Masculin Scorpion Nascut in Anul lui: Caracteristici si compatibilitate

Masculin Scorpion Nascut in Anul lui: Caracteristici si compatibilitate

Cei care sunt familiarizați cu scorpionii născuți în anul calului știu că acestea sunt foarte dificile, oameni contradictori care au multe calități pozitive. Dar lista partidelor dubioase nu este mai puțin largă. Noțiuni de bază gata sau de lucru cu barbati scorpion-cai nu este atât de ușor. În acest articol vă vom spune ce să se aștepte de la astfel de oameni și cum să găsească o abordare.

Caracter

Aceste numere includ bărbații născuți în perioada 23 octombrie până la 21 noiembrie. Anii „caipower” sunt considerați – 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 și 2014. Dacă cineva din jumătate de sex masculin din cunoștințele dvs. are numere de date la data nașterii, înseamnă că acest text despre el.

Scorpionii-cai – natura destul de complicată și contradictorie. Este imposibil să știți exact ce să vă așteptați de la astfel de oameni într-un fel sau altul.

Caracteristicile inerente apar în copilărie. Copiii se dezvoltă rapid, diferită, în același timp, a crescut curiozitatea și mobilitatea.

Copiii se laudă atât de date intelectuale și fizice. Și aici deja părinții ar trebui să decidă în ce mod de a-și dezvolta copiii: să parieze pe sport sau să studieze. Dacă doriți, puteți rămâne la ambele direcții, dar trebuie să faceți o mulțime de eforturi pentru a vă învăța copilul la disciplină. Faptul este că scorpionii de cal sunt destul de spontan și, în orice moment, pot trece de la un lucru la altul, fără a aduce primul până la capăt.

În viitor, atunci când caracterul unei persoane este format în cele din urmă, ei le pot detecta ca calități ca o voință puternică, autoritate și dedicare. Spontaneitatea afectează numai cazurile secundare la care arcașii își pierd rapid interesul. Și la cel mai important scop pe care îl vor mișca fără oprire, indiferent de ce. Și în majoritatea cazurilor le ating.

Dorințe proprii – cel mai puternic motivator pentru astfel de oameni. Pentru a vă satisface ambițiile, sunt pregătite pentru multe. Uneori își pot schimba comportamentul și obiceiurile decât sunt surprinși de prietenii și cei dragi.

Citește mai mult  Capricorn Copii: caracteristicile fete și băieți, nume potrivite pentru copii

Pullarcy – daune inerente scorpionilor. Calul, la rândul său, îl înmoaie, reducând emoționalitatea unei persoane.

Scorpion și cal – combinație nu foarte bun. Acest lucru este exprimat în prezența calităților care nu sunt potrivite unul pentru celălalt. Prin urmare, dualitatea pentru astfel de oameni este o caracteristică familiară. De exemplu, scorpionii de cai iubesc să fie în centrul evenimentelor, dar în același timp doresc să fie singuri, singuri cu gândurile ei. Astfel de contradicții devin adesea un motiv pentru experiențele interne.

Avantaje și dezavantaje

Din cauza controversa naturii, care a fost menționat mai sus, este dificil să se facă distincția calități exclusiv pozitive și negative ale scorpioni cal. Toate acestea au atât luminoase și întunecate părți.

De exemplu, prima și una dintre cele mai importante caracteristici – uri. Barbatii Scorpion poate fi numit într-adevăr prietenos, dar „cai putere“ o parte dintre ele demonstrează această calitate numai aceia în care ei înșiși sunt interesați. Și astfel de oameni pot fi numărate pe degete. Ei, cel mai bun caz, by-pass restul, în cel mai rău – astfel de oameni pot sacrifica alții pentru a realiza unele dintre obiectivele lor. Deci, amabilitatea caii de scorpion nu este dat tuturor.

Același lucru se poate spune și despre sociabilitatea lor. jumătate bărbați din aceste semne preferă să-și petreacă timpul singuri, fie în companiile mici de cele mai apropiate persoane. Și adunări mari și zgomotoase sunt lipsiți de puterea și energia lor.

Pottleness și perseverență Scorpions arată în toate domeniile vieții lor, fie o cariera sau dragoste. De multe ori, oamenii să încerce să combine aceste sfere. Și ei l-au mai bine decât oricine. Și toate acestea datorită tijei interioare mai stricte.

O altă cheie pentru succesul caii de scorpion este o sursă mare de forță interioară și răbdare, care ajuta pentru a depăși toate temerile și de a supraviețui perioade grele, fără să se oprească în mișcare înainte.

În procesul de realizare a obiectivului de oameni, ele sunt ghidate exclusiv de propriile lor principii și nu sunt efectuate asupra altor persoane. În opinia unei alte persoane care nu le pasă. În unele situații, acest lucru este un mare avantaj, dar această caracteristică devine adesea o lipsă de. Acesta este exprimat în indiferență față de opiniile celor dragi și refuzul de a le asculta, ceea ce duce la certuri, ofensat și despărțire.

Citește mai mult  Compatibilitatea Balanței și Capricorn în dragoste, căsătorie și prietenie

Cu oameni familiari, scorpionii de cal de sex masculin se comportă foarte restrâns, încercând să păstreze o atitudine pozitivă. Din nou: dacă nu sunt interesați de dvs., va fi imposibil să se rupă printr-o astfel de atitudine. În general, astfel de bărbați par reci și insensibili. De fapt, nu este. Scorpionii sunt foarte dornici și păstrează experiențele adânci înăuntru. Le împărtășesc exclusiv cu cei mai apropiați oameni și foarte rar.

Natura emoțională poate izbucni și în timpul conflictelor. În general, nu există scorpioni de cai, deoarece sunt foarte răzbunători. Acești bărbați vor face totul pentru a-și dovedi dreptul și pentru a proteja demnitatea.

Îndrăgostit

Dragostea pentru scorpionii masculi născuți în anul calului – problema este serioasă. Ei nu au nevoie de stațiune și de romane aleatorii, precum și relații temporare. Ei caută un partener care îi va însoți pe tot parcursul echilibrului vieții.

Poate fi aceeași fată încrezătoare și puternică ca el însuși. Ea trebuie să fie fiabilă pentru a-și susține soțul în situații dificile. În plus, o femeie ar trebui să fie suficient de răbdătoare pentru a face față caracterului dificil al scorpionului. Dar dacă poate să facă față acestei sarcini, un bărbat își va rambursa îngrijirea și atenția, pe care nu o puteți visa.

Vorbește despre compatibilitatea cu alte semne. Dacă vorbim despre calendarul occidental, atunci:

 • Minim – Fecioară și Cancer+
 • Mediu – Berbec, Taur, Leo, Cântare, Peste+
 • Maxim – Gemini, Sagetator, Capricorn, Varsator, Scorpion.

  Dacă luăm în considerare compatibilitatea în calendarul chinezesc:

  • minim – șarpe, maimuță, șobolan, taur+
  • Mediu – cocoș, cal și dragon+
  • Maxim – câine, pisică, capră, porc, tigru.
  Citește mai mult  Femeia Taur-șarpe: Personalitate Descriere si Horoscop

  Pentru a păstra lumea în căsătorie cu un cal scorpion, va trebui să mergeți la concesii, pentru că nu este obișnuit să-și refuze părerea. Dar sunt absolut de acord cu totul – astfel de oameni nu-i plac femeile slabe prețioase. Cu toate acestea, cei care pot echilibra pe această față, așteptând o căsnicie lungă și fericită.

  Masculin Scorpion Născut sub semnul calului – cel mai credincios partener. El nu va merge la trădare, chiar dacă relațiile sale nu sunt cel mai bun mod.

  Într-o carieră

  Echipa de lucru, de regulă, ia scorpiile cai nu este foarte bun. Punctul în reprezentanții semnului: ei nu au încredere în colegii lor prea mult, ele sunt întotdeauna în pregătirea luptei și se așteaptă la ciocniri. Este demn de remarcat faptul că tensiunea constantă duce adesea la depresie. Dar, pe atitudinea în echipa de oameni, scorpioni nu le pasă – pentru ei în mod prioritar, succese personale și câștiguri majore.

  Calestremium oferă scorpionii destul de repede Scoateți scările de carieră. Și, indiferent dacă le place cu adevărat locul de muncă sau care doresc doar să se îmbogățească. mentalitate analitică ajută în acest. Un astfel de om nu va decide să intre emoțiile. În primul rând el va lua în considerare toate rezultatele posibile.

  Desigur, scorpioni cal poate efectua cu succes munca monotonă dacă văd pentru ei înșiși un anumit rezultat. Dar, cel mai bun dintre toate, acestea sunt potrivite pentru profesiile care necesită ingeniozitate, de exemplu, într-o sferă științifică sau de creație.

  După cum puteți vedea, un cal scorpion de sex masculin este un dificil, dar are multe calitati pozitive pe care le va încânta dacă găsiți abordarea potrivită pentru ao.

  Caracteristicile unui scorpion bărbat dat în primul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: