Femeile caracteristice ale Fecioarei născute în anul Maimuței

Femeile caracteristice ale Fecioarei născute în anul Maimuței

Femeia Maid-Maimkey are caracter contradictoriu. O astfel de natura este dotată cu diferite calități, care, la prima vedere, nu se pot înțelege împreună. Această combinație uimitoare de principiu frivol atrage oamenii. Este dificil pentru ea să construiască o relație serioasă. Dorința ei de succes și de semnificație în societate afectează negativ relațiile umane.

Caracteristică Femei Virgin Născut în anul de maimuță

Femeia Maida-Monkey – suficientă contradicție. Influența constelației Fecioarei a înzestrat-o intuiția și logica bine dezvoltată, în timpul momentului estic a dat neglijență feminină și stimă de sine. Reprezentantul acestor semne este o personalitate echilibrată. Dar adesea calitățile maimuțelor se manifestă – agilitatea și umplerea.

Fata de maimuță-Virgo este imprevizibilă și non-permanentă. Altele nu sunt întotdeauna în măsură să înțeleagă, să prezică acțiunile acestei persoane. Ea are pline de stereotipuri și principii personale pe care uneori încearcă să le înmoaie și devine mai eliberată și decisivă.

Fecioară Girl – Natura universală, conectând conservatorismul și setea de schimbare.

Confruntat cu situații diferite, acționează ca o doamnă serioasă, gândindu-se la fiecare pas. Nu încetează să-și arate viabilitatea și pozitivitatea. Activitatea și munca grea este în mod pozitiv care afectează munca și relațiile umane. Cu cei dragi și familia se comportă calm și tolerant, aderarea la principiile personale.

Nature Monkey semn reprezentant și autosuficient. Are propriul său punct de vedere, nu schimbă principiile și le apără în dispută. O astfel de femeie versatilă a absorbit ușoarele și optimismul de la maimuță, de la Fecioara – Pessimismul și practica pentru confidențialitate.

Alții au surprins o femeie născută de un an de maimuță sub constelația Fecioarei. În caracterul său, principiul de a veni cu senzualitate. Ea stabilește cu ușurință comunicarea cu oamenii datorită deschiderii și optimismului. Orice atmosferă tensionată încearcă să deschidă cu ajutorul declarațiilor mereu.

Femeie generală Zodiac Semnul Fecioară – Open și vesel. Curiozitatea și onestitatea sa vă permit să obțineți prieteni credincioși. Ea apreciază cu adevărat prietenia și adevărul, cerând aceleași dintre cei dragi. Atractivitatea și veselia naturală omite oameni care o admiră. Dar dacă Fecioara se va simți ca fiind singură și abandonată, atunci va merge la mine de mult timp.

Citește mai mult  mantre puternice pentru fiecare zi

Fata de maimuță este foarte fermecătoare, dar nu își pierde practica și reținerea. Prefera stabilitate, dar nu mă deranjează să experiență și știu ceva nou. Din domeniile de activitate alege creatoare, deoarece este în ele un succes ei așteaptă. Deosebit de bine se face referire la funcții de conducere, deoarece capacitățile organizatorice sunt perfect manifestate în astfel de condiții. Seful Fecioara este strict și corect, respectat de colegi.

Cineva consideră că astfel de femei impenetrabil, pentru unii, ei sunt neserioase. De fapt, totul depinde de situația în care Fecioara a fost. În mod surprinzător, se realizează cu ușurință un echilibru intern, care deține o maimuță promptă și moderată.

Afaceri și de lucru se aplică pentru seriozitate și responsabilitate deplină, pentru care este foarte apreciat de către șefii lor. În relație de dragoste, vă permite să se relaxeze, încearcă să nu pentru a ascunde adevărata esență.

În relațiile cu un om nu va eșua înșelăciune și trădare. Principii personale și puncte de vedere cu privire la viața nu-i permit să vină la termeni cu alte deficiențe grave. De așteptare partener pentru îngrijire și atenție, este important ca ei să se simtă necesar.

În caz contrar, deprimat.

înclinațiilor sarcastice, uneori, nu afectează cele mai bune. Uneori, ele jignesc interlocutorul, chiar fără să suspecteze. Ar trebui să fie atent să urmeze declarațiile și să asculte o persoană.

În mod prioritar, o astfel de femeie are familie și copii. Preferă munca caldă și confortabilă casă. Gata să-mi dedic viața soțul și copiii mei. Dar refuză complet libertatea, fie nu poate. Uneori are nevoie de descărcare și de distracție.

Dezavantajul fecioarelor poate fi numită o tendință de tragism. Fata percepe adesea totul aproape de inimă, care dăunează rău, mai presus de toate, starea sa morală. În plus, ea nu știe cum să eliminați competent de bani câștigați. Pentru aceasta, este nevoie de o persoană care ar ajuta-o controleze bugetul ei.

Citește mai mult  1961 - anul care a animalelor și ceea ce este caracteristicile sale?

În dragoste și relații

relatii de dragoste prea luminos o astfel de femeie nu poate fi numit. O fată de maimuță pentru viața lui poate avea mai multe romane, în timp ce realizând că nu este prea important pentru ea. La maturitate, ea percepe relatiile de dragoste ca fiind ceva serios. Refuză hobby-uri mimolent. Încercarea de a găsi cel care poate iubi, să ia caracteristicile personajului. În mod ideal, totul trebuie să se termine cu crearea unei familii puternice. Uneori roabele maimuțele arată nerăbdarea lor, acordând mai mult timp la locul de muncă, mai degrabă decât problemele de familie. În acest caz, de multe ori există neînțelegeri și certuri.

În această situație, este important să se aranjeze în mod corespunzător prioritățile și să facă o alegere.

În finanțe și carieră

realizările de carieră sunt ca fetele de luare în considerare maid sunt importante și necesare. În acest caz, problema poate fi o alegere greșită a profesiei, în cazul în care acestea nu vor fi în măsură să demonstreze calitățile și abilitățile lor. Ca urmare, dezamagirile sunt posibile ca acestea sunt foarte greu.

Partidul financiar nu este stabilă. Sunt perioade când Femeia Fecioara este în mare nevoie de bani. Aceasta afectează incapacitatea ei de a dispune de buget. În general, veniturile activității profesionale în moduri diferite, cu curse și căderi sale. noroc înnăscut afectează încă viața maimuță. Business doamnă ia soluții și credincioși atinge succesul în afacerile.

În familie și căsătorie

Uniunea de familie într-o femeie a acestui tandem stele este umplut cu simplitate și ușurință. Relațiile cu soțul sunt construite în ceea ce privește înțelegerea și. Poate că apariția unor situații neacceptate și controversate din cauza divergenta punctelor de vedere cu un partener. În astfel de momente, relația dintre soți devine tensionată. Abilitatea de a găsi compromisuri face posibilă evitarea certurilor grave. De la maimuța virgină primește o soție bună, capabilă să asculte și să audă soțul / soția. După nașterea copiilor din familie, totul se schimbă numai spre bine.

Femeia Fecioară – o mamă bună îngrijitoare, capabilă să ridice corect un copil, să dau toată dragostea și bunătatea.

Compatibilitatea în dragoste cu alte semne

Căsătoriile fericite și puternice sunt posibile cu reprezentanții următoarelor semne orientale – Dragon și Rat. Umplut cu sentimente și emoții, astfel de relații sunt foarte luminoase. Ambii parteneri se completează reciproc, dezvăluie noi talente în sine, atinge un imposibil.

Citește mai mult  Taur și compatibilitate tigru

Relațiile bune și fructuoase sunt garantate cu maimuță și porc. O astfel de uniune este durabilă și stabilă. Vederile generale vă permit să obțineți obiective comune. Ambii parteneri încearcă în beneficiul familiilor și copiilor.

Nu cea mai bună opțiune va fi bărbați născuți în anul cocoșului și tigrului. O astfel de pereche nu va fi lipsit de certuri, dispute, neînțelegeri. Casatorii cu astfel de oameni sunt dureroase și sfârșesc în lacrimi grele.

În ceea ce privește Horoscop de Vest, el profețește compatibilitatea ideală Fecioara cu oamenii nascuti sub semne: Taur, Rac, Capricorn. Nu va fi un succes deosebit la Uniune cu Fecioara și peștișori, ci din relațiile cu greutăți, gemeni și autonomicity este încă să refuze.

Astrologii recomanda reprezentanților unei combinații semn pentru a reduce cerințele lor, devin mai moi și lipsiți de apărare. Ea poate facilita în mare măsură viața lor. Un om cu o astfel de fată nu se va simți slab, așa că trebuie să-i dea dreptul de a alege. Cu toate acestea, o femeie ar trebui să rămână întotdeauna o femeie. În ciuda afacerile și carierele, este important să nu uităm de restul, aloca timp pe rudele. Relațiile bune cu gospodării au un efect pozitiv asupra stării generale a semn femeii.

Citiți mai multe despre Femeia Virgin Veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: