În ce an merge după un porc și ceea ce este caracteristicile sale?

În ce an merge după un porc și ceea ce este caracteristicile sale?

Datorită horoscopului de Est, vom afla, sub auspiciile căruia animal va găzdui anul următor. Sub patronajul a cărui va fi următoarea după anul perioadei de porc? Pentru a afla mai multe despre acest semn va ajuta la acest articol.

Ce semn următor?

Pe horoscopul de est după un an de porc Anul de șobolan va veni. Acest animal se poate adapta la orice situație, și știe exact cum să realizeze sale.

În multe țări din est, șobolanul este considerat a fi un animal sacru, care a fost trimis oamenilor ca un dar al cerului. Rat nu este capabil de a provoca rău, dar numai în cazul în care nu există nici un pericol de la tine. Rat poate fi fermecător sau periculoase. Totul depinde de situația și de starea de spirit a celui care este lângă ea.

Este demn de remarcat faptul că este șobolanul se deschide un alt ciclu zodiacal. Calendarul chinezesc are propria secvență de semne în cazul în care animalele urmează strict în ordine.

De unde a venit această secvență de?

Există mai multe legende interesante despre apariția Horoscop de Est. Cele mai populare cunoaște fiecare rezident din China. Buddha a decis să invite toate acele animale care au dorit să vină la el. Ca rezultat, 12 animale au venit să-l. Du-te la animalul Budha nu a fost ușor. Candidează la rece, iar înainte era un râu mare, poftă de mâncare nu este atât de simplu. În semnul respectului și mulțumesc, Buddha a prezentat fiecare animal pentru un an întreg de guvern.

Primul a venit șobolanul. Era atât de inteligentă și vicleană încât doar datorită mirosului ei a primit foarte întâi. Pentru că îi era frică de apă, ia cerut taurului să o poarte pe spate. El a fost de acord. Ieșind din apă, taurul a scuturat de lungă apă și șobolanul, fără a pierde timp pentru nimic, foarte întâi sa dovedit a fi în fața lui Buddha. Prin urmare, a primit primul an al ciclului de 12 ani.

Al doilea a fost, în consecință, taurul însuși, care a fost foarte surprins, văzând șobolanul. Urmărește Tigru, care întotdeauna au concurat cu un taur și a încercat să țină pasul cu el.

Următorul a apărut Pisica sau hare. Cei prezenți nu au putut vedea animalul după cum urmează. Părea cuiva că era un iepure, cineva a scăpat de pisică. Al cincilea dovedit Dragonul. Urmată de urmată Şarpe, Și pentru ea Cal.

Când ceața a coborât pe râu, nu era clar cine sa dovedit a fi opt. Poate că a fost Capra sau oaie. Următorul a copleșit râul O maimuta, Apoi a venit Cocoş. Și după el a alergat Câine. Cea mai din urmă dintre fiare era să fie un mistreț. Dar a fost atât de leneș încât a trimis în loc de el însuși Porc Și a fost că ciclul final a luat.

O altă legendă spune că într-o zi împăratul Jade ia trimis pe robul său să caute 12 cele mai frumoase animale. Toată lumea a trebuit să apară la împărat la ora 6 dimineata. După ce am căutat, servitorul a invitat toate animalele care s-au întâlnit pe drum. Și a doua zi la ora stabilită, animalele unul după altul a venit la ședință. Primul a mers la taur, pe spatele căruia șobolanul stătea și se joacă pe o țeavă. Împăratul a fost atât de surprins de abilitățile sale care ia dat imediat primul loc. Al doilea, respectiv, a primit un taur. După ce împăratul acordat la rândul său și la toate celelalte animale.

Caracteristică născută în șobolanul anului

Acești oameni au un farmec natural și un farmec special. Aceste calități le permit să fie ușor de găsit o limbă comună cu toată lumea și să facă o impresie plăcută asupra interlocutorilor. Obișnuit, Astfel de oameni ca alții. După comunicarea cu ei, există o impresie plăcută, iar încrederea pare că astfel de oameni pot fi de încredere. Toate aceste calități ajută șobolanii să-și caute. De multe ori ocupă posturi de rang înalt.

Născut în anul școlarilor posedă un temperament vesel. Uneori din partea se pare că acestea sunt oameni frivoli și vânturi. Dar de fapt nu este. Doar aceasta este o altă mișcare dificilă, datorită cărora șobolanul creează cu ușurință impresia că are nevoie. O astfel de natură contradictorie permite șobolanilor să producă o impresie pe sexul opus și să cucerească cu ușurință toate.

Născut în acest an oamenii sunt foarte excite. Ei știu cum să riscă și să o facă întotdeauna conștient. Șobolanii sunt atât de încrezători în puterea lor și că orice drept propriul risc se termină cu succes.

Născut în anul acestui animal nu va fi dor de propriul lor beneficiu. Acest lucru le permite să atingă cu ușurință obiectivele lor și de a realiza financiar bunăstarea.

Dacă vorbim despre minusurile naturii șobolani, atunci ei au cu siguranță. Reprezentanții acestui semn zodiacal au o slăbiciune – Aceasta este paddiness de lux, complimente și măgulire. Ele sunt foarte ușor de a face impresie și farmecul lor. Este persoana de o valoare de doar pentru a face câteva complimente, da un cadou de lux și toată atenția șobolanilor va trece să-l. Din cauza acestei slăbiciuni, ei cad adesea în situații foarte neplăcute și se confruntă cu probleme serioase. Cunoscând această caracteristică a șobolanului, Puteți să-l captiveze și convinge în orice aventură cu ușurință.

În plus, reprezentanții acestei iubiri semn pentru a găsi vina și a instala un bar mare pentru toți. Înclinația de a conflictelor și argumenteze în orice situație este calitatea pe care uneori le împiedică să comunice armonios cu colegii sau doar familiare. Cu încredere poate fi spus asta Reprezentanții acestui semn sunt excesiv de egali, încrezători independenți și putere.

Efectul elementelor

De fiecare dată când anul, șobolanul este sub influența unuia sau a unui alt element care are un impact deosebit asupra caracterului său. Un astfel de element de drept Metal, dă naștere născută în anul un caracter decisiv și activ. Aceste calități l ajute din copilărie să se manifeste și să caute anumite scopuri.

Metalul dă șobolanul de calm și persistență. Datorită acestor caracteristici, născuți în acest an se pot declara cu voce tare, alegând o profesie juridică, politică sau vorbitor. O caracteristică distinctivă a născută sub semnul unui șobolan metalic este o luptă pentru justiție.

Element de apă oferă astfel de caracteristici cum ar fi calmul și indiferența. Caracteristica principală pe care oamenii născuți în anul de șobolan sunt posedați – este o intuiție puternică. Datorită acestui lucru, reușesc să evite greșelile grave. De asemenea, apa le dă reținere. Această trăsătură de caracter le permite să aleagă politica, profesor sau medic.

Oameni care se nasc un an Șobolan din lemn, au frumusețe, minte și eleganță. Astfel de calități le permit să fie ușor de găsit un limbaj comun cu reprezentanți ai sexului opus.

Caracteristica distinctivă a caracterului lor este determinarea. Ei sunt întotdeauna încrezători în puterea lor și aleg profesii. Ei pot deveni artiști, poeți sau chiar oameni de afaceri.

Elementul de incendiu oferă șobolanilor nu numai cu aspect luminos, ci și un caracter vesel, vesel. Astfel de oameni se deosebesc de un temperament bun. Ei sunt atenți față de alții, întotdeauna lupta pentru dreptate și arată calități de lider. șobolan de foc poate lua cu ușurință o poziție de orientare în orice domeniu că ea este mai mult ca.

Element Pământ imputerniceste cei născuți în acest an ca rezistenta si gândire strategică. șobolan Earthwood este întotdeauna într-adevăr uita la lucruri, nu distorsionează în nori și evaluează luciditate capacitățile sale. Acest lucru îi permite să realizeze un succes major în afaceri sau politică. Principala caracteristică distinctivă este independenta. Șobolanii sunt ușor întruchipând concepute, dar numai singur. Munca în echipă nu-mi place.

Muncă și carieră

Născut în anul șobolani sunt, fără îndoială, liderii. Ei au abilitati excelente de organizare, ceea ce le permite să se declare cu voce tare în domeniul selectat de activitate. Ei cu o vânătoare mare și entuziasm să învețe ceva nou, mereu gata să dobândească noi competențe, în cazul în care ajută la creșterea lor de carieră. Șobolanii se arată întotdeauna ca lucrători decisive, cu o finalitate, responsabil și energetice. Desigur, eforturile și perseverența lor nu rămân neobservate. Autoritățile apreciază astfel de angajați, datorită căreia cu ușurință fac o carieră de succes.

Din moment ce șobolanii născuți în anul au fost obișnuiți cu totul sub controlul lor, atunci există lideri excelenți. Datorită intuiției bine dezvoltate, ele evită greșelile, gândiți-vă asupra acțiunilor lor câțiva pași înainte și știu întotdeauna cum să beneficieze de una sau de altă situație. Toate aceste calități ajută șobolanii să obțină un mare succes și să-și dezvolte cu succes afacerea.

Reprezentanții acestui semn gândesc întotdeauna despre viitorul lor. De aceea Ei aleg inițial doar profesii promițătoare care vor fi întotdeauna în cerere. Pentru ei, astfel de domenii de activitate ca politică, diplomație, jurnalism, antreprenoriat și chiar arată afacerea vor fi perfecte. Principalul lucru pentru șobolani este un loc de muncă stabil, care va aduce venituri bune. Munca de dragul de interes pentru un salariu de mici, ei nu vor fi niciodată.

relații de lucru se va dezvolta armonios cu cei care s-au născut în anul de șobolan, tigru sau dragon.

Dragoste și relații

Datorită farmecul său natural și capacitatea de a se prezenta, născut în șobolanii an sunt întotdeauna foarte populare cu sexul opus. În ciuda faptului că acestea sunt ușor de a comunica cu ei și ei nu au nici o problemă să îmbâcsită, Șobolanii nu sunt susținători ai romane trecătoare. Pentru relații personale și alegerea unui partener se referă destul de serios.

Cel mai important lucru pentru ei în relație de dragoste este de stabilitate. Ei nu le place să schimbe ceva în mod drastic în viața lor și fac parte foarte greu cu a doua jumătate a acestora. Rat va face tot posibilul pentru a salva relații.

În calitate de partener Ea dorește să vadă o persoană fiabilă, intenționată și credincioasă. De îndată ce un astfel de candidat apare în mediul său, șobolanul face tot posibilul pentru a purta această uniune prin obligațiuni de căsătorie. Uneori selecția născut sub acest semn zodiacal nu face o inima, dar mintea. Ei cred că Căsătoria pentru calcul este mult mai fiabilă și mai durabilă decât căsătoria pentru iubire. La a doua jumătate va fi întotdeauna relevantă, ceea ce vă permite să construiți o căsătorie puternică.

În viața de familie a șobolanului se manifestă ca un partener atent și responsabil. Pentru reprezentanții acestui semn, cel mai important lucru este faptul că în familie domnea întotdeauna dragoste, respect și înțelegere reciprocă.

Oamenii născuți în anul șobolanilor sunt adevărați parteneri care sunt creați pentru viața de familie.

Compatibilitate

Deoarece șobolanii născuți de un an au un caracter dificil și chiar contradictorii, compatibilitatea ideală cu alte semne care au foarte rar. De exemplu, cu un om născut în același an, șobolanul poate avea dragoste reciprocă și chiar pasiune, dar ei nu vor costa fără certuri și reclamații reciproce. Intre cele doua sobolani vor exista rivalitate constantă în tot ceea ce va afecta în mod negativ dezvoltarea relațiilor armonioase. Doi șobolani pot fi prieteni si chiar colegi, dar aici sunt soți fericite – nu.

O uniune puternică căsătorie este posibilă cu cei care s-au născut în anul taurului. Dar numai cu condiția dacă șobolanul nu poate arăta caracterul său încăpățânat. O relație de prietenie dintre ele va fi destul de bine. Bull și șobolan va fi întotdeauna vorba despre. Dar va fi foarte dificil de a lucra într-o echipă, pentru că taurul nu ca atunci când acestea indică defectele sale.

Construiți o relație personală cu născut în anul Șobolanii Tiger nu va reuși. Ele sunt prea diferite. În aceste privințe, vor exista mai multe reproșuri reciproce, neînțelegeri și certuri, mai degrabă decât de dragoste și îngrijire. Relațiile strânse de prietenie, fie nu se dezvoltă între reprezentanții acestor două personaje. Dar ei vor lucra împreună pentru a lucra împreună, fiind doar colegi sau parteneri de afaceri chiar.

Relatiile de dragoste cu pisica la șobolan este pur și simplu imposibil. El va suprima șobolanul în toate. relații de prietenie și de afaceri vor fi, de asemenea, fără succes. Pisică și șobolani nu vor fi în măsură să găsească un limbaj comun.

O relație de dragoste cu cei care s-au născut un an, poate fi foarte în condiții de siguranță balaur. Ei vor fi capabili să se completeze reciproc în mod perfect, datorită căreia căsătoria va fi lungă și fericită. relațiile de prietenie dintre ele sunt posibile. Dar este posibil ca, după ce se va transforma într-o relație de dragoste puternică. relații de lucru poate fi, de asemenea, destul de bun.

Cu un șarpe la șobolani nu adăugați în sus. Chiar dacă sentimentele izbucni între ele, va fi o uniune foarte problematică. relații de prietenie pot fi formate, dar ele nu vor fi niciodată prieteni liberi. Dar poate lucra împreună, deoarece își vor potrivi ideile și viziunile.

Cu născut un an de relații personale de cai nu se vor dezvolta deloc. Același lucru se aplică prieteniei și muncii. Nu există nicio înțelegere reciprocă între cal și șobolan.

Relațiile extrem de controversate vor fi formate de șobolan cu capra născută în anul. Ele vor fi plictisite și neinteresante împreună. Relațiile prietenoase nu se vor dezvolta. Dar vor lucra împreună. Dar numai în cazul în care capra va lucra sub conducerea șobolan, și nu invers.

O uniune puternică, fericită și durabilă este posibilă cu o maimuță. Cu încredere puteți spune că va fi o căsnicie bună și armonioasă. Relațiile prietenoase dintre ele nu se vor dezvolta. Relațiile de lucru pot fi destul de promițătoare.

O simpatie reciprocă este posibilă între cocoș și șobolan, care se va transforma în relații mai grave. căsnicie fericită este posibilă numai dacă ambele sunt în măsură să ia caracteristicile reciproc. relații de prietenie și de afaceri puternice pot fi cu greu între ele.

O uniune interesantă și pașnică este posibilă cu un câine. Dar, cu timpul, șobolanul poate fi plictisitor în această relație. relații de prietenie și de afaceri pot dezvolta destul de stabil și cu succes.

Porc și șobolani au multe în comun. Interesele comune le pot reuni, în cele din urmă, toate acestea se va transforma într-un roman furtunoasă. Uniunea poate fi destul de fericit și durabil. În plus, există o prietenie reală între ele. Relații de afaceri va fi, de asemenea, foarte promițătoare și reciproc avantajoase.

În următorul videoclip, vă așteaptă informații suplimentare cu privire la șobolanii născuți în anul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: