Imagine copac bani monedele cu propriile lor mâini

Imagine  copac bani  monedele cu propriile lor mâini

copac bani, în conformitate cu învățătura Fengshui, este un simbol al bogăției și a atrage succesul financiar. Și, după cum știți, stabilitatea în planul material este important pentru aproape fiecare reprezentant al societății moderne, pentru că partea financiară a vieții are un impact asupra tuturor domeniilor existenței umane.

Acesta este motivul pentru care oamenii cred în puterea magică a talismane pentru a atrage succesul monetare în viața lor și viața celor dragi. Multe dintre ele au deja acasă, fie un „arbore de bani“ de plante, altfel numit Tolstanka, sau Topiary sub forma unui copac artificial din proiectul de lege, sau a treia opțiune – o imagine cu imaginea unui copac monede. Și cei care nu au un astfel de simbol al succesului și succesului financiar, puteți să-l faceți în mod independent cu propriile mâini.

Descrierea și caracteristicile

Imaginea devine din ce în ce mai populară cu imaginea copacului de bani din monede. Spre deosebire de planta actuală, nu va avea nevoie de îngrijire suplimentară, este suficient doar pentru a arăta periodic cu praf de la el. Puteți achiziționa un astfel de produs într-un magazin specializat, dar există o oportunitate de a face panou cu propriile mâini pentru tine sau în calitatea unui cadou draga și o persoană apropiată.

De asemenea, plus astfel de picturi este asta Ele sunt mai convenabile în timpul transportului, în cazul în care destinatarul acestui cadou trăiește într-un alt oraș sau țară, iar încărcăturile în vrac sunt transportate problematic. Imaginea terminată este cea mai bună plasată în sectorul monetar al apartamentului – în partea ei de sud-est.

Este aici că acest simbol va avea cea mai mare putere, iar apoi bunastarea financiara se va stabili cu siguranță în casa ta pentru o lungă perioadă de timp.

Materialele necesare

La fabricarea unei imagini de monede, puteți folosi orice mijloace trimise, pe care o au în ferma. De exemplu, pentru fabricarea de tulpina copacului în sine, puteți aplica o mare varietate de materiale. Este într-adevăr posibil să se facă din fire de lână tăiate și șnurul sau tăiate pe un model de carton dens sau hârtie colorată. Oricare dintre aceste metode nu vor fi costisitoare.

Citește mai mult  Semnul porcului asupra horoscopului estic: care sunt acești ani și care sunt caracteristicile oamenilor?

Monede pot fi folosite atât vechi sovietice și moderne, Este exclusiv la latitudinea dumneavoastră. Nominală ele pot fi, de asemenea, orice, Dar monedele de dimensiuni diferite vor arata deosebit de stima. Cu ajutorul lor, va fi posibil de a veni cu un desen complicat și neobișnuit a coroanei viitorului banii noștri. Toate detaliile de design vor fi fixate cu ajutorul unui pistol de lipici și lipici plug.

Ca o bază, o foaie densa de carton, placaj sau organity este perfect. Pentru fundal vom avea nevoie de imagini de fundal textura. Textura lor poate fi cea mai diversă, dar textura de copac sau pânză groasă de sac va arata cel mai avantajos, de preferință în maro-bej si culori aurii.

Nu trebuie să uităm că principalul lucru din procesul de fabricație este starea dvs. ridicată și energia pozitivă. În timp ce lucra la imaginea pe care poate reprezenta modul marin buna este disecat într-o companie placuta pe un imens iaht alb-zăpadă, undeva pe frumoasele insule cu palmieri și fructe exotice. Poate că Turnul Eiffel din Paris poate fi văzut în afara ferestrelor apartamentului dvs. și vă duceți la balcon pentru a respira aerul proaspăt al capitalei cele mai romantice din Europa. Nu vă limitați în fanteziile și visele, pentru că au o proprietate devin realitate!

Prin urmare, următorul material necesar necesar este o atitudine pozitivă în timpul lucrărilor creative.

Etape de fabricație

Producția de picturi a copacilor de bani este un proces simplu și foarte interesant în care chiar și cei mai tineri maestri pot participa – copii. Luați în considerare toți pașii sub forma unei clase de master pas cu pas.

  • Baza imaginii noastre trebuie plasată printr-un strat de tapet de textură cu ajutorul lipiciului PVA. Apoi așteptați pentru a completa uscarea.
Citește mai mult  Taur Tiger Femeie: Descrierea personalității și compatibilitatea

  • Tăiați câteva bucăți de sfoară și lipiți baza pre-uscată folosind un pistol de lipire, formând cilindrul și coroana copacului nostru. Grosimea cilindrului și scopul ramurilor vor depinde de cantitatea de fir.

  • Când coroana și barilul sunt gata, lipi cu ajutorul unei monede de pistol de silicon de diferite nominale în ordine haotică.

  • Partea inferioară a copacului nostru de bani poate fi decorată cu pietricele de sare de mare, care sunt, de asemenea, lipite cu o armă glurabilă. Ei vor imita perfect solul și pietrele.

  • Baza „copacului de bani” este practic gata. Dar pentru ca panourile să se uite și mai eficient, îl puteți acoperi cu culoarea de vopsea acrilică, argint, aur sau bronz. Când este aplicat, puteți utiliza o perie sau un burete de spumă.

  • Apoi, după uscare, trebuie să acoperiți monedele și tija cu o atingere contrastantă de vopsea acrilică. De exemplu, dacă baza culorii noastre de argint, apoi monedele și trunchiul pot fi vopsite într-o nuanță de aur sau bronz. Contrastarea culorilor strălucitoare vor da aspectul original și luminos.

  • În final, trebuie să acoperiți lucrarea unuia sau două straturi de lac lucios, apoi lăsați-o pe noapte până la uscarea completă.

  • Cordul final este alegerea cadrului. Desigur, puteți pleca de lucru fără ea, dar cu o imagine cadru va arăta mult mai eficient. Când este ales, este mai bine să navigați în gama de culori a tuturor lucrurilor. Dacă culoarea de aur prevalează în el, puteți alege cadrul unei umbre identice sau a unei culori complet diferite de contrast pentru a dilua gamma.

În fabricarea panourilor din monede, puteți introduce activitatea „evidențierii” prin adăugarea mai multor elemente decorative suplimentare sub formă de figuri de păsări. În plus, puteți face un cuib din fire și apoi adezivi figura păsării în sine, de exemplu, bufnițele. De asemenea, o extraordinară va fi ideea de a decora panoul de buzunar pentru bancnote, în care puteți pune și facturi de numerar reale. O astfel de imagine va servi simultan și o bancă de porc, ale căror rezerve vor fi din când în când.

Citește mai mult  Caracteristici și compatibilitatea unei femei Capricorn născut în anul șobolanului

Astfel, o imagine a monedelor nu va fi doar un cadou plăcut, ci și un cadou util, care aduce noroc în bani și bunăstare în sectorul financiar.

Master Clasa de a face picturi „copac de bani” de la monede cu propriile lor mâini vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: