Masculin Taur: Monkey caracteristici de personalitate si compatibilitate

Masculin Taur: Monkey caracteristici de personalitate si compatibilitate

Barbat Taur, faimos pentru liniște și încăpățânarea sa născut în anul maimuței, crește aceste calități. El va assertist, grijuliu, un scop, este interesant pentru femei. Cu toate acestea, unele trăsături de caracter complica de multe ori viata lui.

Particularități

Taur-maimuta este un om independent și calcularea. În căutare de ieșire din situații complexe, este întotdeauna ghidat de o minte sobră și bunul simț. El nu este nicidecum un aventurier, dar iubește o vacanță activă bun cu prietenii.

Puțin sigur pe sine, nu reușește să ascundă această caracteristică, care provoacă uneori dificultăți în comunicarea cu alții. O altă dificultate în dezvoltarea dragostei sau a relațiilor de prietenie se datorează faptului că acest om categoric nu face critici și sfaturi. Este imposibil să se impună un alt aviz, el mereu se consideră drept. Cu toate acestea, de obicei este, totuși, contabilizarea în rezolvarea oricăror întrebări ale minții reci duce mai des la succes.

Compania este, de obicei, reținută, dar dacă Monkey Taur urmărește scopuri mercenar, este capabil să își schimbe complet schema de comportament.

Bărbații umeri sunt ușor de așteptat, sunt atrași de cunoaștere, iar caracterul maimuței ajută la transferul de noi descoperiri altora într-un design foarte interesant. Adică ascultând știrile de la Taurus-maimuță mai interesant decât de la alți viței.

În exterior, adesea posedă aspectul obișnuit, dar manierele lor rafinate și curtenie romantică atrag întotdeauna sexul opus.

Beneficiile caracterului:

 • are un miros natural și un farmec+
 • Are un bun simț delicat al umorului+
 • Ușor de convergen cu oamenii+
 • Valorile familiei pune întotdeauna mai presus de toate+
 • atinge întotdeauna sarcinile+
 • Are performanțe ridicate.

Caracterul maimuței ruinează uneori intenția taurului. De obicei, vițeii se străduiesc întotdeauna pentru scopul lor prin orice, dar trăsăturile maimuței sunt uneori forțate să-și abandoneze calea. Acest lucru se poate întâmpla dacă aduceți o persoană tânără de la dvs., care, apropo, aproape imposibil de făcut. Dar, dacă totuși, cineva a reușit să arunce în aer nervii de oțel al acestui om, este mai bine să nu se confrunte în această perioadă.

Există un tip al maimuțelor băieților și câteva dificultăți în caracter:

 • Din motive de putere și bani, el este gata să navigheze pe decență+
 • Peste tot în căutarea unor beneficii – aplicate brusc cu o întrebare neglijentă unui om inconștient de o maimuță de taur, cel mai probabil întreabă „Cum sunt? „Nu la fel+
 • Acestea sunt de obicei egoști care nu observă dezavantajele lor, dar nu tolerează greșelile altora.
Citește mai mult  Compatibilitatea Fecioarei: Descrierea și sfaturile pentru crearea unei uniuni armonioase

Într-o carieră

În acest om caută întotdeauna o poziție superioară. Acest lucru se datorează atât impulsul său constant de a gestiona, și cu dorința de a ei și familia sa maximizeze semnificativ.

Pentru a obține puterea, el este gata să meargă pe capete și, uneori, se duce la acțiuni foarte non-volatile. Din aceasta suferă adesea de oameni din jur. De fapt, taurus-maimuță nu este supărat și nu vrea nici suferințe nimănui, ci interesele sale personale întotdeauna pune mai sus. Uneori, temperament impulsiv maimuță nu îi permite să atingă un obiectiv din cauza unor factori independenți, dar încă este rar.

În parteneriat, este destul de pacient, eficient și precis, are tendința de a manifesta o abordare creativă.

In afaceri, acest om este, de asemenea, de succes și caută parteneri care sunt la fel de luptă pentru bunăstarea financiară, onestitate atunci când aleg un rol de companie nu joacă.

Îndrăgostit

În relația de dragoste, maimuta taurus se simte destul de confortabil. Spre deosebire de alte viței, un om de maimuță nu are cerințe nereale pentru alegerea aleasă, și, prin urmare, intră în relații fără dificultate. Cele mai multe dintre el atrage astfel de caracteristici ale caracterului unei femei ca un simț al umorului, mister și spirit.

El iubește sincer partenerul, întotdeauna încearcă să ghicească starea ei de spirit, face ceva plăcut. Afectuosi si grijulii, dar rareori se manifestă emoții sincere. Acest om este capabil de a vorbi o grămadă de cuvinte blânde, la început femeia crede, se îndrăgostește de un tip blând, dar în timp, el înțelege că el poate vorbi doar despre sentimente, dar nu pentru a le demonstra.

Acesta este un satelit de încredere, el este fidel iubitul și este întotdeauna gata pentru o relație de lungă. Este puțin probabil ca el va fi inițiatorul pauză.

În pat

Male Taurul ușor conservatoare în pat. De obicei, acești oameni tineri preferă să intre într-o relație intimă într-o cameră confortabilă și confortabil, dar maimuța, care caută totul nou, face ca Taurul nu tradiționale, uneori, încurajând intrarea în apropierea într-un loc neobișnuit.

Partenerul Male Taurus Monkey poate părea ușor îndepărtat. Motivul pentru aceasta este obiceiul de a exprima sentimentele în alte moduri. amanta Senzual va ajuta la temperamentul activ al unui om pentru a dezvălui complet. În pat, el poate fi lider, și un iubitor de sclav.

Citește mai mult  Cântare și cancerul: Caracteristici și compatibilitate de semne în diferite domenii

Căsătorit

Devenind un om de familie, o maimuță masculină Taurus va da mult timp acasă. El însuși îl va face și chiar să participe la curățenie. Soțul / soția, născută în anul maimuței sub semnul Taurului, este capabil să-și surprindă casa bruscă a familiei. Caracteristica sa ca soț este extrem de pozitivă.

Acest om este cel mai axat pe bunăstarea rudelor sale, iar acest devotament este capabil de a deveni motivul pentru care el va refuza cariera. Deși cel mai adesea capul familiei încă susține cu tărie baza financiară a acestei celule a societății.

De multe ori Casa Taurus-maimuță participa oaspeții. El pare să vizitatorilor cu gazda primitoare – astfel, de fapt, și este. Pentru copii, acest om se va referi la venera. În loialitatea și devotamentul soțului lor, soția maimuță poate fi sigur.

Relațiile cu alte semne

Dacă rândul său, horoscopului de Est, atunci omul maimuță ar trebui să ia în considerare diferite opțiuni pentru dezvoltarea de evenimente, ceea ce înseamnă compatibilitatea cu reprezentanții diferitelor personaje.

 • Şarpe: Beautiful Soyuz. Fit și bun venit pentru experiențe de maimuță șarpe sensibilitate sinceră la satelitul său. Cel mai de succes combinatie va lucra cu o femeie de un șarpe, semnul zodiacal al cărui Taur.
 • Câine: Abur de succes, ambii parteneri se angajează unul cu altul, până la sfârșitul vieții.
 • Taur: Ușor de a găsi un limbaj comun, înțelegerea reciprocă domnește întotdeauna într-o pereche.
 • Tigru: Este mai bine să se evite comunicarea cu o femeie tigru, această Uniune este în așteptare pentru o luptă constantă, dar tandemul de afaceri va fi foarte mare succes cu ea.
 • Cocoş: Dragoste cu un cocoș fată la tipul de băiat de maimuță nu va fi în stare să se întâmple, o intrigă ușor, dar nu mai mult. O uniune bună de afaceri pot apărea.
 • Cal: Cu calul unei femei, acest om va uni dragoste pentru acasă, confort acasă, valori familiale. Va fi o căsnicie bună puternică.

 • Şobolan: Abur nu deosebit succes. Șobolanul este întotdeauna interesat de partea materială, iar vițelul este în căutarea pentru apropierea spirituală. La început va atrage acest partener, dar este mai bine să fii atent cu ea.
 • O maimuta: Femeie maimuță caută întotdeauna putere. Și această caracteristică de calitate ambilor parteneri va provoca o pauza.
 • Porc: Cu un porc de sex feminin, un om va fi foarte interesant, acestea sunt compatibile pe mai multe puncte, cu excepția unuia, cel mai important – dintre ele nu poate fi de proximitate spirituală. Cu greu o relație poate fi grave.
 • Iepure: De asemenea, nu o uniune deosebit de succes. Cu o femeie de iepure, o maimuță de sex masculin poate petrece un timp bun, ea are distracție și chiar smerit frivol, dar după ce sa întâlnit un mai aterizat și partener serios, acest tânăr va rupe cel mai probabil, o relație de iepure nepromițătoare.

Dacă un om, atunci când alege un iubit va fi ghidat de horoscopului occidental, atunci este mai bine pentru el să acorde o atenție la Tales, Dev, pește, Leu și Scorpion. În alegerea partenerului de afaceri, o uniune bun va lucra cu un Taur, Varsator, Gemeni, argint. Femeile, semn zodiacal Capricorn, Rac, Berbec sau baremurile bine de evitat în nici un fel.

Cum de a câștiga inima lui?

  Astrologii dau sfaturi doamnelor, care a întâlnit omul de maimuță al unui bărbat și visează să-și cucerească inima:

  • Să fie îmbinarea veselă și optimistă – Echilibrul electoral emoțional este foarte important pentru el+
  • nu doare acest om, el nu este de la cei care atrag femeile iscusite + supărat taurus-maimuță este în stare chiar să se răzbune+
  • de multe ori laudă tipul ăsta, este foarte egocentric și încrezător în sine, întotdeauna ia lingușire pentru o monedă curată+
  • Încercați să o uimi, obiectul pasiunii dvs. este foarte curios și adesea plăcut de ceva nou+
  • Principala greșeală este critica acțiunilor sale, aceasta este o supraveghere de neiertat, după care Taur-maimuță, în general, poate înceta să comunice cu o femeie.
  Citește mai mult  2019 - Anul cărui animal și ceea ce este caracteristic pentru el?

  Recomandări

   Din cauza unui anumit caracter, o maimuță masculină se confruntă adesea cu situații dificile de viață. Se referă în principal la comunicarea cu oamenii.

   Pentru a evita cele mai multe probleme, astrologii oferă acestor oameni să asculte următoarele recomandări:

   • Încercați să vă gândiți mai mult despre sentimentele altor persoane, amintiți-vă că opinia dvs. nu este singurul lucru, gândurile altora pot diferi de pe a voastră+
   • Într-un efort de a merge, încercați să reasigurați maimuța emoțională și energică, care devine adesea un motiv pentru calea dorită+
   • Refuză declarații ascuțite altora, puneți-vă în locul unei persoane – la urma urmei, tu nu luați criticile altcuiva.

   Astfel, o maimuță masculină este o persoană foarte interesantă care realizează înălțimi mari și într-o carieră și în relații de familie. Poate că ar trebui să fie ușor reconsiderat atitudinea față de oameni, iar apoi situațiile de viață complexe vor fi bypass.

   La psihologia bărbaților Taur în dragoste, vedeți următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: