Om leu în dragoste și relații

Om leu în dragoste și relații

Un bărbat generos și pasionat născut sub constelația unui leu este întotdeauna gata să fie în centrul atenției și să demonstreze aspectele pozitive ale naturii sale. Mai ales că are multe dintre ele. Ce probleme așteaptă o fată care a decis să-și legleze viața cu un bărbat Lvom și cum să facă față lor? Acest lucru poate fi găsit mai jos.

Caracteristică

Cel mai important lucru este că este nevoie de un om – aceasta este atenția. El iubește o vacanță, calmul îl va opres. Orice eveniment este gata să sărbătorească cu o mulțime de prieteni și rude. La om, el, mai presus de toate, apreciază atitudinea față de persoana sa. Natura îi este prezentată să răspundă la laudă și, prin urmare, leul alege oameni care le admiră.

Acesta este un om dominator care se vede ca pe un lider în orice companie. Din copilărie, el vizitează o grămadă de diferite cercuri și pretutindeni încearcă să fie cea mai bună și mai importantă. Dacă acesta este fotbal, el cu siguranță căpitanul echipei, în cazul în care clasa obișnuită a școlii secundare, atunci acest băiat va fi cu siguranță o vârstă înaintată. Aceste calități se manifestă la vârsta adultă. Cel mai adesea, leii ocupă o poziție de conducere, deși, în general, acestea nu diferă în special eficiența.

Alții iubesc leul pentru temperament bun. El este gata pentru toată lumea să dea un zâmbet și să ridice starea de spirit într-o glumără. Distracție cu el, interesant de energie, inepuizabilă de un leu îl împinge la acțiuni extreme. Leul este capabil să negocieze mulțimea.

Reprezentanții elementului foc sunt întotdeauna cu sensibilitate la cei dragi, chiar și în adolescență, leu se întinde la părinți. În procesul de creștere, nu pleacă niciodată fără ajutorul lui mame in varsta si tati.

Când leul este într-o stare bună, atunci el se simte în placa sa, se relaxează, și apoi alții cred că leul poate fi manipulat. Dar nu este. Omul leu nu va permite nimănui să dicteze voința sa.

Încercările de a comanda acest tânăr se poate transforma într-un caz mai bun cu o ceartă de lumină la cel mai rău – adevăratul război.

Sunt momente când leul nu este în măsură să gestioneze furia sa. Se întâmplă de multe ori, atunci când cineva încearcă să-și impună propria opinie sau critica acțiunile lor prietene de foc. Criticii acestui om nu îndură. Acrementing agresiune, el revarsă în interlocutorului cuvintele nenumărate de furie. Prietenii știu despre această caracteristică a leului și să încerce să evite astfel de momente.

În general, leul se distinge printr-un sentiment de dreptate agravată, constiinciozitate + întotdeauna cere sincer iertare, dar uneori un zâmbet drăguț poate ascunde insidios. Leul nu se distinge prin mercantilence, dar în unele situații se duce la decență și de dragul beneficiul lor este capabil să ipocrit.

Acest om preia mediul său pentru el însuși. El încă din copilărie sunt sigur că el are nevoie de prieteni perfecte, soția perfectă, perfectă acasă. Este la acest leu și caută pe tot parcursul vieții sale. Oamenii cu un caracter slab, precum și cei care o dată pus la îndoială în acțiunile de un leu, nu există nici un loc în ea.

Există un prădător și o parte slabă – aceasta este o teama de a fi într-o situație ciudată, să devină un obiect de ridiculizare, pata reputația. Toate forțele încearcă leu pentru a evita momentele când poate fi în acea poziție.

Toate forțele încearcă leu pentru a evita momentele când poate fi în acea poziție.

Ce este nevoie de o femeie?

Acest om vanitos încă din copilărie preferă să se înconjoare cu lucruri frumoase. Aceeași regulă se referă oameni, așa că are nevoie de o femeie frumoasă. Această doamnă nu trebuie să specifice un său ales, cum să se comporte, pentru că în înțelegerea lui este întotdeauna dreptate. Cu un partener, această femeie trebuie să se lege o globility.

Citește mai mult  1965 - anul care a animalelor și ceea ce este caracteristic el?

Leo apreciază la fete capacitatea de a menține fermă, este delicios de a găti, cu pricepere stau cu acest feminin și bun venit. Desigur, această femeie ar trebui să admiri perfecțiunea o perfectă.

Lady leva lui trebuie să fie mândru. Ea trebuie să rămână drăguț și moderat sociabil în compania prietenilor generale, dar nu eclipte persoana lui. Acest leu nu va ierta partenerul său.

Fata ar trebui să fie întotdeauna pregătită pentru faptul că leul în ciuda deceniului său poate fi foarte ofensat de cuvântul ei în public. Se va întâmpla dacă doamna începe să critice acțiunile sale. Lion însuși nu va observa nici măcar că a intrat într-un loc slab, pentru că nu o va căuta, și totuși o femeie poate fi într-o poziție umilitoare. Deci, el nu are nevoie rapid temperat si pacient echilibrat ales.

Fata care își urmează nutriția și căutând să dovedească beneficiul produselor dietetice la iubitul său prădător, nu se potrivește cu leul. Reprezentanții elementului de foc sunt înzestrați cu sănătate eroică și se cunosc când și ce pot mânca. Este mai bine să-l surprindă cu o, nu un fel de mâncare delicios util, acest gest al Leului va aprecia.

Fiind în dragoste, nu credeți că a dispărut pentru prietenii săi. Acest tânăr va continua să ducă o viață activă fascinantă, abia acum el trebuie, de asemenea, să fie însoțită și de a doua jumătate a.

O femeie care participă la cursurile sale vor fi foarte apreciate de acest prădător.

Semne de dragoste

Leul este un tânăr destul de sincer. Loves întotdeauna cu adevărat și nu ascunde sentimentele. Timpul el dedică o femeie poate fi semnul principal pe care un om în dragoste. În cazul în care leul a invitat noua sa cunoștință pentru câteva ore la restaurant, atunci, cel mai probabil, este doar un flirt. Dacă am numit-o plimbare, pentru toată ziua, el a iubit.

Pentru a înțelege cu exactitate cât de grave intențiile Male Leul poate fi familiarizat cu mai multe semne de mai multe.

 • În compania prietenilor, el va sta întotdeauna. Este tipic și în dragoste cu un leu lung, dar cu iubita lui, acest tip își pierde complet capul și demonstrează calitățile sale de lider obsesiv. La urma urmei, acum acest prădător are nevoie nu numai în admirația altora, dar, de asemenea, lauda iubita lui.
 • Când omul leul cade în dragoste, el nu va verifica sentimentele prietenei sale, după ce a încetat să comunice cu ea. El va suna în fiecare zi și interesate în afacerile stimă de iubit.

 • Pădure Dragoste Micul Leul va încerca să devină o persoană majoră în viața alesul. Rolurile În al doilea rând nu va tolera. Și toate acestea, acest om va fi capabil de a transforma foarte discret, astfel încât doamna este atent să aibă grijă de comportamentul unui nou cunoștință.
 • Femeia care iubea leul tip va experimenta în mod constant controlul asupra lui însuși. Aceasta este proprietate calitățile acestui om tânăr.
 • Reprezentantul elementului de foc în sine este foarte emoțională, dar în comunicarea cu o doamnă a inimii, acest afectivitate atinge un vârf. Acesta nu va fi în măsură să rămână parteneri insightful neobservate.
 • Micul leu poate tortura întrebări cu privire la exclusivitatea lor iubite. A fost știa înainte cu astfel de oameni extraordinari? Au ea a experimentat astfel de sentimente mai devreme? Toate aceste întrebări vor primi răspuns la fata care a iubit leu.

Atitudinea față de familie și căsătorie

Leul este un soț foarte pozitiv. El încearcă să creeze o familie ideală, pentru că în soția lui alege femeia perfectă în orice. Ea trebuie să fie în măsură să păstreze ferma si se gateste bine. Soțul în sine nu va ajuta mai ales la viața de zi cu zi, dar pentru a găti iubirile leu. caracteristică foarte interesantă a acestor oameni: de la „nimic“ si fara dificultate acestea se pot pregăti un fel de mâncare foarte gustos. Este păcat că nu o fac atât de des, dar întotdeauna cu plăcere și cu un suflet. Soția înțelept nu ar trebui să lase acest gest fără admirație.

Citește mai mult  1985 - din care animală și ce anul acesta înseamnă?

Pentru soțul său, leul încearcă să creeze condiții ideale: dă daruri frumoase, laude, exprimă în mod public cuvintele de dragoste. În pat poate fi insațiabilă, astfel încât soția ar trebui să aibă un temperament puternic.

Cu toate acestea, sexul nu este încă componenta principală a căsătoriei în înțelegerea leului.

În general, leul este predominant loialitatea și devotamentul, dar în cazul în care soțul este ofensat de ceva, el poate merge pe trădare. În cazul în care inima unui leu căsătorit cucerit o alta amanta, atunci el va părăsi cu greu soția lipsit de apărare, cel mai probabil, va continua să aibă grijă de ea.

Acesta este un soț gelos, care poate aminti soția lui pentru o lungă perioadă de timp despre partenerii ei din trecut, cerând lucruri mai mici de la ea pentru a compara faptele, găsi o discrepanță și vina. Soțul în înțelegerea leul nu este eligibil să zâmbească chiar și la un alt om, și cu atât mai mult nu pentru a exprima cuvântul de admirație. Dar leul se crede că el nu merită gelozie. La urma urmei, el în natură are nevoie de o atitudine entuziastă a altora, inclusiv femeile și, prin urmare, soțul / soția nu ar trebui să fie gelos.

În general, în căsătorie, soțul va fi responsabil pentru toate acțiunile celor aleși, inclusiv pentru a-și controla hainele, împrejurimile, hobby-urile, lăsând capacitatea de a dispune doar de problemele gospodăriilor.

În carieră, leii, de obicei, realizează o poziție înaltă, și, prin urmare, familia nu va avea nevoie de bani. Casa lui Lion va fi mobilată în articole de interioare scumpe. La domiciliu și familie, acest om nu se va simți rău pentru bani, îi place o viață de lux.

Tatăl din Leo este excelent. Acesta este un tată iubitor, atent, care va fi un prieten adevărat pentru copilul său. Copiii de la o vârstă fragedă văd cum tatăl este instabil în fața lingușitorului și laudă și, prin urmare, folosește aceste arme pentru a căuta propriile lor. Tatăl nu este capabil să refuze cererea Fiului sau a fiicei. Cu toate acestea, după apariția copiilor, conflictele pot apărea în familie. Leul nu este folosit pentru a fi pe a doua roluri, și, prin urmare, uneori, poate fi gelos pe soțul propriilor lor copii, pentru că acum nu se obține porțiunea principală de admirație. Acest lucru nu va afecta atitudinea un leu atinge față de fiii și fiicele lui.

De obicei, în familia lui nu are mulți copii, maximum de două.

Compatibilitate

Un leu om cu femeile nascuti sub diferite semne zodiacale are următoarea compatibilitate.

 • Berbec. Înclinarea femeii virajului Berbec peste informația repels omul leului, astfel încât această uniune de familie este puțin probabil să devină fericit.
 • Taurul. uniunea Nu prea mult succes. Nu va fi o luptă constantă între reprezentanții acestor semne. Relațiile pot netezi de sex numai pasional.
 • Gemenii. Compatibilitate perfectă în orice.
 • un leu. S-ar putea fi destul de o pereche bună, dacă cineva din aceste două vor veni în continuare la un compromis. Din cauza luptei pentru campionat în majoritatea cazurilor, leii încă o parte.
 • Cancer. Omul de leu și femeii cancer vor putea fi parteneri de afaceri excelenți sau cei mai buni prieteni, dar relațiile de dragoste nu le pot lega cu greu.
 • Fecioara. Nu abur deosebit de reușit. Caracterul de foc poate fi foarte blând și vulnerabil.
Citește mai mult  Caracteristicile unui pește de sex feminin nascut in anul sarpelui

 • scales. Foarte bun Soyuz. Scalele pot tolera caracterul complex al leului, elementul aerului va pune fervoarea de foc a acestui om în timp.
 • Scorpion. În acest caz, este mai bine să evitați orice fel de comunicare.
 • Sagetator. Viața de familie fericită așteaptă un om de leu și o femeie Sagetator, dacă acest lucru înțelept și doamna complicată apare la pârghiile de presiune corectă.
 • Capricornul. Numai în cazuri rare, Uniunea poate fi promițătoare, de obicei reprezentanți ai acestor semne de zodiac rar găsesc o limbă comună.
 • Vărsător. Dintre aceste două, poate fi destul de bun.
 • Pești. În ciuda elementelor opuse, este o femeie sensibilă de pește poate face un lot bun de leu puternic. Această doamnă se simte delicat un partener și știe cum să îndeplinească toate dorințele iubitului său.

Sfat

Pentru a interesa acest prădător puternic curajos, precum și păstrați-l în apropierea ei, fetele ar trebui să asculte următorul sfat.

Cum să cucerească?

 • Pentru a cuceri inima acestui om, care se consideră perfecțiunea de călărie, fata trebuie să-l potrivească în tot: îmbrăcați bine, pentru a avea manierele potrivite, să poată atrage atenția sexului masculin. Văzând doamna strălucește în compania de prieteni, leul nu va putea rezista, pentru că el ar trebui să aibă întotdeauna cele mai bune, inclusiv cele alese.
 • Femeia stâncoasă nu-i va plăcea acest om. Este nevoie de o tânără rapidă decentă bine păstrată. Personalitatea prea luminată nu seduce acest tânăr, deoarece va fi capabil să o umbrească, pe care leul nu îl va permite.
 • Nu vă grăbiți evenimente. Acest prădător ar trebui să creadă că este cel care este inițiatorul relațiilor. Nu este nevoie să renunțați imediat. Un bărbat ar trebui să fie interesat de interesul și Chase sacrificiul lui dragoste, cum ar trebui să fie un animal de pradă.

Cum să țineți?

 • Dacă omul leu este deja înscris, atunci trebuie să-l păstrați pe acest tânăr. Pentru a face acest lucru, femeia merită să devină realitate cu faptul că cel ales va fi întotdeauna liderul și să învețe să se supună voinței sale.
 • Îndrăgitul reprezentant al elementului de foc va trebui să uite ceea ce este oboseala sau stare de rău. La tipul și în continuare interesul pentru ea, va trebui să-l viziteze petreceri, sărbători, du-te la călătorii neașteptate.
 • Este demn de a uita de flirt nevinovat cu sexul opus. Chiar și o conversație relaxată, cu un coleg se poate transforma într-un scandal.

Cum se întoarce?

Dacă cuplul sa despărțit, dar doamna vrea să-și întoarcă omul, atunci ar trebui să recurgeți la următoarele sfaturi.

 • Chiar și după ruptură, nu începe o relație cu un alt bărbat. Dacă leul învață despre asta, atunci nici o întrebare nu poate fi vorbire.
 • Nu reamintesc despre certuri. Cel mai probabil, decalajul a avut loc din cauza greșelii partenerului, dar nu ar trebui să criticați iubitul și să indicați erori, nu va ajuta la întoarcerea.
 • Nu este nevoie să teletezi leul înapoi. Lacrimile nu-i vor face nici o milă, dar dispreț. Este mai bine să arăți o doamnă mândră cu un sentiment de stimă de sine, oarecum indiferent față de persoana sa. Lăsați-o să fie în conformitate cu mândria prădătorului.
 • Dacă leul nu este încă gata să înceapă din nou o relație, atunci nu o grăbiți. Poate că el are nevoie de această pauză. Pentru a compensa, veniți cu un motiv pentru întâlnire și, în momentul comunicării, cereți scuze dacă vă considerați vinovați. Dacă a avut loc cearta despre defecțiunea unui partener, atunci în timpul întâlnirii deloc nu începe să vă amintiți conflictul.
 • Pe aceeași întâlnire presupusă aleator, mai des adormit cu un iubit cu complimente. Leul nu va renunța niciodată la laudă, iar oamenii pe care îi admirăște este întotdeauna valoros pentru el.

Citiți mai multe despre LEV masculin Veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: