Mantra White Tara: Semnificație și Termeni de utilizare

Mantra White Tara: Semnificație și Termeni de utilizare

Tara în budism este imaginea unei femei-Bodhisattva, o creatură perfectă de sex feminin, care a primit eliberarea, dar nu a plecat la Nirvana, compasiune. Zeita ambalajului de înțelepciune există în câțiva cai: alb, verde, negru și roșu. Discursul în acest articol va fi despre esența Tara Albului.

Sens

Interpretarea numelui – „Star”, iar zeița servește, de fapt, ca ghid pentru marinari și rătăcitori. Ambalajul ajută la evitarea pericolelor și a obstacolelor, indiferent dacă călătoriți, afacerile de zi cu zi fie calea spirituală. Simbol alb Tara – Lotus înflorit. Zeita stă în Padmashan (postura de lotus) pe tronul aceleiași culori, decorat cu coroana. Pe hainele de mătase ușoare. Din corpul aproape transparent. Ea și-a îndoit mâna dreaptă pe genunchi cu un gest de darul celor mai bune – Varad Mudra. Gest de mână stâng predică învățarea înțeleaptă și stoarcă inflorescența albastră (Lotus Utpal). Zeita șapte ochi, dintre care unul este situat pe frunte, ca și cum o minte stabilă. În fiecare privință, compasiunea se reflectă în.

Tibetanii cred că Tara Alb a avut o încarnare pământească în apariția Printesei Nepalese numită Bhrikuti, care era căsătorită cu regele tibetane Songzen Gampo. Ea a adus compasiune jurăminte și sprijină toți cei care suferă, până când Sansar deviază. În exemplul său, prințesa a arătat că toată lumea are o șansă de iluminare mai mare. Bhrikuti a mers prin iluminare până când a ajuns la cea mai mare destinație. Ea a visat să devină întruchiparea lui Buddha într-un caz de sex feminin în numele de susținere a tuturor celor care au nevoie de ajutor.

Toate realizările anterioare ale lui Buddha au fost doar în corpul masculin. De atunci, el renaște într-o imagine de sex feminin.

Este obișnuit să contactați pachetul, care va fi adresat ajutorului puterii sale divine în critice și, la prima vedere, momente de viață fără speranță, pentru că este cel care va răspunde mai repede și mai mult decât restul. Aceasta este cea mai mare impersonare a înțelepciunii, bucurându-se de tot felul de nenorociri. Dragostea ei materne seamana. Zeita trimite la calea cea dreaptă și nu-mi dau obtinerea off-l.

Citește mai mult  Totul despre Mantra Om Mani Padme Hum

Deoarece periodic, soarta pregătește oameni noi dificultăți, sistemul nervos dă un eșec, începe stres. Apel către Buddha în aspectul recipientului alb ajută să treacă prin drumul ușor și demn. În următoarele vieți Tara elimină renașteri dureroase. Imaginea unei esențe divine este considerată o credință puternică. Se descrie de multe ori și cu bucurie artiști, pentru că o astfel de artă este, de asemenea, un fel de modalitate de a întâlni iluminare.

Text

Recipient alb – un simbol al viață lungă, ea personifică compasiune. Alb Tara Mantra este citit de multe ori de gândire despre o persoană importantă și aproape. Aceasta este una dintre variantele vibrațiilor containerului verde, cu un început asemănător. Doar aici transferul numelor Divine este completată de mai multe cuvinte conjuga cu longitiance pământesc. Pentru a beneficia de altcineva, citind cuvintele sacre ale containerelor albe, atunci când în loc de o „mamă“ silabă, pronunță un anumit nume.

„Om Tara Tuttar Tour mama Aya Punya Jnana Pushim Kuru Swaha”.

Acum, să vedem semnificația și caracteristicile unor cuvinte individuale:

  • În versiunea tibetană a textului în loc de „Pushim“, cuvântul „Pulubsters“ este pronunțat, și „Swach“ se înlocuiește cu „Soka“+
  • „Mama“ este interpretat ca „meritul meu“, ceea ce presupune o dorință de a dobândi înțelepciune, de merit, pentru a primi longevitate, fericire (aceste calități pot fi cerut nu numai să te, dar altcineva)+
  • „Aya” înseamnă viață, sau mai degrabă, o viață lungă (conform lui Ayurveda)+
  • „Punya“ – un cadou pentru moralitate, contribuind la longevitatea și a fi fericit+
  • „Jnana” – un cuvânt care simbolizează înțelepciunea+
  • „Pushput” este ceva de genul expresiei „de a face din motive de creștere”, fie că este bogăție sau merit+
  • „Kuru“ – o altă țară fictivă pe partea de nord a Himalaya, patria longevității și bucurie+
  • „Swaha“ – termen binecuvântare sens, bucurie și încântare, sentimentul de satisfacție absolută.

Mantra în sunete rusești despre acest fel: „arcul meu a zeiței, dușmani eliminând, eliberatorul eroic al Tare. Lăudați-i, Mântuitorul nostru. Cu tartara lipsirea toate temerile ne trimite bine cu tur. Vă trimite o cerere de fericire în viață și în continuare iluminare, moralitate și înțelepciune, prosperitate și armonie. Cu sos de bucurie zeiței am tendința.

Citește mai mult  Compatibilitatea dragonului și a șarpelui în diferite sfere ale vieții

Citirea și auzului Reguli

Tara este percepută ca un „salvator care îi ajută să realizeze tranziția către cealaltă parte a oceanului vieții la iluminare, aducând calm și împlinirea dorințelor, frica de stingere“. Zeita semi-cap protejează cu adevărat împotriva problemelor și personifică puritatea, seninătatea și adevărata înțelepciune. Practica citirii textului containerului alb stimulează o creștere a spiritualității și prelungește viața. Acum trăim, dar moartea este inevitabilă. Mulți mor înainte de perioada așteptată, dar Mantrele regulate ale Tara Albă nobilă vor putea să se extindă timpul eliberat, acordând o șansă de a practica Dharma prețioasă.

Practica este necesară doar câteva minute. Mai întâi trebuie să creați o atitudine corectă în mine, realizând că meditația de container alb pentru o viață lungă nu se face pentru ei înșiși și în beneficiul de tot în viață pe pământ.

Înainte de fiecare sesiune de meditatie sau de vizualizare, este de dorit să se facă distincția timp pentru manifestarea de compasiune și de pacificare.

Imaginați-vă inima magicianului, turnare nectar alb – energia pacificator luminii, care pătrunde în organism prin partea de sus și umple-l cu întreaga.

Simțiți gândurile negative, sumbre, îndoielile corozive, bolile și spiritele rele. Când repetiție, un cerc de mantra se va concentra asupra senzației, cum ar fi zăbrele unei longevitate, care curge din pachet, penetreaza corpul tau si umple-l. La finalizarea de 108 repetiții ale vibrațiilor sonore (unul mic), încrederea pare că viața a fost extins, meritul a crescut, iar nivelul de conștientizare a cuvintelor sacre a devenit mai profundă.

Sentimentul că viața este acum mult mai mult și mai mult. Important se concentreze pe achiziționarea de multe comprehensions valoroase. Ca urmare, acesta este dedicat meritul de lectură ambalaj care luminarea vine în beneficiul totul în viață pe pământ. În timp ce citiți trebuie să stai liniștit, mai bine fără muzică, relaxat, profund și în mod liber să respire și să mediteze. Este recomandabil să facă acest lucru sub cerul deschis de streaming.

Citește mai mult  Boy Taur: caracterul unui copil și numele lui

„Albă de ambalare, vă rugăm, doza la mine pentru a deveni ca tine, umple sufletul meu prin perseverenta si dumpiness. Eu sunt tu. I – Tara „. Efectuarea în fiecare zi un astfel de ritual, se dovedește a atinge iluminarea mai repede, atrage noroc la destinul tău și vise întruchipeze. Mantra elimină necazurile și temerile care împiedică o persoană în viața reală.

Înainte de a căuta ajutor la Divin, este în valoare de cheltuieli o ofertă ritual. Dar, uneori, este permis să se facă fără el. Se recomandă să se combine cu vibrațiile sonore înțelept. Înainte de pronunțarea acestei mantra, este important să se prezinte zeița însăși la care recursul se pregătește.

Mantra se repetă de mai multe ori. Desigur, este mai bine ca toate cuvintele de apel la containerul alb, în ​​prealabil, au fost învățate pe de rost. Dar aceasta este o condiție opțională, având în vedere celebra legenda tibetană. Potrivit acestuia, în fața unei persoane care trece podul, demonul a apărut. Omul se întoarse înapoi, dar, de asemenea, există un demon de un demon. El a uitat de frica textul mantra, dar încă citit cuvintele pe care le-am amintit, și încă mai primit ajutor.

efectul

Putere Mantra Alb Tara aduce un sentiment de iubire divină luminoase. Având o practică unică, vine să se înțeleagă că aveți nevoie de Domnul, întregul univers și viață realitate. Conceptul de semnificație proprie vă permite să dezvolte un potențial personal, fără a extinde pe trifles. Textul mantra afectează mintea, dă înțelepciune pentru a accepta soluții fundamentale. Un alt moment semnificativ – o conduce permanent practica la prelungirea vieții. Nu e de mirare aceasta mantra este considerată o incarnare a sănătății și vigoarea! Cuvinte sacrale puternice acționează asupra practicianul în modul cel mai magic, de echilibrare, pacificator si ilumineaza-l.

Mantra albă Tara în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: