Talismane pentru Scorpion

Talismane pentru Scorpion

Reprezentanții acestui semn zodiacal ca Scorpion aleg foarte rar amulete lor, crezând că numai ei înșiși afectează toate evenimentele care au loc în viața lor. Scorpionul Talisman poate fi absolut orice element: cumpărat sau descoperit undeva aleatoriu, unul nou sau deja în mâinile cuiva.

Amulete și răcite

Animale și insecte

 • Unul dintre cele mai potrivite talismani pentru reprezentantul acestui semn este Insecte simony. O astfel de amuletă va permite să vă simțiți putere, energie, precum și nivelul impactului potențialilor adversari. Deși Scorpionul nu este un animal prea pozitiv, asociat cu haosul, distrugerea, magia întunecată, la reprezentantul Scorpionului Zodiac Constellation, acest lucru nu are un impact negativ. Dimpotrivă, farmecul protejează persoana și ajută întotdeauna să rămână un spirit puternic.

Pandantivul sub formă de insectă va permite să fie foarte sensibil la situația înconjurătoare și să meargă la scopul său, în ciuda caprinelor rivalilor. Se recomandă să poarte un pandantiv din metal alb, care va acționa ca un antidepresiv. De asemenea, este posibil să se aleagă ca bază a unui pahar de nuanta alb sau albastru, amintindu-ne că Scorpionul este un semn de apa.

  • Dacă un om născut sub semnul Scorpionului va fi purtat Cabulick sub forma unui scarabeu gândac, Foarte curând, el va zâmbi noroc în domeniul bunăstării materiale, iar banii vor veni din surse absolut neașteptate. Talisman sub forma unui gandac acționează în moduri diferite de a reprezentanților jumătate puternic și slab al omenirii. Deci, pentru femei, această amuletă va păstra tinerețea și frumusețea, face noi cunoștințe, să învețe să insiste asupra lor. Barbatii acest pandantiv va atinge succesul în viața de familie și domeniul profesional. Daca un scorpion de sex masculin este subestimat de serviciu, scarabeul va aduce recompensa mult așteptată și meritată pentru munca.
  • Mult noroc la Scorpions va aduce și decorațiuni Sub forma unei broaște. Este capabil să-și înzestreze norocul, puterea Duhului, o minte clară, abilitatea de a lua deciziile corecte și de a vă îndoi de pasiune. Cel mai bun daca talismanul este fabricat din sticla verde.

  Se crede că farmecul va începe să acționeze numai atunci când un ritual special. Cu mâinile ude pe capul broasca, trebuie să renunți la câteva picături, apoi să-i sunați numele și să cereți protecție. Magazin talisman în apropierea capului. Timp de 7 zile într-un vis ar trebui să fie o broască. Aspectul ei înseamnă că ritualul a avut succes.

  Articole

  Un amulet puternic pentru reprezentantul elementului de apă va fi o lumânare. Se crede că în momente dificile, flăcările sale indică direcția în care trebuie să continuați să vă deplasați înainte. Doar câteva minute de a privi focul și toate dificultățile vor fi permise. Puteți stoca acest element pe un birou de scris.

  Scorpionul talismanilor pot fi orice lucruri din oțel, fier sau negru argint: scut, ancora, barca cu barca, arma, piramida, șarpe, pescar, delfin, recorder vocal, armura, camera de supraveghere video, floare de ferid, casca. Atributele de fier va permite scorpionilor să câștige încrederea în sine, iar propriile forțe vă vor ajuta să vă apărați opinia în lupta pentru idealuri și să nu vă retrageți niciodată din obiectivul dorit. Elemente de argint vor fi aduse în lumea spirituală a acestui semnal calm, vom aloca energie negativă și mânie, vom elimina stresul și iritabilitatea.

   Amulete preferate – Burgundia, Galben, roșu strălucitor și purpuriu. Prezența acestor culori în decorarea apartamentului, în obiectele hainelor, va da sentimentul de confort scorpion. Merită să ne amintim că umbra roșie poate provoca agresiune, deci ar trebui să existe o mulțime de aceste lucruri în garderobă și trebuie să fiți ocazional.

   Astrologii cred că farmecele sunt compuse din 10, 9, 8, 5 sau 4 elemente vor fi chiar mai puternic pentru Scorpion. Semnul și apocalyst număr de trei și șase.

   Copaci

   farmece pe bază de plante care aleg Scorpion pentru ei înșiși îi va permite să se adapteze propriile lor tipuri de. Deci, copacul Drazen va permite un om Scorpion să evalueze cu luciditate șansele de succes. De asemenea, se va inmuia drazes comandantul în om, regizorul meticulos, făcându-l mai compatibil și receptiv. Drazen dezvolta intuitia si poate da un cadou pentru clarvedere o persoană.

   In plus, aceasta planta are un efect benefic asupra organismului ca întreg:

   • Suporta corp flexibil+
   • simptome dureri ușoare în reumatism+
   • oprește procesul de depozite de sare.

   Oshness este potrivit pentru un reprezentant podea slab. Principalele sale abilități – în relații de a construi ajuta cu cei dragi, restabili armonia. Castanul poate suprima comportamentul agresiv, ajunge la compromis, să recunoască greșit.

   Flori

    Culorile cadru și frumusețea lor externă nu merită semnul Scorpion în primul rând. Simbolurile de flori sunt capabile să înzestreze proprietarul cu răbdare, energie internă, capacitatea de a se concentra, evaluând în mod obiectiv ceea ce se întâmplă. Printre astfel de culori: cactus, trandafir, crizanteme, frezii, gladiol, bujor, hibiscus, garoana, oleandru.

    • Farmecul sub formă de garoafă ajută la găsirea unui noroc în toate eforturile. De asemenea, floarea este un simbol al stabilității în relația și deținătorul vechii home. Decocția florală va permite normalizarea funcționării tractului gastrointestinal, consolidarea sistemului cardiovascular, creșterea imunității, creșterea acuității vizuale.
    • Floarea de gladiolus va permite să ia soluții purificate și să-și caute întotdeauna.
    • Amuletul sub formă de bujor vă va ajuta să vă protejați de oamenii răi. De asemenea, floarea este considerat un simbol al iubirii și longevitate. În ceea ce privește sănătatea, PION va ajuta pentru a evita infectarea cu viruși și infecții periculoase.
    • Cactus oferă proprietarul său de intuiție dezvoltate.
    • Chrysanthemum va îmbunătăți situația financiară și să devină generos. Pe Scorpion, această floare acționează împăciuitor, vă permite să câștig armonie și putere.

    Pietrele

    • Granat – Simbolul planetei Marte, care patronează semnul scorpion. Acesta este motivul pentru care reprezentanții sunt semn mai bine pentru a alege această piatră. El va da proprietarului său forțe spirituale și fizice, va ajuta la concentrarea pe un caz important, fără a schimba mofturile. Rodie va atrage norocul și într-un plan profesional, cât și în relațiile de dragoste.
    • Alexandrite va fi un talisman foarte util pentru scorpion. Aceasta va ajuta la dezvoltarea intuitiei, au întotdeauna o minte limpede, îmbunătățirea stării de sănătate. În caz de pericol care amenință câștigătorul lui Amuleta cu Alexandrite, acesta din urmă îi va avertiza proprietarul, schimbând culoarea principală la galben.

    • Protejați împotriva caprinei rele, atragerea bunăstării materiale va ajuta topaz. Purtând-o urmează ca un inel într-un cadru de aur pe cel de-al cincilea deget al mâinii stângi. Cei care sunt angajați în știință sau altă activitate mentală, piatra va ajuta extrem de clar și concis formuleze gânduri, va deschide noi orizonturi creative. Astfel încât oamenii care vă tratează rău nu au devenit oaspeți în casa dvs., piatra trebuie să stea peste ușa de intrare.
    • Rubin aduce un reprezentant al semn Scorpion pasionat dragoste. Pentru a avea respect în cercul său de comunicare, Rubin ar trebui să fie în decorarea agățată, de exemplu, într-un catulcher. Stone îmbunătățește toate trăsăturile de caracter negative și pozitive. Câștigătorul unei decor de rubin va fi protejat de greva fulgerului, urgențele asociate cu inundații, otrăvire. Ruby este capabil să oprească sânge mai repede de la rană și dezinfectați aerul. Scorpionii de afaceri din Rubin va da putere și va permite să fie în armonie cu ei.

    Dacă proprietarul va iubi decorarea ei din Rubin, piatra îi va mulțumi în rezolvarea multor probleme.

    • Călătorii avid și cei care sunt forțați să călătorească adesea în călătorii de afaceri, o piatră este potrivită malachit. Acesta va apăra proprietarul de cataclizmele meteorologice și răul uman. În plus, Malachite va îmbunătăți situația financiară și va plânge într-o serie de evenimente plăcute.
    • Opal va permite scorpionilor să dezvăluie cât mai mult posibil în activitățile lor profesionale și să aducă toate ideile până la sfârșit. Puteți purta negru, roșu, galben, verde-albastru.
    • Amuletă cu acvamarină Răsătură o indignare uragan în sufletul scorpion și îl conduce în rândul creației. Acvamarin va permite proprietarului să fie mai puțin agresive și mândru, ne învață evaluarea obiectivă a situației și a capacităților sale.
    • sentimente reciproce, fericirea de familie și starea de spirit buna la viata Scorpions va aduce cornelian nuanță roșu-brun.
    • Hematite va permite reprezentanților semnului de a dezvolta abilitățile extrasenzoriale, te proteja de deochi și magie. Hematitice în cadru de argint va fi o sursă puternică de proprietăți de vindecare.

    Mai multe despre talismane pentru scorpion, a se vedea următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: