Totul despre luna mantrah

Totul despre luna mantrah

Mantra Luna este cea mai puternică rugăciune cu care se confruntă corpul de iluminat de noapte. Se crede că ajută la îndeplinirea tuturor dorințelor, contribuie la divulgarea chakrei, crește energia spirituală și îmbunătățește de multe ori calitatea vieții. Această rugăciune vă permite să realizați bunăstarea și armonizarea financiară în multe sfere ale activității vitale.

Particularități

Luna în cultura vedică se corelează cu dezvoltarea spirituală a unei persoane. Dacă soarele este responsabil pentru interacțiunea unei persoane cu o lume fizică, luna este responsabilă pentru forța interioară. În hinduism, ea poartă numele Chadra, că în traducerea literală din sanscrită înseamnă „spumante”. Unul dintre textele vedice spune că viața întregii vieți pe pământ a fost întemnițată. Conform acestei învățături, luna dă energie vitală tuturor ființelor care locuiesc pe planeta noastră, gestionează starea de spirit și mintea lor.

Luna este direct legată de elementul de apă. Puterea ei este atât de mare încât poate influența chiar și marea, oceanele și poate provoca legături și călărie. Luminos capabil să țină polul pământului. Unii mistici susțin că puterea acestei divinități este atât de puternică încât poate influența chiar și evenimentele globale, provoacă revolte populare, revoluție și război. Energia Lunii este inconstantă, depinde în mare măsură de fază. De exemplu, perioada lunii în creștere este considerată a fi favorabilă. În acest moment, zeitatea manifestă proprietăți, cum ar fi moliciune, sensibilitatea și crearea. Descendent Luna, dimpotrivă, duce distrugere și haos.

În India antică, preoții legat luna cu trei zeițe – Sarasvati (faza inaltime), Lakshmi (luna plina) si Parvati (descrescătoare luna). Parvati simbolizează dispariția și dezintegrarea. Nu este o coincidență faptul că o face o pereche cu divinitate Shiva – divinitate. Lakshmi simbolizează dragostea, noroc și prosperitate. Saraswati, al cărui nume este tradus ca „bogat în ape”, personifică creativitatea, înțelepciunea și frumusețea. În esență, ea leagă legăturile de căsătorie ale cerului și pământului.

Fiecare dintre aceste zeițe poate ajuta pe cineva care să facă apel la rugăciunea ei sinceră. Când citiți Mantra, este foarte important să se ia în considerare etapele ciclului lunar și contactați ipostas, care în acest moment domină faza. Se înșeală să credem că Parvati nu merită atenția omului datorită faptului că acesta poartă forțe distructive. De fapt, nu este mai puțin semnificativ decât oricine altcineva. Toate cele trei zeități sunt intermitente în general, împreună reprezintă un singur cerc de viață – de aceea sunt luate meditații pentru a efectua toate ciclurile lunare.

Cea mai puternică fază lunară este considerată o lună plină. Este reprezentată de zeitatea Lakshmi, tradusă de la sanscrită numele ei înseamnă „fericire”. Se crede că Lakshmi își dă adepții lor norocului, prosperității și bogăției. În India, ei cred că mantaua cântând pentru lună ușurează sărăcia și necazurile. Acesta este de multe ori nu întâmplător oameni de succes numit Lakshmi animale de companie, și despre un om care are o dungă neagră, ei spun „Lakshmi întors de la el“.

Citește mai mult  Caracteristicile unui bărbat de fecioara născut în anul cocoșului

Pentru a obține o protecție cu drepturi depline și pentru a atinge patronajul corpurilor de iluminat de noapte trebuie sa va bea la energia lunii pline. Acest lucru poate ajuta la citirea mantre dedicat zeiței. Acestea vor fi deosebit de eficace în combinație cu meditația. Cu toate acestea, este important ca mantra este citit cu un set mentală specială. Chiar și cu executarea impecabilă a textului în planul tehnic, nu va fi suficient în cazul în care cuvintele nu sunt pronunțate din inimă curată.

Lakshmi nu ajuta pe cei care doresc să facă rău celuilalt. Orice truc este imediat afișat în afara, iar persoana pur și simplu nu primește feedback de la Divin.

Cui se va potrivi?

Acțiunea Lunii mantra, în conformitate cu filozofii hinduism, are ca scop combaterea energie negativă, care introduce sărăcia și boala unei persoane. Practica spirituală a recurs la confruntarea forțelor răului și curăță propria lor aură. Hindus cred sincer că declarația mantrei în slava luminii cerești poate schimba calea pământească a persoanei, ca să-l trimită soarta într-un canal pozitiv.

Cântarea textelor sacre este destinată în primul rând femeilor. Apelul de rugăciune permite realizarea stării fericirii și a armoniei interioare, care este intensificată sub coperta nopții strălucit. Personifică divinitate feminitatea si dragostea maternă. Acesta este motivul pentru care femeile care visează la maternitate, creând o familie și fericire în sfera de dragoste sunt tratați la Lună. Femeile din vremurile străvechi au folosit recurs de rugăciune la Chandre pentru pierderea în greutate, dezvăluirea sexualității, păstrarea frumuseții și tineretului.

citirea regulată a mantre lunare îi ajută pe oameni profesii creative, stimulează dezvoltarea talentelor și conduce la succesul pe teren selectat. Întoarceți-vă la luna și oamenii se confruntă cu probleme în domeniul financiar.

Cântarea de vechi text pe Sanskritus sugerează o nouă cale de a face bani și premii celor care au credință și adevărul merge pe drum deschis.

Vizualizări

Există mai multe tipuri majore de mantre dedicate zeitatii de noapte. Este recomandabil să se familiarizeze cu fiecare dintre ele, pentru a le citi la rândul său,. La început, unele mantra unul este ales, se citește pe tot parcursul ciclului lunar, și cu debutul unui nou ciclu puteți trece la un alt text. Această metodă este deosebit de eficientă în cazul în care cererea dorită nu este îndeplinită, iar obiectivul nu este atins.

Bija

Bija este, de fapt, baza tuturor mantra. De exemplu, silabă „Ohm” poate fi adusă, este că majoritatea covârșitoare a textelor începe, de exemplu, „Ohm Namo Bhagawat Vasudeva”. Această promisiune de sunet este destul de puternică și creează vibrații în spațiul energetic, persoana necesară pentru auto-îmbunătățire spirituală. Acesta este motivul pentru care este citit de multe ori ca o mantra independentă și să includă în alte rugăciuni pentru îmbunătățirea acestora.

Citește mai mult  Ce să dai un leu om?

Bija Night Luminaire are o structură complexă.

  • Oh – silabă pentru a crește potențialul spiritual al personalității, divulgarea chakrelor și a aura de curățare. Aceasta contribuie la transferul de dorința de a spațiului îndepărtat.
  • RAM – oferă un sentiment de odihnă și stabilitate. Ameliorează entuziasmul, dă încredere în sine în propria sa. Suporturi și întărește toate celelalte silabe în rugăciune.
  • HRIM Aceasta evidențiază vibrații puternice, aducând armonie de viață, bucurie absolută, iubire adevărată și fericire necondiționată.
  • Zumzet – regenerant silabă, el întărește învelișul fizic al unei persoane, să îi permită să armonizeze aura și să își asume în sine.
  • Crevetă – Creează o vibrație de prosperitate financiară și bunăstare în spațiul energetic uman.

Fiecare această silabă se poate crea un miracol, și împreună ele sunt incluse în alte mantre dedicate Lakshmi Divine.

Paustan

Aceasta este una dintre cele mai puternice conspirație cu text dificil. Este necesar să se repete de patru ori în termen de 54 de zile, începe citirea în prima zi a noului ciclu al Lunii.

„Dadhi Samkham Tasha Rabakhambshiro Darnava Sambhavam Namami Shashinm Somam Sambhor Mukut Bhushanam”.

Aceasta mantra trimite energia de admirație și de închinare necondiționată la cel ceresc. Ea nu are nici un loc pentru cererile și dorințele – în ea doar loialitate, dedicare și respect sincer. Citește mai bine după apusul soarelui

Tantric

Luna în Mantra este un rol foarte important, deoarece gestionează femininul. Această mantra vă permite să dezvăluiți talentele interne, pentru a obține un echilibru între conținutul interior și extern al persoanei, trezind energia Kundalini pentru ao folosi pentru ao folosi pentru auto-dezvoltare spirituală.

Textul acestei mantre: „Ohm Somai Ohm”.

Reguli de citire

Înainte de a contacta lumina, trebuie să spălați corpul și să puneți haine ușoare, deoarece culoarea albă legată în mod tradițional cu Luna. Puneți un rezervor de apă lângă dvs. sau cu o fântână decorativă – va consolida vibrația divinității și va crea atmosfera necesară. Mantra Luna trebuie să cânte, în picioare cu picioarele goale pe pământ, ca să simțiți și să vă absorbi puterea. Mâinile ar trebui să fie îndreptate cu palmele cu susul în jos la luminari, simbolizând conductorul luminii lunii. Corpul tău ar trebui să vezi pământul și luna.

Textul mantrei trebuie să fie pronunțat de 108 ori, la citirea, este necesar să se dizolve literalmente în vibrația liniilor mistice. În timpul pronunțării textului din cap, trebuie să conduceți orice gânduri, o persoană trebuie să fie complet abstrugată din realitatea înconjurătoare – există doar tu și sunete. Cuvintele mantrei trebuie să învețe prin inimă, citi-l din foaie va fi dificil, deoarece meditația are loc în întuneric cu iluminare slabă. Oamenii care încep practică, este mai bine să ascultați mai întâi mantra în înregistrare. Faptul este că nu fiecare nou venit este capabil să prindă ritmul credincios. În plus, ascultarea mantrelor vă permite să memorați rapid textul și să corectați stresul.

Citește mai mult  Alegerea unui nume pentru o fată scorpion născut în anul de câine

Când pronunțând mantra, vocea trebuie să fie ușor vibrată, deoarece este vibrația care contribuie la neutralizarea energiei negative. Trebuie să citiți Man Mantra, care este cel mai important pentru dvs. în fiecare etapă specifică de viață. Încercați să obțineți cântând maximă. Când citiți o rugăciune cu care se confruntă divinitatea de noapte, nu este necesar să te uiți la Lună. Dacă vă simțiți că va fi mai ușor pentru tine să se concentreze cu ochii acoperite, fac acest lucru. Încercați să simțiți maximul de a simți puterea strălucirii și a conexiunii dvs. invizibile cu ea. Imaginați-vă de modul în care fluxul alb al luminii pătrunde prin vârfurile degetelor, trece prin tot corpul și ia o energie negativă de la ea, umplându-vă cu lumină și bucurie.

Dacă aveți suficientă răbdare și forțe spirituale pentru a rezista la confruntarea demonilor, atunci puteți simți favoarea divinului. Pentru a obține o mai mare eficiență, puteți folosi practici spirituale. Începeți de preferință la momentul lunii pline. Se determină locul în spațiu deschis, în cazul în care nimeni nu te poate împiedica.

Acest teren trebuie să fie deschise – la domiciliu, clădiri de uz casnic și copaci mari nu ar trebui să vă dau vina pe corpul de iluminat ceresc.

În primul rând, câteva minute uita doar la luna, încerca să se concentreze cât mai mult posibil pe ea. Ridică încet mâinile sus și pliați palma sub forma unui bol, o dirijeze la corpurile de iluminat și începe tonging mantra. Deja foarte curând, vă puteți simți fluxurile de returnare de energie. Nu va asteptati ca senzatiile vor fi puternic. vibrații Moon au un feminin și natura moale, energia este percepută de către o persoană, mai degrabă, ca o ușoară furnicături sau răceala. Se repetă mantra nevoie de 108 de ori. După ce ați terminat de citit, nu uita să-i mulțumesc Divin și spune la revedere de la el.

Acest ritual trebuie să fie îndeplinite o dată pe săptămână, în timp ce nici o valoare fundamentală a zi a ciclului lunar și faza strălucire. Efectul maxim poate fi atins dacă repetați meditația exact la fiecare 7 zile. Este posibil ca într-una din nopțile satelitului Pământului nu va fi vizibil din cauza nebulozitate severe. În acest caz, încercați să-l atragă în imaginația ta.

Încă o dată, subliniem că practica trebuie să fie executate săptămânal. Dacă vă dor de o săptămână, ciclul va trebui să înceapă din nou. Timp de 12 săptămâni, va fi capabil de a acumula volumul suficient de potențial spiritual, astfel încât toate evenimentele care au loc în viața ta intrat într-o direcție favorabilă.

De obicei, pornind de la 13-a săptămână, de lucru cu mantre se realizează o dată în 28 de zile, asigurați-vă că la faza lună plină. Cu citire corectă și gânduri curate, Moon Mantra creează minuni reale!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: