Monkey Women: Descrierea personajului, realizări în carieră în dragoste

Monkey Women: Descrierea personajului, realizări în carieră în dragoste

O femeie născută în anul maimuței are astfel de calități contradictorii viclean, independență, bunătate și secretul. Ca urmare, o destul de neobișnuit, dar atractiv pentru cei din jur o combinație.

caracteristici generale

O femeie de maimuță este interesant pentru cei care ei înșiși nu sunt întotdeauna în măsură să înțeleagă ceea ce este sursa de atractie – emoțiile sale spumante și mintea sau un truc grijuliu. În orice caz, oamenii preferă să comunice cu ea, pentru că frumoasa maimuță va folosi toate resursele sale: artă, spirit, energie și emoție. Nu este surprinzător faptul că, în majoritatea cazurilor, o astfel de femeie este în centrul atenției oricărei societăți.

O maimuță știe adesea ceea ce dorește de la viață din copilărie, iar intuiția și întreprinderea ei ajută la această cale.

Cauzele defecțiunilor sunt, de obicei, rezultatul schimbării starea de spirit a unei femei și nu a unor influențe terțe. Ea nu caută în mod special carieră, dar este un bun organizator, care contribuie la succesul în muncă. Cu toate acestea, familia și casa pe care o pune mereu în primul rând. Potrivit horoscopului estic, 1992 a fost anul maimuței de apă neagră și 1980 – Metal. Simbolul din 2004 – o maimuță de lemn, urmată de focul în 2016.

Caracter pe semnele zodiacale

Este demn de sedere pe fiecare semn zodiacal.

 • Maimuță-Berbec este un lider luminos pentru care nu numai că recunoașterea publică este importantă, dar, de asemenea, realizarea tuturor înălțimi noi. Femeia capabil să insiste pe cont propriu și rămâne fidel propriilor sale interese. natura activă și directă este capabil de a găsi un limbaj comun cu multe și să aducă orice situație de compromis.

Caracteristica sa caracteristică este afectivitate și schimbare destul de ascuțit.

 • Monkey Tel Nu accepta alt punct de vedere și se distinge prin încăpățânare de invidiat. Datorită acestui fapt, femeile sunt probabil unele probleme de comunicare, mai ales atunci când maimuta începe să impună opinia sa. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, această problemă este de obicei eliminată. Taurul este dezvoltat complet capabil de a sprijini și de ajutor, dar această calitate vine la el deja mai matur de vârstă.

 • gemeni Monkey – de mare viteză, contradicție și natura originală. Ea se schimbă în mod constant starea de spirit, ea se schimbă rapid hobby-ul și se întâlnește oameni noi. Ea este tot timpul în găsirea de noi spectatori și uimește pe cei din jurul lui cu afectivitate.

La locul de muncă, ea se manifestă ca un angajat creativ și responsabil, dar numai în cazul în care profesia se dovedește a sufletului ei.

 • Maimuță-cancer Se pare vulnerabil și închis, dar, de fapt, toate obiceiurile și obiceiurile naturii luminoase sunt doar ascunde sub masca. Rac are multe ambiții și imaginație excelentă, care, cu toate acestea, este susținută de bun simț. O astfel de femeie este inteligent și imprevizibil.

 • Monkey-Lev – un om a cărui mentală distinctiv caracteristici sunt generozitate și grija pentru alții. Ea tânjește constant noi emoții și impresii, bun și devotat, așa că are o mulțime de prieteni și amici.

O caracteristică negativă a unui leu, cu toate acestea, este o dorință constantă de a-și exprima opinia sau impune poziția corectă.

 • Monkey-Deva trăiește doar în principiile sale și să asculte numai el însuși. Femeia este un bun organizator si are muncitor necesare pentru atingerea obiectivelor. Cu toate acestea, destul de des maimuța „cade“ din stilul de viață și de îngăduitor raid și vesel măsurat.

 • Monkey-scale nu te gândi fără comunicare. Ea tinde să risc și rareori se gândească la consecințele, așa destul de des „lipirea“ în situații neplăcute. Fermecătoare doamnă destul de rar reușește în viață, dar numai pentru că nu este adaptată să coopereze și întotdeauna încearcă să găsească numai în beneficiul lor.

 • Scorpion maimuță are un caracter extrem de complex. Ea este egoistă, are puterea de voință și poate acționa până la sfârșitul anului. Deoarece astfel de iubirile persoana de o de a controla totul, problema puterii devine dominantă în nici un fel.

 • Maimuță-Sagetator este un excelent organizator și supervizor. Evidențierea și asamblate, acesta ajunge succes semnificativ și fără probleme pune în aplicare propriile talente. Scândura supraestimat în relație cu alții de multe ori duce la probleme în viața personală.

 • Monkey-Capricorn vieți în tensiune constantă, datorită numeroaselor contradicții îl rupe din interior. munca permanentă pe tine poate da armonie, atât succes în toate sferele vieții.

 • Maimuță-Varsator a dezvoltat bine intuiție și originalitate se îmbină armonios cu caracterul practic. O astfel de femeie are un aspect non-standard la orice întrebare care, împreună cu o inteligență dezvoltată, atrage în mod constant atenția asupra sa.

 • pește maimuță – sensibil și bine „citește“ starea interioară a celor din jurul ei oameni. Acesta combină măiestria, inteligență și farmec, precum și capacitatea de a se adapta. Un astfel de pește este capabil să facă față oricărei sarcini.

Manifestarea în sfera de afaceri

Monkey fără frică ia pentru orice afacere nouă.

Ea nu este un angajat responsabil deosebit, dar devine perfect în oameni și stabilește contacte.

Deși înclinațiile ei pot minți în diferite zone, preferința este adesea dată pentru a lucra cu drumuri sau generarea de câștiguri în greutate.

Dragostea relații

În dragoste, o maimuță încearcă să traducă candidatul și perioada de panificație într-o căsătorie completă, așa că luând în considerare în dragoste, se căsătoresc destul de repede. De regulă, aceste relații se termină, dar deja în următoarea femeie prezintă mai multă atenție și purificare. Maimuța este dificil de a construi o relație, deoarece ea dorește conducerea, dar nu fiecare om va fi de acord să o supună. Dacă partenerul reușește să cucerească doamna inimii, atunci se arată dorința de a schimba, arată flexibilitate și de a găsi compromisuri. Pentru a construi relații armonioase, un reprezentant al acestui semn, trebuie să te uiți pentru un om puternic, știind clar ce vrea de la viață.

Deoarece maimuta este destul de ușor să ne raportăm la viață, iubește divertisment, râs și de distracție, partenerul ei ar trebui să se înțeleagă și să ia un astfel de comportament, și este mai bine să se alăture chiar.

Conflictele din Uniune pot apărea din cauza abundenței reprezentantului sexului frumos sau de încrederea în sine.

Compatibilitate

Ca o regulă, o femeie născută în anul maimuței nu apar probleme deosebite în viața personală. luminozitate, naturaletea si feminitatea înnăscute atrage mulți bărbați. Este cel mai bun pentru ei de viață prin satelit aparținând elementelor similare, clar o maimuță și având un caracter similar. Semnul zodiacal ar trebui să aparțină elementul de aer sau de pământ și în mod ideal, să fie o ficțiune, cântare sau Ibex.

O bună compatibilitate într-o femeie de maimuță cu rampe, viței sau lei, dar cu relații acvatice sau bune care se așteaptă să nu se aștepte.

În ceea ce privește horoscopul chinezesc, relația dintre maimuțe și de șobolan este practic perfectă. Un bărbat și o femeie au vedere similară a vieții și a obiectivelor, în plus, ei sunt interesați rapid unul de celălalt. Șobolanul atrage farmecul și inventivitatea maimuței, iar ea, la rândul său, va aprecia foarte mult gândirea sa strategică. Cetatea unei astfel de uniuni va da dorința de dezvoltare comună. Având în vedere că soții sunt „vizionarea într-un fel,“ ei sunt fericiți să planuri vinde în comun și a cuceri noi obiective. În cele mai multe cazuri, astfel de piste de interacțiune pentru organizarea unei afaceri de familie de succes, în care maimuță este un generator de idei și de șobolan – un interpret de încredere. Conflictele soților sunt eliminate cu succes de simțul mutual al umorului. În general, la șobolan și o maimuță, care intră în căsătorie, se poate aștepta o creștere personală comună, succese de carieră și sentimente puternice.

Monkey și Dragon pot construi, de asemenea, o uniune de succes. femeie și artistică originală va deveni o muză reală pentru Alesul lui, și el, de acostare, va prelua rolul liderului de familie responsabil. Relațiile a două persoane vor fi umplute cu pasiune și emoții strălucitoare. Talentele ambelor parteneri vor avea dreptul să pună în aplicare cu succes numeroase idei. Balaurul în acest sens va fi inițiatorul proiectelor, iar maimuța își va asuma drepturi, cum ar fi sursă de inspirație și de sprijin.

Două maimuțe sunt capabile de a crea relații puternice și stabile. Din moment ce soții posedă un caracter similar, ei se vor putea înțelege reciproc și se vor mișca într-o singură direcție. Cu toate acestea, Uniunea, plină de pasiuni și aventuri, poate satisface suficiente capcane pe drum. Alternativ, o glumă proastă poate juca o dorință de a trăi singur și nu se gândește la viitorul sau „tragând frânghia” pentru conducere într-o pereche.

Taur și maimuță, în principiu, formează o pereche bună, dar numai după o perioadă destul de lungă „Șervețele”. La începutul relațiilor, conflictele frecvente și certurile destul de grave și adesea cauza va fi furnizată de identitatea „depășită” a ambelor parteneri. Taurul nu-i va înțelege aparatul său de bărbierit și o consideră un adevărat despot. În plus, dezacordurile pot apărea pe solul financiar după ce toată maimuța se caracterizează uneori cheltuiți bani fără să se gândească că nu acceptă taur.

Maimuță și tigru cu greu durează împreună. Fiind, prin natura, ambii lideri, ei vor începe repede să se enerveze reciproc și să refuze să renunțe. În plus, tigrul se poate simți umilit atunci când partenerul său va începe să se califice pentru drepturi egale. Sfera financiară pentru reprezentanții acestor semne este, de asemenea, o problemă. Maimuța și cocoșul nu vor putea, de asemenea, să creeze o uniune puternică și fericită. Cocoșul este ocupat cu poziția sa în societate, deci nu este capabil să dea o maimuță ocazia de a exprima. Astfel de relații au o șansă numai pentru distanță și în prezența unor sentimente puternice.

Femeie maimuță și iepure masculin, El este o pisică, creează o familie prosperă supusă compromisurilor și unei anumite lucrări asupra relațiilor. Rabbit trebuie să ofere o maimuță necesară libertatea de a exprima emoțiile și satisfacția ambițiilor. De regulă, el nu-l confundă atunci când soțul / soția ocupă o poziție mai proeminentă în societate și, dacă este necesar, poate chiar să profite de autoritatea și conexiunile sale. Partenerii rabbari într-o astfel de pereche vor fi realizarea unor obiective comune.

Relațiile de maimuțe și șarpe sunt destul de complexe și chiar grele datorită temperamentelor dificile ale ambelor soți. Calm, dar șarpele inneorios nu înțelege, prin urmare nu ia comportamentul imprevizibil al maimuței și când o afișează în mod intenționat de la echilibru, începe să-și limiteze libertatea. Ca rezultat, dragostea iese și opoziția începe, în timpul căreia ambii oameni se demonstrează în cea mai gravă lumină. Maimuță și cal pentru a forma o alianță pot, dar va fi destul de dificil. Opusul personajelor va duce la numeroase conflicte, deoarece un cal cinstit va fi șocat de o intrigă de maimuță cunnică.

Conservarea căsătoriei în acest caz este posibilă numai atunci când sunteți gata să căutați compromisuri.

Un porc de maimuță este capabil să organizeze o căsătorie prosperă datorită incluziunii și pregătirii similare a priorităților. Nu este adevărat să se aștepte ca o femeie să ia rolul de doar o gospodină, deși este posibil, și ceea ce ar dori bărbați. Mult mai bine în Uniunea are o astfel de distribuție de roluri, în cazul în care soția devine ajutor și sprijin pentru soțul ei. Maimuță cu capră posedă o bună compatibilitate. O femeie într-un astfel de cuplu își asumă o conducere și responsabilitate, sprijinind omul ei, l-motivarea pentru noi realizări. Monkey cu un caine este, de asemenea, capabil să formeze o uniune bună, dar în prezența unor interese comune. Femeia va atrage prudență și calm popor ales, și el se va bucura de natura ei luminos. Conflict, cu toate acestea, poate fi o chestiune de onestitate.

Despre ce semnul este caracteristic – o maimuță, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: