Omul Rac Născut în câine An

Omul Rac Născut în câine An

La prima vedere, un bărbat câine-cancer pare a fi un om moale și blând, cu toate acestea, după ce a învățat mai bine, se poate observa o anumită rigoare și seriozitate. Este important ca el să construiască o stârnească puternică și de a trăi în ziua de azi. Sentimentele pe care overflow un tânăr poate afecta negativ creșterea cariera și relațiile de familie.

Avantajele și dezavantajele de caracter

Omul Rac-Dog are o preoție, care îl ajută să se adapteze în orice situație. Extern arată ca o persoană moale și flexibilă decât de multe ori doresc să folosească din afară. Dar o astfel de personalitate pentru a-și apăra interesele lor și, dacă este necesar, gata să „spectacol dinți“.

Cancerul de câine este imposibil să renunțe la executarea treburilor destinate. El este capabil să abandoneze mult pentru a realiza conceput. În ciuda acestui lucru, un astfel de tânăr este realist și nu se stabilește ca o provocare bazată pe fanteziile și visele. Pentru el, numai lucrurile materiale sunt importante, iar săpat permanent în sine poate mult timp să conducă un tip în depresie.

Reprezentantul acestui semn știe exact ce vrea și cum să-l atingă. El trăiește pe propriul său program, așa cum știe exact ce are nevoie. În unele locuri, omul este prea grav și sa alăturat, dar este capabil să se oprească în timp și chiar să râdă de el însuși.

De regulă, un cancer de câine are o intuiție dezvoltată care trimite în mod constant un tânăr pe drumul spre succes. Din păcate, o astfel de personalitate nu ascultă întotdeauna al șaselea simț și acționează pe baza circumstanțelor.

Mulți bărbați născuți în anul câinelui sub semnul cancerului zodiacal, cred în misticism. Ei nu pot fi surprinși de povesti neobișnuite despre alte lumi. Cu toate acestea, există mai multe personalități aterizate care nu caută semne din exterior.

Această personalitate are o poziție vitală clară, și, prin urmare, nu înțelege persoanele care își schimbă des propria opinie. Și dacă un bărbat câine-cancer de conceput ceva, apoi să-l descurajeze aproape ireal.

Horoscop pretenții că o trăsătură distinctivă a acestui semn este capacitatea de a calcula posibilele mutări în avans. Oricare ar fi situația este fie, tânărul va găsi întotdeauna o soluție.

Din partea se pare că acest caz este smittered, dar, de fapt, un astfel de scenariu este rezultatul de ploaie lung.

caracteristici pentru copii

Boy câine-cancer, deoarece diferă copilărie și patientity peacefulness. El apreciază dreptatea și știe cum să fie prieteni. Astfel de copii sunt mereu înconjurate de prieteni, deoarece ei sunt capabili să mențină budiest conexiuni și de a face concesii. Ele sunt foarte dedicate casei, dar ele pot fi de acord cu ușurință pe un drum lung.

Astfel de băieți place și știu cum să lucreze. Ei au perseverență suficientă și devotament pentru munca lor și, prin urmare, întotdeauna aduce la sfârșitul anului. Alegerea numelui unui astfel de copil a, este important să se ia în considerare viitoarele sale trăsături de caracter și de a le maximiza.

Părinții care doresc existența armonioasă și fericit copil ar trebui să găsească un nume care personifică o personalitate puternică și cracare. Acestea includ: Artem, Gabriel, Dmitri, Daniel, Arseny și Elisei.

Dacă părinții proorociți băiat de viață stabilă financiar, atunci ei ar trebui să acorde o atenție la astfel de nume: Maxim, Iaroslav, Bogdan, Victor, Kirill sau Ghennadi.

Pentru a asigura un grad inalt de inteligenta si creativitatea copilului dezvoltat, trebuie să fiți atenți la următoarele nume: Nikita, material seminal, Matvey, David, Ignat și Roman.

sportivii Futual poate fi Yuri, Serghei și Andrei, și mans de familie bun va dovedi din Egorov, Pavlov, Vladislav și Lviv.

Pentru a proteja copilul de negativ și de a pune calitățile dorite în ea, puteți cumpăra o piatră specială. Potrivit horoscopului, Onyx, Agat, Emerald si Carneol se va potrivi cu cancer de-dog. Prin achiziționarea onix băiat, vă poate proteja copilul de influenta altcuiva si recompensa cu optimism de viață.

Dar, cu ajutorul agat puteți adăuga încrederea în sine personală.

Compatibilitatea în dragoste

Cancerul de câine de sex masculin încearcă să ia o poziție de lider într-o relație, dar știe cum să o facă imperceptibil pentru parteneri. Cu toate acestea, cel mai adesea femeia însăși devine lider și suprimă caracterul moale al iubitei.

Emoționalitatea și sensibilitatea reprezentantului acestui semn îi permite să se cufundă într-o OMU iubire. Dar visare excesivă poate duce la neînțelegeri cu părintele, care nu va fi întotdeauna în măsură să înțeleagă fantezia unui câine câine.

În ceea ce privește relațiile intime, această persoană le ia ca parte a iubirii. El poate săpa o aleasă de fabricile sale, inspirată prea devreme.

În pat, el este un iubitor calm și încrezător. Dar, uneori, puteți uita de sentimentele partenerului pentru a vă aduce propria plăcere. Șeful său poate supăra o atitudine similară, iar tendința unui cancer de câini la conservatorism este capabilă și, deloc, la despărțire.

Pentru a câștiga inima reprezentantului acestor semne poate o femeie șarpe-taur, scorpion de iepure, scale de tigru, capricorn, scale de șarpe și cal scorpion. O bună compatibilitate un astfel de om poate obține un câine de pește de câine, o coroană-leu, șarpe, un regizor de cocoș, acvicular-acvatic și twin.

Familie și căsătorie

Căsătoria pentru reprezentantul acestui horoscop este foarte importantă. Pentru a asigura o familie de bine, el este gata să facă concesii și să închidă ochii defectele. Cu toate acestea, capul familiei este în mod constant încearcă să controleze fiecare pas din gospodării și să le ia prea mult.Cu rudele unui câine-cancer pliat relatii calde puternice. Acest lucru permite un om, dacă este necesar pentru a beneficia de sprijin.

Dar el spune rareori rudele sale despre ceea ce el crede cu adevărat despre ei, și de obicei condamnă rudele pentru spate.

Atitudinea de muncă

Masculin câine-cancer de vise de viață bogată, și, prin urmare, deschide întotdeauna la oferte interesante. Din motive de sprijin financiar, el este gata să se angajeze toate acestea, cu o coincidență bună, un venit bun poate aduce.

O astfel de persoană, o știe cum să prezică viitorul, și este capabil de a găsi o venă de aur. Datorită comunicabil și mercantility sale, o persoană similară găsește cu ușurință oamenii potriviți și dobândește legături utile.

Împiedicați vânzarea de câini de cancer în carieră poate fi o agresiune excesivă și neglijență, dar dacă el învață să controleze emoțiile, va fi capabil să atingă înălțimi de carieră.

Mai multe despre un cancer de om veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: