toți colegii din urmă.

Uneori pot preveni încăpățânarea. Dar dacă ne aducem argumentele grele, explicați cu competență că nu este direct, Taur-Dragon își va schimba cu ușurință opinia și va schimba tactica în lucrare. Dar este important să rețineți că este foarte dificil să-l convingeți, deoarece este întotdeauna încrezător în dreptul ei.

Deoarece astfel de femei sunt lideri înnăscuți, nu au niciodată probleme și dificultăți cu finanțele. Orice activitate alegeți un Taur-Dragon, ea va reuși și va trăi întotdeauna în prosperitate.

Ca angajat, această femeie se distinge prin furtul și onestitatea. Șefii iubesc și apreciază astfel de angajați. Și pentru colegii, ea este cel mai bun prieten, consilier și asistent. Ea rareori invidiază colegii, probabil pentru că este întotdeauna gata să vină la salvare și este complet dezinteresată.

Citește mai mult  Cântare și cancerul: Caracteristici și compatibilitate de semne în diferite domenii

În cazul în care această femeie caută înălțimi mari și deține o poziție de lider, nu își schimbă principiile. Liderul este muncitor și corect. Dragon Taurul nu va permite lucrătorilor ei să lucreze la întâmplare. Ele sunt întotdeauna și toată lumea a fost folosit pentru a ține sub control.

Compatibilitate și recomandări

Pentru ca o femeie femeie-dragon, care este foarte încrezător în sine și farmecul său, o relație armonioasă ar putea construi, ea ar trebui să acorde o atenție la bărbații născuți un an de maimuță sau de șobolan. Este demn de menționat faptul că bărbații născuți în șobolanii an sunt personalități puternice și viclean. Este astfel un satelit de viață, care va da Dragon-Cort tot ceea ce ea visează. El va fi capabil să se adapteze cu ușurință la caracterul ei, și lângă un astfel de om, dragonul va fi capabil să arate slăbiciune. Dar partenerul născut în anul maimuței va fi capabil de a face această femeie cu adevărat fericit. Astfel de oameni știu întotdeauna cum să găsească o abordare a femeilor. Putem spune cu siguranță că se simt și să înțeleagă sufletul feminin.

Există șanse mari de a construi o relație armonioasă cu un om care sa născut în anul sarpelui. Dar există un obstacol. Astfel de oameni înșiși necesită adesea multă atenție pentru ei înșiși, care nu poate ca Dragon, născut sub semnul Taurului. O relație bună poate fi un partener care sa născut în anul dragonului. Dar numai dacă omul este mult mai în vârstă decât ea.

Acesta va fi mai experimentat și înțelept, și va da cu siguranta tot ceea ce femeia dragon-Taur visează.

Nu este categoric necesară pentru relații construi cu un om născut în anul taurului. Actualizat Taur și același taur incapatanat nu va fi capabil să existe unul lângă altul.

Așa că, în această viață este ușor de a atinge obiectivele, astrologii recomanda vițeii născuți în anul de dragon, pentru a reduce încăpățânată lor cât mai mult posibil. Dacă vrei să fii fericit în viața ta personală, atunci nu este necesar să se depună eforturi în mod activ pentru putere și să conducă a doua jumătate dvs. Bărbații nu ca atunci când acestea indică ce să facă. Ei iubesc femeile moi si proclamate, iar Taurul Dragon, dacă se dorește, poate fi bine alb și pufos.

Cititi mai multe despre femei-Taurizes vei învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: