Pi Yao și câine Fu: istorie, Semnificație și sfaturi pentru Locul de amplasare

Pi Yao și câine Fu: istorie, Semnificație și sfaturi pentru Locul de amplasare

Datorită numeroaselor talismane Fengsui, oamenii pot atrage viața dorită și să realizeze visele lor prețuite. Principalul lucru este de a ști ce unul sau un alt mijloc Talisman. De exemplu, există talismane pentru a atrage bani și de succes, și există talismane de promovare a sănătății și de a atrage dragoste. Care este scopul unui astfel de talisman, ca și câinele chinez Fu și Pi Yao, vă spun acum.

Istorie și descriere

Dacă ați vizitat cel puțin magazinul, care prezintă o varietate de escale de talismane și Fengshui, atunci probabil a acordat atenție la o astfel de mascotă numită PI YAO. Figura nu este un animal obișnuit: capul unui câine cu unul sau două coarne și corpul unui leu puternic cu aripi și o coadă mică.

Există o poveste interesantă legată de apariția unui astfel de talisman neobișnuit. Potrivit legendei existente, Pi Yao a fost unul dintre fiii dragonului ceresc. Această creatură locuiește în ceruri, pentru că aripile au fost premiate numai cei mai curajoși, cei care ar putea rezista cu curaj răi.

O altă legendă interesantă spune că într-o zi împăratul era foarte supărat și a ordonat să pedepsească Pi Yao. De cand Această creatură mitică trebuia să absoarbă toată energia negativă și să o transforme în aur.

O astfel de figură a unui animal mitic Este considerat unul dintre talismanii puternici din Fengshui. Specialiștii acestei filosofii estice susțin că Pi Yao protejează în mod fiabil casa și toți locuitorii săi din diferite probleme, probleme și negativitate. În plus, dacă puneți pe bună dreptate mascota în casă, nu vă va proteja doar de rău, ci vă ajută și să vă înmulțiți bunăstarea materială.

De regulă, un astfel de talisman este făcut sub formă de cifre. Puteți întâlni foarte rar o imagine a unui astfel de simbol pe bijuterii.

Dacă doriți, puteți face pentru a comanda sau găsi o brățară, keychain cu o figură mică a acestei creații mitice.

Foarte des Pi Yao confuz cu un câine fu. Dar, de fapt, acestea sunt două talismane complet diferite, care diferă în exterior și au un înțeles diferit. O astfel de cifră este încă foarte des numită „Lionul Heavenly Buddha”. Potrivit vechilor legende A fost câinele Fu care a fost principalul protector și patronaj al tuturor împăraților. Unul dintre legendele afirmă că în vremurile străvechi, împăratul a fost adus ca dar, frumusețea și puterea de care au surprins pe toți. Dacă vă uitați atent, câinele seamănă cu adevărat cu un leu formidabil și neînfricat.

Citește mai mult  Alegerea unui nume pentru o fată scorpion născut în anul de câine

De regulă, astfel de cifre sunt două specii. Primul este bărbatul, care presează margele de laba. De fapt, acest Bead simbolizează globul nostru. O astfel de cifră simbolizează puterea. Al doilea este o femeie care presează la solul tânărului său.

Cum să acționați talismanii?

Foarte bun Pi Yao lucrează în casă în care recent reparat. La urma urmei, reparația este un fel de actualizare, astfel încât energia casei este încă curată, ceea ce permite talismanului să o dubleze și să atragă bunăstarea.

in afara de asta, Această cifră poate deveni o mascotă excelentă pentru cei care sunt angajați cu succes în propria afacere. În acest caz, este necesar să îl aranjați în desktop-ul dvs., ceea ce va permite acumularea și creșterea capitalului. De asemenea, Pi Yao protejează oamenii de afaceri din impactul negativ al diferiților bolnavi.

Separat, merită menționat acest lucru Acest talisman este încă capabil să-și apere proprietarul de gânduri și acțiuni negative. Fiți atenți la labele puternice ale acestui animal.

Specialiștii Fengshui spun că, cu labele lor, Pi Yao este capabilă să respingă nu numai energia negativă, ci și gândurile negative ale persoanei care este proprietarul său.

Chiar și în cele mai vechi timpuri din figura acestei ființe mitice, mormântul oamenilor mari, ca un simbol al puterii lor. De regulă, cifrele au întotdeauna o pereche. Uneori, acestea au fost făcute exclusiv din jad, dar mai târziu a început să folosească alte pietre și materiale naturale. În lumea modernă, astfel încât lucrarea mascota corect, au nevoie pentru a găsi locul cel mai potrivit pentru ea în casă.

Citește mai mult  1981 - Anul animalului și ceea ce este caracteristic?

Scopul Dog Fu foarte similar cu figura Pi Yao. De exemplu, personifică maca figurină energia lui Yang. Un astfel de talisman ajută în multe cazuri, în special cei care se ocupă cu mediul de afaceri. Deoarece câinele de sex masculin este personificarea puterii, atunci proprietarul lui va ajuta în toate aspectele, îi dă încredere în sine și în propria sa.

În ceea ce privește al doilea figurina (femele), se poate proteja familia și casa de la negativ. De regulă, astfel de figuri de câini li se recomandă să achiziționeze și locul în casa în perechi.

În ciuda faptului că cățelușul Fu și Pi Yao este ceva similar, și există o anumită similitudine în destinația lor, Specialiștii Fengshui nu recomandă înlocuirea unui talisman altora.

În sectorul energetic și gradul de importanță, ele sunt foarte diferite, și, prin urmare, este imposibil să alegeți dintre două doar unul de un farmec, deoarece toată lumea are propriul scop special.

Cum să localizați?

Fiecare mascot de fermă are o importanță deosebită și există anumite reguli pentru a le posta în casă. În cazul în care se află incorect una sau altă figură, pur și simplu nu va funcționa. Prin urmare, vă recomandăm să luați în considerare toate regulile și recomandările, care vă vor permite să aranjați corect și să activați talismanul selectat.

Pentru a începe, merită menționat acest lucru Figura selectată ar trebui să fie un întreg, fără fisuri, chipsuri și alte daune externe. În cazul în care are defecte evidente, atunci numai negativ va atrage un talisman în casă și în viața ta.

Figurina PI YAO ar trebui să fie localizată pe masă sau pe raft în casa dvs. Este foarte important ca talismanul să fie situat sub nivelul ochiului gazdei, deci este imposibil să o puneți pe rafturi și dulapuri înalte. Cel mai bun loc pentru el este o masuta de cafea în camera de zi sau de un mic dulap scăzut. Sa nu uiti asta Un astfel de talisman nu poate fi pus în dormitor, camera de copii sau în baie.

Citește mai mult  Totul despre prima chakra Mladjar

În cazul în care doriți să vă protejați casa de energia negativă și negativă a acelor oameni care au adesea energia negativă a acelor oameni care au adesea o figurină pe coridor. Cel mai bun loc este o noptieră la domiciliu. Animalul mitic trebuie să implementeze botul la ușa de intrare, astfel încât PI YAO să fi văzut pe toți cei care intră în tine. Cu cât este mai mare cifra, cu atât mai bine.

Dacă doriți să atrageți și să creșteți finanțele, atunci talismanul ar trebui să fie localizat în desktop-ul dvs. Un loc ideal este un desktop. Apropo, este foarte posibil ca acest farmec este situat lângă aceste cifre ca un dragon sau tigru. O astfel de Talismane Fengshui se completează reciproc în mod perfect.

Pentru ca PI Yao pentru a începe să lucreze, lângă el nevoie pentru a pune o bandă de clopot, de apel la care aveți nevoie de cel puțin o dată pe lună.

Dog Fu, astfel încât acestea să protejeze în mod activ locuința de la un posibil negativ, de asemenea, recomandat să aibă la intrare. Masculul trebuie să fie plasat pe dreapta intrarii (daca te uiti la intrarea din interiorul casei), iar femela – pe stânga. In interiorul casei, cifrele trebuie să fie întotdeauna amplasate astfel încât să se uite la ușa de intrare. Dacă în propria casă vă decideți să aranjeze cifrele pe stradă, în fața casei, atunci Este important ca ambele cifre nu se uite la intrare și nu în interiorul casei, ci unul pe celălalt.

Ce fel de importanta este si Piyo Dog Fu, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: