Horoscopul estic Compatibilitatea

Horoscopul estic Compatibilitatea

Dacă credeți că tradiția antică chineză, caracterul unei persoane definește o mulțime de naștere. Orientarea merge la un ciclu de doisprezece ani a calendarului chinezesc. Oamenii născuți într-un anumit an au similitudinile unele caracteristici, nuanțele de temperament și de caracter, predispoziție la anumite clase și T. D. Și foarte adesea oamenii din jurul rândul său mondial horoscopul chinezesc pentru a calcula compatibilitatea – în dragoste, și în căsătorie, prietenie, relație de afaceri.

Triunghiuri ale calendarului chinezesc

În cercul zodiacal, conceptul central al calendarului chinezesc, există 4 grupe de simboluri animale. Într-un astfel de grup – 3 caractere. Printre ei înșiși membrii grupului se pot conecta cu linii drepte, în urma căruia se formează un triunghi. Și aceste triunghiuri pe Horoscop de Est sunt, de asemenea, asociate cu conceptele de compatibilitate, de asemenea, legat de nașterea umană. Pentru caracteristici detaliate, elementul de an este importantă și nu numai un simbol animal.

În primul rând – șobolan, dragon, maimuta

Să presupunem că o mulțime de general, este într-adevăr găsit în aceste semne, este posibil, și nu explorarea horoscoape profunde. Dar, în același mod, puteți dezvălui în toți oamenii, în principiu,. Trei semne combinate într-un triunghi, similar cu calități importante precum energia si daruirea. Acestea sunt caracteristicile lor de bază. Oamenii născuți acești ani, în special persistente, cerut pentru scopurile lor, nu se va prelungi supraviețuirea excesivă, non-Istorism în realizarea lor.

Printre aceste personaje există mulți lideri (formale și informale), care sunt gata să conducă.

Șobolani puternice de șobolani – energic, diligență, sinceritate, munca grea. Șobolanul este sociabil, iar societățile în multe moduri ajută la atingerea obiectivului. În comunicarea, ea este generos, ceea ce oamenii place.

Genham este și desen distinctiv al dragon – Acesta este un semn energic și nobil. Oamenii născuți sub patronajul său, reușesc să ajungă la vârfuri înalte în detrimentul muncitorului, abilitatea de a distribui corect timpul. Acestea sunt oameni iubitoare, pasionați și generoși care sunt mândri de ei fără cochetă.

Maimuță distinge inventivitatea, abilitatea de a ieși uscat din apă. Reprezentanții semnului sunt bine confundați cu probleme, deoarece le pot împărtăși pe partea și pas cu pas fiecare dintre ele. În timp ce toată panica, maimuțele se confruntă cu dificultăți. Acestea sunt oameni curioși, încrezători independenți, care fac ca toți să plăcească, cu un zâmbet, deși în cap există strategii complicate și „multiple”.

În general, Oamenii din acest triunghi sunt personalități puternice care înțeleg că, în atingerea propriilor scopuri, nu este necesar să se bazeze pe cineva. Aceștia pot fi parteneri loiali, prieteni loiali angajați responsabili. Și dacă oamenii din acest triunghi vin împreună, atunci probabilitatea este că, în Uniunea calităților lor puternice decât dublu.

Acestea sunt aproape de spiritul personalității, înțelegerea și inspira reciproc.

Tipuri de uniuni

 • Rat-rat. Această unire se va concentra pe consolidarea casei, ei vor iubi casa lor și îmbunătățirea ei în orice mod posibil. Scopul nostru comun este unită, iar șobolanii de uz casnic pot fi mult timp inspirat de o astfel de unitate de opinii. Dar, din păcate, atunci când casa este deja un bol complet și nu este nevoie de a lupta pentru îmbunătățire, cuplul poate fi încărcat.
 • Dragon Dragon. În această pereche, doi oameni vor începe să se înțeleagă reciproc în mod clar și fără ochelari „roz“. idoli puternici, energici, nu iubitor, ei vor găsi un limbaj comun și valori uniforme pe acțiuni.
 • Monkey. Pasionat, interesante, relațiile pozne. Dar rezultatul lor nu este întotdeauna fericit: pierderi posibile, dezamăgire, suspiciunile eterne. Dar, dacă oamenii adulți întâlnit, în picioare cu încredere pe Pământ, acesta va fi o uniune excelenta cu înțelegere perfectă reciprocă.
 • Rat Dragon. Dragon va dori șobolanul întoarcerea acasă, și va afecta energia dragon. Uniunea Europeană este capabilă de a obține foarte organic.
 • Rat-maimuță. Monkey va dori moderație, admirație acasă, dorința de organizare, ordonarea șobolan, și șobolanul – ușurința partenerului, capacitatea de a menține pacea sufletească într-o situație dificilă.
 • Monkey Dragon. În acest tandem nu va fi practic și energia, gândirea rațională și cu obiective. Partenerii vor fi utile pentru unul pe altul.

În al doilea rând – Bull, Rooster, Snake

Oamenii nascuti sub aceste semne se combină muncitor, cu obiective, căutare constantă de îmbunătățire. Relația dintre semnele este mult mai des pozitiv, productiv.

Bull este un lider de necontestat. Acesta poate fi tăcut și chiar modeste, dar punctele sale forte nu rămân neobservate, este atras de el și le admira. obstacole serioase în scopul gol sunt întristate, el poate veni în furie, evazate, aranja istericale. Dar pentru o lungă perioadă de timp în furie, taurul nu este – el nu-i place disperată și suferință, el trebuie să acționeze și merge mai departe.

Snake crede că fiecare acțiune. Oamenii de acest semn sunt acele reasigurătorilor încă, dar în Uniune cu cineva această calitate (parțial neliniștite) va fi de economisire pentru partener. Inteligent, calm și elegant, șerpi pot da un sfat foarte precis, oamenii de rulare imediat și să știe cum să construiască tactici de relații. Uneori, ei par indiferenți și detașat, dar acest lucru se datorează faptului că oamenii din acest semn nu au catelus prietenos, pentru a alege cu grijă oamenii în mediul lor și nu pot da energia pentru toată lumea într-un rând.

Citește mai mult  Caracteristici bărbați Aries-tigru

Cocosii sunt pedantului mândri. Akchamps care de multe ori chiar supraevalueaza propria lor răspundere, critică, egoist și greu să reacționeze la inovațiile. Dar calitățile lor se pot manifesta în diferite moduri: analiticele de perfectionisti face „cai negri“, care trage mai aproape de linia de sosire. Astfel de oameni se pot arăta în afaceri și sport, iar munca lor harnică îi va da întotdeauna.

Oamenii de la al doilea triunghi cu probabilitatea ridicată se vor înțelege reciproc, compatibilitatea lor în calendarul estic este considerată foarte mare. Uniunea promite să fie durabilă și lungă.

Tipuri de sindicate

 • Cocoșul cocoșului. În cazul în care ambii parteneri face un pic de răbdare, relația va fi foarte buna și promițătoare. Este dificil pentru ei să se bucure unul pe altul, dar dacă Roșii vor depăși acest lucru fără compromisuri, uniunea lor va face pe toți cei mai puternici. Fericirea vine de îndată ce partenerii nu mai concurează.
 • Bull Bull. excelent de lucru din jur, care va atinge scopul lui. Dar, în această pereche un obstacol serios poate fi o concurență. Partenerii trebuie să renunțe la rivalitate, identifica obiectivele și strategia pentru a le promova comune. Dar, din moment ce semnul taurului este considerat unul dintre cei mai draga dintre cele 12 caractere, probabilitatea unei uniuni bun este foarte mare.
 • Snake Snake. Un astfel de tandem se așteaptă un succes în carieră, și relații romantice plăcute. Dacă da șerpii un gol mare, se vor întâlni totul în calea lor. Și din nou concurența iese: dacă un partener începe să suprime celălalt, echipa se va destrăma.
 • Bull Snake. Toată lumea în această relație consideră doar el însuși liderul. Și le dă dreptul (foarte iluzorie) manipula reciproc. Uniunea poate avea succes dacă ambii parteneri nu au probleme cu punerea în aplicare profesională sau alte. Într-un cuvânt, în cazul în care găsesc rivalii lor pe un alt domeniu, ei se vor opri reciproc și nu va avea ca partener un concurent.
 • Bull-cocoș. Dintre aceste persoane, se obțin uniuni frumoase sportive: cocosul se dovedește, inspiră, ajută, iar taurul merge cu încredere gol. Cocoș generează idei, ascultă bull și pune în aplicare. În relațiile personale există, practic, la fel.
 • Snake-Rooster. Această Uniune are perspective excelente. Snake va dezvolta un plan precis, ideală, și un cocoș cu perseverență de invidiat si meticulozitate vor fi puse în aplicare. Octimism cocoșului este suficient pentru doi, iar șarpele va fi capabil să se răcească temperamentul său la timp.

În al treilea rând – Tiger, cai, câini

Aceste persoane pot fi numite cu îndrăzneală altruiști. Ele sunt coborât pentru a face posibilă pentru a face această lume – ei bine, sau cel puțin majorete. oameni deschis, onest și dure, care chiar plictisitor va avea loc cu persistență fără precedent, fără dorința de a „sculp“.

Tigers – bold, energice si natura pasionata. Acestea sunt oameni sinceri care știu cum să-i placă și să localizeze. Dar ei prezintă afectivitate și sinceritatea ei sunt diferite lor: este sensibilitate, atunci temperat rapid, apoi relaxare, apoi agresiune. Și în ceea ce privește exprimarea emoțiilor, tigrii pot fi complet imprevizibili.

Cai – oameni de lungă durată, deschisi și veselă. Ei au o minte flexibilă și dodgy care îi ajută să ia soluții corecte și corecte. Acestea sunt oameni fermecătoare, care folosesc o astfel de calitate și chiar abuz.

Câinii au o minte foarte practic. Ei apreciază deschiderea și devotamentul în oameni. Câini de multe ori în tinerii ani au o mulțime de romane, dar în cele din urmă să rămână cu cei care au fost credincioși și au așteptat. În timpul trădării câinilor apropiați, devenind uneori rău intenționat și cinic, iar aceste calități rămân pentru o lungă perioadă de timp.

Tipuri de uniuni

 • Tiger Tiger. Uniunea va avea succes dacă rivalitatea dintre parteneri este redus la zero. Tigram îi place să fie în centrul atenției, și dacă există cineva care pretinde același lucru, atunci tigrul va dori să arate dinții. Capacked cu interese uniforme cuplu poate deveni familie foarte puternic.
 • calul. Din toate părțile, această uniune promite să aibă succes. Cu un obiectiv comun mai clar, ei vor încuraja și înlocui reciproc. Dar liderul va apărea cu siguranță în pereche, iar în cazul în care al doilea partener nu devine gelos, relația va fi chiar.
 • Câine câine. La egalitate doi câini nu pot exista. Cineva va deveni un lider, și bine, în cazul în care al doilea partener este conștient de această inevitabilitate și va lua. Vestea bună este că semnul este un conflict, deoarece contradicțiile de doi câini sunt rapid irelevante.
 • Tiger cal. Pasionat Tiger va echilibra judecata. Calul, la rândul său, se poate aștepta ca tigrul activ se va face cu încetineală sale. În această uniune, relația va fi reciproc avantajoasă și complementară.
 • Tiger Dog. Singura piatră subacvatică a acestei uniuni – în ea poate deveni plictisitoare. La plictiseală nu a venit, o pereche are nevoie de o pasiune comună. Dacă tigrul trage în munți și câinele vrea să picteze, ei vor înceta să comunice, iar subiectele vor rămâne comune la nivelul vieții – trebuie să căutați puncte de contact.
 • Câine de cai. În relațiile, romantismul și armonie pot domni, în timp ce ambii parteneri sunt ferm pe picioare și nu riscă iluzii lirice înclinate. Acestea sunt oameni practici și rezonabili care sunt capabili să negocieze, să elaboreze un plan general și să distribuie taxe în Uniune.
Citește mai mult  cântare în dragoste Man

Al patrulea – iepure (pisică), capră (oi), porc

Componenta creativă se distinge de aceste semne, acești oameni au o imagine bună, o adaptare excelentă la condițiile în schimbare, capacitatea de a revigora, a reîncarnat și a începe o nouă viață.

Calitatea puternică a calității lor – intuiție ridicată.

Rabbit este un om insuficient și încrezător. Apreciază prietenia, va fi respinsă, fiind un șef, un angajat credincios, chiar dacă nevoia de a dispare serviciile sale. Dar egoismul semnului este, de asemenea, inerent. În exterior, iepurele încearcă să fie iubită de toată lumea, el nu tolerează Hams și cei care familiarizează și prezintă aroganță.

Capre – îngrijire, atent, fel. Chiar și cu o insultă puternică unei persoane nu va fi capabilă să-l insulte, iar răzbunarea este purtată numai în cap. Acestea sunt oameni cinstiți și generoși. Ele sunt frumos atente, arătând generozitatea, sunt ascultători atenți și interlocutori plăcuți.

Oamenii născuți în anul porcului, inteligent, sociabil, politicos și tactic. Ei apreciază dedicarea unei persoane și a simplității în comunicare. Nu suferă ipocrizie și aroganță. Uneori pasiunea excesivă pentru ezoterică, fatalism. Dintre acestea, sunt obținute psihologi excelenți.

Tipuri de sindicate

 • Rabbit-iepure. Semnele sunt prietenoase si pot rezolva fara conflicte pierderi. Dragostea de a lucra în tandem, va evita aventurile și riscurile. Abilitatea de a ridica paie în timp și aprecia unul în celălalt. Dar cere dreptate. Doi preferă să plătească pentru conturi, să împărtășească responsabilitatea. Și dacă cineva într-o pereche care refuză, atunci dezacorduri grave începe.
 • Capră de capră. Relațiile sunt cel mai adesea armonioasă și caldă. Partenerii se înțeleg reciproc, știu cum să urce împreună, nu vor aranja scandaluri despre diferența de moduri, încărcarea. Nu va fi rănit dacă cineva lucrează toată ziua, iar al doilea se odihnește. Ei înțeleg propriile lor obiective și nu caută să-și impună așteptările față de altul.
 • porc de porc. Acești oameni sunt puternici, ei vor fi bine unul cu altul, deoarece nu există nici o coliziune de caractere, nu există nici un rol de salvator și salvat. Ei vor găsi o înțelegere reciprocă, vor fi capabili să fie de acord, nu se tem să cheme lucrurile cu numele lor. Numai dacă ceva nu coincideau în funcție de viziunea asupra lumii, conflictul poate flare grav. În repartizarea responsabilităților, în procesul de luare a deciziilor, acestea converg rapid și productiv.
 • Rabbit Cosa. Acestea sunt oameni moi și blând, care sunt foarte interesați să comunice unul cu celălalt. Romantism și sensibilitate sunt în aceste perechi, chiar și după mulți ani de împreună vie. Și într-o relație de afaceri ei vor fi în măsură să dea vina.
 • Rabbit de porc. „Conduită“ în această pereche, cel mai probabil, va exista un porc. Dar al doilea participant al Uniunii este puțin probabil să se certe cu o astfel de distribuție a rolurilor. Ei știu cum să rezolve situațiile de conflict, ei știu cum să supraviețuiască stres fără pierderi speciale. În momentele dificile, ei vor avea grijă unul de celălalt. Acesta este un cuplu care poate fi foarte puternic.
 • Porc-capră. În parteneriat de afaceri, acesta va fi o uniune de succes care poate câștiga rapid impuls. Oamenii din această pereche vorbesc în aceeași limbă, foarte repede legat emoțional unul de altul. relații de încredere în căsătorie, onest și corect pe domeniul de afaceri, sincer în prietenie. Aceasta este o uniune bună cu perspective excelente.

Oamenii din fiecare dintre cele patru labe sunt foarte aproape, iar sindicatele din cadrul acestor patru labe poate fi numit cel mai de succes dintre toate combinațiile posibile. Dar acest lucru nu este cu siguranță un motiv să ia în considerare alte relații sortite eșecului.

Doar trebuie să cunoască trăsăturile caracteristice ale semnelor, să le ia în considerare și nu încercați să depășească, remake-ul partenerului.

Prezentare generală a combinațiilor perfecte

Animal, care este un simbol, mulți oameni născuți în acest sau acel an, ia în considerare Totem lor. Dar este mai important să se cunoască caracteristica semnului pentru a învăța cum să înțeleagă mai bine aproape. preocupările de compatibilitate nu numai potențiali parteneri de căsătorie, dar, de asemenea, copii, părinți, prieteni, angajați și T. D.

În prietenie

Combinații excelente poate fi numit șobolan și dragon, șobolan și taur, și un alt șobolan și maimuță. Va fi o prietenie onestă, implicarea și concesii, atenția, și dezinteresul, precum și lipsa de rivalitate.

Dar există și alte combinații ideale în prietenie.

 • Taur și șarpe. Relațiile linia literalmente imediat. Taur te rog, prudența și încetinirea șarpelui, îi place oamenii cu sânge rece, par să-i facă puțin misterioși, nobili. Șarpele încântă talentele taurului în care modelează puțin. Ea va aprecia munca grea și loialitatea, împreună pot vorbi despre tot în lume, se vor da reciproc asemănător reciproc și nu încearcă să găsească un lider în relații.
 • Tigru și iepure. Acest cuplu poate afecta pe toată lumea în jurul diferențelor externe, dar împreună găsesc o mulțime de subiecte comune, pot obține un mare succes în proiectele comune.
 • Dragon și capră. Nu se va plictisi în societatea celuilalt, ei nu vor chinui o altă suspiciune, nu vor trage pătură pe sine. Ei vorbesc aceeași limbă și adesea converg în gânduri. În unirea lui prietenos rareori lasa al treilea.
 • Cal și de câine. Va planifica calatoriile comune, aranja adunări minunate. Această prietenie nu va fi separate de distanțe și vitalitate. Chiar și o prietenie diversă de astfel de semne este transformat puternic și adevărat.
 • Maimuță și șobolan. Ele sunt un pic mai predispuse la aventuri, dar atent în ele. Ele sunt la fel de glumă și la fel de odihnă. Ei nu au nevoie de lingușire și curse fără sfârșit, acestea sunt auto-suficiente oameni și prieteni care sunt buni, chiar împreună tăcut.
 • Porc și Rooster. Să știe cum să se distreze, știu cum și vă faceți griji. Împreună, ele sunt ușor de creștere, sunt mai ușor de risc și de a construi relații dezinteresat, în care există o asistență reciprocă, și capacitatea de a se bucura unul la altul.

Acestea sunt caracteristici tipice ale uniunilor de succes, cu mai multă precizie în combinație cu semne zodiacale.

Îndrăgostit

Un exemplu de unire dragoste bună – taur și de porc. Relațiile sunt egale, dar partenerii nu se plictisesc unele cu altele. Ei deschid treptat, deoarece ambele nu acceptă familiaritate, „condensat“ încet.

Citește mai mult  Cele mai geloase semne ale zodiacului și caracteristicile lor de comportament

Pot exista și alte asociații de dragoste de succes.

 • Rat si Dragon. Între un bărbat și o femeie pentru o lungă perioadă de timp nu se va arde rapid pasiunea și atracția reciprocă. Le place sa ma uit reciproc, de sprijin și de a participa la procesul de transformare a partenerului.
 • Tiger și de porc. În loc de pasiune extazului vine. Nu este tare și delicat. Fiecare pereche găsi propriile lor motive pentru a admira partenerul și să fie capabil să efectueze acel sentiment prin întreaga viață căsătorit.
 • Iepure și de capră. Relațiile pot fi de licitație, tremurând, foarte calm. Furtuni în Uniunea nu va fi suficient, pentru că toată lumea apreciază pacea sufletească și lipsa de teatru.
 • Cal și Tiger. În această căsătorie există un loc și de timp pentru a comunica unele cu altele. Ei au fost plictisit, dar nu va argumenta împotriva unei companii mari. nu se pierd în situații de stres, nu încearcă să găsească vinovatul.
 • Câine și de iepure. Relații foarte bune, foarte interschimbabile. Ei vor să-și apere și să-și protejeze partenerul, minus poate fi doar în gelozie pentru iubirea trecută, prea ascuțită și preluată.

Important în prognoza compatibilității și vârstei iubitei. Foarte des, cuplul, care se întâlnea la 20 de ani, nu se va aprecia reciproc, deoarece o vor face în 10 ani.

În muncă

Relații bune de afaceri mai mici porci și tigri, porci și iepuri / pisici. Succesul va fi cooperarea câinilor și caii, dragonului și a rozurilor, maimuțelor și șobolanilor. Nu rău „Startps” poate începe împreună cu taur și porc, taur și șobolan. Întotdeauna să poți negocia iepure și capră, dragon plus o maimuță, șarpe și taur.

Zodiaci parțial compatibili

Bun, dar nu compatibilitatea excelentă diferă combinații complicate.

De la sindicate parțial compatibile, peste care puteți lucra, este în valoare de nume:

 • Rat – cu câine, șarpe, oi+
 • Taur – cu un tigru, dragon și maimuță+
 • Tiger – cu capră, șobolan, taur+
 • Iepure – cu un șarpe, cal și dragon+
 • Dragon – cu un tigru și cal, și chiar un taur+
 • Snake – cu iepure, câine, de asemenea șobolan+
 • Cal – cu un cocoș, dragon, maimuta+
 • Capra – cu un câine și un tigru, și, de asemenea, cu un șobolan+
 • Monkey – cu cal, câine, iepure+
 • Cocos – cu un cal, capră, și, desigur, un câine+
 • Câine – cu șobolan, maimuță, cocoș+
 • De porc va veni în jos cu o maimuță, un dragon, și un alt cal.

Există semne, combinate cu atât de multe dificultăți pe care numai oamenii motivați vor învăța confortabil să existe unul cu celălalt.

Nu la toate semnele combinate

Compatibilitatea Bad se așteaptă ca un șobolan cu un cal și un cocoș. Bull este dificil să conveargă cu capră și de câine. Tiger este problematică pentru a găsi un limbaj comun cu o maimuță, un iepure – cu un șobolan, dragon – cu un câine, șarpe – cu un porc, cai – cu un taur.

Dar pentru a distruge uniunea numai pe solul semnelor de semne, desigur, o mare prostie. Necesitatea de a lucra pe ei înșiși și asupra relațiilor, peste acceptare și asupra capacității de a negocia.

Totul despre compatibilitatea pe Horoscop Est uite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: