Probleme pentru meditație: soiuri și reguli de citire

Probleme pentru meditație: soiuri și reguli de citire

Există cuvinte în lume care au o anumită forță. Printre acestea sunt cele care provoaca negativ, iar altele sunt capabili de a apela un pozitiv în jurul lumii. Acestea din urmă include mantre. În pronunția lor, o persoană care atrage energie pozitivă. Dacă el alte utilizări mantre, atunci această energie va pătrunde în interiorul conștiinței și a da efectul de vindecare. În acest articol, ia în considerare soiuri și reguli pentru citirea mantre pentru meditație.

Ce este mantra?

Mantrele existente sunt necesare pentru meditatie. Mantrele sunt cuvinte folosite pentru a concentra atenția în timpul practicilor spirituale. Și acestea sunt necesare pentru a realiza o anumită stare în care creierul uman include folosind o tehnică specială. Mantre au o anumită energie, deoarece acestea sunt sacre. În general, acest lucru este un set de scrisori, care ajută la depășirea unor obstacole la intrarea Trans (MAN este mintea, iar tra – contemplare). În acest caz, există o anumită contemplare a unității întregului univers.

Nu trebuie să utilizați acele mantre care nu se potrivesc. Dacă nu poți rosti unele dintre ele, atunci ei nu ti se potrivesc. De la Indian Mantra se traduce ca un cuvânt. Acest cuvânt este capabil de a provoca vibrații care dau comenzi la creier pentru a atinge Nirvana. Prin urmare, atunci când se realizează meditația, vocea dobândește note puternice și mistice. Ca urmare a utilizării Mantra, o persoană care nu se pronunță doar cuvântul, dar, de asemenea, deschide sufletul într-un anumit fel. Cu ajutorul Mantra, o persoană poate obține echilibrul și sănătatea. vibrații sonore constau, de obicei, din una sau mai multe silabe. Și fiecare set de sunete este umplut cu un anumit sens, de exemplu, filozofice sau religioase.

Se crede că orice mantra este încărcat cu putere divină, care vine la o persoană din adâncul conștiinței în timpul meditației.

Soiuri

Ele sunt destul de diverse. Oamenii le folosesc atat pentru relaxare si pentru vindecare. Este demn de remarcat următoarele varietăți:

 • Mantras care detectează adevărul+
 • Mantras, cu care puteți obține sfaturi de la forțele superioare+
 • Mantre capabile să determine și să configureze starea emoțională a oricărei persoane+
 • vindecarea mantre.
Citește mai mult  1994 - anul care a animalelor și ceea ce este caracteristicile sale?

Important! Repetiție orice mantra numit japa. Japa trebuie să fie corectă. Apoi, ne întoarcem la luarea în considerare a problemei principale. Să începem cu cea mai importantă mantra – este o mantra Gayatri. Așa cum este, de asemenea, numit – Mantra universală. Poate fi folosit peste tot și peste tot. Cu pronunția lui Karma umană curățată. Și, de asemenea, ea se poate vindeca de la bolile fizice și psihologice.

Apoi, ia în considerare Bindja Mantra. Ele constau din mai multe silabe și sunt considerate cele mai puternic. Astfel de cuvinte poartă un anumit sens, astfel încât concentrația de energie în pronunția lor crește. Să știți că Dumnezeu sau zeița au bindju lor. Luați în considerare cele mai utile mantre care afectează generarea pozitivă a câmpului energetic uman.

 • Aum. Acest sunet cunoaște lumea spirituală întreg. Lumea poate fi în acest sunet cum să locuiască și să dispară. Acest sunet clarifică mintea, curăță aura și liniștea.
 • RAM. Este focul elementului mantra. Cu aceasta, lumina protectoare este atrasă, ceea ce protejează pe om. În plus, mila lui Dumnezeu este atrasă. Ea protejează o persoană de la entitățile astrale.
 • Hrrim. Această mantra este direct legată de Zeita Maya. De asemenea, curăță aura și calmează o persoană. Mai mult decât atât, ea este în măsură să dea o energie om.
 • Zumzet. Ea este sub patronajul lui Dumnezeu Shiva. Contribuie la distrugerea emoțiilor negative și chiar poate distruge magia neagră.
 • Crevetă. Această mantra este sub patronajul zeiței Mahalakshmi. Aceasta este zeița luxului și a bogăției. Datorită repetiției, un astfel de mantra poate obține bogăție și succes. În plus, aceeași mantra contribuie la o creștere a energiei sexuale si vitale.
Citește mai mult  Compatibilitatea și particularitățile de gemeni cu gemeni

Cum să citească?

În primul rând, trebuie să crezi că tu rostești. Fiecare sunet de la mantra repetat vă poate da putere. Întotdeauna vine de la gândirea universală chiar în mintea ta. Deci, mantra va beneficia, trebuie să luați în considerare câteva puncte.

 • Alegeți expresia astfel încât să fie competente și corecte. Daca nu sunt competente în acest domeniu, pentru a alege seturi de sunet universal. Și amintiți-vă că, de exemplu, o astfel de mantra, ca Hum șterge greșelile trecutului. Este folosit pentru a începe viața din foaia pură.
 • În plus, este necesar să ne amintim pronunția corectă. Pentru a îndeplini această condiție, trebuie să ascultați adesea melodiile cu înregistrările muzicii potrivite și pronunția corectă.
 • Atunci când o pronunție mantra, trebuie să aibă, de asemenea, anumite obiective. Ce trebuie sa facem? Trebuie să reprezinte în mod clar ceea ce doriți să obțineți. Deci, în timpul meditației întâi se relaxeze. Apoi, începe să distribuie energia, astfel încât acesta se extinde pe tot corpul. În cele din urmă, această energie trebuie să se concentreze în capul capului. Și atunci va exista o legătură cu spațiu.
 • Înainte de a începe să citiți mantre, trebuie să te elibereze de gânduri străine, anxietate. Și atunci trebuie să se concentreze asupra vibrațiilor.
 • Urmează valoarea cuvântului. Pentru a realiza o astfel de condiție a, utilizarea mătănii. Și amintiți-vă că există astfel de mantre care trebuie să se repete de mai multe ori.
 • Pentru a reuși, trebuie să utilizați numai o mantra. Prin urmare, găsi un astfel de mantra, care va avea un anumit sens. Șase aceste semnificații: Dimensiune vers + zeitate + profet (rishis) + energie și putere + peg sau pană (kilak).

Oamenii care practică yoga sunt, în principal încearcă să recurgă la compilarea formulelor sacre. Astfel, conștiința lor se dezvolta, astfel încât acestea să se extindă starea spirituală. Așa că totul se întâmplă, se repetă mantrele timp de 15-20 de minute pe zi.

Citește mai mult  Femeia Leu: Caracteristici ale semnului zodiacal, cadouri și talismane potrivite

Și unele momente. Mantre pentru meditație ar trebui să fie utilizate în mod corect, astfel încât în ​​primul rând pentru a alege astfel de pronunții mantre pe care le puteți vota cu ușurință și de a înțelege. În acest moment, trebuie să te simți un val imens. În plus, încep să se pronunță numai mantre atunci când faci câteva respirații și expirație. Apropo, de asemenea, să se adapteze respirația sub pronunțarea mantrei.

Sfat: Pick up astfel de combinații care sentimentele intuitive vă atenționa.

Rezultat final

Mantrele eliberează mintea unei persoane din informațiile inutile și negative. Omul își deschide superprințul. De o viață mare, viața este un joc. În timp ce observăm regulile, acționăm într-o anumită ordine. De îndată ce am răspândit cadrele instalate anterior, începem să ne simțim mai liber și ne putem permite alte acțiuni.

Despre astfel de mantre. Luați, de exemplu, respirația. Cu ajutorul exercițiilor de respirație, simțim concepția minții și a corpului. Omul nu poate simți conștiința. Cu toate acestea, cu respirație, o persoană poate afecta mintea. Prin urmare, mantrele pot conecta mintea și corpul. Apoi, cu ajutorul minții, o persoană poate compara, așa cum a fost înainte de cursuri și cum a devenit după ei.

Cu toate acestea, mantrele nu funcționează ca vrăji magice. Mantrele sunt vibrații structurate. Când oamenii încep să urmeze mantre, ele includ o anumită vibrație. Și deoarece o persoană constă din 80% din apă, vibrațiile încep să conducă această apă.

Astfel, întregul lichid ia o formă structurată sub forma unui total pronunțat, iar apoi corpul uman începe, de asemenea, să dobândească forma pronunției UTTER. De către și mare, totul funcționează foarte simplu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: