Taur și compatibilitate tigru

Taur și compatibilitate tigru

Tiger este un animal puternic și rapid de pradă. Taur, în ciuda dimensiunilor puternice, este opusul – un reprezentant de erbist al faunei. Oamenii născuți sub aceste semne ai horoscopului estic posedă caractere speciale. În ciuda diferențelor, bărbații și femeile pot găsi o limbă comună. În articol, luați în considerare compatibilitatea taurului și a tigrului în diferite sfere de viață.

Caracteristicile personajelor

Dacă citiți cu atenție horoscopul, cele două diferențe de tip menționate mai sus sunt diferite în natură și alte caracteristici. Relații bune între ele, inclusiv în afacerile de dragoste, este greu de organizat, dar poate. În acest caz, va lua forța de muncă și interesul ambelor părți. Dacă ambele doresc să fiu împreună, în ciuda diferenței esențiale în temperamente, ei vor putea ajunge la armonie.

Nu uitați că influența mediului are o influență puternică asupra modului de comportament. Aceștia sunt părinți, prieteni apropiați, colegii de lucru. De asemenea, diverse evenimente și circumstanțe de viață afectează.

Reprezentanții astrologiei de Est consideră că anumite caracteristici de bază ale fiecărei persoane sunt așezate de la naștere. Fiecare dintre semne are caracteristici individuale, care pot fi stabilite relații cu o persoană personală. Mulți cred că horoscopurile ajută nu numai să se înțeleagă mai bine, ci și să învețe să înțeleagă alți oameni, să găsească o limbă comună cu ei.

Caracteristică tauristică

Persoanele care se nasc din acest an sunt caracterizate de astfel de caracteristici:

 • calm+
 • extras+
 • gandire rationala+
 • duritate+
 • determinare+
 • Bine lucrat+
 • răbdare.

Aceste caracteristici sunt specifice tuturor reprezentanților semnelor, indiferent de sex. Astrologii sărbătoresc, de asemenea, conservatorismul și practicitatea în orice chestiune. În ceea ce privește pacientul, acest extras poate fi invidiat. Cu toate acestea, dacă aduceți o persoană la punctul de fierbere, acesta va începe să acționeze pe Breech și chiar agresiv.

Reprezentanții acestei mărci au stabilit obiective de viață ridicate și fac tot ce putem pentru implementarea concepută în realitate. Valoarea mare consideră că familia puternică și prietenia adevărată.

Ele sunt foarte dedicate celor dragi și le iubesc cu sinceritate.

Comportamentul romantic pentru ei este neobișnuit. Bulls percep un astfel de comportament ca o pasiune și nu se referă la această manifestare a sentimentelor în serios. În unele cazuri, reținerea și seriozitatea excesivă le face plictisitoare. Reprezentanții acestui an nu au veselie și o reducere.

Citește mai mult  Totul despre 8 chakra umană

Tigrul caracteristic

Oamenii născuți în an Tiger este complet opus. Acestea sunt personalități cu energie explozivă. Ele sunt ușor de ridicat și sunt de acord rapid să participe la orice aventură sau să facă o companie într-o aventură fascinantă. Mulți astrologi numesc luptătorii tigri. Ele sunt întotdeauna gata să cucerească noi înălțimi, înțelegând-o și lumea din jur.

Principalele caracteristici ale caracterului sunt:

 • Luminozitate+
 • Emotionic+
 • impulsivitate+
 • pasiune+
 • Cartofi.

În plus față de setul expresiv de calități, tigrii au un sens ridicat de nobilime. Această caracteristică le permite să simtă chiar și cea mai mică nedreptate. Mulți influențează sinceritatea și recinitatea.

Fiabilitatea este caracteristica care este comună între reprezentanții ambelor sexe a acestui semn.

Născut în acest an găsiți cu ușurință soluții non-standard la diferite sarcini. Ei decid cu îndrăzneală să meargă nereușită, să încerce ceva nou. Tigrii sunt întotdeauna deschisi la noi senzații și realizări.

Datorită caracterului impulsiv, tigrii pot fi ostatici emoțiile lor și pot intra instantaneu în furie. Într-o astfel de stare, ei încetează să speră ce se întâmplă și nu-și controlează puterea. Mai bine nu provoacă astfel de oameni să se confrunte.

Dragoste Soyuz

În dragoste, aceste semne sunt o gheață tandem și foc. Dacă evaluați personajele oamenilor, nu este dificil să observați că au diferite calități și temperamente. Pe de altă parte, potrivit specialiștilor, astfel de diferențe atrag tigrii și tauri unul altuia.

Dacă o fată se naște într-un cuplu sub semnul unui taur, ea va fi complet capabilă să ia o poziție de lider, va întreba tonul. Un reprezentant sexual de sex este mai puternic dacă nu este lipsit de înțelepciune și de a gândi în mod competent fiecare pas. Girl Bull va fi capabil să creeze astfel de condiții în care un om-tigru se va considera principalul lucru, deși, de fapt, toată lumea va gestiona o mână solidă de sex feminin.

Temperamentul judgular al taurului va acționa asupra temperamentului rapid al pacificării tigrului.

În caz contrar, pentru a stabili relațiile de dragoste, va fi mult mai dificil. Bull Bull are nevoie de mult timp pentru a da auto-dezvoltare și pentru a lucra la identitatea lor. Este necesar ca tigrul de fată să fie interesat și nu și-a pierdut interesul față de relații. Reprezentanții sexului puternic nu vor fi ușor să ia caracterul exploziv al aleșilor lor. Multe femei din semnul tigru comit adesea acțiuni ascuțite și cutanate. Această uniune va avea succes numai dacă taurul se va adapta la partenerul său.

Citește mai mult  Caracteristicile unui geamăn om născut în anul cocoșului

Sfera intimă

În termeni sexuali, reprezentanții ambelor personaje au o compatibilitate ridicată. Dacă în viața de zi cu zi a taurilor – acestea sunt restrânse și calme personalități, apoi singure cu un partener sexual, acestea sunt dezvăluite diferit, demonstrând potențialul lor natural. Iubitorii născuți sub acest semn combină cu succes sensibilitatea, afecțiunea și pasiunea. În puterea lor de a-și oferi partenerul senzual și emoțional.

Pentru a obține o plăcere maximă de sex, taurul trebuie să fie complet de încredere în cel ales. În caz contrar, el nu are curajul să întruchipeze toate fanteziile in realitate, iar ei vor rămâne în vise.

Tigrii ei înșiși natura emoțională și temperamentale. Ele demonstrează aceleași calități în pat. pasional preferă să bucurie dragoste domina. Dacă taurul iubește cu adevărat Halm lui, el fără ezitare îi va permite să ia în sex. Datorita energiei versatil, partenerii sunt extrem de armonizate în viața intimă.

O familie

Potrivit astrologilor profesionale, de taur și tigrul ar putea fi o familie puternică. Să principalele lor trăsături de caracter și comportamente, sunt diferite, în căsătorie acestea sunt combinate cu următoarele calități:

 • simț al dreptății+
 • nobleţe+
 • Concentrați-vă pe rezultate+
 • Tractul pentru dezvoltare și auto-cunoaștere+
 • Respectarea valorilor familiale+
 • dragoste pentru rude și cei dragi.

Bull poate salva tigrul de la acțiuni nesăbuite, a preveni problemele și conflictele familiale. La rândul său, un om născut sub un semn temperamentală va fi în raport cu claritate și luminozitate. Balanța menține, ceea ce este foarte important pentru viața de familie.

O femeie tigru poate afecta în mod pozitiv cariera soțului ei, împingându-l la noi idei si realizari la locul de muncă. tigru de sex masculin va fi fericit să se întoarcă acasă după o zi de muncă grea, în cazul în care confortul și confortul sunt în așteptare. Fiecare dintre ele este grijuliu și blând.

În cazul în care soții iubesc cu adevărat unii pe alții, ei vor avea grijă de jumătatea lor.

Cu toate acestea, poziția de lider excesivă din „prădător“ poate provoca un conflict între soți. În ciuda temperamentul calm, taurul are, de asemenea, o forță și voință, pe care le poate demonstra, nu de cea mai bună parte. Căsătoria ar trebui să se bazeze pe înțelegerea reciprocă și pe ambele părți. Nu uita că, chiar și în cele mai relația ideală, fiecare dintre parteneri are nevoie de un spațiu personal.

Citește mai mult  Taur si Capricorn: Compatibilitate in dragoste si viata de familie

Relații prietenoase

Cald și relații puternice între prietenii pot persista timp de mai mulți ani, și chiar viața. In cateva minute dificile, tigrul va cere un taur al Consiliului. În schimb, semnul emoțional va face viața prietenului său mai activ, interesant și bogat. Într-un astfel de tandem, toată lumea se va simți confortabil.

Pentru a păstra și dezvolta prietenia, ambii oameni ar trebui să aibă același nivel de dezvoltare – atât spirituale și mentale. În cazul în care acest lucru nu este cazul, neînțelegere, complexitatea. Ca urmare, conflictele constante și certuri. În loc de comunicare plăcută unul de altul, ocări și declarații tăioase vor fi trimise.

Recomandări

Pe baza celor menționate mai sus, taurul și tigru – oameni în mod esențial diferit unul de altul. În ciuda diferențelor de caractere, comportamentul și alte aspecte, ele au aceleași calități care pot fi baza unei uniuni puternice. Oamenii nascuti sub aceste semne pot fi prieteni minunați, iubitori și chiar soți.

Pentru relația dintre oameni au fost mult timp, productivă și de plăcere, este necesar să se găsească o pasiune comună. Hobby-uri, care va fi ca un Tigra întrebam și taur, va aduce cu siguranta mai aproape.

Relații strânse nu se adaugă prin ele însele. Este o muncă îndelungată și silitor ambelor persoane. Toată lumea trebuie să arate de îngrijire, înțelegere și îngrijire. Problema principală este dinamicitate a unui semn și imobilizarea celuilalt. Ar trebui să ia caracteristicile caracterul unei persoane, dacă doriți cu adevărat să fie aproape de el.

Chiar și cele mai grave conflicte și neînțelegerile pot fi rezolvate cu o conversație. Detasati timp unul de altul. Învață să asculte și să înțeleagă. Momentele controversate legate atât următoare pentru a decide împreună, având în vedere avizul fiecărui.

Cum de a alege un suflet pereche pentru un tigru, după calendarul de Est, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: