Totul despre Mantra Marte

Totul despre Mantra Marte

Când totul se prăbușește și se pare că nu există nici o putere să mergeți spre o nouă zi și să vă treziți dimineața, ar trebui să vă stabilizați starea mea și să începeți ceva de schimbat în viața voastră. Nu întotdeauna se poate face singur. Uneori trebuie să contactați cele mai înalte forțe. Mantras poate face ajutor mare. Depășiți nesiguranța, Moss Moss va ajuta să se apropie de scopul prețuit, așa că trebuie să știți totul despre asta.

Particularități

Mantra Marte – nu doar o combinație frumoasă de sunete și o distracție plăcută. Citirea mantrei schimbă direcția gândurilor, activează energia vitală, dă puterea de a începe acțiunile. Și energia trimisă la univers, la care facem apel la momente grele, ajută la implementarea.

Combinația de sunete pe sanscrit are o energie puternică capabilă să o trezească și într-o persoană care are forțele să acționeze, să se străduiască pentru ca obiectivul și să ajungă la ea. Energia rugăciunilor sacre vizează principalele elemente care alcătuiesc universul. Acestea includ terenuri, incendii, metal, apă, aer.

Aceste cunoștințe au folosit înțelepți, creând mantre.

Mantra funcționează, astfel încât nu numai curăță conștiința de orice gunoi și negative, dar, de asemenea, contribuie la vindecarea corpului fizic. Fiecare organ este destinat sunetului său prezent în mantra. Vibrațiile care apar în timpul cântândului și ajută la fiecare cușcă a corpului nostru să meargă la valul dorit și să înceapă să lucrez armonios. În același timp, nu numai că dispar boli, ci și corpul în ansamblu este întinerit.

Începe practica marți. Și trebuie să fii răbdător – va dura 20 de zile pentru a contacta Marte, făcând 4-5 mai multe cercuri în fiecare zi. În general, ar trebui să treacă peste tot timpul de cel puțin 10.000 de ori. Numai atunci se poate spune că ați făcut totul astfel încât universul să vă poată auzi.

Reguli de cântare

Începe mantra din cea mai importantă ohm silaba. Acest sunet trebuie să fie impasibil, adică trageți cu o singură intonație. Făcându-l, un om face apel la univers și cere să vină la salvare. Repetarea mantrei afectează mintea, starea emoțională, toate acestea vă permite să veniți la echilibru și să simțiți din nou armonia, care a fost încălcată din orice motiv.

Complet mantra sună așa: Om Namo Bhagavate Narasimha Layway Namaha.

Rugăciunea antică are o forță mai mare care ne poate schimba viața spre bine și protejează împotriva energiei negative. După ce a pronunțat aceste silabe, trebuie să se înțeleagă că, fără sprijinul nostru emoțional și puritatea gândurilor, aceste sunete nu va da nimic. Și, în plus, ar trebui să fie gânduri curate. Nu trebuie să existe momente agresive, chiar dacă se pare că o persoană concretă este de vina si nenorocirile – motivele care trebuie să se uite numai în ei înșiși.

Dacă traduce în limba rusă cuvintele mantra, atunci ei vor însemna aproximativ următoarele: „Am tratat cu mare respect pentru tine, mare și puternic Narasimha-Dague, da pietate, proteja de toate necazurile și pentru a proteja de orice pericole „.

Pronounceing sunetele în care aceasta constă sensul cuvântului, o persoană pune o protecție puternică și se ajută muta spre poartă.

Dacă, din anumite motive, nu este posibil pentru a citi mantra pe cont propriu, puteți asculta-l. Dar practicarea în mod constant această opțiune nu este în valoare de. Este mai bine să se mute treptat la propria muncă – efectul unei astfel de recurs va fi mai puternic.

Practica începe de marți, pentru că această zi patronează Marte. Numărul de repetiții (108 ori) este inventat în nici o coincidență. Este canale de energie atât de mult în corpul uman. Și ele trebuie să fie deschis și direcționat către un singur scop. Rosages constând din o sută de opt bile va ajuta în procesul de meditație. Este necesar să se acorda pentru o lucrare mult timp pe tine și un dialog cu universul, pentru ca să se întoarcă pe Marte pentru a avea 20 de zile la rând. Mantra, desigur, ar trebui să ne amintim. Citirea din foaie este posibilă în primele zile. Amintiți-vă câteva cuvinte, nu sunt atât de dificil. Mai mult decât atât, acestea trebuie să fie pronunțată în mod semnificativ și du-te din adâncul sufletului.

Există unele mai multe recomandări, care trebuie să fie luate în considerare.

  • Pentru a citi mantre aveți nevoie pentru a alege un loc adecvat. Succesul întregii proceduri depinde de acest mare. Dacă nu există nici o posibilitate de a rămâne singur cu natura (de exemplu, în pădure sau pe malul râului), o puteți face în cameră, dar în singurătate deplină. Este necesar să se asigure accesul aerului curat în cameră.
  • Ar trebui să pregătească, să ia un duș (dacă e dimineață) sau o baie relaxantă (în cazul în seara aceasta a lui). Camera trebuie să fie curată, fără elemente inutile distrage atenția. Haine ar trebui să fie confortabil și liber, prezența unui element de culoare roșie este binevenit (este pentru lectură Mantra Mars). Meditează este necesară pe stomacul gol, astfel încât prezența simțit ușurință în tot corpul.
  • Înainte de a trece direct la cântând, trebuie să ștergeți mental mintea de orice rău, să încerce să fie gol, iar inima este deschisă pentru energie pozitivă, care va veni în timpul cântând mantre.

Când este necesar?

Fiecare are o situație în care aveți nevoie de ajutor din exterior și de a face față cu ceva dificil singur. Probabil, decizia de a se referi la universul pe care toată lumea o ia în anumite cazuri. Dar puteți desemna momentele generale când Martre Marte poate veni la salvare.

  • De multe ori există situații când este pur și simplu necesar să vă asigurați că pentru a face unele acțiuni importante. Nu există suficientă voință a voinței sau a credinței, este obligată să lucreze la rezistență. În astfel de cazuri, Marte este un asistent bun, iar apelul la acesta va aduce rezultate.
  • Cu stare de depresie, senzația constantă de anxietate și teama de Mantra Marsa va ajuta să facă față cu starea de spirit proastă și epuizare emoțională, indiferent de ceea ce este exact cauza boli inundate. În fiecare zi, forțele vor fi recuperate.
  • Înainte de a face o soluție importantă și semnificativă, puteți contacta, de asemenea, pe Marte, astfel încât totul să meargă cu succes și să aducă un rezultat pozitiv.
  • Un motiv important pentru apel la Martra Marte – în cazul în care casa sau locuitorii săi au nevoie pentru a proteja împotriva oamenilor răi sau fapte rele cuiva.
  • Acesta va fi adecvat pentru apariția bolilor cu care corpul nu poate face pentru o lungă perioadă de timp. Comunicare pentru Universul va beneficia cu siguranță și spune calea de vindecare: atât fizice, cât și spirituală.

Mantra Marte în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: