Sagetator femeie născută în anul cocoșului: caracteristici de personalitate și compatibilitate

Sagetator femeie născută în anul cocoșului: caracteristici de personalitate și compatibilitate

Femeile născute sub constelația Săgetător în anul cocoșului posedă abilități unice de a se inconjoara cu oameni cumsecade. Acestea sunt personalități talentate talentați, prezicând dezvoltarea celor mai dificile evenimente de viață. Ele sunt sociabile, deschise de suflete, extraordinare, dinamice, de bun venit în orice companie.

Caracteristicile caracteristicilor

Posedă un caracter intenționat, întotdeauna încrezător în ei înșiși și acțiunile lor trăiesc o viață întreagă. În obiectivele livrate, atingeți rezultatele dorite decât merită respectul față de mediul relativ. În același timp, arcașii nu urmăresc obiectivele pentru a obține faima, mai degrabă – această dorință de a vedea lumea, setea de cunoaștere, comunicând cu oamenii noi.

Femeile acestui semn sunt capabile de oameni entuziaști, și pentru acest cuvânt, o privire sau un zâmbet. Darul excepțional al convingerii, dat de natura însăși. Orice altceva va face abilitatea de a-și arăta determinarea, infuzia, eficiența și calitățile de afaceri. Prioritatea în viață este dorința de a exista în halo-ul obiectivelor și oportunităților. Poate că aceasta este principala trăsătură a arcașilor născuți în anul cocoșului.

După ce a obținut amploarea dorită, fermecătoare – Sagittaria pentru noi impresii. Și nu contează ce este sau cine va fi un alt superide. Principalul lucru este dezvoltarea dinamică a evenimentelor care aduc satisfacție internă, care dă sentimentul de risc, adrenalină și euforie.

Ca o altă ocazie de a păstra pasărea – fericirea în mână.

Intr-o relatie

Bineînțeles femeile – Sagetatorii aplatizează atenția masculină, iubesc darurile și recunoașterea. Bărbații sunt interesați de ei, doar ca o altă victorie. Dorința de a obține recunoașterea masculină este un stimulent frecvent pentru numeroasele romane la o vârstă fragedă.

Sentimentul de interes sportiv își pierde relevanța atunci când apare dorința de a achiziționa familia, simțiți bucuria maternității, să creeze o lume liniștită de încredere.

Un horoscop de compatibilitate vă va spune cum să acordați atenție ce semne ale zodiacului:

 • O relație de scurtă durată este posibilă într-o pereche cu aprindere strălucitoare. Va fi o dragoste dragoste, plină de confesiuni pasionate, întâlniri blânde și dorința de a-și petrece restul vieții împreună. Relațiile se pot termina, de asemenea, cu timpul de fulgere, după cum a început, datorită apariției unui nou obiect de adorație de la ambii parteneri. În acest Berbec și gemenii sunt incredibil de asemănători reciproc, iar separarea nu afectează comunicarea ulterioară. Ei sunt capabili să mențină prietenii de-a lungul anilor.
 • Fata de auto-suficientă strălucitoare – Sagetator va trece vițelul din primul minut de comunicare. Într-un moment, el va fi gata să obțină o stea de pe cer, să petreacă pe Calea Lactee și să dea întreaga lume. În aceste privințe, subestimează gravitatea intențiile taurului, el pare prea stricte munca ei, entuziast și acumularea de capital. În acest moment, aveți nevoie de adorare, admirație, recunoașterea individualității și talentul ei.

 • În Uniunea cu gemenii Femeia Sagittar va trebui să dea palma de campionat la persoana iubita lui. Numai în aceste condiții, este posibil să se dezvolte în continuare relații. Ambele sunt semn luminos, un scop, posedă un simț al umorului spumant, interese comune, atitudinea față de valorile de viață. Pentru ei, familia este o cetate de încredere în care sunt în căutarea unui pașnică, pace sufletească și fericire.
 • În Uniunea cu un om – cancer așteaptă dezamăgire. Pentru ea – aceasta este un om cu o alta planeta. El este atent, în mod constant într-o stare de grijuliu și de alegere, nu este în măsură să ia soluții spontane. Pentru Sagetator, el nu va fi capabil să devină o persoană pentru care ea va veni cu adevărat interesele sale și va depune eforturi pentru a extinde relația.

 • Relația cu femeia leu un om va fi păstrat ca un sens. Ambele semne au compatibilitate sută la sută. Ei sunt încrezători în sine, dezvoltat fizic, în mod constant în mișcare, se străduiesc să atingă noi culmi. Ei sunt capabili să se înțeleagă reciproc cu instantaneu. Niciodată nu se ceartă pe fleacuri, și soluții de rezolvare sunt transferate într-o ușoară glumă de uz casnic. Ele sunt unite prin iubire pentru călătorie, dorința de a cunoaște lumea din jurul lumii, de caritate, dragostea pentru animale și valorile familiale.
 • În relațiile cu Fecioara vor exista unele dificultăți. Bărbați din acest semn Femeia – Sagetator va parea prea activ, eventual vulgar. El este mai potrivit pentru un partener blând calm, capabil să aibă grijă de căldura casei și educarea copiilor. Virgin nu este ușor să crească, ele sunt greu de a decide asupra unor noi afaceri. Astfel de relații nu poate avea loc, în calitate de parteneri nu sunt capabili de a găsi puncte de contact în comunicarea și interesul.
 • Cântare va fi capabil de a deveni un prieten si partener de afaceri de încredere, dar nu mai mult. afectivitate excesivă, indecizie, scrupulusity și pedanteria acestui semn sunt calități neprețuite pentru desfășurarea unei afaceri comune. Pentru comunicarea strânsă, caracteristicile naturii scalelor va parea trăgători prea reclamanți.

 • În Uniunea cu scorpion, ambele semne vor trebui să învețe să renunțe la reciproc, în caz contrar ei vor aștepta la o despărțire inevitabilă. Motivul pentru ruptura poate servi drept claritate, cu obiective, pickiness partenerului. Ambele semne au caracteristici similare de caracter, scorpion domină dorința de a circumstanțelor de comandă. Și dacă o femeie va avea o rezistență emoțională, el poate transforma viața modernă într-o serie de certuri, dezacorduri, minciuni, gelozie și înșelăciune.
 • În Alianța de dragoste cu Sagetatorul, sunt interesante, extraordinare, pline de evenimente de relații. În tandem, există două temperamente, dotate cu sete de viață și abilitatea de a privi lumea larg deschisă, dar fiecare dintre ele, la un moment dat, ar trebui să meargă în felul lor, ceea ce nu se intersectează cu interesele lui partenerul.

 • Caracteristica Uniunii cu Capricorn nu promite o relație fericită. Capricorus conservatorismul va fi pe calea StreltSov, experimente însetate și noi impresii. Ele vor fi plictisite împreună și monotonice, ceea ce va duce invariabil la căutarea unor noi relații din ambele semne.
 • Comunicarea unui astfel de om ca acvariu, femeie Sagetator va simți o libertate completă de acțiune, protecție și îngrijire. Ambii parteneri Personalitate extraordinară capabilă de experimente aventuroase. Cuplul poate trăi la vârsta adâncă, păstrând mutual, loialitate și dragoste.
 • Semnul astrologic al peștilor este opusul opusului, dar o astfel de uniune poate avea loc în cazul în care o femeie trebuie să aibă grijă de o persoană iubită. Opozițiile, după cum știți, sunt atrase, iar abilitatea de a crea o uniune armonioasă fără probleme.

În horoscopul estic

Compatibilitate maximă pe horoscopul estic din Streltsov – Petukhov este cu semnele zodiacului, născut un an de maimuțe, cai, șobolani și tigru. Atenție ar trebui să fie atentă atunci când comunicați cu capră, pisică, porc.

Sunt incompatibile cu un dragon, șarpe, câine și un taur.

dezavantaje

Sagetator – Rooster – inutil simplu, corect și patologic responsabil. Aceasta necesită o astfel de atitudine față de viața de la rudele lor și cei dragi, uneori nu înțelegem că o astfel de poziție de viață nu este caracteristică a altor semne ale zodiacului.

Intoleranța, emoționalitatea și temperatura rapidă dăunează carierei și servesc drept cauză a majorității neînțelegerilor în confidențialitate. Frumusețile adorabile ale acestui semn trebuie să fie învață să-și restrângă cererile și o mare dorință de a atinge un scop, prin toate mijloacele. În caz contrar, pentru a lansa salutul de victorie, acesta va fi în singurătate mândru.

Incapacitatea de a renunța, compromisul, categoric este punctele slabe ale semnului cu care se luptă în secret pe tot parcursul vieții. Fiind încrezător în corectitudinea ei, ea este capabilă să arate încăpățânare rară, uneori pierzând oameni preferați, muncă și carieră.

În profesie

Sagittari – Cocosul nu tolerează munca de rutină, pentru a alege o profesie care satisface poziție de viață, face posibil să se construiască o carieră uimitoare și pentru a atinge un statut social ridicat. Ele sunt atrase de activități politice, știință, tehnologii moderne, relații internaționale.

Acestea sunt profesori talentați, mentori, mari scriitori de science fiction și muzicieni.

Rezumând

Femeia – Sagetator, născut în anul cocoșului – Amazon militare, dotat cu caracteristici curajos și fără compromisuri de caracter. Aceasta este o soție iubitoare minunat, care păstrează relații, nu permite o ceartă aleatoare de a sparge lumea de familie. Sagetator – o persoană unică, mama iubitoare, o amantă frumoasă, un prieten credincios, care poate veni la salvare în situația cea mai dificilă. Menține un mod pozitiv pe tot parcursul vieții.

Citiți mai multe despre Femeia Sagetar Veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: