Snake Femeie: descriere și compatibilitate

Snake Femeie: descriere și compatibilitate

Femeia de șarpe atrage întotdeauna nu numai bărbații, ci și femeile. Se distinge prin inteligență, frenețe și abilități de a atinge obiectivele. Descrierea naturii unor astfel de doamne va ajuta la familiarizarea mai bună cu ei și aflați cu cine șarpele este cea mai bună compatibilitate în căsătorie.

Aspect și natură

În fiecare an, potrivit horoscopului chinez, este chemat în onoarea unui fel de animal situat într-un anumit element. Pe baza anului nașterii, o persoană va avea anumite caracteristici ale caracterului.

Apa neagra

De asemenea, un astfel de semn este numit un șarpe albastru. El face parte din 1953 și 2013.

Femeia născută în acest moment este caracterizată de senzualitate.

Ea este gata să-și sacrifice resursele temporare pentru celălalt. În mod obișnuit, fără a fi regretabil să încalce regulile, de asemenea, nu-i place disciplina strictă și planificarea.

De lemn

Acest element include o femeie șarpelor născută în 1965. Astfel de doamne sunt capabile să facă acțiuni inconfundabile și să aleagă întotdeauna calea cea bună. Ei sunt capabili să se concentreze pe ceva și la locul de muncă la fiecare pas. Șarpele iubește odihna, mereu bucurați-vă de fiecare clipă și poate crea o viață personală calmă.

Galbenă de pământ

În autoritatea acestui șarpe este 1989. Fetele din acest an se disting printr-un temperament secret, o tendință de încetinire și încetinire.

O astfel de fată fără dificultate își poate construi cariera, treptat, treptat spre scopul său.

De asemenea, o doamnă similară se caracterizează prin ospitalitate, iubește să creeze în jurul valorii de confort și va fi o soție bună.

White Metallic

În onoarea acestui șarpe, 2001 este numit. Personalitățile născute în acest moment au un răspuns rapid la orice schimbări înconjurate. Ei preferă relații pasionate în care există un risc. Ei au nevoie de sentimente reale și sinceritate.

Foc

Horoscopul estic numește șarpele de foc 1977 Anul nașterii. Caracteristica unui astfel de element vorbește de la sine: șerpii se deosebesc de un temperament de luptă, dragostea de a concura, de a calcula cu ușurință acțiunile la câțiva pași înainte. Dacă o femeie este angajată într-un lucru preferat, este intenționat să avanseze înainte și să realizeze întotdeauna succesul. Într-o relație cu sexul opus, șarpele arată devotament și este gata pentru totdeauna pentru iubitul său.

Șarpele arată întotdeauna atractiv. Lucrează în mod constant pentru a se asigura că organismul este în formă bună. Vitalizant pentru astfel de fete se simt încrezător, astfel încât ei urmează cu atenție aspectul lor.

Ar trebui să fie toate impecabile: unghiile, părul, decorarea, machiajul. Vizitele la coafor sunt proceduri frecvente și obligatorii. Femeia de șarpe iubește experimentarea cu aspectul său, adesea schimbă stilul în haine. Lucrează pe sine dă plăcerea și toate procedurile pe care le face cu mare bucurie.

Femeile născute în anul șarpei posedă propriile caracteristici, în detrimentul a ceea ce atrage nu numai sexul opus, ci și alte fete. Puteți selecta următoarele caracteristici caracteristice ale unui astfel de semn.

  • Ei știu cum să comunice. În acest doamnelor, educație, cultură, inteligență, eleganță și capacitatea de descoperire înconjurătoare. Snake știe cum să arate avantajele sale, mascare pricepere deficiențele.
  • O astfel de natura se va comporta întotdeauna prietenos, găsi cu ușurință în contact cu alte persoane. Ele pot sprijini o conversație seculară, dar nu o societate mare și zgomotos.
  • Fetele au o bună intuiție această încredere. Fetele nu au nevoie de sfaturi de la alți oameni, pentru că ei înșiși pot ști modul în care situația merge și modul în care aceasta este mai corect de a face.
  • Pentru a realiza conceput, o astfel de persoană este o gata pe o mulțime. El va intrigile nu neglija, înșelăciune. Este imposibil să se calculeze în avans modul în care o femeie se va comporta într-o anumită situație, așa că cel mai adesea ea câștigă victoria.
  • O femeie născută în anul șarpelui poate fi supărat și ofensat. Eșecul este capabil să-l scoată de echilibru, unele doamne acordă o mare importanță pentru lucruri mici. Dacă cineva șarpe nu-i place, ea va ascunde sentimentele și simțiți-vă liber să-și exprime tot ceea ce el crede.
  • Snake este cel mai provocând semn. Acesta poate fi un dușman de moarte sau de un sigur.
Citește mai mult  Dog Anul: Caracteristici și compatibilitate

Compatibilitate

Nu cu fiecare om sarpe se poate obține de-a lungul.

În cazul în care un anumit semn este potrivit pentru ea, altele pot duce la scandaluri constante și reproș.

În ciuda faptului că energia acestui semn atrage mulți, este în valoare de știind cine devine șarpele de sex feminin mai bine cu cine.

Cu șobolan

Astfel de relații risca să se încheie eșec. În ciuda faptului că ambele persoane au interese similare, șobolanul va fi foarte legat de o femeie și se pot perseve la risc.

Cu bombă

Relațiile se pot dezvolta în cazul în care ambii parteneri au puncte de vedere comune cu privire la viață. Dacă un om este capabil să ia o astfel de alianță în mâinile lui, șarpele va fi capabil să lucreze în condiții de siguranță și să se bucure de viață.

Cu tigrom

relații nedorite, din moment ce astfel de oameni nu vor putea obține de-a lungul și să înțeleagă reciproc. Tiger nu este în măsură să perceapă înțelepciunea șarpelui.

Cu un iepure

Cu un iepure șarpe poate construi o relație bună.

De multe ori vă puteți întâlni un cuplu, între care sentimente a izbucnit la prima vedere.

Să se căsătorească pentru a avea succes, ambii parteneri trebuie să-și controleze emoțiile.

cu dragon

Rareori relațiile pot fi pe termen lung. Balaurul nu-i place să fie sub controlul constant al șarpelui, și ea nu-i place restricții. Omul Dragon este în așteptare pentru el să dragoste, grija de el, dar șarpele nu va face astfel de acțiuni, deoarece este complet absorbit de munca.

Cu șarpe

O căsătorie similară poate fi însoțită de probleme, din moment ce Uniunea se caracterizează prin două stări extreme: loialitatea necondiționată sau ură sinceră. Deoarece ambii parteneri place să flirteze, ei vor încerca să neutralizeze reciproc.

Cu un cal

O astfel de căsătorie nu este întotdeauna norocos, deoarece caii tind să arate dragostea lor până când se experimentează dragostea.

Când sentimentele ei ieși, ea poate pleca.

Snake este capabilă să acționeze în același mod.

Cu capră

Deoarece țapul Transzhira, șarpele trebuie să aibă propriile sale mijloace de a exista. Numai în acest caz, cuplul va fi capabil de a trăi împreună, dar încă nu va fi certuri între ele.

Cu o maimuță

Astfel de relații sunt, de asemenea, însoțite de probleme. Uniunea poate fi salvat numai dacă partenerii par să fie prudență și au obiective comune în viață.

Cu un cocoș

Bun și promițătoare căsătorie poate fi un șarpe cu un cocoș. Ambii parteneri vor înțelege reciproc, va fi capabil să găsească un scop comun și să depună eforturi pentru ea.

Cu un câine

Împreună trăiesc ei vor fi de ajuns.

Inițial ambele persoane să se implice în reciproc, fără a observa defecte.

Apoi, femeia va începe să arate instinctele proprietarului, iar omul apreciază libertatea.

Citește mai mult  Compatibilitate pește în prietenie și relații

Cu porc

Porc poate fi un bun prieten de șarpe, dar pentru romanul ei au o mulțime de contradicții. Masculin Caban va enerva șarpele cu naivitatea sa, și că de partenerul partenerului cu intrigile de uz casnic si a fost supus.

Muncă și carieră

Datorită înțelepciunii și secretul său, femeile născute în anul șerpii sunt capabili de a atinge înălțimi mari. Mintea face posibil să se dezvolte în orice domeniu. Deosebit de bun, identități similare se găsesc în știință. Ele sunt ușor de dat o astfel de zonă, deoarece acestea nu sunt înclinați să risc și pot lucra fără să se întoarcă mâinile peste sarcina. Dorința de a fi proprietar de lucruri scumpe și de ambiție, de asemenea, contribuie la componenta materială a șarpelui.

Extinderea, abilități înalte, o tendință de a calcula și de planificare permite șarpelui să-și petreacă numărul minim de forțe, obtinerea de beneficii maxime din acțiunile sale.

Acesta va fi metiches la orice set de sarcini, indiferent de ceea ce face ea: alege haine, funcționează sau comunică cu oamenii. Viclean, manipularea faptelor și capacitatea de a ajuta probleme evita, de asemenea pentru a reuși.

Proiecte de șarpe pe termen lung nu le place. Dar dacă ea ia un loc de muncă, el va aduce la sfârșitul anului. Pentru a obține un proiect profitabil, poziția, ea va fi capabil să facă un adversar rău, mită alți oameni și chiar recurg la înșelăciune. Atunci când o femeie caută o poziție de conducere, va sublinia cerințe ridicate pentru personalul ei. Echipa ta de doamna consideră că este necesar să se învețe tot ceea ce va fi necesar la locul de muncă. La dezvoltarea echipei, ea nu va regreta resursele.

Snake va găsi întotdeauna un limbaj comun cu subordonații săi, funcționează bine în echipă și nu va interveni în viața personală a colegilor lor.

Și dacă vă cere ajutor, ea va fi întotdeauna de ajutor.

Dragoste și familie

Un bărbat care vrea să fie cu o femeie din acest semn este obligat să difere temperament puternic și volibital. Consistența materială îi va ajuta să reușească. În relație, doamna acționează ca un manipulator calificat, poate depăși teroarea psihologică a partenerului său. Softness va începe să arate doar în epoca mai matură. Unii parteneri nu stau departe de iubitul lor înainte de nuntă, deoarece șarpele tânăr nu permite respirația jumătate.

După căsătorie, fata va face tot posibilul, astfel încât căsnicia ei este puternică și fiabilă.

De multe ori în familie se nasc o mulțime de copii: în acest fel, femeia se leagă jumătate de. Soțul ei alege o lungă perioadă de timp, de multe ori are cerințe prea mari.

Ea alege nu numai cu o inimă, ci și de minte. De obicei atrage atenția asupra inteligenței, consistenței, rafinamentului gustului și a poftei pentru muzică. Partenerul ei ar trebui să comunice cu pricepere la diferite subiecte. Aproape fiecare șarpe este o schiță. Ea nu va fi capabil să împartă partenerul său cu oricine. Soțul ar trebui să-i aparțină numai. Această caracteristică este cea mai mare problemă care adesea strică relația.

Semne astrologice ale zodiacului

Doamnelor, născuți în anul șarpelui, se disting prin singularitățile lor, în funcție de afilierea astrologică a semnului lor zodiacal.

Berbec

Snake-Berbec poate controla întotdeauna emoțiile sale, are abilitățile de manipulare față de alte persoane. Ea va lua doar poziția care este benefică pentru el la un moment dat.

Doamna nu va risca interesele sale, chiar dacă vine vorba de o persoană apropiată.

Femeia va merge întotdeauna înainte, distins de intenție, curaj, aspect atractiv. În relațiile cu ea nu va fi niciodată plictisitoare.

Taurul

Astfel de doamne se concentrează întotdeauna pe onestitate și dreptate. Este pentru ei principala. Toate relațiile pe care le vor construi pe componentele de date. Snake Tales atinge foarte mult în viață, tind să-și atingă obiectivele, sunt capabile să-și folosească calitățile.

Citește mai mult  Mantre pentru dragoste și căsătorie fericită

Gemenii

Femeia gemenească, care sa născut în anul șarpelui, se caracterizează prin luminozitate și individualitate. Ea poate face mai multe lucruri la un moment dat, caracterizat de numeroase talente. Cu toate acestea, ea se grăbește repede în cazuri noi cu capul și arde rapid. Relația va fi așteptată doar pentru a sprijini și nu va asculta nici o critică, chiar dacă este constructivă.

Cancer

O femeie are un caracter complex, dar își atinge obiectivele.

Femeile le place să se realizeze ca o persoană și partea de numerar a lor nu-i pasă.

Snake-cancer realizează treptat obiectivele.

un leu

Natura, născut în această combinație de semne, de îngrijire în mod constant cu privire la propria lor auto-dezvoltare, lucru pe caracteristici proaste caracterizate prin aterizare și pragmatism. Astfel de femei sunt accentuate, conducerea. Acestea ar realiza adesea o poziție înaltă în societate și sunt evaluate pentru mintea lor și educație bună. Conservatorismul nu le permite să schimbe cu ușurință ceva în viața lor, ei întotdeauna tradiția de valoare.

Fecioara

Virgin Snake este doamna care se distinge prin succes. Ei se găsesc adesea la momentul potrivit și la locul potrivit. Ei se străduiesc să rămână cu ei, se dezvoltă în diferite sfere ale vieții, dar cel mai bine au o direcție de creație.

Astfel de femei diferă în viață și prietenie.

Ei nu vor iniția un scandal, încearcă să dezvolte relații pe armonie. Și auto-cu obiective încrederea le permite să realizeze concepute.

scales

Astfel de personalități sunt în măsură să se prezinte altora. Abilitatea de a considera competent capacitățile lor, dar numai cele mai profitabile sunt exprimate. Consultați categoria de teoreticieni pragmatici, ei nu pot face doar un plan, dar, de asemenea, stick la el. Femeia poate inspira o altă idee, dar ea însăși nu este capabilă să o îndeplinească în nevoie. De asemenea, le-a specificat cu sensibil, care se poate transforma în obsesie.

Scorpion

Astfel de doamne apreciază calitățile profesionale ale altora și nu permit prezența altor femei în viața lor.

Scorpion Snake este o persoana progresiva, care este în măsură să influențeze tendințele modei.

O femeie se va opri rar la atins și va fi de dorit întotdeauna. Particularitatea acestei combinații este efemeritatea lor în relațiile.

Sagetator

Natura acestor personalități are o mulțime de contradicții. Ei au pus o tijă care vă va permite să atingă orice obiective, precum și cu expunerea melancolie. Le place singurătatea pentru a primi inspirație de la el. Astfel de femei pot face crearea de noi proiecte care vor aduce sume mari de bani în viitor.

Capricornul

munca grea crescute – aceasta este principala caracteristică a unei asemenea combinații de.

Femeile nu sunt capabili să trăiască fără muncă și întotdeauna găsi ceva de făcut.

Inovare, rationalismul, capacitatea de a observa principalul lucru în orice lucruri facilitează în mare măsură viața lor.

Vărsător

Snake-Varsator este întotdeauna în căutare de ceva nou. În natura lor, ei sunt pragmatici, ei pot calcula în detaliu fiecare pas și pentru a obține beneficii morale sau materiale de la ea. Doamnelor născuți într-o astfel de combinare se disting prin talente mai multe fațete și sunt capabili să se realizeze în diferite domenii.

Pești

O astfel de combinație a creat un mare vorbitori și lideri. Aceste femei iubesc publicitate, scrupulozitate se referă la metoda de realizare a obiectivelor. Acestea diferă sinceritate, nu tolerează ipocrizie. Caracterul pus mare încăpățânare, doamnelor dovedesc în mod constant corectitudinea opinia lor.

Despre compatibilitatea persoanelor născute în anul șarpelui, uita-te următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: